Çocuk sahibi olma dışında kadınların erkeklere ihtiyacı olan başka birşey var mıdır ?
Cevabın nedir?
Sağlık konusunda 313 cevap paylaştı. evet vardır eğer erkeklere ihtiyaçları yoksa bence yalnız yaşasınlar, hatta yalnız yaşayan erkek ya da bir kadın Yoksuldur, Fakirdir. Bunu da bir peygamber söylüyor ben değil.
Düşünsene altında mercedes ve bir havuzun da olsa fakir diyor. Bu düşünülmesi gereken bir cevaptır.
Yani erkeğine dokunmak, gözlerine bakmak, öpüşmek, seks yapmak, şakalaşmak, onu sevmek, sarılmak, onu görünce içine mutluluk dolması, eğer bunları yaşamıyorsa bir kadın, ya eksiklik var demektir, ya da erkeğine kavuşamamıştır, yani mercedesi bille olsa fakirdir, çünkü bir mercedes bu sayılanlar yanında aslında sadece bir hiçtir, sadece bir HİÇ, bunların yerini asla dolduramaz bir mercedes, çünkü duygusuz seni bir yerden bir yere götürmeye yarayan sadece bir binektir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNasıl erkeklerin kadınlara ihtiyacı varsa kadınlarında erkeklere ihtiyacı vardır
40 Yorumla
kadınların erkeklere erkeklerinde kadınlara ihtiyacı vardır. herşey bi yana insanlar sevmek sevilmek ister biri beni korusun sarıp sarmalasın ister bundan hoşlanmayacak biri olduğunu düşünmüyorum ben . tıp ilerledi çocuk sahibi bile olurken gerek yok diyor bazıları. bence çok yanlışbir düşünce o çocuğu doğurmak değil marifet.onların psikolojisi hayatı artılarla dolu olmadıkça o anne başarılı sayılmaz daha baştan baba yokluğunu görecekse ne anladık
00 Yorumla
+1 yılHem kadınların erkeklere hem de erkeklerin kadınlara her zaman ihtiyacı vardır. Yok illa ihtiyacı yoktur diyorsan evlenme, ama diğer kadınlara sataşma herkes hali vaziyetinden memnun çünkü ;)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
70Cevap
+1 yılErkekler olmasaydı belki de güzelliğinden bir haber olacaktın (Kim sana güzel olduğunu söyleyecekti?) Erkekler olmasa özel bir varlık olduğunu birisi için çok önemli olduğunu belki de hiç hissedemeyecektin. Sevgiye muhtaç adeta aç olacaktın. Erkekler olmasaydı seni kendinden daha çok düşünen başka birisi olmayacaktı belki de. Erkekler olmasa sen rahat et diye afedersin kıçını yırtan başka kimse olmayacaktı. Erkekler olmasaydı kadınlarada ihtiyaç olmayacaktı çünkü erkekle kadın bir yapbozun parçaları gibi birbirlerini tamamlarlar.
01 Yorumla- 1 yıl
Hiç doğru değil katılmıyorum.
Erkeklere ihtiyacın yok aslında. Dünyada erkekler olmadan da her şeye sahip olabilirsin. Çocuk da buna dahil. Eee tıp ilerledi. Ama ne yaparsan yap, nereye gidersen git. Huzura ancak yanında (seni seven) bir erkek varken kavuşabilirsin.
Huzur olmadan da dünya pek bir çekilmez oluyor, değil mi?51 Yorumla- 1 yıl
Huzuru bir erkek veremez.
+1 yılKadının da erkeğin de her zaman birbirine ihtiyacı vardır. Çünkü Allah bizi birbirimize muhtaç şekilde yaratmıştır. Her zaman ihtiyacın var emin olabilirsin. Hiç kimse bu hayatın yükünü tek başına yüklenebilecek kadar güçlü değildir. Erkek kadınından destek alır kadın da kendini erkeğine bırakır ona destek olur erkek onu korur kollar yükünü sırtlanır.
