Şimdi ben üniversiteye gidicem, evet küçük şehir istiyordum ama sanki büyük şehirlere gidicem gibi.
Şimdi ben şöyle biriyim: Herşeye burnumu sokar, herkese yardım etmeye çalışır, ikna kabiliyetim berbat olmasına rağmen bunun için savaşır, sonda kaybeden ikna olan ben olurum, ayrıca insanlara hayır diyemem, bir kez hayır dediğime karşı mahçubiyet hissettiğim için de ikinci ve başka bir isteğinde ne olursa olsun asla kıramam.
Yani çabuk ikna olan, kimseye hayır diyemeyen, herkesin hayatına girmeye çalışan bir ma*lım. Bu karaktere sahip biriyken, o ortama kapılıp gitmekten çok korkuyorum.
Kimseyle arkadaşlık kurmazsın olur biter deme çünkü ortamlarda aşırı dikkat çeken biriyim. Asla çenemi tutamam, her zaman herkese laf yetiştirmeye çalışır, her ortamda espiri patlatırım.
Üniversiteye gidince burayı günlük gibi kullanmayı düşünüyorum. Ve burada sürekli sohbet ettiğim arkadaşlarla soru aracılığıyla akıl danışmayı da düşündüm.
Ama sadece bunlar yetmez gibi ne yapmalıyım? O ortamın beni değiştirmesini istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer