Eşimin kız kardeşiyle tamam liseden birbirimize aşığız ama onu başkasıyla evlendirdiler. Bende ona şüphe çekmeden yakın olmak için kız kardeşini ayarlayıp evlendim... 4 yıldır bu böyle ve biz lise aşkımla 4 yıldır rahat rahat şüphe çekmeden zaman geçirebiliyoruz... eşim dahil kimsenin haberi yok
Mantık hataları var. Eşinin kız kardeşiyle birlikte olmak için, illa eşinle evlenmen mi gerekiyordu, saçma sapan yasak aşk tripleri. Bir de eşin hiç fark etmeyecek öyle mi? Bak sen külahıma anlat bunu. Daha iyi laf yaparsın.
@cglakinin gtünle okuduğun için anlamamışsın neyse inanman işin değil böyle bir soru geldi diye yazdığım inanıp inanmamanız umrumda olacakmış gibi yorumlar yazmanıza gerek yok
Ben ahlak polisi değilim kimseyi yargılamaya hakkım yok, ama bana ulan dedikten sonra hanımefendi demen kadar bir çelişki içindesin. Madem savunmuyorsun, öyleyse neden değiştirmiyorsun? Madem değiştirmeyecek kadar yüzsüzsün, o zaman neden gizli saklı utanç duyuyorsun? Eşine yazık değil mi?
@cglakinin ulan hanımefendi sana bilerek yazdığım birşeydi hanımefendi saygıdan ulan da ya lış düşündüğün için. tepkidendi. ironi dicemde acaba hayatında ironi kelimesini hiç duydun mu ya da cümle içinde kullandın mı... Ben eski sevgilime aşığım onu bırakamam ondan ayrılamam uzaklaşamam. Ona yakın olmamın tek çaresi kız kardeşiyle evlenmemdi zor oldu ama başardım devam ettirerekte aşık olduğum kadına yakınlığımı koruyacağım oda bana aşık zaten bir gayrıresmi bir ilişki içindeyiz hem... eşime yazık evet
Bahaneler bahaneler bahaneler... ayrıca ulan hanımefendiyi niye yazdığını anladım zaten, buna alınmadım yahu ben de sana ulan dedim sonuçta, sadece çelişkiydi. Ve benim için asıl ironi, karının ya da aşık olduğun o yüzsüzün senin abinle, babanla yatıyor olması olabilirdi böyle bir şey olsa, o kadar hoşuma giderdi ki. Hak ediyorsun belli ki. Hem aşık olduğun kadında da nasıl bir midesizlik varsa ablasının yattığı adama sulanıyor. Off iğrenç.
@cglakinin aşık olduğum kadının küçük kız kardeşiyle evliyim... ayrıca bana sulanmıyor ilkokuldan beri biz zaten onunla birbirimize aşığız ama bazı farklı durumlardan dolayı onu başkasıyla evlendirdiler bende kardeşine yürüdüm kendime aşık ettim evlendim eski aşkıma yakın olmak için olay bu
Bana hâlâ mantıklı gelmiyor sonuçta iki kardeşle de yatmışsın, birisini kandırmışsın, aile düzenlerinin içine sıçmışsın. Gerçekten kimse bir yabancı için kendi ailesine şunu yapmamalı ya. Umarım o aşık olduğun yelloz babanla yatıyordur. Öyle bir şey olsa eşine gidip ağlamasını bilirsin, o da kıçına bir tekmeyi basar kendini sokakta bulursun, kimsesiz, yaptığı yanlışlar içinde. Gizli aşk yaşamak falan zorunda değilsiniz, ne bu töre mi, ayrılın arkadaşım. Ondan sonra ne yapıyorsanız yapın. Neyse ya ben büyük konuşmayı sevmem kimse sınanmadığı günahın masumu değildir, ahlak polisi de değilim, birilerini yargılamak haddime de değil. Ama bazen zorunda olduğunu sandıkların sadece bahanedir.
Ben doğru konuştuğumu söylemedim :d ama en azından, birilerinin söylediklerinin benzerini başkalarına yapacak kadar terbiyesizleşmedim. Gördün mü kendinle çelişiyorsun demiştim.
Her şeyi dökeceğim valla günlük tutmakla olmuyor bu iş.
1. Bu hayatta en çok babamdan nefret etmek istedim ona olan öfkemi anlatmak için kelime bulamıyorum ama yine de ona bir şey olmasından çok korkuyorum ve bu korku hali beni çıldırtıyor.
2. Travmalarla dolu korkak bir insanım kendime karşı fazla acımasızım ve başkalarına öğrendiğimde kendime verdiğim zararın haddi hesabı yok. Buna sebep olan herkesi ö***ürmek istiyorum.
3. Eksiklerimi kabul etme ve sevmediğim insanların eleştirisine açık olma konusunda pek başarılı değilim. Bu huyumdan kurtulmak istiyorum.
4. Hiç sevgilim olmadı hiç aşık da olmadım sadece ufak hoşlantılar oldu hayatımda, buna rağmen daha önce hiç bir kızı düşünmemiş bir partner istiyorum (Çok bencilce farkındayım).
5. Pek çok alana ilgim var hepsinde başarılı olmak istiyorum ama mesele kendimi kendime değil başkalarına kanıtlamak aslında bu yanlış biliyorum sürekli kendime başarılı olabileceğim bir alan arama peşindeyim bu yüzden artık mutluluktan uzaklaştım ve sadece insanlar görsün diye bir şeylere kendimi zorluyorum.
6. Çabuk sinirlenen, tavıra göre de atarlı bir tipim daha sakın anlayışlı biri olmak isterdim aileme karşı.
Şimdilik bu kadar aklıma gelenler teşekkür ederim soru için güzel bir soru olmuş.
Yurtdışında 4 ay kaldım o ara sevgilim varken bir kız bana kafayı takmıştı bende sadece takılırım düşüncesiyle konuştum kızada ben uzun süre burada değilim ciddi olamayız dedim ki yanlış anlamasın diye. Kız yinede bana aşık olmuştu 1 ay boyunca yanımdan ayrılmadı ayrılırkende çok üzüldüm ama saha fazla bağlanmaması için yaptım. Çok mü kötü biriyim.
@cglakinin yaptığımı savunmadım yaptığım tek hata budur başkada bir hatam olmadı onuda ordaki psikolojime yordum. Normalde böyle biri değilim olsam bunu normal karşılardım.
30 çok ya, özellikle hayata yeni atılan birisi için. Biz daha çok genciz, evet böyle insanlara ilgi duyuyoruz çünkü bizim aksimize, hayata karşı daha deneyimliler. Ama en fazla örnek alınması gerek bence birlikte olunması değil. Genelde insanlar böyle tamamlayıcı zıtlıklara çekilirler. Oysa insan, zaten kendisini, kendi içinde tamamlayabilmeli. Bunu da rol model alarak yaparsın, hayranlıkla aşık olarak evlenmeyi düşünerek değil.
Yani bu arada uzaktan bakınca 35 falan çok genç geliyor değil mi hele bir de kafa dengiyse, hem olgun, hem yetişkin hem de bizimle anlaşabiliyor falan diyorsun. Hem yol gösterici, hem eğlenceli, hem ilgi gösteren vs vs. Fakat 18 yaşında birine bakan 30-35 benim gözümde normal değildir, kız kardeşin birkaç yaş daha büyüse çocuğu yaşında, daha çok toy. Anlatabiliyor muyum? Uzak dur bence.