Evet deli gibi asigim. Ama kimse istemiyor isinden dolayi ne yapacagim bilmiyorum 😢 ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
+1 yılBacim ben uzman cavusum bak bazi karaktersizler meslegimden dolayi bizi kotuye cikarmaya calisiyor. Evet biz hergun kelle koltukda geziyoruz elimizde G3 belimizde kasatura bacagimizda tabancamizla bir sorsana kendine biz olmasakdik. Askerlik dusermiydi analar kinali alileri mehmetleri aglayarak gondermek yerine simdi oynayarak gonderiyor. Sunu bil her uzman cavus eslerine delilergibi hasta heleki onlardan birine bir sey olsun seve seve canini esleri icon vermeye hazir simdi sana soruyorum kim senin icin senin namusun ve dogacak cocuklerin mutlu olmasi icin kelle koltukda kac baba yigit gezebilir onu dusun. sahsen ben SEVDİGİM İCİN OLUR ULKEM İCİN YASARİM... Senin dusunmen gereken tek sey var onda esine layik olup onunla gurur duymandir. Cogu kadin bunu yapamaz. Sen bu yuku kaldirabilirmisin. Malesef kaldiramazsin yazik candostuma yazik siz kizlardan tek istegim sudur biz bu vatani karurken siz bizi arkadan vurmayin sizden gerci tum kizlardan ricam budur.
83 Yorumla- +1 yıl
Merhabalar görüşünüze teşadüfen denk geldim @neyapalimserttiz hala buralardaysanız diye yazıyorum yaklaşık 2 ay önce çok sevdiğim birisi tarafından terkedildim kendisi uzan çavuştu hani demişsiniz ya yeterki siz bizi arkamızdan vurmayın diye ben o kişi için okuduğum bölüm tercihlerini değiştirdim herkesi karşıma aldım karşı çıkan herkesi çünkü seviyordum ve inanıyordum o sen beni bırakırsın derken o beni bıraktı gerekçesi yalnız kalmak istiyorum du 1h sonra bir konuda konuşup sorduğumda ben hayatında hiç olmamışım gibi bana bakası için var gibide yok gibide şuanlık zaman gösterecek dedi BAŞKASI İÇİN söyledi bunu... Fazla söze gerek yok diye düşünüyorum tabiyki herkes bir değil fakat ben onun için nelerden vazgeçtim geleceğim olan bölümü onun yaşantısı ve isteğine göre şekillendirdim o beni BIRAKTI yani demem o ki bazıları kimlerrrr için kimleri bırakıyor ve sanırım yarı yolda kalmayı arkasından bıçaklanmayı hakediyorlar çünkü etraflarında sadece paraları için bulundukları konum ve şartları için yanında olacak insanları seçiyorlar evet hala çok seviyorum fakat artık geri istemeyecek kadar yoruldum ve üzgünüm.. Yani önemli olan sizin kimleri seçip kimlerden vazgeçtiğiniz
- +1 yıl
Uzman çavuşum kelle koltukta kızlar soruyor ve azarda
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı. askerlik yapmış biri olarak diyorum pek iyi değil.
görevler sebebi bazen yurt dışına bile gidecek yeri gelecek şehir dışına gidecek senden ayrı kalacak diyelim senin sevdiğin adam çok iyi biri ama etrafındaki 10 kişiden 7 si kötü karaktersiz emin ol.
düşün lojmanda kalıyordum askerde ike adam eşini yollamış memlekete askeriyeden arkadaşları ile 5 arkadaş olarak kız atmışlar eve muhabbetler falan dönüyor evine emanetini bırakmaya gittiğinde arkadaşım görmüştü. bizzat. yani duyduğumuz bildiğimiz şeyler bunlar.20 Yorumla
+1 yılIsinden dolayi derken kotu muymus isi?
04 Yorumla- +1 yıl
Zor bir meslek asker karisi olmak zor ordan oraya suruklenip durmak kolay degil. Ki bir muddet sonra askerlerin buyuk cogunlugunda denge bozuklugu olusuyo kafa da rahatsizklik bununda etkisi var tabi :) (sevgilim de subay ona sordm cevap bu )
Soran+1 yılSen evlencekmisin subayla peki 😢
- +1 yıl
Seversem nedn evlenmeyeyimm. Evlilik birseyleri paylasmaktir. Sen ne kadar iyi bir es olursan o o kadar az kafayi yer. Her yerde yasayabilirim onunlaa. Ben onu tanidigimda meslegini bilmiyodum tanidigim adami sevdim meslek falan onemli degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
15Cevap
+1 yılSevdiysen, sadık olduğunu düşünüyorsan ve yaşanabilecek tüm zorlukları tek başıma göğüsleyebilecek kadar cesur ve güçlüyüm diyorsan evlen, sevdiğini yarıyolda bırakma derim ama burada karşındaki adamın gerçekten doğru ve düzgün olması lazım. Benim eski sevgilim uzman çavuştu. Çok büyük fedakarlıklar yaptım, canımı isteseydi gözünün önünde kalbimi yerinden sökmeye hazırdım o kadar sevdim, o kadar aşıktım. Sürekli aldattı beni, gözü çok dışardaydı. Mesleğinden dolayı kafa biraz gidik oluyordu. Çevrem çok uyardı, zamanla iyice psikolojisi bozulur diyen çoktu. Uzman çavuşların gözü dışarıda oluyor diyen de nitekim sadık kalamayan biriydi benimki. Ne kadar düzeltmeye çalıştıysam olmadı. Zaten beni kendisi terk etti. Demem o ki, çok iyi düşün, çok iyi analiz et. Bu dünyaya bir kez geliyorsun unutma.
10 Yorumla
+1 yılsöylediğini duyan da uzman çavuş olmasa sabancının genel müdürü alacak sanır seni.
50 Yorumlaaman yarebbi allah korusun kızları. uzman cavuslar cok davar oluyorlar cok az var aralarında düzgün davar olmayan
30 Yorumla
+1 yılbenim arkadaş ıspartada stajyer uzman. amasyadan bir kızla tanışmış facede. kız onu çok seviyor tanışdıktan bir hafta sonra nişan kararı almışlar.
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 309 cevap paylaştı. Evlen 5 yıl sonra itfaiye veya memur olur seviyorsan bırakma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sebepten dolayi nisanlimin ailesinden cok tepki aldim hatta sulalesindeki herkesten ama sagolsun. beni birakmadi hic bir sekilde...
010 Yorumla
Soran+1 yılUzman cavusmusun? Isin gercekten konusuldugu kadar zormu bir gorev aylarcami suruyo? 😢
Cevap sahibi+1 yılBen astsubayim ama askerlik sonucta sinifi ne onu soylersen ona göre daha net bilgi verebilirim
Soran+1 yılNormal uzman cavus Sinifi yok heralde ya
Cevap sahibi+1 yılSinifi olmadan olmaz jandarmami kara kuvvetlerinden tankci mi topcu mu piyade mi denizci mi havaci mi
Soran+1 yılJandarma
Cevap sahibi+1 yılArkadaslardan terbiyesiz yorumlar yapanlar olmus davar filan gibi seviyesiz soylemler var hic yakismiyor nasil ulaşabilirsiniz bana sizi ayrıntılı bilgilendirebilirim isterseniz
Soran+1 yılBilmiyorum nasil ulasayim
Soran+1 yılTerbiyesizlige gerek yok
Cevap sahibi+1 yılYani bilmiyorum ben siteye yeni uye oldum nasil ulasabiliriz birbirimize yardimci olurum
- +1 yıl
Evlendiniz mi sevgilinizle
+1 yılSeviyorsan aşık isen evlen bakma millete evlenme diyenlere hayat senin hayatın
10 Yorumla
+1 yılAşıksan evlenmelisin.
10 Yorumla
+1 yılIşteme sebepleri neymiş?
10 Yorumlamaaşı iyidir
ama ezilen bir askerdir unutma10 YorumlaEvlen onun da evlenmeye hakkı var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an ne durumdasınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzamn cavuslardan uzak dur gozlerı dısarda olur.
00 YorumlaUzman erbaş Askeriyenin en ezik rütbesidir
11 Yorumla- +1 yıl
Rütbe olarak en düşüğü ama yaptıkları kahramanlıklar hayat tarzları merhametleri aralarındaki ilişkiler güzel hepsi zehir gibi maşallah Allah yardımcıları olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yıldul gibi yaşamaya hazırsan evlen
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden oyle diyorsun
Cevap sahibi+1 yılçünkü zorbir iş
+1 yılseviyorsan evlen...
10 Yorumlauzman çavuş forever
10 Yorumla
+1 yılHayırlısı.
10 Yorumla
+1 yılhiç doğru değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlen gitsin.