• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Sağlık

Kadınların erkeklere ihtiyacı var mıdır?

shina
shina Takip Et
Bilge Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Çocuk sahibi olma dışında kadınların erkeklere ihtiyacı olan başka birşey var mıdır ?
Kadınların erkeklere ihtiyacı var mıdır?
Çocuk Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Yıldız45
    Yıldız45 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 34%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 313 cevap paylaştı.

evet vardır eğer erkeklere ihtiyaçları yoksa bence yalnız yaşasınlar, hatta yalnız yaşayan erkek ya da bir kadın Yoksuldur, Fakirdir. Bunu da bir peygamber söylüyor ben değil.
    Düşünsene altında mercedes ve bir havuzun da olsa fakir diyor. Bu düşünülmesi gereken bir cevaptır.

Yani erkeğine dokunmak, gözlerine bakmak, öpüşmek, seks yapmak, şakalaşmak, onu sevmek, sarılmak, onu görünce içine mutluluk dolması, eğer bunları yaşamıyorsa bir kadın, ya eksiklik var demektir, ya da erkeğine kavuşamamıştır, yani mercedesi bille olsa fakirdir, çünkü bir mercedes bu sayılanlar yanında aslında sadece bir hiçtir, sadece bir HİÇ, bunların yerini asla dolduramaz bir mercedes, çünkü duygusuz seni bir yerden bir yere götürmeye yarayan sadece bir binektir.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• susadamimcesmeye
    susadamimcesmeye Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Nasıl erkeklerin kadınlara ihtiyacı varsa kadınlarında erkeklere ihtiyacı vardır

4
    0 Yorumla
  • lady_21
    lady_21 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

kadınların erkeklere erkeklerinde kadınlara ihtiyacı vardır. herşey bi yana insanlar sevmek sevilmek ister biri beni korusun sarıp sarmalasın ister bundan hoşlanmayacak biri olduğunu düşünmüyorum ben . tıp ilerledi çocuk sahibi bile olurken gerek yok diyor bazıları. bence çok yanlışbir düşünce o çocuğu doğurmak değil marifet.onların psikolojisi hayatı artılarla dolu olmadıkça o anne başarılı sayılmaz daha baştan baba yokluğunu görecekse ne anladık

0
    0 Yorumla
  • suskun_deli
    suskun_deli Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 62%
    +1 yıl

Hem kadınların erkeklere hem de erkeklerin kadınlara her zaman ihtiyacı vardır. Yok illa ihtiyacı yoktur diyorsan evlenme, ama diğer kadınlara sataşma herkes hali vaziyetinden memnun çünkü ;)

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

28

Cevap

70

Cevap

• Psklgmrt88
    Psklgmrt88 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 39%
    +1 yıl

Erkekler olmasaydı belki de güzelliğinden bir haber olacaktın (Kim sana güzel olduğunu söyleyecekti?) Erkekler olmasa özel bir varlık olduğunu birisi için çok önemli olduğunu belki de hiç hissedemeyecektin. Sevgiye muhtaç adeta aç olacaktın. Erkekler olmasaydı seni kendinden daha çok düşünen başka birisi olmayacaktı belki de. Erkekler olmasa sen rahat et diye afedersin kıçını yırtan başka kimse olmayacaktı. Erkekler olmasaydı kadınlarada ihtiyaç olmayacaktı çünkü erkekle kadın bir yapbozun parçaları gibi birbirlerini tamamlarlar.

0
    1 Yorumla
    • Bilin-meyen
      Bilin-meyen
      1 yıl

Hiç doğru değil katılmıyorum.

Yorumla
  • Erdem
    Erdem Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 57%
    +1 yıl

Erkeklere ihtiyacın yok aslında. Dünyada erkekler olmadan da her şeye sahip olabilirsin. Çocuk da buna dahil. Eee tıp ilerledi. Ama ne yaparsan yap, nereye gidersen git. Huzura ancak yanında (seni seven) bir erkek varken kavuşabilirsin.

Huzur olmadan da dünya pek bir çekilmez oluyor, değil mi?

5
    1 Yorumla
    • Bilin-meyen
      Bilin-meyen
      1 yıl

Huzuru bir erkek veremez.

Yorumla
  • Psklgmrtc88
    Psklgmrtc88 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 32%
    +1 yıl

Kadının da erkeğin de her zaman birbirine ihtiyacı vardır. Çünkü Allah bizi birbirimize muhtaç şekilde yaratmıştır. Her zaman ihtiyacın var emin olabilirsin. Hiç kimse bu hayatın yükünü tek başına yüklenebilecek kadar güçlü değildir. Erkek kadınından destek alır kadın da kendini erkeğine bırakır ona destek olur erkek onu korur kollar yükünü sırtlanır.

2
    1 Yorumla
    • Bilin-meyen
      Bilin-meyen
      1 yıl

Hiç bir zaman erkekten destek almak zorunda değiliz. Erkeklerle konuşmak bile gelmiyor içimden.

Yorumla
  • timid61
    timid61 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 45%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Niye olmasın? Herşey seksten ibaret değil. İnsan olanın mutlaka bir eşe ihtiyacı vardır. Bu eş ile herşeyini; sırlarını, hayallerini, dertlerini, bedenini, ruhunu, yüreğini herşeyini paylabilmeli. Bir erkek olarak kesinlikle bir kadına ihtiyacım olduğunu biliyorum. Eminim ki bir kadının da bir erkeğe ihtiyacı vardır...

2
    1 Yorumla
    • mert0kara
      mert0kara
      +1 yıl

Lütfen bunu açabilir misiniz😀

Yorumla
  • Kahlo2
    Kahlo2 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

aslina bakarsan yoktur. lakin islerimizi kolaylastirmak icin ihtiyacimiz var gibi yapabiliriz. mesela yuksekteki tencereyi almak, kavanozun kapagini acmak, elektrik isleri, temizlikte onu bunu kaldirmak. gibi gibi islemlerde erkekler gayet islevseldir :D. her halti gerekmedikce kendim yapmam.

2
    13 Yorumla
    • hotdog
      hotdog
      +1 yıl

bu da modern kadın rahatsızlığı

Yorumla
    • shina
      shina
      +1 yıl

güzel bir yaklaşım :)

Yorumla
    • hotdog
      hotdog
      +1 yıl

erkekte kavanoz kapağı açınca diyor zaten kendine kendine... Birgün bana muhtaç olacağını biliyordum diye, insan kullanmak bu...kadın olarak bir erkeği kullanmak sanki daha kapsamlı, herneyse. Karşılıklı muhtaçlık var. Aşkının sebebi kavanoz kapağı olamaz. hormonal olarak kapandayız.

Yorumla
    • Kahlo2
      Kahlo2
      +1 yıl

erkekler kendilerini cok guclu hissederler. birak hic ellesme oyle hissetsinler :D. sen gucunden faydalanmaya bak.

Yorumla
    • hotdog
      hotdog
      +1 yıl

Ben senin çıkış noktandan yorum yaptım. Deniz fenerini çağırmaya gerek yok :D

Yorumla
    • hotdog
      hotdog
      +1 yıl

analitik düşündüm zamandan kazanmak için erkek kullanıyorsun ve de bunu yardım isteyerek yapıyorsun. herneyse, kadının erkeğe muhtaçlığı çok daha farklıdır.

