• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Kadınlar erkeklere muhtaç mıdır?

büyükyorumcu
büyükyorumcu Takip Et
Master Yaş: 41
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
21
Yapay Zekaya Sor
Örneğin maddi kazancı erkeğe bırakmak muhtaçlık yaratmaz mı?
#büyükyorumcu
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Derin1993
    Derin1993 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 58%
    +1 yıl

Bir adam elbette kendi ailesinin sorumluluğunu taşıyabilmeli az ya da çok bir şeyler üretmeli. Her insan yapabilmeli bunu. Sakat kalmış insanlar bile yapıyor ve bakınca çok saygı duyuyorum. Ama şu var ki kadınların muhtaç bırakıldığı bir gerçek eğitim konusunda kısıtlanan kadınları düşünürseniz özgürlüğünü eline alamayan kadınlar hâlâ var. İnsan istedikten sonra ayaklarının üstünde mecburiyetleri yoksa durabilir, bir kısmıysa farkında olmadan zarar görüyor biri o insanı yalnız ve savunmasız gördüğünde çok rahat zarar verebiliyor bir de güvenmişseniz. Maddi olarak muhtaçlığa gelirsek. Farklı bir yönden ele almak istiyorum. Kimse kimseye mecbur olmak istemez, hayat kadınlarının da hepsi yargılanıyor. Hepsi bunu kendi mi istiyor? Birileri onları mutlaka zorluyor. Çoğu kandırılan kadınlar. Ama kimse onları yargılarken, onları asıl kullanan ve üstünden para kazananların şeref yoksunluğuna bakmıyor. Muhtaç mı yerine onları kim muhtaç bırakma hakkını kendinde buluyor kimin buna ne hakkı var diye sorulmalı.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• QueenofBlade
    QueenofBlade Takip Et
    Xper 7 Yaş: 48 , eic 88%
    +1 yıl

Kİmse kimseye muhtaç değildir, olmamalıdır. Buna cinsiyetçi yaklaşmak doğru olmaz. Hepimiz insanız ve bireyiz. Birey olmak kendi ayaklarının üzerinde durabilmeyi gerektirir.

Kendi ayaklarının üzerinde duran insanlar, daha güzel çift olur, daha güzel evlilikler yaparlar. Sağlam olur. Burada çift olmak birbirlerine muhtaç olduklarından ötürü değildir. Hayatı birlikte yan yana yürümeyi seçmişlerdir. Bireyler tekbaşlarına yürüme yetilerine sahiptirler ve yan yana yürürken de bunun verdiği mutluluk hep başka olur.

Bu kişilerin hayatlarında ego olmaz.

2
    0 Yorumla
  • Tunikgs
    Tunikgs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

ikiside bırbırıne madden muhtaç olmadıgnı bılecek güçte olmalı...4-5 yıl evvel batmıştım madden. o dönem bır hanım arkadaşım vardı fazlacada ıyı durumdaydı. evlenmek istıyordu ve bunu kolayca yapabılırdım evlenebılırdık. Ben evlenmeyıp ilişkimizi noktaladım. dolayısı ile kendi açımdan muhtaçlık yok... bayanlar nasıl bakar bilmem.

0
    0 Yorumla
  • Mütefekkir_Seyyah
    Mütefekkir_Seyyah Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 72%
    +1 yıl

Hiç bir kul, hiç bir kula muhtaç değildir..

Eş diyoruz.. Eşler birbirine yardımcıdır..
    Birbirlerini tamam eder ama onlarsız da yaşarlar..

#Vesselam

5
    4 Yorumla
    • ÇeyrekGönüll
      ÇeyrekGönüll
      +1 yıl

Komşu bile komşunun külüne muhtaçken aynı hayatı paylaşan iki kişi nasıl muhtaç olmaz? 😮

Yorumla
    • Mütefekkir_Seyyah
      Mütefekkir_Seyyah
      +1 yıl

@ÇeyrekGönüll komşun olmadan yaşayabilir misin? Yaşarsın..
      Ama komşun yaşamana yardımcı olur kolaylık sağlar.. ;)

Eşde öyle yardımcı olur..

Yorumla
    • ÇeyrekGönüll
      ÇeyrekGönüll
      +1 yıl

Hmmm tabi eşin olmasa da yaşarsın tuzsuz bibersiz yemek gibi... Yaşamak denirse

Yorumla
    • Mütefekkir_Seyyah
      Mütefekkir_Seyyah
      +1 yıl

@ÇeyrekGönüll
      😂😂
      Eşsiz yaşayanlar yaşıyo ☺️☺️
      Ama işte tuzsuz bibersiz ;)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

356

Cevap

42

Cevap

• _Sıradaki-Yağmur_
    _Sıradaki-Yağmur_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 55%
    +1 yıl

İlla bi' mağduriyetlik söz konusu olmak zorunda dimi? İlla böyle muhtaçlık acizlik olarak nitelendiriceksiniz? Ne erkek ne de kadın eş, eşittir. Herkesin gücünün yettiği şeyler de kısıtılıdır. Sonsuzluk ve sınırsızlık sahibi olan yalnız Allah'tır. Onun dışında zaman zaman her iki taraf da birbirinden yardım isteyebilir, yardıma ihtiyacı da olabilir. Bu muhtaçlıkla alakalı değildir ki. Paylaşımdır, birbirini tamamlamaktır. Soruya gelirsem ben de kendi ekonomik özgürlüğüme sahip çıkarım ama bir erkeğin böyle düşünmesine de karşıyım

1
    0 Yorumla
  • Gulkar
    Gulkar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 63%
    +1 yıl

Ben bir erkege muhtac olma taraftari hic olmadim olmamda :D gittgimiz yerde herks kndi hesabini øder hesabimi bile ødetmeyi sevmem. Kadin dedgn kimsye muhtac olmamali bnce. Her kadin kndi ayaklari uzerinde durmali n olursa olsun. Erkeklerin kndilerini kadinlardan sirf bu yuzdn ustun gørmesi igrenc. bir erkek guc olarak kadindan farkldir ama kalan seyleri kadin kndisi esitliyebilir oda karaktri ile alakalidir. Burda demek istedgmde kadinin erkegi alcak gørmesi değil sadce kndini ezdirmesin yeterli

0
    0 Yorumla
  • melisancak
    melisancak Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Kadınlar erkeklere muhtaç
    değil. Günümüzde kadınların %80'e yakını çalışıyor. Bunu sadece okumuşlar için demiyorum, genel manada bir söylem. Eve akşama çalışıp, didinip ekmek götürmek isteyen çok kadın var. Onlara şiddet uygulayan, ellerinden paraları alıp şerefsizce ve adice yiyen de çok erkek sıfatıyla gezinen var. Kadına şiddet var, acizlik var, güçsüzlük var, horgörülme var, taciz var, tecavüz var... Var olan var yani. Ancak kadında bunlara karşı göğüs gerecek bir şekilde güç var. Ve sen bu güçlü kadınlara muhtaçlıkmı diyorsun? Unutma asıl sen dünyaya gelmek için o erkeğe birkaç dakika kadına dokuz ay muhtaçsın. Doğumdan sonra da bitmiyor tabi bu durum...

0
    0 Yorumla
  • ÇiLeӄKıʐ
    ÇiLeӄKıʐ Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl

Erkekler kadına muhtaçtır net. Ben bir kadını erkeği olmadan gördüm baba gibi ailesine sahip çıkan annemı gördüm ama bir erkeği anne gibi koruyan ailesine sahip çıkan saygılı sevgili bir erkek göremedim. Genelleme yapmak istemiyorum ama erkekler evliliği bile cinsellik olarak görüyorlar. Maddi açıdan bakınca kadınlar para kazanamaz diye bir kural yok isterse kadın taşın suyunu çıkarır. Erkekte o güç yok.

1
    0 Yorumla
  • eftelya80
    eftelya80 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 80%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı.

Eğer maddi kazancı erkeğe bırakmak muhtacliksa evin temizliği çamaşırı bulasigi yemeği utusu marketi pazarı vs. tum kadının yaptığı işlerde erkeğin kadına muhtaç olduğunu gösterir.. Kadın isterse eve katkıda bulunmak için çalışabilir ama asıl olan erkeğin evi gecindirme sorumluluğunun kendisinde oldugu bilincinde olmasıdır..

0
    0 Yorumla
  • rayymalifalitiko
    rayymalifalitiko Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Herkes herkese muhtactır. Kadınların ve erkeklerin yapabilecegi isler farklıdır. Eskiden kadınlar erkegin yanında sus gibi gezerlermis o yuzden cogu evlilik daha mutluydu artık kadın is hayatına atıldı kendi ayakları uzerinde durabiliyor sana boyun mu egecegim diyor (cokta guzel diyor) evlilikler zedelenmeye basladı. 2 tarafında esitligi olabilecegi bir iliski kurmak en saglıklısı. Kimse kimseye baslıkta yazıldıgı muhtac olmasın. Olsun ama oyle olmasın.

0
    0 Yorumla
  • YorgunPonçik
    YorgunPonçik Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

Ne bir kadın erkeğe, ne de bir erkek kadına muhtaçtır. İnsan kendine mutaçtır. Maddi açıdan her türlü, insan geçimini sağlayabilir, mutlaka bişey bulursun, iş yok demeyin sizin kriterlerinize uygun iş yok. Ama mecbursanız çalışmalısınız. Manevi açıdan da yine insan kendine muhtaçtır. Sevilmek için kendiniz olmalısınız, kişiliğinizi basitleştirmemek karakterinizi yüceltmek, sevgiyi hak etmek sizin elinizde. Bu yüzden insan kendine muhtaçtır

0
    0 Yorumla
  • 1hümanist
    1hümanist Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 88%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Maddi kazanç çalısmiyorum bir aydır giden misafirin yeri hemen doluyor bu sabah sinirle misafirle uyandım evimden kacasim geldi bıktım bazen çalışmak daha kolay iş işte kaliyor para sigorta kebap diyorum anneme kiyamiyorum sonra.

Artik erkekler çalışan kadın arıyor herkes dilediğini bulsun bir de ney damat traşi kalkmış damatlar bile sakallı istedikleri gelenekleri yikiyorlarmis sorumluluklar için de yapilabilir.

0
    0 Yorumla
  • k_kelebek
    k_kelebek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 68%
    +1 yıl

Muhtaçlık biraz ağır bir kelime gibi ama genel olarak erkekler kadinin evi çekip cevirmesine muhtaçtır kadinda erkegin calismasina eşitler aslinda.. Ama tabiki maddi durumu olmayan çoğu kadin kendini gecindiremeyecegi için erkeğe mecbur boyun eğiyor.

0
    0 Yorumla
  • _ciel_
    _ciel_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 43%
    +1 yıl

Asla oyle bir sey soz konusu bile olamaz.
    Sadece bazi kulturlerde kadinlar evde erkekler isde diye bir kural oldugunu dusunenler var. Bunun icin kadin kendi gorevinin evinde cocuklarina bakmak oldugunu dusunur. Ama gunumuzde erkekler kadar kadinlar da calistigi icin kimse kimse muhtac degildir.

0
    0 Yorumla
  • pempekuzi
    pempekuzi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 31%
    +1 yıl

Muhtaçtir elbette. Ne kadin erkek olmadan hayatini surdurebilir ne de erkek kadin olmadan. Daha cok maneviyat acisindan da konusuyorum ama bu demek degil ki erkekler baskin olur. Yani bir kere kadin erkege muhtac olmazsan erkek kadina muhtac olmasa devamlilik olmaz insanligin sonu

0
    0 Yorumla
  • HyPaTiaaa
    HyPaTiaaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 43%
    +1 yıl

Bu erkekten erkeğe değişir, kimisi kazancıyla kadın çalışmıyor ise onun üzerinde otorite kurmaya çalışabilir, bana bağımlı bir geliri de yok istediğimi yaparım hesabı kimisi ise kadınına bu şekilde yaklaşmaz neticede erkek dışarıda çalışıyor ise kadın da evde çalışıyor...
    Kişisel görüşüm kadının çalışması yönünde nedeni ise günümüz insanı güvenilmez...

0
    0 Yorumla
  • Nur750
    Nur750 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Ben öyle düşünmüyorum
    Bir kadın eşine muhtaç olmayacaksa kime muhtaç olacak yanii bhnlar evlenirken bir yola giriyorlar ayrı yollara gitmiyorlar ben erkeğimden birşey isterkende hiç çekinmem isterim
    Sonuçta kadın erkeğe eşine erkek olduğunu bu konuda da hissettirmeli ona güvenmeli.. ondan isteyebilmeli:)

0
    0 Yorumla
  • Cherie
    Cherie Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl

Bazı aileler var, kadın ev Hanımı kesinlikle kocasından asılı değil. Yani kocası aylık parayı getirir hanımına verir, o da israf etmeyecek şekilde evi çekip çevirir.
    Bazı ailelerde aksine kadın getirir. Hem evde, hem dışarıda çalışır, hele üstelik kocasının kölesidir.
    Bazılarında eşit harcama var, bazılarında eşit sağlanır gelir.
    Ama çoğunlukta kadın kocasından asılıdır

0
    0 Yorumla
  • melnakolik
    melnakolik Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

kadınlar bir çok işi erkekler olmadan da halledebilmislerdir örneğin Karadeniz'de kadınlar yaşları baya ilerlemiş olmasına rağmen sırtlarında kilolarca çay veya odun tasimislardir. araba tamir eden taksi süren tramvay süren inşaatta çalışan kadınlar olduğunu da düşünürsek neden olmasın kadınlar her zaman erkeklere muhtaç değildir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kesinlikle muhtaçlık yaratır ve çok tehlikeli. Kimsenin evlenebileceğinin bir garantisi yok. Onu geçtim boşanmayacağının da bir garantisi yok. Erkekten her türlü kötülük beklenir.. Zaten evlenip boşanırsan da çocuğu erkeğe bırakıp çekip gitmek daha mantıklı. Kendine zar zor bakan kadın çocuğa nasıl bakacak..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bir kadın erkeksiz de gayet kendi ayakları üzerinde durabilir. Başımıza gelen ne varsa erkekler yüzünden. Tecavüzdür tacizdir her ne varsa. Erkek olmasaydı daha güzel bir dünya var olabilirdi 😒 Ama kadın olmasaydı erkekler nasıl yaşardı düşünemiyorum 😏

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadinlar erkege muhtac degildir. ama evlilik farkli. sen ben yok artik biz oluyorsun. senin paran benim param mevzusu da olmamali. o yuzden ben olaya koca parasi yemek diye bakmiyorum. nasil su an kardeslerimle para mevzusu yapmiyorsam onlar calismiyor ama herseyimiz ortaktir diledikleri gibi. kocamla da bu sekilde olur. aile demek bu demek

0
    0 Yorumla
  • dry2525
    dry2525 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 70%
    +1 yıl

bu soruyu şöyle sorsanız erkeklere''ERKEKLER KADINLARA MUHTAÇ MIDIR'' bu yazıyı yazan sayın editör bey erkek old. için ters sormuş. nedense erkekler kadınlara muhtac degiller genelde.. ama kadınlar muhtac ediliyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aslında eşittir yani iyi günde kötü günde birlik için söz veriliyor eğer erkek eşinin çalışmasına müsade etmiyorsa muhtaç olarak adlandırmayız bence ki erkek çalışamıyorsa dağlık nedeniyle ya da herhangi bir sebepten kadın evi geçindiriyorsa erkek te muhtaç değildir kısacası kimse kimseye muhtaç değildir 😊

0
    0 Yorumla
  • krembrule
    krembrule Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 44%
    +1 yıl