21 Yorumla- 1 yıl
Hiç bir zaman erkekten destek almak zorunda değiliz. Erkeklerle konuşmak bile gelmiyor içimden.
Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Niye olmasın? Herşey seksten ibaret değil. İnsan olanın mutlaka bir eşe ihtiyacı vardır. Bu eş ile herşeyini; sırlarını, hayallerini, dertlerini, bedenini, ruhunu, yüreğini herşeyini paylabilmeli. Bir erkek olarak kesinlikle bir kadına ihtiyacım olduğunu biliyorum. Eminim ki bir kadının da bir erkeğe ihtiyacı vardır...
21 Yorumlaaslina bakarsan yoktur. lakin islerimizi kolaylastirmak icin ihtiyacimiz var gibi yapabiliriz. mesela yuksekteki tencereyi almak, kavanozun kapagini acmak, elektrik isleri, temizlikte onu bunu kaldirmak. gibi gibi islemlerde erkekler gayet islevseldir :D. her halti gerekmedikce kendim yapmam.
213 Yorumla- +1 yıl
erkekte kavanoz kapağı açınca diyor zaten kendine kendine... Birgün bana muhtaç olacağını biliyordum diye, insan kullanmak bu...kadın olarak bir erkeği kullanmak sanki daha kapsamlı, herneyse. Karşılıklı muhtaçlık var. Aşkının sebebi kavanoz kapağı olamaz. hormonal olarak kapandayız.
- +1 yıl
aslında hepsi, eşcinsellik mevzusuna girmiyorum bakışım çok farklı, üreme en büyük etken ama patır patır üremiyoruz. Sonuç olarak sağlıklı bir kadın kadın olarak var olabilmek adına erkeğe ihtiyaç duyuyor. Beğeniler üzeirne yoğunlaşıyor, istemsiz plansız arzuluyor, korktuğunda bile korkuluk gibi de olsa yanında bir tane istiyor. Çok uzun, eğer sonra uzun uzun tartışma hevesi duyarsan konuşuruz. Şu an için ben o frekansta değilim.
- +1 yıl
Uydur uydur.
- 1 yıl
Ben alırım yukarıdaki eşyaları sonuçta merdiven var
+1 yılkadın ve erkek bir birleriyle bileşik kap gibidir... kadıların erkeklere, erkeklerinde kadınlara, cinselliğin dışında... her türlü ihtiyacı paylaşmada, sosyal aktivitelerde destek olmada, dert, keder paylaşmadan tut sevinçe ortak olmaya kadar gider.. yani kadının erkeğe şunun için ihtiyaç duyar diye bir isim veremeyiz ama.. yukarda zikrettiğim gibi genel manada var...
00 Yorumlayok güzelim ne ihtiyacı, her işinizi kendiniz görebiliyosunuz artık, boşverin bizi hatta sevişmeseniz de olur kadın dediğin zevk de almaz zaten seksten, hatta komple ayıralım biz dünyaları, biz de sizin olmadığınız ortamlarda çok daha huzurlu oluyoruz. valla ya bak ufkumu açtın, birbirimiz olmadan daha mutluyuz lan vay be!
00 YorumlaSağlık konusunda 6,2b cevap paylaştı. Evet .Koruyucuya sığınacak bir limana ihtiyacı vardır.Kız arkadaşlar ,kardeşler veya annne ne yaparsa yapsın bir erkek kadar bu duyguları kuvvetli hissettiremez diye düşünüyorum.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabi var
teninin kokusu, dudaklarının tadı + gülüşü +konuşması, sesinin tonu +evinde dolaşması varlıgı yeter sevgilinin..
kollarının arasına alıp kafasını gögsüne bastırmayı özlersin
ama bunu yapabileceğim biri yok11 YorumlaElbet bu karsilikli. Bi cok konuda cinsler tek sorunda cift tarafli dusunerek cozume daha hizli ulasirlar. Sevdigin kisi kiz uada erkek senin icin mucadele verecegi icin omzundaki yuk azalir :)
Kisaca 2cinsde birbirine ihtiyac duyar ...10 Yorumlaİnsanlar çift yaratılmıştır derken bir ikizinin olduğu kastedilmiyor. Bir kadın ve bir erkek olarak çift oluyorlar. Her iki cinsinde birbirine ihtiyacı vardır, olmasa dünyada tek tür olurdu zaten diğer tür yaratılmazdı bile.
11 Yorumla- +1 yıl
Kainat çift ve zıtlardan yaratılmıştır.
Kadın erkek çifti (ve zıttı gibi)
siyah beyaz çifti (ve zıttı gibi) diğer tüm renkler siyah beyazın içindedir
aklınıza ne gelirse
soğuk sıcak
aydınlık karanlık
Erkeğin kadına, kadınlarında erkeğe ihtiyacı bir yerde olur, onsuz yaşayabilirsin hatta yaşamasını bildikten sonra erkeksiz bir ömür mutlu bile yaşayabilirsin ama herkes bunu yapamaz. Bir yerde lazım olabilir.
00 Yorumlavardır :) bazen hayat o kadar saçma o kadar yaşanmaz bi hale gelirki ama eğer onlar varsa başınızı yaslayabilceğiniz derdinizi anlatabilceğiniz işte o zaaman gerçekten ihtiyaç olup olmadığını anlarsınız :)
20 YorumlaSağlık konusunda 696 cevap paylaştı. vardır ve çoktur.
artı farklı bir boyutta yaklaşıp kadın ve kadın ilişkilerine bakmak lazım. ihtiyacın ne denli önemli olduğunu gösterir. bu yarayı deşmiyorum.
şimdi orangutanlar ilişkiden seksi çıkarmasın.00 Yorumlaguzel soru sormussun cevap vereyim kadinlar agir islerde calisamazlar ve bunun icin erkeklere ihtiyaclari her zaman vardir ,cok basit bir ornek kendi bavullarini bile tasiyamazlar bu yuzden ihtiyac her zaman duyacaklardir..erkekler kadinlari iyi hissetirir cunku ozguvenlerini erkeklerin eline birakirlar sunu unutma nasil yatak carsafsiz olmazsa carsafsiz yatakta olmaz kolay gele
00 YorumlaSağlık konusunda 3,9b cevap paylaştı. kadınların erkeklere ihtiyacı yoktur...şu yaşıma geldim daha bitanesinin ağzından sana ihtiyacım var kelimesini duymadım çünkü...asdsadasdasd. evet bir sonraki replik neydi?
010 Yorumla- +1 yıl
kendinle celisme. fiziksel olarak ihtiyacin yok dedin zaten kafadan :-). ki hakkaten de yok hani. hayatimizi idame ettirecek kadar fiziksel guce de sahibiz. tamir desen. ogrenilebilen bir sey. butun tamircilerin erkek olmasi. kadinlarin tamir yapamayacagi anlamina gelmiyor. escinselligi cikartirsan bu konuda tartismaya girmeye gerek gormem :-). ihtiyactan soz ederken ihtiyaci olmayani ornek verince kabul etmem banane banane mizikciligi istemiyorum.
- +1 yıl
kadinla erkegin en basindan beri varligini ademle havvaya baglayacaksan hele hele hic tartismayalim :-). lezbiyenler istemiyor erkek falan hocam. senin kabullerin uzerinden tartisacaksak hep senin noktana cikar bu tartisma. ki gayet te sacma olur.
onermelerin kafadan curutulebilir seyler. curutunce gormezden geliyorsun. napabilirim yani?
- Sağlık konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılOlmasa bu kadar kadın yalnızlıktan ya da bir erkeğin arkasından ağlamazdı. Hatta kızlarsoruyor. com un gizli öznesi erkekler. Yaratılıştan gelen ihtiyaç.
00 Yorumla bir kadın holding sahibi de olsa erkeğinin yanında kendisini güvende hissetmek ister. sevilmek ister... o yüzden ihtiyacınız var bebiş
20 Yorumlahayatınızdaki boşlukları bizle dolduruyorsunuz daha ne olsun. hem duygusal olarak hem fiziksel olarak :D
10 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biblo olarak ihtiyaç olur kenarda durmasını isterim görüntü olarak
11 Yorumlaşu dünyadaki en önemli ihtiyaç güvenebileceğin, sevebileceğin birine sarılmaktır. ben bir erkeğe değil kadına sarılmak isterim. kadın da erkeğe sarılmaya ihtiyaç duyar.
10 Yorumlaya olmaz olurmu? regli olur trip atcak adam lazım olur.. canı sıkılır trip atcak adam lazım olur... azmıştır, sex yapacak adam arayacak... nere ye kadar kendini tatmin edebilirki ... sonuç itibari ile..
20 Yorumla
+1 yılcocuk ıcın bıle artık pek bı gereksızız aslında :) uç noktalardan bakarsak olaya. yalnızlıgınız gıderılmesı. karsı cınsle dıyalog dısında hıc bı ıhtıyacınız yok.. çalısıyor ve kendı gecımınızı saglayabılıyor durumda bırıysenız.
00 YorumlaHayatta birşekilde duygusal ilşkilerinde kurulması gerekli.Bence sadece bunun için ihtiyacı var.aynı şey karşı taraf içinde geçerli.
01 Yorumla- +1 yıl
Duygusal olduğu gibi cinsell de kurulması gerekli ihtiyaç sonuçta
Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. yalnış düşünüyosun bence en azından karşı cinsler birbirinin en yakın kankası olur. ee tabi birde olayın duygusal boyutu var e tabi olayın birde cinsel boyutu var cocuk dışında.
10 Yorumla10larca soru okudum ama senin saçmalıkta birinci gelir :/
20 YorumlaKadınlar kulluktan sonra,sevilmek için yaratılmışlardır.
16 Yorumla- +1 yıl
ve sevişmek ...
+1 yıl"Her başarılı erkeğin arkasında kadını vardır" öğretisi başarılı kadınlar için geçerli olmadığına göre yoktur.
00 YorumlaSağlık konusunda 302 cevap paylaştı. malesef var.Bizde olmayan çok şey onlarda var taktiri ilahi
43 Yorumlakadınların erkeklere, erkeklerin de kadınlara ihtiyacı vardır.
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Ben demiyorum ama bir çok kızdan "güvenle yaslanabileceğim bir omuz arıyorum" tarzında cümleler duydum,duyuyorum,duyuyoruz...
00 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. kadınlarında erkeklerinde birbirine ihtiyacı vardır..
kastettiğim şey cinsel içerik kesinlikle taşımamaktadır..00 Yorumlainsanların sevgiye ihtiyacı var sanki... doğru insnaı bulmaya ihtiyacı var. bu kadar.
00 Yorumla
+1 yılBenim için kadınlar bilinçaltını erkeklerse bilinci temsil ediyor. Bu yüzden evet erkekler olmadan olmaz.
10 Yorumlaher iki cinste birbirine muhtaçtır ama kadın daha çok muhtaçtır doğası gereği...
her ne kadar birini anlamasalarda kadınlar erkeksiz erkeklerde kadınsız yapamaz olmaz yani...00 Yorumla
+1 yılsex i bu kadar gereksiz görüp hiçe saymanız çok ilginç. hem fiziksel olarak hem duygusal olarak hem de bir iktidar mücadeli alanı olarak sex hayatın en önemli parçalarından biridir.
10 YorumlaHer insanın insana ihtiyacı vardır konuşmak paylaşmak dertleşmek için o yüzden hem cinsinde farklı cinsinde muhakkak birbirine ihtiyacı vardır insanın doğası gereği
00 Yorumlaevet vardır.sevgilimin göğsüne yatıp film izleyemediğim bir dünya kurgulamak istemiyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
eN iyi cevap secıyorum...
- +1 yıl
Harika bir cevap :)
Aynen ...
+1 yılBenim erkeklere ihtiyacım var.Özellikle eş denilene.Sevişmek en büyük ihtiyaçtır.
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen ...
Evet, koruyup kollayan, kendimi güvende hissetmemi sağlan erkektir.
20 Yorumla
+1 yılİhtiyaç demeyelim de insan ister istemez sevdiği erkeğe sarılmak başını omzuna koymak istiyo bu ihtiyaca giriyosa ok itiyaçtır bu
21 Yorumla- +1 yıl
bırakın gururu da kabullenin artık
Kadının erkeğe ihtiyacı V A R RRRRRRRRRRRRRR D I R
(TABİKİ Erkeğinde kadına)
Tabikide evet bir erkek penisi olmadan kadınlar olmaz. :) Bunun duygusal olanaklarıda var. Yaratıcı erkeği kadın için yarattı. kadınıda erkeğe.
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum "erkeklere" ihtyacı var mıdır ama, bana ihtiyacı vardır.. :))
00 YorumlaÜreme dışında başka bir şeyde ihtiyacımız yoktur. Aynı şey erkekler için de geçerli.
20 YorumlaKadınların erkeklere, erkeklerin kadınlara ihtiyacı vardır.
30 Yorumla
+1 yılikisinin de birbirine ihtiyacı vardır. salt çocuk sahibi olmak için evlenen çoluğa çocuğa da yazık eder
00 Yorumla
+1 yılperde taktırmak, yakışıklıysa arkadaşına hava atmak, başının etini yemek, kavga edecek dayanıklı birine ihtiyacı vardır.
10 Yorumla
+1 yılKadın-erkek olarak değilde bir insanın başka bir insana ihtiyacı var mı diye baksan olaya sorun çözüme ulaşacak.
00 Yorumla
+1 yılevet var ama herhangibi erkeğe değil sevdiği erkeğe onun korumasına
00 Yorumla
+1 yılbu soruyu sadece kadınlar cevaplasın ister miydin mesela ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloldu seksi kiminle yapıcaksınız yoksa alayınız lezbiyen mi olacaksınız unutma nasıl ki bir insan acıkıyor ve susuyorsa sekste böyle bir ihtiyaçtır doyum ister
00 Yorumlahiç bir şey yoktur ki çift yaratılmasın,boşuna mıdır ki! demekki ne siz bizsiz,ne de biz siz oluyor..
00 YorumlaKadınlar erkeklere erkekler kadınlara dogası gereği ihtiyacı vardır. Yok diyen biraz daha düşünsün konuşsun.
00 Yorumlakadının ruhunu erkek okşar, kadın "boşluklarının" doldurulması ihtiyacı duyar hep, erkeksiz dişi, dişisiz erkek fiş bile olmaz..
10 Yorumla
+1 yılbunun genclıgı oldugu gıbı ıhtıyarlıgıda var huzur evıne gıdecegıne kendıne huzur veren erkekle olman daha ıyı
10 Yorumla
+1 yılBu soruya cevap veren erkeklerin sayısının, kızların iki katı olması ilginç değil mi?
00 Yorumla
+1 yılKız kıza bir şeyleri yapabiliyorsanız olmayabilir :)
00 Yorumla
+1 yılyerı ve zamanı gelınce herkesın herkese ıhtıyacı vardır
00 Yorumlaaa tabii ki yoktur ne gerek var kız kıza her şeyi yapabilecekken değil mi ama?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok kadınının erkeğe ihtiyacı varmı yok erkeğin kadına ihtiyacı varmı ne saçma sorular lan birinden biri olmasa 100 sene sonra insanlığın ömrü biter...
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem