Polikistik over sendromu ve hirtusizm

arkadaşlar aramızda bu hastalığı geçiren ve kıllanmaya çözüm bulan ve ya hala çözüm arayanlar lüfen ulaşsın buraya bu arada bekarımben daha evlenmeyi düşünüyorum oyuzden kıllanmaya çözüm arıyorum. hastalıka ilgili bilgisi olanlarda yazsın lütfen. Allah rızası için mantıklı cevaplar gelsin çok ciddi bi hastalık bu. Rabbim herkese şifalar versin
Güncellemeler
+1 yıl
evet simdi dogum kontrol hapi kullanmaya basladim iki hafta once doktorum bu hapla adetin duzene girer ve killanmayi onler deedi yani onceden cikan killara hic bir etkisi yokmus malesef. birde saclarimda cookk dokuluyor heryerden saclarimi topluyorum. saclarimi n yarisi gitti nerdeyse buna bi care varmi acaba? lazer yaptirmayi dusunuyorum artik ama almanyada baya pahali nerdeyse turkiyedekinin iki kati. ni merkesle konustum en az 6 seans da biter ve bu da 4000 € ya kadar mal olur sana dedi
Güncellemeler
+1 yıl
sanirim tedavi olduktan sonra laser yaptirabiliyormussun ama bu hastalik omur boyu suren ve ilaclar birakildiktan sonra tekrarlayan bi hastalik peki laserden sonra ilaclarida birakirsam tekrar killar cikarsa yinemi laser yaptircam benn?
Polikistik over sendromu ve hirtusizm