Erkek maddi olarak eşine bakıyorsa kadında eşi istiyorsa ona bakmalı. İstemiyorsa üstelememeli. Bir kadının eşi ailesinden, çocuğundan herkesten önce gelmeli. Mutlu ve uzun ömürlü evlilikler hep böyle oluyormuş çünkü

0
    0 Yorumla
  • sessizbülbül
    sessizbülbül Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl

normalde bir kadının calısması dinimizce haram ama erkek eşinin ve evin ihtiyaçlarını karsılamyor ıse calişmalı tabi hastalık olmadıkca kocanın karısını muhtac etmemesi gerekır cnku evlnrken bole sorumluluk alıcagını blmeli

0
    0 Yorumla
  • Beyyine
    Beyyine Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36 , eic 37%
    +1 yıl

Sen erkek ya da kadın Çalıştın diyelim peki o parayı ne için harcıyacaksın kim için kadın da erkek de birbirine muhtaçtır paran var muhtaç değilsin lafı inandırıcı mı sizce? O zaman neden insanlar mutsuz ve yalnızlıktan şikayetçi?

0
    0 Yorumla
  • azzeee
    azzeee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 50%
    +1 yıl

parayla karnını doyuracak mi erkek ya da gözünü tabi ki erkek kadına muhtaç o parayla kadın erkeği için kendine ozenir o parayla yemeğini yapar her halükarda erkekler kadınlar olmadan bir işe yaramaz

0
    0 Yorumla
  • azraerhat
    azraerhat Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 46%
    +1 yıl

eger o insanla biseyler paylasip ayni yolda yuruyosan muhtaclik cok yanlis bir dusuncedir senin paran benim param hesabi yapiliyorsa zaten hic o yol beraber yurunmemistir. tabiki kadinin kendi calisip birseyleri basarip tafina varmasi ayri bir doyum

0
    0 Yorumla
  • Semanr571
    Semanr571 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl

bir nevi ama eşin sana bakmak zorunluluğundadır yani muhtaçlık söz konusu olamaz çünkü bir zorunluluk mesela eş ben olmasam bir dilim ekmek yiyemeyeceksiniz diyemez çünkü o bir dilim ekmeği zaten getirmek zorunda

0
    0 Yorumla
  • birgaripüyeler
    birgaripüyeler Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 62%
    +1 yıl

Yalnız kalamaz insanlar sevilme arzusuna sahiptir ve sevilmek için severler bu yüzden kadında erkekte sevgi boyutunda birbirine muhtaçtır. Fakat bu dürtülerini bastırabilmiş insanların kendilerinden başka muhtaç oldukları hiç bir şey yoktur

0
    0 Yorumla
  • caglactnkya
    caglactnkya Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 51%
    +1 yıl

Bu çelişkilidir. mesela ben hic bir zaman erkeğe muhtaç olmam. Ama olanlarıda çok görürüm. Tamamen kişilik meselesi. Sırf maddi değil manevi anlamdanda eğer bir kadın istiyorsa muhtac değildir.

1
    0 Yorumla
  • spydercoupe
    spydercoupe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 48%
    +1 yıl

Kadınlar hiçbir erkeğe muhtaç değillerdir; onlar da kendi ayakları üzerinde durabilir.
    Muhtaç olma yanılgısı da ataerki düşünce yapısından kaynaklanıyor.

1
    0 Yorumla
  • Bummy
    Bummy Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 68%
    +1 yıl

Lan beni neden bütün sorularına davet ettin ve nasıl birkaç saniyede aynı anda soru sorabildin bir sayfa yineledim aynı kişiden 5 soruya davet aldım

2
    0 Yorumla
  • siyahin-aski
    siyahin-aski Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl

muhtaclik barındırmaz. maddi kazancı erkek sağlıyor ama o aileyi de ayakta tutan bir kadın. tamamen eşittirler. erkek bilek gücü harcar, kadın beyin gücü...

0
    0 Yorumla
  • SibelErdem
    SibelErdem Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 78%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Günümüzde artık çalışan kadın yüzdesi çok fazla. Ama böyle olduğu halde işten çıkaran erkek sayısıda yadsınmayacak kadar çok fazla. O zamanda kusura bakmayacaklar başlarına ne geliyorsa çekicekler.

0
    0 Yorumla
  • Epela
    Epela Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 56%
    +1 yıl

İnsan insana muhtaç olmamalı. Ben cinsiyetim ne olursa olsun kendi ayaklarımın üzerinde duramıyorsam, zorluklarla başa çıkamıyorsam bu benim acınacak bir insan olduğumu gösterir.

0
    0 Yorumla
  • AlCaponee
    AlCaponee Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Bu konuda devreye erkek giriyor muhtaçlıktan ziyade iki kişi birlikte yastığa baş koyar erkek imkanları doğrultusunda kadınının çalışmasını istemez yani gerek yok der fikrini sunar kadın çalışmak ister ya da istemez herşey imkanlara bakıyor

0
    0 Yorumla
  • _karamel_boncuk_
    _karamel_boncuk_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

eger bir erkek bir kadinin kendine muhtac oldugunu onunla evlenmek zorunda oldugunu dusunuyosa yanlis dusunuyordur. bu bayanlarin tercihi ister okumaz calismaz ister okur calisir kocasina sozu gecer. tabi artik calismayan bayanlarin sozu calisan bayanlatinkine nazaran daha az geciyor erkege bir kere parasi varsa kadinin erkeginin karsisinda gucludur. yoksa onu tum iyi kotu huyuyla kabullenmak zorunda olabilir veyatta bisanmaya kadar gidebilir. evlenmeden once insanlari iyi tanimaliyiz.

0
    0 Yorumla
  • husso
    husso Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 31%
    +1 yıl

Kimse kimseye muhtaç değildir, olmamalıdır. Bunun tek yoluda insanın kendini her konuda geliştirmesi ve yaptığı işte başarılı olması, maddi olarak özgür olması.

0
    0 Yorumla
  • maria_mena
    maria_mena Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 46%
    +1 yıl

Ev kızları için üzülüyorum bu yüzden, sevgili yapma vs yerine keşke azıcık kafa patlatıp ilk önce kendi ayaklarının üzerinde durabilmek için çabalasalar..

0
    0 Yorumla
  • Oralex
    Oralex Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 54%
    +1 yıl

Erkek karakterliyse öyle hissettirmez. Bir de kadının neden çalışmadığıyla alakalı. Çalışmak zor geldi kocam baksın ben yiyeyim mantığıyla çalışmıyorsa, muhtaç hissetsin zaten.

0
    0 Yorumla
  • şapşikhatun35
    şapşikhatun35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 89%
    +1 yıl

Bir kadın hiçbir zaman bir erkeğe muhtaç kalmaz. Çünkü herşeyi kendisi yapabiliyordur zaten. Ama erkek her zaman bir kadına muhtaç kalır çünkü kendi başına birseyi beceremez.

0
    0 Yorumla
  • Haberver
    Haberver Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.

Kadinin maasi yoksa muhtacdir evet herseyine eyvallah demek zorundadir aldatsa bile ve cocuk gibi haslik alir kocasindan. Bir kadin saygi görmek icin muhakkak kendi ayaklarinin üzerinde durmali

0
    0 Yorumla
  • derinasil
    derinasil Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 68%
    +1 yıl

Kimse kimseye muhtaç değildir bunu tercihler belirler. Çalışmamak da bir tercihtir ve herkes seçimlerinin bedelini bir şekilde öder koca eline bakmakta bunun bedeli olarak kabul edilebilir.

0
    0 Yorumla
  • mervemerve07
    mervemerve07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 65%
    +1 yıl

Tabiki muhtaçlık yaratır. Buna karşıyım ben bir bayan kendine yetebilmeli. Sevdigim erkekten isteyecegim tek sey beni koruması ve sevgisini her daim belli etmesidir🙈🙈

0
    0 Yorumla
  • Pantheraa
    Pantheraa Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 52%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı.

İki tarafta olmazsa olmaz.
    Muhtaçtır maneviyat yaşantı olarak diyorum bunu
    Maddi açıdan herkes kendini bir şekilde taşır ama yaşantıda maneviyatta lazım karşı cins.

0
    0 Yorumla
  • Others91
    Others91 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 48%
    +1 yıl

duygusal acidan muhtactr ama maddi acidan erkekler daha cok muhtac gbi yeni nesilde calismayan kadini istemiyorlar calisanada ev islerinde yardm etseler icim yanmayacak cok var cevremde böyle

0
    0 Yorumla
  • âraftayım35
    âraftayım35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 65%
    +1 yıl

Evlilik ortak bir hayat değilmi
    ben eşimle kazancimi düşünmeden paylasiirm bizde senin kazancın benim kazancim yok, Herşeyi birlikte yapıp kararları ortak aldığımız için sorun olmuyor 😊😊

0
    0 Yorumla
  • kripton94
    kripton94 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Kadın evi alıyor erkek dışarıyı neresi muhtaçlık burada
    Parayı bölüşemeyen kadın para istediğin de adam burnundan getiriyor ise muhtaçlıktır buda biz değil benler konuştuğu içindir

0
    0 Yorumla
  • barslan
    barslan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

erkekler kadinlara muhtactir. En basitinden bir kadin cocugunu kendi basina buyuturken, bir erkegin cocugunu buyutmek icin baska bir kadinla evlenmesi bu dedigimi destekleyen en buyuk ornek 😉

0
    6 Yorumla
    • yuhbekardesim
      yuhbekardesim
      +1 yıl

İyi de bu sefer de cocuk babasiz buyuyor. Eger babaya ihtiyac yoksa sirf cocuk yapmak icin mi evleniyorsunuz.

Yorumla
    • barslan
      barslan
      +1 yıl

@yuhbekardesim bence cocugun babasiz buyumesi, baska bir kadinin ellerinde buyumesinden cok cok daha iyidir. Kucucuk cocuksun eve yabanci bir kadin sana annelik yapmaya geliyor. Nasil bir psikoloji hayal et bir

Yorumla
    • yuhbekardesim
      yuhbekardesim
      +1 yıl

Ben size kadinlarin yapamayip erkeklerin yaptigi bircoksey sayabilirim. Siz de dusunseniz bulabilirsiniz. Orneginiz genelleme. yapilabilecek bir mesele degil.

Yorumla
    • yuhbekardesim
      yuhbekardesim
      +1 yıl

Meseleyi karsilikli muhatclik olarak dusunun. Sadece erkkeklerin kadinlara ihtiyaci yok. Kadinlar da erkeklere muhtac. Kontra ataga gecmeniz cok garip

Yorumla
    • barslan
      barslan
      +1 yıl

@yuhbekardesim ben sadece dusunceme ornek verdim zaten. Kadinlar erkeklere muhtac mi demissiniz bende erkek kadina muhtac diyorum.

Yorumla
    • yuhbekardesim
      yuhbekardesim
      +1 yıl

Anliyorum yani siz kocaniz size muhtac diye onla evleneceksiniz. Dogru yazik garibana yardim etmek lazim. Ama sizin kocaya ihtiyaciniz yok

Yorumla
  • Kreativität
    Kreativität Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 44%
    +1 yıl

Eşin bile olsa asla kendisine muhtaç kalmak istemiyorum, kalmam da
    kalmamalıyız
    Kadınların ben ev hanımı olacağım demelerinden bıktım artık
    ne kadar geri kafalı bir bakış açısı

0
    0 Yorumla
  • dmladmla
    dmladmla Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

Kesinlikle, maddi kazancı erkeğe bırakmak muhtaçlık ve eziklik demek bana göre. Ekonomik özgürlüğü elinde olmalı kadının ki hiç kimseye hiçbir şekilde muhtaç olmasın..

0
    0 Yorumla
  • İbretialem
    İbretialem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Duygularının esiri olmayan ve maddi özgürlüğü bulunan hiçbir kadın veya erkek birbirine muhtaç değildir

2
    0 Yorumla
  • NicholeHarmanlı
    NicholeHarmanlı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Kadınlar birçok konu bakımından erkeğe muhtaçtır bunu doğası gereği bir gereklilik olarak görür. Ancak bu muhtaç olma konusu kadının zaaflarına bağlıdır
    maddi muhtaçlım da kadının isteğine bağlıdır

0
    0 Yorumla
  • _paragraph_
    _paragraph_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

bir kadinda maddi gecimini kendi saglaya bilir. bunun icin erkek gerekmez bence.

erkek ve kadin birbirine muhtacdir. erkeksiz dünya ve ya kadinsiz dünya düsünemiyorum düsünmekde istemiyorum.

0
    0 Yorumla
  • vuslat_vakti
    vuslat_vakti Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Fitrat uzerine kadin erkege Erkek kadina muhtactir :) parayi erkek kazanir ev isi yemek cocuk bakimi koca nazini kadin yapar :)
    Bunlari bir erkek zor yapar

1
    0 Yorumla
  • Sarivari
    Sarivari Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı.

hayır ya kimse kimseye muhtaç değildir, ben adam akıllı çalışırsam şayet eşimden daha iyi mevla lar kazanabilirim hani hayatımdaki tek isteğim kariyer olursa

0
    0 Yorumla
  • kırmızı_gelincik_
    kırmızı_gelincik_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Hayir gercekleri konusalim sadece cocuk yapmak icin birbirimize ihtiyacimiz var geri kalaninda degiller tabi

1
    0 Yorumla
  • Craeson
    Craeson Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Muhtaçtır. Erkeklerin kadınlara tek muhtaçlığı cinsellik kadınların ki ise gerek korunma gerek barınma vb temel ihtiyaçlar.

0
    0 Yorumla
  • smay07
    smay07 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 49%
    +1 yıl

bir kadın erkeğe bir erkekte kadina muhtactir bence. kadinin yapamadığını erkek yapar. erkegin yapamadigini da kadin...

0
    0 Yorumla
  • MiaPia
    MiaPia Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 59%
    +1 yıl

Aslında herkes kendine muhtaçtır kenidi içinde. bir bayanın ekonomik gücü olmaliki böyle bir durum olmasın

0
    0 Yorumla
  • ikindigunesi
    ikindigunesi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Herkes elinden gelen fedakarlığı yapmalıdır... zorunluluk ya da muhtaçlık yoktur.. hastalık gibi nedenler dışında..

0
    0 Yorumla
  • melektb
    melektb Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Seviyorum seviliyorum çok annem babam yanımda e memurum çalışıyorum işim gücüm yerinde keyfim yerinde ben bir erkeğe muhtaç değilm tabi evlenmek istiyorum orası ayrı

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (338)
Devamını Gör(383)

1 özel cevap
Sadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kadınlar erkeklere muhtaç mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar erkeklere muhtaç mıdır? 48 cevap verildi
Kadınların erkeklere ihtiyacı var mıdır? 116 cevap verildi
Kadınların erkeklere ihtiyacı var mıdır? 102 cevap verildi
Kadınlar erkeklere muhtaç değil midir? 12 cevap verildi
Erkekler kadınlara muhtaç mıdır? 30 cevap verildi
Erkekler kadınlara muhtaç mıdır? 74 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Lahmacun olsa da yesek saati değil mi be?
  • Hayatta hangisini seçerdin, çok para mı yoksa gerçek bir aşk mı?
  • Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri, Bizim Çocuklar'dan daha iyi olmalarına rağmen neden takdir edilmiyor?
  • Aşık olduğunuz kişide size aşık olsa napıcaksınız?
  • Beklediğiniz birinden böyle bir mesaj alsanız , her şeye rağmen ne dersiniz?
  • Burnum yüzümü gerçekten çirkin mi gösteriyor yoksa ben mi kafaya takıyorum?
  • Nihayet ABD ile İran anlaştı! Sizce bu savaşın kazananı kim oldu?
  • Geceye şuanki ruh halinize hitap eden şarkıyı bırakır mısınız?
  • Bu şort nasıl sizce?
  • Egosu yüksek insanlarla anlaşabilir misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