Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. 3 yıl boyunca her çektirdiğine katlanmış bir insan? Ve sen ne düşünüyorsun. @asas00 hayat elektirik alacağım , illaki sevgi olması şart , sevemiyorsam olmuyor demek için çok kısa. Her türlü fedakarlık yapan bir insana karşı bunları düşünmen haksızlık. Yarından sonra karşına bir insan çıkar , kör kütük aşık olursun evlenir gidersiniz. Aşk sevgi geçicidir. O zaman da her türlü kötülüğü karşıdan görmeye başlarsın. Benden bu kadar. Mal mal konular açmayın artık. Ben insanım aşağıdaki yorum atanlarda insan. Hepimizin beyni eşit be arkadaş. Bize neden danısıyorsun. Mutluluğun bizim elimizde değil kendi elinde. Kendini zorla , Örnek vermeye kalkarsam , hayatıma ilk defa bir kız girmişti , ısınamadım , yapamadım , sevemedim çok itici geliyordu , 3 aydır sevgiliydik. 3 ayın sonunda ayrılmak istedim kendimce , ne bir heyecan vardı nede bir çekim kuvveti , hiç bir şey yokken çevremdeki yakınlarımın ayrılma sakın dediklerine kulak astım. Vardır bir hayır dedim ve ayrılmadım. Aradan biraz süre geçti ve birbirimize kör kütük aşık olduk. 5 sene sürmüştü dile kolay değil. 3 senedir sevmeye çalısıyorum olmuyor diyorsun Bunun önüne geçmek senin elinde, kendini zorlamalısın. Tabularını tıkıp seni seveni seninde sevmen gerekiyor. Yoksa elektirik alabileceğin ve sonuna kadar sevebileceğin bir insanı beklersen evde kalırsın evden emekli olur gidersin. ya da sevgiyi tam buldum dersin sevgi geçicidir hiç belli olmaz bir bakmışsın bir gün bitivermiş. Sevginin yerini zulüm alır geçimsizlik alır. Demem o ki sevdiğinle değil seni sevenle ol. Ah alma sakın ama sakın ah alma. Umut verilip güven aşılanan insanı yarı yolda bıraktığında , neyse gerisini sen biliyorsun iyi günler :))
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın..
En İyi Cevaplar
Sana bişey söyleyeyim mi , sen ondan ayrılsan onu seveceksin. İşte o zaman onu sevdiğini anlayacaksın ve pişman olacaksın. Bu kadar zamanda onu sevemesende en azından ona alışmışsındır , onsuzluğa alışmak zor olacak benden söylemesi.
15 Yorumla
Soran+1 yılaynen.. ben ne kadar vaz geçsem de o vaz geçmediği için basit biri gibi geldi belki de bana... ona alıştım tabiki, ve bir daha onun kadar düzgün biri çıkacağının hiçbir garantisi yok.. devir kötü..
Soran+1 yılYok ayrılmayacağım da 10 gün beni rahatsız etme dedim 2 gün önce , çünkü devamlı tartışıyorduk, 10 gün aramam dedi.. Sence 10 gün sonra o bana olumsu birşey ile gelir mi? Yani o da ayrılmayı düşünüyor olabilir mi? Çünkü gerçekten aramıyor da mesaj da atmıyor
Soran+1 yılTamam ama ben şu an ayrılmayı düşünmüyorum ki zaten 😔
nasıl bir zihniyet bu ya o çocugada yazık günah değilmi ahı tıtar tabi 2 yakan bir araya gelmez çocuk onu sevmedigini biliyor ise belliki belki bir umut seversin diye düşünüyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılyemin ederim ki biliyor.. onun da kendi hayatımı da mahvediyorum..
Pişman olursun hemde çok pişman olursun... diyebileceğim tek şey bu sana
16 Yorumla
Soran+1 yılne yönden?
- +1 yıl
Böyle seven çok zor bulunuyor bu devirde şimdi onu bırakınca ilk zamanlar rahatlayacaksın üstünden yük kalkmış gibi hissedeceksin ama bir zaman sonra aklına gelmeye başlayacak sevgiye ihtiyacın olduğunu anlayacaksın böyle birini bulamadığın içinde pişman olacaksın bu işler böyle oluyor çünkü yani iyi düşün birde yarın bir gün onun hayatında biri olduğunu öğrensen ve senin hayatında kimse olmazsa daha çok yanar canın
Soran+1 yılHaklısın.. onu sevmesem bile alıştım.. sonuçta 3 yıldır birlikteyiz.. düğün salonu bile tutuldu.. evlilik için askere gitti geldi.. yarı yolda bırakmamam en doğrusu galiba..
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, hakaret etmeden destek veren tek yorum seninki olduu :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
bir insan 3 yılda birini nasl sevemezki nedeni ne hoşuna gitmeyen bir yanımı var ya da tip meselesimi. buraya kadar getirmişsn durumu ona acı çektirme
13 Yorumla
Soran+1 yılhoşuma gitmeyen bir yanı yok, bu aralar inşaatta amcalarıyla felan çalışıyor, haftada bir defa görüşüyoruz, çalışma saatlerinde hiç konuşmuyoruz, yorulduğu için hemen iyi geceler diyorum felan ilgisizlik var biraz.. bu da bir sorun aslında.. kendi annem bile diyor ki ben o çocukta bir kusur hata göremiyorum diyor, annem bile onu savunuyor.. tip olayına gelince de yakışıklı yani kötü bir tipi de yok..
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim..
+1 yıleğer sevmiyorsan ayrılman en doğrusu canım.. sevmediğin bir adamla her hatası gözüne batıyorsa gerçekten evliliği sürdüremezsin. Evlilik hoşgörü ve sadakat ister. Ya evliyken birini seversen? Bu daha kötü değil mi?
12 Yorumla- +1 yıl
@whickes43 sevdiğin insan seni sevmeyecek diye bir şey yok bunu anlamaya çalış sevmediği ve sabır gösteremeyeceği biri ile olamaz o kişi ye de yazık seviyor diye sürekli idare etmek zorunda kalacak. kendi sevdiği ve kendisini seven biriyle olsun. bunu erkek kız diye ayırmayalım sen sevmediğin aa seni seven bir bayanla olabilir misin ve nereye kadar?
+1 yılBir insana sadece kendisine iyi davranıyor diye umut vermen başlı başına bir ah almak onun dışında sevmediğine göre başkasını seviyorsun sizin gibiler nasıl vicdan sahip bilmiyorum hiç bir işiniz rast gitmesin saf bir kalbi kıran gazdan insanlar sınıfı sizinki
10 Yorumla
+1 yılbence ayrılma evlenince seveceksin zaten emin ol buna
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
bence sen pişman olacaksın gibime geliyor. daha iyisini bulurum diye koldan kola heba olacaksın. çünkü siz kızların anladığı bu. adam her türlü mutlu olur...
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten bu kadar mücadele edip, fedakarlık yapıp 3 yılın sonunda ayrılsak mutlu olabilir mi
+1 yılSen de bulursun sen bulursun. Bir gün sende bilir ki hayat sana açmaz kapılar sunar. O Allah rızası için bakmış istersen ayrıl eğer onu ileride üzerime dersen ayrılmak istemiyor de yeter. Bence uzme derim
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım, hataları düzeltip tekrar yazar mısın acaba?
- +1 yıl
ayrıl eğer onu ileride üzmeyim dersen ayrılmak istemiyor de yeter. Bence uzme derim
+1 yılŞARKIYI DİNLE TAM SENLİK :D
https://www.youtube.com/watch?v=ZuR7Q-o2Dl800 Yorumla
+1 yılhemde nasil tutar... ben bunun bedelini cok agir ödedim
02 Yorumla
Soran+1 yılNeler yaşadın?
- +1 yıl
bir kizla cikmisdim... iyi yürümedi ayrildim hemen baskasiyla oldum onu sevdim nisanlandim... dügüne 2 ay kala o ayrildi sonra
Hayır aklım almıyo ya beni sevmiyen kız dünya güzelide olsa bırakırım bile bile nasıl kabulleniyolar bu durumu anlamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılgurursuz biri değil , ama o çok seviyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılbundan önce baska bir sevgilin vardi o seni terk etti, sen halen onu unutamadin degil mi? ya da aklin halen baskasinda?
08 Yorumla
Soran+1 yılBundan önce 1 kişiyle birlikteliğim oldu, çok az sürdü ve ben ayrıldım (ayrılmak zorunda kaldım).. ama onu sevmiştim.. 2 yıl sonrası da bu girdi hayatıma..
Cevap sahibi+1 yıliste sorunda bu senin aklin halen onda, onunla yasadiklarini belkide bununla yasiyamadin? ya da yasadin ama hissedemedin? bir öncesinden ayrilmak zorunda kaldim yazdin? neden zorunda kaldin ki? zorunda kalmasaydin onunla devam edicektin degil mi? cünkü onu seviyordun ve belkide mutluydun! Bilmiyorum ama hep ne yasaniyorsa, ilklerden sonra oluyor bu olaylar benim tahminimce böyle tabi.
Cevap sahibi+1 yılunuturum alisirim dedin 2 yil sonraki olani kabul ettin, ama olmamis iste..
Soran+1 yılBenim ailem hakkında olumsuz birşey duydum ağzından.. bitti.. aileme kim laf uzatırsa silerim.. sevmem, sevmemem önemli değil.. yok canım ya aklım onda felan değil, evlenmiş gitmiş zaten.. hayatımdaki kişi ondan çok daha iyi biri.. çok saygılı, düzgün, efendi, abdestli namazlı, beni de seviyor.. benim onu sevememem tek sorun :(
Cevap sahibi+1 yılcok kötü bir durum, ikinizede yazik ama o nisanlina daha cok yazik valla. Aileleriniz falan duysa bu durumu hic hos karsilamazlar hele onun ailesi. Benim arkadasimin basina benzer bir olay gelmisti, cok vahimdi, ne beddualar ettiler, ne iftiralar attilar :( basinin yanmasini istemiyorsan ayril ondan iyiylignen bu benim görüsüm tabi, yine karar senin. Kalbini dinle
Soran+1 yılBenim ailem biliyor zaten.. bu iş çözülsün bir an önce diyorlar, bugün tepem attı tartıştık, babanı arayıp anlatcam bitsin dedim sakın öyle birşey yapma şudur budur... ailesi iyi görünüyor şimdilik, tabi böyle bir durumda tepkileri ne olur bilemem.. kafam o kadar karışık ki çıkmazdayım bu günlerde :(
Cevap sahibi+1 yılbasta seviyormuydun onu? nasıl tanistiniz, nerde
Soran+1 yılhayır hiç sevmedim.. diyorum ya 1 defa seni seviyorum demedim.. ünide tanıştık, afyonda.. ynı sınıftaydıkk... öyle ilerledi..
+1 yılHuzura aç bir halde koca ömür çekeceksin.
Böyle de çekeceksin,
Ayrılsan da çekeceksin...
Elemana yazık...01 Yorumla
Soran+1 yılİkimizin de hayatı mahvoldu.. Benim de..
+1 yılbu işin sonu hayır değil sen önce kafa yapını değiştir.
02 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
- +1 yıl
evlilikten aşk beklentin anlamsız karşılıklı saygı varsa yeterlidir. adam seni seviyor sen de en azından arkadaşça seviyorsun onu daha ne olsun bir evlilik için bunlar fazla bile evlilikten başka beklentin olmamalı eğer varsa da bir an önce ayrıl çocuktan çok geç olmadan adamın hayatını mahvetme.
+1 yılsana küfredebilirmiyim. nasıl sinir oluyorum aynısını bana nişanlım yaptı elim ayagım titriyor. yine edebimi bozmayacam sizin aklınzı nerde ya bu işler cocuk oyuncagımı bu ne ya böyle ne sizin yüzünüzden insanlar iyi niyetlerini kaybediyorlar...
03 Yorumla
Soran+1 yıladam gibi konuş.. yorum yapmak zorunda değilsin..
- +1 yıl
ben daha kötü bir şey sölemedim hem adamlıgı senden ögrencek değilim aynaya bak önce bana adamlık ögretcegine sen
Soran+1 yılhe kardeş..
Yatacak yerin yok bence, rahat bırak garibim kendi yoluna baksın. Gerekirse öl, bence o derece değersizsin..
04 Yorumla
Soran+1 yılbu ne şimdi ya... çaresizim çıkmazdayım diyorum.. hakaret yerine mantıklı bir yorum yapsan..
Soran+1 yılOnu üzdüm, gerçekten çok üzdüm.. ama dedim bu kadar yaptıklarıma tahammül edip hala benim yanımda olan biri sevebilirim diye düşündüm ve nişanlandık.. ama insan sevemeyince yapılan ufak birşey bile göze batıyor ve büyüyor.. ona bunları yaşatıyorum ama ben mutlu muyum saıyorsun veya zevk mi alıyorum.. haklısın belki de ölmeliyim.. zaten ölmekten beter şu günlerde durumum...
- +1 yıl
burada sevgiyi tanımlama şeklide önemli tabi ki. Tipe bakıyorsan sevmen mümkün değilse, ilerde de sevemeyeceksin bu durumda zamanla severim demek doğru değil.
He ama yok tanıdıkca değer verdikce severim anlaşırız ve gönlüm ısınır şeklinde tanımlıyor olsaydın zaten şimdiye kadar severdin bence. Tanıyıp sevememek olur eyvallah ama evlilik aşamasına gelipte bunları düşünmek kabul edilemez.
Huzur vermeyeceksen azad et gitsin bari, ahını alırmıyım deyip hala kendini düşünüyorsun sencede yanlış bir tutum değil mi?
Sen dua et düğünden sonra aynı şeyleri yaşama
Kapı önünde bulursun kendini
Şimdi seni becereme hayalini yaşıyor herseye He diyor ama işi bitince sen gör :))21 Yorumla
Soran+1 yıltek derdi o olsa neden illa benim için uğraşsın ki... dışarda milyonlarca kız yok mu.. bu ihtimali düşünürsünüz de sevdiği ihtimalini düşünmezsiniz...
Bir söz der ki sevdiğinle değil seni sevenle ol
20 YorumlaSevmıyosan adamın hayatından çalma daha cok a alırsın cocugun ozurlu dogar bıse olur
00 YorumlaHemde öyle bir tutar ki iki yakan bir araya gelmez haberin olsun seni seviyor daha ne istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılAyrıl ne ona ne kendine eziyet etme
01 Yorumla
Soran+1 yılayrılmamam daha iyi olacak..
Okadar bencilsin ki daha ne diyim
03 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Koskoca 3 yıl içinde hep ben var ayrılmayı düşünürkende ben diyorsun sen hem bencil hemde kararsız hem geri dönülemeyeyecek kararşar almışsın işler ciddiye binmeden neden demedin şimdi o çocuk bu ayrılık sonunda yıkılıcak kime güvenecek ailesi işi arkdaşları bir bunalıma sürüklücen adamı bence geç daha geç olmadan ayrıl ki evlendiginizde ne o nede sen mutsuz olsun
+1 yılİki ucu b*klu değnek
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen.. Ama ayrılmamak daha mantıklı sanırım
- +1 yıl
Valla evlenirsen sevmeyerek daha çok hakkını yiceksin sen mutsuz olcan o da olcak evlilik başka bişey
Soran+1 yılOnun bana dediği başkasıyla gülmektense, senle ağlamayı tercih ederim hergün sesi.. Bilmiyorum ya, çıkmazdayım
Soran+1 yılDedi olacaktı
- +1 yıl
Ne kadar derse desin o da Allahın kulu, sevilmek varken böyle bir duruma gerek yok
Ayrıl ayrıl, bak bakalım dünya kaç bucakmış :)
01 Yorumla
Soran+1 yılne demek bu şimdi yaa :(
bence sen ayrıl sonra da bu haline ağlarsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılayrılmamam daha iyi olacak..
Soran+1 yılnikahta keramet vardır derler ya, evlenince severim belki.
+1 yılkesin tutar ama sevmiyorsan evlenme
012 Yorumla
Soran+1 yılbenim ona yaptıklarımı yapan biri çıkarsa karşıma eyvahhh :(
- +1 yıl
ama çocuğa yazık seni sevmiş ama sen sevmiyorsan tek taraflı yazık biran önce söyle sonra çocuğun bir ömür boyu hayatı zehir olacak evlenip birde çocuk yaparsanız
Soran+1 yılya kendisi onu sevmediğimi biliyor.. buna rağmen ayrılmadı bu güne kadar.. o bana seni seviyorum deyince ben susup kalırım hep..
- +1 yıl
ben sevmiyorum demiyor musun
Soran+1 yıldiyorum.. biliyor dedim ya
- +1 yıl
ona rağmen evlenmek istiyor yani çok mu güzelsin vazgeçilmeyecek kadar
Soran+1 yılya güzel olduğum söylenir ama aşırı değilim tabiki.. o sevdiği için vazgeçmiyor..
- +1 yıl
sen ne düşünüyorsun sevmediğin birinle bir ömür boyu geçer mi
Soran+1 yılbu güne kadar hep sevebilirim diye düşündüm.. ve 3 yılımı verdim sonuçta sevmesem de.. alıştım da.. ayrılsak ben de üzüleceğim bir süre..
