Ben Lise4teyim.Ama özellikle kızlarla iletişim kuramıyorum.Yani konuşmak istiyorum ama ne bileyim konuşacak konu bulamadığım için suskun puskun oturuyorum.Şuana kadar sevdiğim hiçbir kıza açılamadım.Liseye geldiğimden beri 2-3 kız hariç hiçbir kızla arkadaş gibi konuşamadım.Bazılarıyla hiç konuşmadım.Ne yapmalıyım?Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Cevabın nedir?
Sınıf arkadaşlarınız vs vardır, yabancı biriyle tanışmak zor gelebilir ama sınıftakileri tanırsın az çok. Erkek arkadaşlarınla nasıl konuşuyorsan kız arkadaşlarınlada öyle konuşabilirsin. Sıradan muhabbetler. Ortak noktalar bulmaya çalışabilirsin. Derslerden, hocalardan, filmden dinlenilen bir müzikten vs bahsedilebilir. Ya da sohbet edilirken muhabbete dahil olunuverir, o zaman konu sıkıntısı ve muhabbete başlama gerginliği olmaz. Zamanla çekingenliğin gider rahatlarsın. Yavaş yavaş herşey, germe kendini.
24 Yorumla
Soran+1 yılBende özgüven eksikliği de var :(
Soran+1 yılÖzgüven eksikliğimin nedenini aslında bişeye bağlıyorum.Burnum biraz büyük ve güldüğümde daha da kötü gözüküyo bu yüzden mesela gülmemeye çalışıyorum her zaman
- +1 yıl
kimse kusursuz değil, kimseyi gözünde büyütme, seni olduğun gibi hem görünüşün hem karakterin açısından kabul etmeyen kusur bulan insanları hayatına sokma bile. Sen rahat ol ve dediğim gibi sohbet etmeye çalış, sıradan basit sohbetler. Zamanla rahatlarsın ve bu düşüncelerinin gereksiz olduğunu anlarsın :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılrahat ol sudan sebeb herseyi sorabilirsin konusmak iste yeter napıyosn xanm skkn saclarn boyamı gözlern les değil demi su derse calıstınmı kactane zayıfn var ne yapcaz bizbu sayıflarla en son okudugun kitap ne sinemaya gitcem önerin varmı v.sayre ;D sen konusmak iste yeterki
17 Yorumla
Soran+1 yılişin şöyle de tuhaf bi yanı var benim lise3 karnede 0,1,2 yoktu 3 tane 3 gerisi 4,5 geldi.Aslında çalışmıyorum ama 1 gün çalışmayla kolay anlıyorum.Yanlarına gittiğimde komik bişey olduğunda gülemiyorum da sebebini aşağıda yorum olarak yazdım.
Cevap sahibi+1 yılyalancktan gülümse ozamn :D mecbur ya bu deveyi guducen ya bu diyardan gidicen yaf sen ne calıskanmıssn öyle :D kızlarn yanına gittiginde benim gibi calıskan olmak icin bana el surun de sevdigin kızada sen benimle cık sana kesin çözum bu de hehe sevgilide yaparsn hem
Soran+1 yılaynı şeyi arkadaşlarımda söyledi :D sen ders çalışma niyetine ne kızlar kaldırırsın dediler ama yok yani ben normal arkadaş olmak için de istiyorum.Ama ağzım laf yapamıyo.
Cevap sahibi+1 yıl:D Allah iyiligini versin agzn iyi laf yaparsa kullan bu cevheri ne duruyon .
Soran+1 yılağzım iyi laf yapsa burada şuan bu soruyu sormayacağımı tahmin ediyorum :D
Cevap sahibi+1 yılpardon yanlış okumusum Hehe :D cok guldum simdi kendime
- +1 yıl
tam takilmalik kafa var sende kız konuscsk konulari iyi biliyon işte senin lügatın bende olsa kac kiz arkadaşım olmuştu
durum wahim desene.çdbak güzel kardşeim anlaşılan kasmışssın kendini bende lisede öleydim:(abartma kafanda,sanki erkk arkdaşın ile sohbet ediomuşssun gibi rahat ol bunuda hep yaptığın bi şeyi tekrarlıomuşssun gibi düşün we atak ol.küçük bi iğne wurunacaksın we geçicek die düşün:)zamnla aa bu kadar basitmiş diceksin..bol şanss.
02 Yorumla
Soran+1 yılkonuşurken çok rahatım erkeklerle konuşur gibiyim ama benim sorunum mesela bi kız gördüğümde konuşacak bişey bulamıyorum
Mesela bir olay oldugunda ya da bir sohbet esnasında araya girerek sende birşey katabilirsin kendi anılarından veya söylemek istediğn birşeyi ya da birşeyi bahane ederek konusmaya basla mesela :) muhabbet kurduktan sonra konudan konuya geçiş oluyor zaten :)
110 Yorumla
Soran+1 yılMesela şöyle bişeyden daha korkuyorum.Onlar konuşurken ben araya girdiğimde konuya yabancılık çekmekten ve durduk yere bende gelince verebilecekleri tepkiden korkuyorum
Soran+1 yılBazen yanıma geliyolar ama konuyu uzatamıyorum yani bi süre sonra konu bitiyo susuyoruz ve gidiyolar
Soran+1 yılbide benim bana göre en büyük sorunum gülemiyorum sebebini yukarda yorum olarak yazdım
Soran+1 yılama gerçekten gülerken çok kötüü gözüküyor yani benden tamamen soğumalarından korkuyorum gülmeyince de çok soğuk demelerinden
Soran+1 yılinsanların dalga geçmesinden çekiniyorum galiba ne bileyim karga burun felan demelerinden özellikle :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılKlavyeden döktürüyosun bakıyorumda ağzını açamıyorsun..Bence klavyenle ağzını değiş tokuş ettir kızlara yaklaş ve aklına klavyeni getir klavyeden ne sallayacaksan yüzlerine ağzından onları salla:)
44 Yorumla
Soran+1 yılMesela şimdi düşünüyorum hangi konudan bahsedeceğimi ama o an gelince neyse şimdi çok saçmalamayayım diyorum ve çekiliyorum
- +1 yıl
Ne saçmalayacaksın sanki kızlar çok mantıklı konuşuyor direk gir olaya işte zamanla geçer ama kulaklarında kızarıyodur senin kıza yanaşınca:D anlıyorum seni dostum ama en büyük benim saçmalarım dağıtırım psikolojisinde yanaş onlara ters cevap almaktan korkuyorsun şampiyon sensin hadi kaldır kıçını ve bülbül gibi öt karşılarında onlar erkeklerden daha zayıf ve daha utangaçtır aslında unutma:D
Soran+1 yılbende asla utanma felan yok çekingen de değilim sadece nasıl konuşacağımı bilmiyorum.biri gelip konuşmaya başladığında katılırım ama ben konuşmak için bişey bulamam
- +1 yıl
Kız konuşurken kızı dinleme sende neden dinliyorsun kızın konuştukları seniilgilendirmeyebilir yada o konu hakkında fikiri sahibi değilsindir o bi yerden konuşurken sen bildiğin bi konu aç gündemi sen belirle hatta kitaplardan netten araştırma yap yarın şunu konuşacam kızla diye ezbere konuş yani sonra laf lafı açıcak ve bülbül gibi öteceksin sorun etme :D
yapacak bir şey yok karakterin böyle bolca roman oku ama o zaman biraz daha konuşacak konu hakkında fikir edinebilirsin özellikle danıelle steel yazarın romanları akıcı ve güzel hayat tecrübeleri gibi görüp oku bence
00 Yorumlakır zincirlerini aş kendini bir kez yaparsan özgüvenin yerine gelince geriside gelir ama fazla geç kalma...
00 YorumlaHerkesi her şeyi boş ver içinden geldiği gibi takıl. Sen ol. İşler rayına girer
00 YorumlaKonuşmalısın.
14 Yorumla
Soran+1 yılKonuşacak bir konu bulamıyorum ama :(
Soran+1 yılMesela?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem