Eşim doğrumu arkadaşlar?

Yaşım 23 eşim 34 eşim memur ben ev hanımıyım Gaziantepte yaşıyorum eşimin ailesini biraz kafaya takıyorum sıkıntı aliyorum kaynanam çok cadı kötü bir insan kayinbabam öyle değil görümcelerime iyi bir eltim var bizim arabamız olmadığı için kaynimin arabasına binip köye gittik eltimde kimle geldiniz diye sordu bende kocanla geldik diyince sürat yaptı bana tavir yaptı bende dedim bu lafta ne var derken sonra araya mesafe girdi watsaptan laf. Vurdum kendide vurdu bana watsaptan engelledi beni sonra kendimi suçlu hissediyorum kaç aydır 5 ay oldu eşimin başının etini yedim su böyle su şöyle diye ben halledemedigim için eşime söylüyorum ama onuda kendimide gına getirdim artık osandim hep kendimi saf hissediyorum kendimi ezik hissediyorum bir olaydan sonra travma gibi etkisinden çıkamıyorum eşimde diyor kafaya takma canını sıkma düşünme diyor bizimkiler biraz yobaz görgüsüz diyor cahiller diyor köylülerin hepsini kınıyor onlarida benide biliyor eşim böyle diyor eşimle mutluyuz yoksa ama işte kafaya çok takıyorum sizce eşim haklimi ben ne yapmalıyım öz guvenim yok kendime olan güvenim tam yok hayır diyebilmek istiyorum ama olmuyor
Eşim doğrumu arkadaşlar?