- +1 yıl
o zaman ahını almazsın ayrılmayın ahh olmuyor ama sen evliyken birni seversen kör kütük aşık olsunsan ayvayı yersin
Soran+1 yılonu sevmezken debir başkasına bakmadım ki evli iken ihanet etmem
- +1 yıl
memnunsan hayatından sorun yok arkadaşım dertleşiriz istersen devamlı
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşver değmez. eziremsem styla
05 Yorumla
Soran+1 yılyapma yaa sende o amca baydı artık..
Cevap sahibi+1 yılbenide baydı psikopat oldum sayesinde her soruya giriyorum bakıyorum yazmış cıkıyorum baska soruya giriyorum yine var hıyarağası
Soran+1 yılsite öyle yazması için para veriyormuşş :)
Cevap sahibi+1 yılabi her soruda var işsiz
Cevap sahibi+1 yılmk sapığı sadece cinsellikte yazıyor doğru dürüst
Birinin hayallerini aliyosun elinden sana yapilsa?
04 Yorumla
Soran+1 yılçok kötü birşey.. o iyi biri ama sevemiyorum :(
Soran+1 yılyani benim yaptıklarımı bana yapacak biri çıkar mı karşıma bu korkutuyor beni..
+1 yılhelallik al kardeş
05 Yorumla
Soran+1 yılo hakkını helal etse de Allah görmüyor mu
- +1 yıl
Allah görüyorda helal ederse aranızda çözülürse sıkıntı olmaz gerçi din adamıda değilim böyle biliyorum
- +1 yıl
bu arada şimdilikte her halta he diyor olabilir evlendikten sonra her b*ku yapabilir bellide olmaz
Soran+1 yılne gibi mesela?
- +1 yıl
şiddet gibi mesela koynuna da aldımı bide çocuk ohh der ve ayrılamazsında bir sorumluluk biner üstüne
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah senin de belanı verir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne güzel bulmuşsun seni seveni daha ne istyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın..
Gizli Üye(30-35)+1 yılyuh be 3 yılda adamı nasıl sevmedn
00 Yorumlatutar tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılSevmeyi denesen? :S
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen onu yapıcam, ayrılırsam o da ben de daha kötü oluruz..
- +1 yıl
Heh şunu bileydin :S Kılı var yünü var diye değil ne kadar ilgileniyor bu adam benim KOCAM olacak seviyorum nan bu adamı diye bak olaya ;)
- +1 yıl
Sen içinde benimsememişsin ki :S
Gizli Üye(36-45)+1 yılseven mikilir miken sevilir sözünün örneğisin.
00 Yorumla
+1 yılSevmeye çalış
00 Yorumlaumarım aynılarını kat be kat yaşarsın sürünürsün.
12 Yorumla
Soran+1 yıladam gibi soru sorduk.. tanıyor musun ki beddua ediyorsun sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah yaşattıklarını yaşarsın
04 Yorumla
Soran+1 yılsana ne oluyor bee sen kimsin..
Cevap sahibi+1 yılHem soruyosun hem sen kimsin diyosun neyin kafası bu? İnşallah kat be kat yaşarsın kolay mı sandın duygularıyla oynamak eziyet etmek ahını almak emin ol bunlar senden çıkacak sevmiyorsan 3 yıldır aklın nerde? Yedekte dursun diye bencilliğinden devam ettin iyi biriymiş onun da hayatını sevmeyen bir insanla geçirmesine neden oldun belanı bulursun
Soran+1 yıl3 yıldır ben çok defa ayrılmak istedim.. ağladı zırladı kıyamadım yapamadım anladın mı.. merhametli olduğum için ayrılamadım.. yedek olayına gelince onu sevmemiş olsam bile hiçbir kimseye bakmadım, en sevmedğim adama bile sadık kalabilen biriyim.. sırf beddua etmek için yorum yapma...
Cevap sahibi+1 yılBacım beddua olsun diye söylemiyorum gerçekten. yaşamayan bilmez belli ki aşık olduğun kişi tarafından hiç üzülmedin yaralanmadın nasıl bir şey bilmiyosun. Bazen kendi iyiliğimiz kadar karşımızdakinin de geleceğini düşünmeliyiz iki gün ağlar unuturdu emin ol unuturdu böyle daha mı iyi oldu? O konuda bir şey demedim zaten öyle diyosan öyledir merhametlisindir sadıksındır ama eziyet de etmişsindir kalp kırmakla ilgili çok hadis var bundan sonra ikinizin de hayrına olacak kararlar alırsın umarım bile isteye üzen misliyle yaşamalı o ayrı
+1 yılTutar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Boşver değmez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler