Eski karısı yüzünden eşimle kavga ediyoruz çok kötü durumdayız acil yardım?

merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim eşim benden önce evlenmiş ayrılmış iki çocuğu var hemen belirteyim ilk eşinden ayrılmasında sebeb ben değilim sonradan tanıştık biz.. Eşimle evlenirken hiç bir problem yoktu severek evlendik ama evlendikten sonra eski eşi ciddi anlamda rahatsız etmeye başladı eşime resmen nerdesin diye hesap sormaya falan başladı sürekli para istiyor eşimi rahatsız ediyor beni de rahatsız ediyor ama eşim bu durumu önemsemiyor 2 çocuğumun anası napıyım öldürüyüm mü psikolejisi bozuk diyor kadına hem nafaka veriyor hem kirasını faturalarını ödüyor hem özel ihtiyaclarını karşılıyor ve biz geçinemiyoruz ben isteyince para mı var diyor kadınla ben kavga ettim kadın eşime ondan boşanacaksın bana hakaret etti diyor ondan boşanmassan sana rahat yüzü yok diyor eşimi evden kovdum kac kez git onla yaşa istemiyorum seni diye ağladı sızladı sadece seni seviyorum diye ben evden ayrıldım beni eve döndürmek için araya bir sürü soktu ama eve dönünce gene aynı kadına çok taviz veriyor konuşmıcaksın diyorum yine konuşuyor paramız yok para yedirme diyorum benden gizli yine veriyor kadın eşime nerdesin kimlesin falan gibi sorular soruyor boşanma davası açtım mahkemelere gelmedi boşanmıcam diye sonra kadın beni arayıp seni boşatıcam çık aramızdan falan dedi eşime söyledim ben senden başkasıyla yapamam falan dedi bende inada davayı geri çektim boşanmıyorum sana inat dedim kadına kadın bana mesajlar falan atıyor bu konu yüzünden eşimle kavga ettim bana tokat attı tekrar boşanma davası açtım o esna da hamile olduğumu öğrendim mahkemede de hamileyim diye hakim boşamadı erteledi eşim şu an yalvarıyor boşanmamak için affet diyor ama kadın da rahat vermiyor eşim kadına taviz vermeye devam ediyor bütün bunların üstüne 4 aylık hamileyim napıcam ben ya bir akıl verin lütfen en azından kadından kurtulsam oda yeter kadın eşimi çağrıyor eşim gitmeyince gelmessen çocukları öldürürüm diye tehtid ediyor nolucak böyle?
Eski karısı yüzünden eşimle kavga ediyoruz çok kötü durumdayız acil yardım?