Nişanlımı aradım?

5 yıllık ilişkimiz vardı ve nişanlıydık nişanlanınca çok değişti affedilmicek hatalar yaptı bana ama her hatasını ben affettim sabrettim düzelir dedim sevdiğim için herşeyine katlandım bırakmadım nişanlandığımda en kötü günlerimi yaşattı bana ama sevgim hep ağır bastı bırakmadım en sonda tartıştık o benden ayrıldı ayrılırkende bir sürü şey saydırdı hakaretler küfürler ben yine aradım kaç kez yapma yazık etme bize dedim dinlemedi ayrıldı ayrılınca instagram hesabı açmış hemen kendine hesabıda gizli herkesi eklemiş heraldr takipçisi falan baya fazla dün aradım dayanamadım yine 3 hafta oldu ayrılalı seviyorum ama eskisi kadar bağlı değilim dedi kafamda bitirdim dedi gönlüm rahat benim dedi nasıl gönlü rahat ben anlamıyorum herşeyi yapan bana çileyi çektiren o gönlü rahat olanda o eşyalarımı naptın dedi seni ne ilgilendiriyo kafanda bitirmişsin dedşm merak ettim dedi sonra hayatın nasıl gidiyo hayatına birini aldınmı dedi niye soruyosun bunları senin için ne önemi var dedim bişey demedi bekarlık nasıl güzelmi bence güzel dedi niye aradın beni dedi sevdiğim için aradım dedim ne zaman aramak istiyosan arayabilirsin düşman değiliz konuşuruz dedi seni ne sıfatla arıcam sonuçta ayrıyız dedim bilmiyorum dedi seni ne sıfatla aramamı istersin arkadaşınmı ne dedim evet dedi arkadaşı olarak arıcakmışım ben seni arkadaş yerine koymam arkadaş olarakta aramam ararsam sevdiğim içib ararım dedim sevgin bitince aramazsın o zmna dedi nasıl böylr konuşabiliyo anlamıyorum bu işin içinden nasıl çıkıcam bilmiyorum bütün hayallerim emeklerim gitti

Nişanlımı aradım?