Arkadaşlar ciddi? Babamın eşi?

arkadaslar piskolijim bozuldu ve uzuldum son ikigundur kafamda ben 22 yasndaym babam 50 yasinda annem babam ayri ama babam 2 senedir baska biriyle evli sevim abla 33 yasinda babam nakliyat isiyle ugrasiyor dogal olarak sehirler arasi gidip geliyor surekli sevim abla iyi biri babamla iyi anlasiyolar gordugum kadariyla (annemde kaliyorum) ama bu hafta sonu yasadigim olay beni piskolojik bunalima soktu babamlara gittim sevim abla evdeydi babam aksam gelcekti gel canm dedi girdm babam nerde dedim aksam gelcrk dedi tamam dedim gectm uzandm koltuga ben banyoya giriyorm dedi sevm abla tamam dedm actm tv izliyorm
10 dk snro sevm ablanin tel caldi guven diye birisi ariodu sessize aldm acmadm sonra bidaha aradi. bu kim * dedm icimden hic huyum olmayan bisey yaptm mesajlarina. girdim anani sikm dedim hep guven guven guven mesajlari actim askm telefonu ac die. mesaj atmis oncekileri. silmis buyuk ihtimalle hic bisey caktirmadm kapadm telefonu ama o anda soka girdm moraalim altust oldu babam geldi cok durgunsun hayirdir dedi yok bsey dedm eve geldm anneme. anlatmadm buraya yazdm arkadaslar ben napicam babama ne dicem kalp rahatszligi var adamin cok kotuyum. ?
Arkadaşlar ciddi? Babamın eşi?