Yorumla
    • hotdog
      hotdog
      +1 yıl

ne duygusalı :D

Yorumla
    • hotdog
      hotdog
      +1 yıl

aslında hepsi, eşcinsellik mevzusuna girmiyorum bakışım çok farklı, üreme en büyük etken ama patır patır üremiyoruz. Sonuç olarak sağlıklı bir kadın kadın olarak var olabilmek adına erkeğe ihtiyaç duyuyor. Beğeniler üzeirne yoğunlaşıyor, istemsiz plansız arzuluyor, korktuğunda bile korkuluk gibi de olsa yanında bir tane istiyor. Çok uzun, eğer sonra uzun uzun tartışma hevesi duyarsan konuşuruz. Şu an için ben o frekansta değilim.

Yorumla
    • hotdog
      hotdog
      +1 yıl

anlatamadım... kadın zaten erkek istiyor. hayatını idame etmek için ihtiyacın olmadığı halde ne kadar fazla enstrümana ihyiaç duyuyorsun. Halbuki kadın ve erkek en başından beri var.

Yorumla
    • hotdog
      hotdog
      +1 yıl

adem ve havvanın öncesine inanıyorum. ha tamam, bir kadın ömrümünün sonuna kadar hiçbir erkekle olmadan yaşayabilir. Yokmu etrafımızda var. haklısın.

Yorumla
    • hotdog
      hotdog
      +1 yıl

bireysel almadım mevzuyu kahlo2. bireysel olursak o zaman nedir yani, bende ömrümün snuna kadar mastürbasyonla yaşarım, hoş olmaz ama elden gelen bir o ise nedir yani.

Yorumla
    • Delii_Hakan
      Delii_Hakan
      +1 yıl

Uydur uydur.

Yorumla
    • Bilin-meyen
      Bilin-meyen
      1 yıl

Ben alırım yukarıdaki eşyaları sonuçta merdiven var

Yorumla
  • 64tekinoğlu
    64tekinoğlu Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 60%
    +1 yıl

kadın ve erkek bir birleriyle bileşik kap gibidir... kadıların erkeklere, erkeklerinde kadınlara, cinselliğin dışında... her türlü ihtiyacı paylaşmada, sosyal aktivitelerde destek olmada, dert, keder paylaşmadan tut sevinçe ortak olmaya kadar gider.. yani kadının erkeğe şunun için ihtiyaç duyar diye bir isim veremeyiz ama.. yukarda zikrettiğim gibi genel manada var...

0
    0 Yorumla
  • mordecai
    mordecai Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

yok güzelim ne ihtiyacı, her işinizi kendiniz görebiliyosunuz artık, boşverin bizi hatta sevişmeseniz de olur kadın dediğin zevk de almaz zaten seksten, hatta komple ayıralım biz dünyaları, biz de sizin olmadığınız ortamlarda çok daha huzurlu oluyoruz. valla ya bak ufkumu açtın, birbirimiz olmadan daha mutluyuz lan vay be!

0
    0 Yorumla
  • maydonoz
    maydonoz Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Evet .Koruyucuya sığınacak bir limana ihtiyacı vardır.Kız arkadaşlar ,kardeşler veya annne ne yaparsa yapsın bir erkek kadar bu duyguları kuvvetli hissettiremez diye düşünüyorum.

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

tabi var

teninin kokusu, dudaklarının tadı + gülüşü +konuşması, sesinin tonu +evinde dolaşması varlıgı yeter sevgilinin..

kollarının arasına alıp kafasını gögsüne bastırmayı özlersin

ama bunu yapabileceğim biri yok

1
    1 Yorumla
    • Yıldız45
      Yıldız45
      +1 yıl

helal sana ya bir tek sen, diğer yorumları zırvalık sanki kızların, yok neymiş koruyuculuk filanmış

Yorumla
  • WhiteKing
    WhiteKing Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 50%
    +1 yıl

Elbet bu karsilikli. Bi cok konuda cinsler tek sorunda cift tarafli dusunerek cozume daha hizli ulasirlar. Sevdigin kisi kiz uada erkek senin icin mucadele verecegi icin omzundaki yuk azalir :)

Kisaca 2cinsde birbirine ihtiyac duyar ...

1
    0 Yorumla
  • 3nokta
    3nokta Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 75%
    +1 yıl

İnsanlar çift yaratılmıştır derken bir ikizinin olduğu kastedilmiyor. Bir kadın ve bir erkek olarak çift oluyorlar. Her iki cinsinde birbirine ihtiyacı vardır, olmasa dünyada tek tür olurdu zaten diğer tür yaratılmazdı bile.

1
    1 Yorumla
    • Delii_Hakan
      Delii_Hakan
      +1 yıl

Kainat çift ve zıtlardan yaratılmıştır.

Kadın erkek çifti (ve zıttı gibi)

siyah beyaz çifti (ve zıttı gibi) diğer tüm renkler siyah beyazın içindedir

aklınıza ne gelirse

soğuk sıcak

aydınlık karanlık

Yorumla
  • ExPapix
    ExPapix Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 66%
    +1 yıl

Erkeğin kadına, kadınlarında erkeğe ihtiyacı bir yerde olur, onsuz yaşayabilirsin hatta yaşamasını bildikten sonra erkeksiz bir ömür mutlu bile yaşayabilirsin ama herkes bunu yapamaz. Bir yerde lazım olabilir.

0
    0 Yorumla
  • elifsu06
    elifsu06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

vardır :) bazen hayat o kadar saçma o kadar yaşanmaz bi hale gelirki ama eğer onlar varsa başınızı yaslayabilceğiniz derdinizi anlatabilceğiniz işte o zaaman gerçekten ihtiyaç olup olmadığını anlarsınız :)

2
    0 Yorumla
  • klavis
    klavis Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 696 cevap paylaştı.

vardır ve çoktur.

artı farklı bir boyutta yaklaşıp kadın ve kadın ilişkilerine bakmak lazım. ihtiyacın ne denli önemli olduğunu gösterir. bu yarayı deşmiyorum.

şimdi orangutanlar ilişkiden seksi çıkarmasın.

0
    0 Yorumla
  • markus
    markus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

guzel soru sormussun cevap vereyim kadinlar agir islerde calisamazlar ve bunun icin erkeklere ihtiyaclari her zaman vardir ,cok basit bir ornek kendi bavullarini bile tasiyamazlar bu yuzden ihtiyac her zaman duyacaklardir..erkekler kadinlari iyi hissetirir cunku ozguvenlerini erkeklerin eline birakirlar sunu unutma nasil yatak carsafsiz olmazsa carsafsiz yatakta olmaz kolay gele

0
    0 Yorumla
  • hotdog
    hotdog Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 45%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 3,9b cevap paylaştı.

kadınların erkeklere ihtiyacı yoktur...şu yaşıma geldim daha bitanesinin ağzından sana ihtiyacım var kelimesini duymadım çünkü...asdsadasdasd. evet bir sonraki replik neydi?

0
    10 Yorumla
    • Kahlo2
      Kahlo2
      +1 yıl

halbuse ben gucluyum imajini farkli sekillerde de kendimize gosterebiliriz. hah bu kavanozu actim diye kendimi guclu mu hissedeyim? yoksa askiiim ne guzel actin, ben hayatta yapamazdim deyip erkegin gucunu mu kullanayim. cok mu adiyim. arada evet.

Yorumla
    • Kahlo2
      Kahlo2
      +1 yıl

ne zamandan beri yardim istendiginde yardim etmek insan kullanmak oluyor?

Yorumla
    • Kahlo2
      Kahlo2
      +1 yıl

yardim istemek, yardim istemektir. yardim etmek, yardim etmektir. ben o kavanozu bes dakikada acarim. sevgilim iki saniyede. zamandan kazaniyoruz. sonuc ise ayni. azicik analitik dusunun nan.

Yorumla
    • Kahlo2
      Kahlo2
      +1 yıl

zaman benim icin degerli bir kavram. yardim istemekten de gocunmam. yardim etmekten de gocunmam :-). yapi meselesi.

duygusal falan diyeceksen escinselleri yok sayma derim :-).

Yorumla
    • Kahlo2
      Kahlo2
      +1 yıl

nedir peki? soyle de bilelim. seks degil. zira parmagim da ayni islevi gorebilir. fiziksel dersen. onu basta reddettin. duygusal desen escinseller var. ureme harici ne kaldi?

Yorumla
    • Kahlo2
      Kahlo2
      +1 yıl

kendinle celisme. fiziksel olarak ihtiyacin yok dedin zaten kafadan :-). ki hakkaten de yok hani. hayatimizi idame ettirecek kadar fiziksel guce de sahibiz. tamir desen. ogrenilebilen bir sey. butun tamircilerin erkek olmasi. kadinlarin tamir yapamayacagi anlamina gelmiyor. escinselligi cikartirsan bu konuda tartismaya girmeye gerek gormem :-). ihtiyactan soz ederken ihtiyaci olmayani ornek verince kabul etmem banane banane mizikciligi istemiyorum.

Yorumla
    • Kahlo2
      Kahlo2
      +1 yıl

kadinla erkegin en basindan beri varligini ademle havvaya baglayacaksan hele hele hic tartismayalim :-). lezbiyenler istemiyor erkek falan hocam. senin kabullerin uzerinden tartisacaksak hep senin noktana cikar bu tartisma. ki gayet te sacma olur.

onermelerin kafadan curutulebilir seyler. curutunce gormezden geliyorsun. napabilirim yani?

Yorumla
    • Kahlo2
      Kahlo2
      +1 yıl

he yani ben de onu diyorum.

Yorumla
    • Kahlo2
      Kahlo2
      +1 yıl

ihtiyac kavramimiz farkli o zaman. ben ihtiyaci olmazsa olmaz olarak goruyorum. sen ihtiyaci olmazsa hos olmaz gibi goruyorsun. bu genel bir bakis acisi degil. oznel bir bakisacisidir.

Yorumla
    • kirke
      kirke
      +1 yıl

sana ihtyacım var !

Yorumla
  • KulpuKırıkÇaydanlık
    KulpuKırıkÇaydanlık Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 640 cevap paylaştı.

Olmasa bu kadar kadın yalnızlıktan ya da bir erkeğin arkasından ağlamazdı. Hatta kızlarsoruyor. com un gizli öznesi erkekler. Yaratılıştan gelen ihtiyaç.

0
    0 Yorumla
  • bahtsız
    bahtsız Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl

bir kadın holding sahibi de olsa erkeğinin yanında kendisini güvende hissetmek ister. sevilmek ister... o yüzden ihtiyacınız var bebiş

2
    0 Yorumla
  • fanila
    fanila Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

hayatınızdaki boşlukları bizle dolduruyorsunuz daha ne olsun. hem duygusal olarak hem fiziksel olarak :D

1
    0 Yorumla
  • StarLa
    StarLa Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 34%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Biblo olarak ihtiyaç olur kenarda durmasını isterim görüntü olarak

1
    1 Yorumla
    • shina
      shina
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • AdnanDr
    AdnanDr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 48
    +1 yıl

şu dünyadaki en önemli ihtiyaç güvenebileceğin, sevebileceğin birine sarılmaktır. ben bir erkeğe değil kadına sarılmak isterim. kadın da erkeğe sarılmaya ihtiyaç duyar.

1
    0 Yorumla
  • sarkoylu
    sarkoylu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

ya olmaz olurmu? regli olur trip atcak adam lazım olur.. canı sıkılır trip atcak adam lazım olur... azmıştır, sex yapacak adam arayacak... nere ye kadar kendini tatmin edebilirki ... sonuç itibari ile..

2
    0 Yorumla
  • darkmessiah88
    darkmessiah88 Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl

cocuk ıcın bıle artık pek bı gereksızız aslında :) uç noktalardan bakarsak olaya. yalnızlıgınız gıderılmesı. karsı cınsle dıyalog dısında hıc bı ıhtıyacınız yok.. çalısıyor ve kendı gecımınızı saglayabılıyor durumda bırıysenız.

0
    0 Yorumla
  • hunilii
    hunilii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl

Hayatta birşekilde duygusal ilşkilerinde kurulması gerekli.Bence sadece bunun için ihtiyacı var.aynı şey karşı taraf içinde geçerli.

0
    1 Yorumla
    • ERENSivRitepe
      ERENSivRitepe
      +1 yıl

Duygusal olduğu gibi cinsell de kurulması gerekli ihtiyaç sonuçta

Yorumla
  • eskiraki
    eskiraki Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı.

yalnış düşünüyosun bence en azından karşı cinsler birbirinin en yakın kankası olur. ee tabi birde olayın duygusal boyutu var e tabi olayın birde cinsel boyutu var cocuk dışında.

1
    0 Yorumla
  • bitterend
    bitterend Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

10larca soru okudum ama senin saçmalıkta birinci gelir :/

2
    0 Yorumla
  • üzümlü
    üzümlü Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 40%
    +1 yıl

Kadınlar kulluktan sonra,sevilmek için yaratılmışlardır.

1
    6 Yorumla
    • üzümlü
      üzümlü
      +1 yıl

teşekkürler ; )

Yorumla
    • SeN-BeN
      SeN-BeN
      +1 yıl

tabi biz er-kek,lerde sevmek için programlanmışız :)

Yorumla
    • üzümlü
      üzümlü
      +1 yıl

iyi ki yorumda profil resmi görünmüyor ; )

Yorumla
    • üzümlü
      üzümlü
      +1 yıl

Bozulan musluğun tamiri, konserve kapağının açılması, yüksek raflara yetişememe, pc oyunlarını yükleyememek gibi durumlarda da ihtiyaç duyabiliyoruz.

Yorumla
    • Delii_Hakan
      Delii_Hakan
      +1 yıl

ve sevişmek ...

Yorumla
    • üzümlü
      üzümlü
      +1 yıl

ayıp ayıp öyle her doğru heryerde söylenmez

Yorumla
  • JpTokugawa
    JpTokugawa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

"Her başarılı erkeğin arkasında kadını vardır" öğretisi başarılı kadınlar için geçerli olmadığına göre yoktur.

0
    0 Yorumla
  • western
    western Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 302 cevap paylaştı.

malesef var.Bizde olmayan çok şey onlarda var taktiri ilahi

4
    3 Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

vayy dürüst bi cevap..

Yorumla
    • western
      western
      +1 yıl

doğrular bunlar

Yorumla
    • mert0kara
      mert0kara
      +1 yıl

Lütfen
      Bunu açınız😀

Yorumla
  • fall88
    fall88 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

kadınların erkeklere, erkeklerin de kadınlara ihtiyacı vardır.

4
    1 Yorumla
    • Delii_Hakan
      Delii_Hakan
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • UmutCimen
    UmutCimen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Ben demiyorum ama bir çok kızdan "güvenle yaslanabileceğim bir omuz arıyorum" tarzında cümleler duydum,duyuyorum,duyuyoruz...

0
    0 Yorumla
  • zil2tapoz
    zil2tapoz Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.

kadınlarında erkeklerinde birbirine ihtiyacı vardır..

kastettiğim şey cinsel içerik kesinlikle taşımamaktadır..

0
    0 Yorumla
  • rohirrim
    rohirrim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43 , eic 32%
    +1 yıl

insanların sevgiye ihtiyacı var sanki... doğru insnaı bulmaya ihtiyacı var. bu kadar.

0
    0 Yorumla
  • Misslondon
    Misslondon Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Benim için kadınlar bilinçaltını erkeklerse bilinci temsil ediyor. Bu yüzden evet erkekler olmadan olmaz.

1
    0 Yorumla
  • judge04
    judge04 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

her iki cinste birbirine muhtaçtır ama kadın daha çok muhtaçtır doğası gereği...

her ne kadar birini anlamasalarda kadınlar erkeksiz erkeklerde kadınsız yapamaz olmaz yani...

0
    0 Yorumla
  • fantazishop
    fantazishop Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

sex i bu kadar gereksiz görüp hiçe saymanız çok ilginç. hem fiziksel olarak hem duygusal olarak hem de bir iktidar mücadeli alanı olarak sex hayatın en önemli parçalarından biridir.

1
    0 Yorumla
  • sniffer34
    sniffer34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Her insanın insana ihtiyacı vardır konuşmak paylaşmak dertleşmek için o yüzden hem cinsinde farklı cinsinde muhakkak birbirine ihtiyacı vardır insanın doğası gereği

0
    0 Yorumla
  • badcat
    badcat Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

evet vardır.sevgilimin göğsüne yatıp film izleyemediğim bir dünya kurgulamak istemiyorum.

0
    2 Yorumla
    • CihanSerhanAltay
      CihanSerhanAltay
      +1 yıl

eN iyi cevap secıyorum...

Yorumla
    • Delii_Hakan
      Delii_Hakan
      +1 yıl

Harika bir cevap :)

Aynen ...

Yorumla
  • angelofdevil
    angelofdevil Takip Et
    +1 yıl

Benim erkeklere ihtiyacım var.Özellikle eş denilene.Sevişmek en büyük ihtiyaçtır.

3
    2 Yorumla
    • Delii_Hakan
      Delii_Hakan
      +1 yıl

Aynen ...

Yorumla
    • Yıldız45
      Yıldız45
      +1 yıl

sana da hellal

Yorumla
  • Mesya
    Mesya Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Evet, koruyup kollayan, kendimi güvende hissetmemi sağlan erkektir.

2
    0 Yorumla
  • iyiniyetli
    iyiniyetli Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

İhtiyaç demeyelim de insan ister istemez sevdiği erkeğe sarılmak başını omzuna koymak istiyo bu ihtiyaca giriyosa ok itiyaçtır bu

2
    1 Yorumla
    • Delii_Hakan
      Delii_Hakan
      +1 yıl

bırakın gururu da kabullenin artık

Kadının erkeğe ihtiyacı V A R RRRRRRRRRRRRRR D I R

(TABİKİ Erkeğinde kadına)

Yorumla
  • bykara
    bykara Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Tabikide evet bir erkek penisi olmadan kadınlar olmaz. :) Bunun duygusal olanaklarıda var. Yaratıcı erkeği kadın için yarattı. kadınıda erkeğe.

0
    0 Yorumla
  • theapoptosis
    theapoptosis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Bilmiyorum "erkeklere" ihtyacı var mıdır ama, bana ihtiyacı vardır.. :))

0
    0 Yorumla
  • laura
    laura Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Üreme dışında başka bir şeyde ihtiyacımız yoktur. Aynı şey erkekler için de geçerli.

2
    0 Yorumla
  • basküler
    basküler Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Kadınların erkeklere, erkeklerin kadınlara ihtiyacı vardır.

3
    0 Yorumla
  • DecadenceOfOrpheus
    DecadenceOfOrpheus Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

ikisinin de birbirine ihtiyacı vardır. salt çocuk sahibi olmak için evlenen çoluğa çocuğa da yazık eder

0
    0 Yorumla
  • russalatasi
    russalatasi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49
    +1 yıl

perde taktırmak, yakışıklıysa arkadaşına hava atmak, başının etini yemek, kavga edecek dayanıklı birine ihtiyacı vardır.

1
    0 Yorumla
  • barışbarışbarış
    barışbarışbarış Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Kadın-erkek olarak değilde bir insanın başka bir insana ihtiyacı var mı diye baksan olaya sorun çözüme ulaşacak.

0
    0 Yorumla
  • oykukesgin
    oykukesgin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

evet var ama herhangibi erkeğe değil sevdiği erkeğe onun korumasına

0
    0 Yorumla
  • DertliGitar
    DertliGitar Takip Et
    +1 yıl

bu soruyu sadece kadınlar cevaplasın ister miydin mesela ?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

oldu seksi kiminle yapıcaksınız yoksa alayınız lezbiyen mi olacaksınız unutma nasıl ki bir insan acıkıyor ve susuyorsa sekste böyle bir ihtiyaçtır doyum ister

0
    0 Yorumla
  • adana01
    adana01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

hiç bir şey yoktur ki çift yaratılmasın,boşuna mıdır ki! demekki ne siz bizsiz,ne de biz siz oluyor..

0
    0 Yorumla
  • Kapıkolu
    Kapıkolu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Kadınlar erkeklere erkekler kadınlara dogası gereği ihtiyacı vardır. Yok diyen biraz daha düşünsün konuşsun.

0
    0 Yorumla
  • mremre
    mremre Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

kadının ruhunu erkek okşar, kadın "boşluklarının" doldurulması ihtiyacı duyar hep, erkeksiz dişi, dişisiz erkek fiş bile olmaz..

1
    0 Yorumla
  • aytac34aytac
    aytac34aytac Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49
    +1 yıl

bunun genclıgı oldugu gıbı ıhtıyarlıgıda var huzur evıne gıdecegıne kendıne huzur veren erkekle olman daha ıyı

1
    0 Yorumla
  • ronaldo3488
    ronaldo3488 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Bu soruya cevap veren erkeklerin sayısının, kızların iki katı olması ilginç değil mi?

0
    0 Yorumla
  • prisonguard
    prisonguard Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Kız kıza bir şeyleri yapabiliyorsanız olmayabilir :)

0
    0 Yorumla
  • gulguzelım
    gulguzelım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

yerı ve zamanı gelınce herkesın herkese ıhtıyacı vardır

0
    0 Yorumla
  • Rexler
    Rexler Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

aa tabii ki yoktur ne gerek var kız kıza her şeyi yapabilecekken değil mi ama?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yok kadınının erkeğe ihtiyacı varmı yok erkeğin kadına ihtiyacı varmı ne saçma sorular lan birinden biri olmasa 100 sene sonra insanlığın ömrü biter...

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Kadınların erkeklere ihtiyacı var mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınların erkeklere ihtiyacı var mıdır? 116 cevap verildi
Kadınların erkeklere ihtiyacı var mıdır sizce? 76 cevap verildi
Kadınlar erkeklere muhtaç mıdır? 48 cevap verildi
Kadınlar erkeklere muhtaç mıdır? 402 cevap verildi
Erkeklerin gerçekten kadınlara ihtiyacı var mı? 17 cevap verildi
Erkeklerin kadınlara cidden ihtiyacı var mı? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ayran gönüllümüsünüz?
  • Dut meyvesi yediniz mi? Severmisin?
  • Vişne ağacından vişne koparıp yediniz mi? severmisin?
  • Erik ağaçtan yedin mi? severmisin?
  • Atari oyunlarından en sevdiğiniz hangisiydi?
  • Tarihte hangi hükümdarın yerinde olmak isterdin ve neden onu seçerdin?
  • Bir kişiyi ihtiyacın olduğu için mi seversin yoksa sevdiğiniz için mi ona ihtiyaç duyarsın?
  • Kalbinin anahtarı kimde?
  • Spor salonuna başladığınızda hem etkili kilo verimi ve hem de kalıcı form kazanmak için tecrübe ettiğiniz tüyolar var mı?
  • En son rüyanızda ne gördüğünüzü tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