Eşim haklimi sizce?

Eşim kafaya kolay kolay bişey takmaz vurdum duymaz dir sözümü bazen dinler bazen ısrarla dinletirim karakter meselesi tabi bu şöyle bir durum var ben kafaya herşeyi çok takarım eşimin ailesi köyde yaşıyor ben sehirdeyim eşimle birde kızımız var 5 tane eltim var birisiyle konusmuyoruz huyları çok pis herşeye karisiyorlardi evlerinde 7 ay oturdum çıktım sonra diğer bir eltim var köyde yaşıyor aramızda 10 yaş var ya da yok bizim borclardam dolayı arabamız olmadığı için kaynimin arabasına binip köye gittik kaynanamgile gidicektik neyse gittik eltimde hoş geldin kimle geldiniz diye sordu bende kocanla geldik diyince köpürdü sürat yaptı bana neymiş efendim saygım yokmuş ki kocan diye hitap ettim abimle geldik dememisim neyse niye zoruna gitti bu bu kadar deddim abim diyor yani benim eşimden dolayı sana saygı ogretmemis abimde hata diyor eşime kaynanam bu lafta bişey yok dedi yavrum dedi neyse bir kaç kişiye de söyledim bizde öyle konuşuyoruz dedi niye böyle bişey yaptı çok canımı sıkıyorum watsaptan laf vurdum kendide vurdu bana sonra engelledi 6 ay oldu ne arar ne sorar önce arardı şimdi yok kurban bayramı ndada gördüm diğer eltimle konuştum ama bu fazla konuşmadı benle eşime soyledim kaynanama söyledim eşimde diyor sana laf vurursa sende vur o kimki diyor kimin kızı diyor ben çok iyi niyetten çok düşünmekten kayıp ediyorum valla bilmiyorum terapiye başladım sıkıntı etmekten çok yoruldum kendimi böyle isnanlar için canımı sıkıp ezik kötü hissetmekten yoruldum artık hakkıda olsam haksizda olsam yoruldum eşime söylersem yazzik onuda * oda üzülüyor çok söyleme diyor bana diyor farkındayım canım diyerek eşime senden korkuyorum bişey dersin diye ben bişey demem hayatını bana endekseleme diyor kafama göre yaşa diyor sizce bu beni halim ne olucak eltimin yaotiklari7
Eşim haklimi sizce?