merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim eşim benden önce evlenmiş ayrılmış iki çocuğu var hemen belirteyim ilk eşinden ayrılmasında sebeb ben değilim sonradan tanıştık biz.. Eşimle evlenirken hiç bir problem yoktu severek evlendik ama evlendikten sonra eski eşi ciddi anlamda rahatsız etmeye başladı eşime resmen nerdesin diye hesap sormaya falan başladı sürekli para istiyor eşimi rahatsız ediyor beni de rahatsız ediyor ama eşim bu durumu önemsemiyor 2 çocuğumun anası napıyım öldürüyüm mü psikolejisi bozuk diyor kadına hem nafaka veriyor hem kirasını faturalarını ödüyor hem özel ihtiyaclarını karşılıyor ve biz geçinemiyoruz ben isteyince para mı var diyor kadınla ben kavga ettim kadın eşime ondan boşanacaksın bana hakaret etti diyor ondan boşanmassan sana rahat yüzü yok diyor eşimi evden kovdum kac kez git onla yaşa istemiyorum seni diye ağladı sızladı sadece seni seviyorum diye ben evden ayrıldım beni eve döndürmek için araya bir sürü soktu ama eve dönünce gene aynı kadına çok taviz veriyor konuşmıcaksın diyorum yine konuşuyor paramız yok para yedirme diyorum benden gizli yine veriyor kadın eşime nerdesin kimlesin falan gibi sorular soruyor boşanma davası açtım mahkemelere gelmedi boşanmıcam diye sonra kadın beni arayıp seni boşatıcam çık aramızdan falan dedi eşime söyledim ben senden başkasıyla yapamam falan dedi bende inada davayı geri çektim boşanmıyorum sana inat dedim kadına kadın bana mesajlar falan atıyor bu konu yüzünden eşimle kavga ettim bana tokat attı tekrar boşanma davası açtım o esna da hamile olduğumu öğrendim mahkemede de hamileyim diye hakim boşamadı erteledi eşim şu an yalvarıyor boşanmamak için affet diyor ama kadın da rahat vermiyor eşim kadına taviz vermeye devam ediyor bütün bunların üstüne 4 aylık hamileyim napıcam ben ya bir akıl verin lütfen en azından kadından kurtulsam oda yeter kadın eşimi çağrıyor eşim gitmeyince gelmessen çocukları öldürürüm diye tehtid ediyor nolucak böyle?
Cevabın nedir?
Ilkonce isyan etmeyi lanet olsun demeyi brak o senin kocan ve belliki seni seviyo. Sabret. O kadin şu an kiskandgi icin boyle yapiyo dua et namaz kıl. Fetih suresini oku hergun kocana kalpleri fet eder. Sakin ol sakın isyan etme o kadina gelince. Kocandan bosanmak isticegne aklini kullan kocann yannda ol olsun karsila ihtiyaci var belki de iyi davran boyle yaparak byere varamazsin gururuna dokuncak belki ama izin ver versin para zten veriyomus. Esin onun yannda oldugunu bilir bunu hissederse zten gerekeni yapicaktr karnndaki cocugnu dusun. Ve oyle hareket et
25 Yorumla
Soran+1 yılkonu sadece para değil bir kadın nasl bnim nikahlı kocamı arayıp hesap sorabilir sen bunu kabullenebilir misin eşim bana köpek gibi aaşık ama bu çözüm değil o kadın hayatımızdan çıkmadıkca hzuur yok
- +1 yıl
Hmm anladm. Gercekten kaldrlmasi zor bir durum. Kadın sizi cekemiyo kabullenemiyo eski kocasnn baskasna aşk oldgnu sacma sapan tepkiler veriyo. Ne desem bilemedm. Ama iste sabretmelisin bence yuvani ykma günah. Sen sabret yuvani ykma allaha sığın o kadini sizden uzaklastrmakta sadece allahn elinde. Imtihan dunyasi.
- +1 yıl
bu nasıl mutlu bir aşk hayatım olur sorusu için değil nasıl kendimi sömürürüm sorusunun cevabı olmuş. Soruyu soranın kafası çalışıyorsa zaten memnun olmadığı bir konu olduğunda isyan etmesi gerektiğini bilir. Klasik hemcinslerim işte, ne kadar meraklısınız kendinizi ezmeye. Sana değer veren adam sana ne küfür eder ne de vurur. Çiftler birbirinin hayatını kolaylaştırmak için vardır zorlaştırmak için değil. Hayatını zorlaştıran bir durum olduğunda da ayrılırsın bitti bu kadar basit. Off 21. Yüzyıldayız konuştuğumuz konulara bak...
En İyi Cevaplar
o kadını önce tehditleri için bir polise şikayet, sonrasında orada bir psikiyatrik değerlendirme oradan tedaviye gönderirler. Kadının ruh sağlığı yerinde değil anladığım kadarıyla. Ama ne olursa olsun kocanın taviz vermemesi gerekiyor ki cidden şikayet etmekte yarar var öldürürüm lafı hafife alınacak bir tehdit türü değil çünkü
21 Yorumla
Soran+1 yıleşim yapmıyor bunu işte çocuklar iler de yüzüme tükürür diyor
Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Gerçekten zor durumdasin esin seni seviyor olsa eski esi ile irtibatı en başında keserdi telefon numarasını vermezdi senin koçan gibi işyerinde arkadaşım var o da ayni hem önceki eşi hem de karısıyla beraber arada ilk eşini sevdiğini söylüyor unutamadığını ikincisi ile yanlış anlama onunla da yatakta çok iyi diyor bu arkadaş üçüncü kadınlarda konuşuyor ayni zamanda sana tavsiyem eşinden ayrilman boşanman yolunu kendin çiz günümüzde gerçek seven es bulmak zor bileşim ben mi evligim
14 Yorumla
Soran+1 yılboşanmıyor benden hakim de hamileyim diye erteledi davayı yalvarıyor affet diye napım gidip öldüürym mü diyor
Soran+1 yıladam mahkemede öyle bir konuşuyor ki tanımasam ben bile acırım haline de boşamam o derece
Esin esnafmi bir yerdemi calisiyor bu soru onemli sorununa yardimci olabilmem icin.
1. Kadindan kurtulmanin yoli cok basit esini karsina al barismak istiyorsan tum hesaplarini bana devredeceksin parani ben kontrol edicem de kafina vermemesi icin.
2 durumun zor muhtemelen esin cok vicdanli Allahtan korkuyor.
3 en azindan hamileligini kullanabilirsin bir olay oldumu cok kotu oldugunu hissettir. O ona yeter03 Yorumla
Soran+1 yılEmniyette çalışiyor esim kadin biraz da cocuklari kullandigi icin durum iyice zorlaştı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
13Cevap
+1 yılcanım allah sana sabır versin. hamile olmasan direk boşan derdim sana. benim de başıma benzer bir durum geldi çekilecek dert değil. çocuğu ve deli bir eski karısı olan adamı her yerde bulurdun yani. maalesef hiçbir vasfı olmayan kadınlar kendilerini dünyanın merkezi sanıp br afra tafralarda oluyorlar. sanki o adam onun kölesi gibi hayat boyu ona bakmak zorundaymış gibi düşünüyorlar ve boşanmayı kabullenmiyorlar. onursuz gurursuz davranıp adamı hala kendilerinde bir şekilde tutmaya devam ediyorlar. belki paraya ihtiyacı bile yok ama yine de sırf mesaj atmış olmak için ya da sizin huzurunuzu kaçırmak için ister yani. ben başımdakini şu şekilde attım. para vermesi beni çok rahatsız etmeye başlamıştı. kirasını ödüyordu çocukların nafakasını ödüyordu kadının nafakasını ayrı ödüyordu faturalar çocuklarına aldığı her şeyi taksit yaptırıp sonra onu da sevgilime ödetir. markette kartımı evde unuttum der öyle ödetir. kartımın borcu bu kadar der ayrıca ödetir. hiç olmadı çocukları aracılığı ile para ister. ben de en sonunda gittim bir tane araba aldım iyi de bir kredi çektim dedim ki bunu sen ödeyeceksin. evdeki koltuğu beğenmiyorum dedim gittim en gönlüme yatanı aldım ödettirdim. o yüzden o kadına ekstra ödemeler artık yapamıyor. çocukların da hep sevdiği şeyleri yapıyorum zaten küçük oldukları için ilgilerini başka yöne çekmek fikirlerini değiştirmek çok kolay. şimdi küçük kızı sürekli her yerde beni anlatıyor bütün arkadaşlarım seni merak ediyor diyor. bir de sürekli kendimi kadına belli ediyorum. mesela kızı geldiğinde kızı 8 yaşında bu arada hadi kuaföre gidelim oje sürdürelim diyorum kadın tabi çocuk eve gidince fark ediyor mesela kuaföre gidiyoruz kuaförün kartını alıyorum kıza veriyorum bak bunu al aşkım sen gelmeden ara müsait oldukları saatte gel gidelim diyorum annesi deliriyor tabi hiç bir şey yapamazsam ona bir hediye alıyorum ufak da olsa. yani eve her gittiğinde benden bir şey götürmüş oluyor. bir de erkek çocuğu var onu da sürekli gezdiriyorum hoşuna gidecek şeylerden bahsediyorum. eve gittiklerinde hep x ablam yaptı x ablamla şunu yaptık x ablam şöyle diyip duruyorlar. mesela eşim gizliyor birlikte yapacağımız şeyleri ben sanki laf arasında dalgınla söylemişim gibi aşkım geçen mersinde tanıştığımız adamı aradın mı tekrar diyorum onlar da gidip annelerine tabi babamlar mersine gitmiş diyor. bunun öncesinde sürekli sevgilime seni özledim para pul umrumda değil yeter ki gel çocuklar seni özledi kendimi öldürcem sebebim olacaksın saçımı sarıya boyatacağım, bir gün eve gel, bana mesafeli konuşma, burnumda tütüyorsun vs yazıyordu nerdesin kimlesin diye hesap soruyordu gece 3-4 te evlilikleri ile ilgili fii tarihindeki konuları açıp hesaplar soruyordu ama şimdi sevgilimden para istese bile sevgilim kredi ödemeleri vs olması nedeniyle ödeyemiyor. çocuklar da hep bana aşık küçük kızı annemle geçirdiğimden daha keyifli vakit geçiriyorum diyor bana şu an. o sebeple onları da çok dolduruşa getiremiyor. bne de hep kendimi hatırlattığım için psikolojik olarak biraz çökük durumda olduğundan bana veya sevgilime saldıramıyor eskisi gibi mesaj dahi atmıyor 2-3 günde bir kere bir iki mesaj belki kızın seni arıyor , çocuğu bıraktım gibi kısa ve öz onlar da
10 Yorumla
+1 yılses kaydı alacaksın eşinle birlikte! aile mahkemesine başvuracak eşin çocukların o evde can güvenliklerinin olmadığını ispat edip alacaksınız tabi eşini sevip o çocuklara bakabileceksen! eski eşide kudurarak 2 3 yıl içinde ölür
09 Yorumla
Soran+1 yılçok dedim eşime ses kaydına bile gerk yok mesajlar da sylüyor kadın bunlarıama eşim yapmıyor şerefesiz derler bana diyor o zaman git diyorum boşanalım onla evlen diyorum sensiz yaşayamam diyor.. kadına çok taviz veriyor napıyım öldüreym mi diyor
- +1 yıl
çocuklar öyle bir annede büyüyünce eşin sonunu merak ediyormu evlatları nasıl olacak! ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşacak!
Soran+1 yılsöylüyorum ama anlamıyor kii çok düşkün çocuklar annelerine diyor.. iler de yüzüme tükürürler diyor. beni bıark ben kurtulayım sizden kabul et mahkeme de boşanmayı diyorum senden ayrıldığım gün kendimi öldürürm diyor boşanmıcam mahkemeye de gelmicem diyor
- +1 yıl
bence eşin çok yıpranmış ama senide çok sevdiği belli destek ol ona derim
Soran+1 yılböyle ömür mü geçer nasıl destek olayım ömür boyu o kadına bağlı mı yaşayım
- +1 yıl
kurtulursun merak etme! çocuklar biraz büyüsün aç gezecek hali yok ya evlenecek ya da çalışmaya başlayacaktır!
Soran+1 yılböyle keriz varken niye çalışsın ki kredi kartı ekstresine baktım eşimin loyadan 120 liralık çamaşır alınmış senin paranla alıp başkasının koynun da giyiyor bunu bari yapma dedim evden kovdum şimdi aşağıda arabanın için de içiyor köpek.
- +1 yıl
anlamadığım olay nafakayı veriyorda nie diğer ihtiyaçlarını karşılıyor! çocuklarına önem veriyorsa haftada 1 alıyordur zaten ne ihtiyacı varsa alsın çocukalrına extra kadına birşey almasına gerek yok faturasını ödemesine gerek yok! bunu anlamayacak kadar gerizekalımı kocan! seni sevdiğide belli ama yanlış yapıyor
Soran+1 yılbenim de kızdığım nokta bu inan geçinemiyoruz ben telefon faturamı interneti babama yatırttım adam kadına veriyor parayı benim ailem bakmak zorunda değil bize 3.500 lira maas alıyor ben bir kuruş görmüyorum. kadın bir ara aradı kuafore gtcem para getir dedi eşim tersledi banane senin kuaföründen benim nikahlı karım durumumuz yok diye kendine bir çorap almıyor dedi kadın bağırdı çağırdı sen görürsün dedi kapadı 1 saat sonra çocuklar aradı baba sen niye anneme para vermiyosun eşin bizle konuşmanı bize para vermeni yasakladı mı annem senden çok para istememiş ki vs vs gibi konusmalar bizim ki de götürdü para verdi yani.. küçücük çocuğada durumu açıklayamıyrsun tabii
+1 yılOncelikle sen hamile birisin. O bebegi stresle etkileme. Eşini al karşına adam gibi "son kez" konustugunu belirterek söyle icindekileri (sakince). İcinden ne geliyorsa onlari de.. O kadın yüzünden boşanma. Pes etme
03 Yorumla
Soran+1 yılkaç kere konuştum kaç kere söyledim ama değişen bişey yok eşim o kadına taviz vermeye devam ediyor 2 çocuğumun anası öldüremem ya diyor psiklojısı bzuk ağlıyor bişey diyemiyorum diyor nasl yaşanır böyle ailem de hamileyim diye kesinlikle boşanmıcaksın dizini kırıp oturacaksın diyor
- +1 yıl
Ona ailenin böyle düsündügünü söyleme. Esinle konus , ben cocuklarina sahip cikma demiyorum ama o kadinla mesafeli ol diyorum falan de. Son kez diyede bastır. Ağla birazda. Bence dinlicek
Soran+1 yılo dediğini kaç kere yaptım önce tamam dedi 2 gün sonra kadın arayıp ya gelirsin ya da çocukları bidaha göremessin diyor hopp başa dönüyor herşey
Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Bu konuda sakin ol adam tercihini yapmış zatwn e diğeride manyak belli çocukları öldürücem dediğine göre hiç umursama kocanada kendinede rezil etme hayatı...
03 Yorumla
Soran+1 yılama yaşanacak gibi değil artık katlanamıyorum bide hamile kaldım iyice çaresiz kaldım kadını umursamayım dedim mesajlarına cvb vermedim eşim de sadece çocuklarla ilgilli knuştu hiç bir şekil de muhattab olmadı kadın bu sfer facedeki arkadaşllarıma mesaj atmış ahlaksızca mesajlar napıcam şaşırdım eşim de onu savunuyor psikolisi bozuk beni arayıp ağlıyor diyo o zaman ona dön beni rahat bırakın diyorum ben sensiz yaşayamam diyor ama ben böyle nasıl bir hayat geçirecem
Soran+1 yılbebek doğduğu zaman benim hayatım gibi o bebeğin hayatı da kararacak..
Gizli Üye(30-35)+1 yılDava açın taciz ediyor diye tehdit mesajlari kanıt olarak göster. Esinide al baska sehire gidin olmadi o iki cocugada den bak. Kariyi da timsrhaneye sokun
06 Yorumla
Soran+1 yıleşim kabul etmiyor işte iki çocuumun anasına dava açarsam şerefsz derler diyor o zaman beni rahat bırakın diyorum beni de bırakmıyor kadına aşırı taviz veriyor bildiğin gibi değil . kadın bişey isteyip yapmassa çocuklarla tehtit ediyor ve çocukları kışkırtıyor. eşim çocuklarına çok aşırı düşkün onları üzmekten korktuğu kadar hiç bişeyden korkmuyor analarına dava açarsam o çocuklar iler de yüzüme tükürür diyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman esinle son kez konus ve başka sehire taşının.
Soran+1 yıltaşınmıyor kii çocuklardan uzaklasmak istemiyor
Cevap sahibi+1 yılO kadını bir şekilde timarhaneye yolamalisiniz
Soran+1 yılben kadından bana attığı mesajlardan dolayı şikayetci oldum ve eşim beni suçladı şikateci olduğum için kadını toplum sağlığı merkezine çağırmışlar da umudum yok..
Cevap sahibi+1 yılAllah sabir versn
annen baban kardeşin yok mu? onlar bir ayar versinler elemana. yoksa boyle Zulüm altında yasamak cok zor.
02 Yorumla
Soran+1 yılhamileyim diye kesinlikle boşanamassın diyorlar... Tayin isteyin gidin diyrlar eşim de gidrsem çocukları nasıl görcem diyor
eşinin eski karısıyla karı koca ilişisi her yönüyle devam ediyor belli
012 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik olarak değil ama diğer her konu da öyle
Soran+1 yılyapmıyor işte kadına taviz vermeye devam ediyor git şikayetci ol dedim iki çocuğumun anasından şikayetci olursam şerefsiz derler bana diyor
Soran+1 yılonla arasında cinsellik yok bundan eminim 15 dakika da bir konum yolluyor iş yerinden sonra da direk eve geliyor.. çocukları görmeye gittiği zaman da tel açık kalıyor her şeyi dinliyorum.. ama kadına inanılmaz taviz veriyor benden de boşanmıyor çıldırıcamm
Soran+1 yılhemde nasıl evden kovdum bugün şimdi aşağıda arabada içiyor yalvarıyor bana evde olsa bak saat 5 oldu bu saate kadar kavga ediyor olurduk..
Soran+1 yılyatıcam şimdi yarın yazarım ama.
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadını şikayet et deli hastanesine falan yatırsınlar kafası iyi değil diyon
02 Yorumla
Soraneşim şikayet etmiyor
Bu nasil bir hayat adam resmen iki kisisiyi udare ediyor her konuda
02 Yorumla
Soran+1 yılaynn öyle tanıdığım güne lanet ediyorum onunla evlenmek için ailemi karşıma aldım şimdi ailem hamile olduğum için boşanmama karşı çıkıyor çocuk doğsun biraz büyüsün değişmesse hemen boşanırsın seni de çocuğu da alırız bidaha yüzünü göremez diyorlar ama hamile hamile baba evine dönülmez diyolar... napcam bilmiyorum o kadına verdiği tavizin yarısını bana vermiyor
+1 yılKadinin yaptiklarinin (hakaret vs.) delili varsa onu sikayet edin.
00 Yorumlaeşinizin yatak performansı iyi mi? iyiyse ondan kıskanıyor olabilir:)
00 Yorumla
+1 yılolay umrumda değil azıcık kafan, kendine saygın, haysiyetin olsaydı sana tokat attığı saniye direkt boşanırdın.
00 Yorumlaözelden konuşmamız mümkün olablirmi?
00 YorumlaDava açın, gerisini karışmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılaçmıyor çocuklar yüzüne tükürürmüş...
Gerçekten zor allah sabır güç kuvvet versin.
00 Yorumla
+1 yılYa kadını şikayet et, ya da sen eşinden ayŕil 😕
00 Yorumla
+1 yılÖzel ihtiyaç derken yatıyor mu onla
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır kuafor masrafına kadar eşimden istiyor eşim redediince bir sürü mesaj atıyor en son çocukları sana karşı doldurcam falan diyor sonra da çocuklar arayıp baba anneme para getir diyorlar bu da götüryor işte düşün sen gerisini
- +1 yıl
Onuda yapıyordur emin ol
Soran+1 yılyok onu yapmadığından eminim iş yerinden her 15 dakka da bir konum atıyor sonra direk eve geliyor çocukları görmeye gidince de tel açık oluyor eve gelene kadar kapatmıyorum..
- +1 yıl
Adam olmuş ya bu hayatta değil o kadın işte böyle erkeği öldürüyor ya
- +1 yıl
Sen özele yaz sana
Soran+1 yılgizli kullanıcsın ayrıca bu hesap bana ait değil kız kardeşimin hesabı şifreyi falan verdi burdan sor iyi gelir diye...
- +1 yıl
Gizli kullanıcı değilim mesaj atabilirsin bana
- +1 yıl
Istersen yazarsın bekliyorum
Keşke ayrılsaydın.
00 Yorumlaallah sabir versin
00 Yorumlaçok uzunmuş
00 Yorumla
+1 yılYazık yaa
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eski karısı yüzünden eşimle kavga ediyoruz çok kötü durumdayız acil yardım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım