Selam ben gece 3 te beni biri gizli numaradan aradı nişanlım askerde o sandm açtm bir baktm yatmadın mı dedi kısık sesle bnde nişanlım dedim herald?

Selam ben gece 3 te beni biri gizli numaradan aradı nişanlım askerde o sandm açtm bir baktm yatmadın mı dedi kısık sesle bnde nişanlım dedim heralde kısık sesle konuşuyor bnle bir baktm özledim seni senle olmak istiyorum falan demeye başladı işte seni i her yerini öpcm sikcm dedi bnde iyi aşkım dedim sonra daha ileri gitmeye başladı bn sn Iyi sn dedim yok dediBoşalcm yardım et bnde sen Kaç günün kaldı Askerlige denemek için dedim şu an söyleyemem kötüyüm dedi bnde sesin tuhaf geliyor dedim arkadaş teli bozuk dedi bnde sen hangi ildesin dedim cevap vermedi boşalm oyle söylerim dedi bn dedim söylemezsen teli kapatırm dedim oda söylemedi ısrar etti m ısparta dedi niye ki dedim egitime geldik dedi sonra sana inanmıyorum dedim kapatm tekrar aradı aslında seni tanımıyorm ama yardım et dedi küfür ettim kapattım acaba nişanlım olabilir mi ama oysa niye yeri yalnış söylesin ki bide kaç günü kaldığında söylemedi yoksa sapık mı
Güncellemeler
+1 yıl
Bu aR ada nişanlım antalyada yapıyor askerligi 20 günü kaldı nişanlım olsa yeri söylerdi herhalde bide hiç bni bu güne kadar gizliDn aramadı Peki sapıksa numaramı nerdn aldıki
Güncellemeler
+1 yıl
Şu an ellerim titriyor çok kötüyüm
Selam ben gece 3 te beni biri gizli numaradan aradı nişanlım askerde o sandm açtm bir baktm yatmadın mı dedi kısık sesle bnde nişanlım dedim herald?