gururuma dokundu. Genelde iyi yerlerde yemek yerim hic simitcide yemedim. En fazla mcdonalds yemisimdir normal seviye yerlerde. Bir erkek kiz arkadasini simitciye goturur mu? sizce ne yapmaliyim? Her bulustugumuzda ya ucuz cafeye ya da simitciye goturuyor?
Cevabın nedir?
+1 yılYazdığın soruyu bir daha düşün bence.. Ne kadar ayıp bir şey senin bu söylediğin.. Gururuma dokundu yazısını görünce ben utandım resmen kendimden.. Türk kadını böyle değildir, o her durumda eşine, ailesine, sevdiklerine destek olmasını bilir.. Hayat çok zor, şu devirde helaliyle para kazanmak çok zor.. Lütfen şu söylediklerini bir düşün ve yanlış oldugunu görmeye çalış.. Ne demek simitçiye götürdü utanıyorum bu nasıl bir zihin.. Umarım ergenliğin vermiş olduğu dönemsel bir düşünüş şeklidir seninkisi.. Çünkü inan bana sevdiğinle olduktan sonra diğer Kişilerin ve şeylerin Önemi yoktur.. Eğer böyle düşünmeye devam edersen de o Çocuktan uzaklaş, onu daha fazla üzme..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu sitede de artık TROLL SEÇENEĞi olsun da şikayet edelim bu ne ya
52 Yorumla
Soran+1 yılTrollun anlamini bilmiyor haspam diline pelesenk olmus
- +1 yıl
Tek sorun bu mu? Ayrılda çocuk da kurtulsun senden
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. simitci dedınde aklıma bir hatıram geldi.
lise sondaydık sevgilim fakirdi bildiğin fakir yanı
bigün demişti senı yemeğe götürcem abi benı kız kulesının tam karşısına götürmüştü 2 simit almıştı çaylarıda o almıştı bildiğin ağlayacaktım.
sonra evlere dağılcaktım baktım bu minibüse binmiyor yürüyor kafam o zaman dank etmişti kız yol parasıyla bana simit almıştı peşinden gitmiştim evıne kadar yürümüştük 1 saatten fazla
haaa şimdi sorarsanız avukat kız asdf iyide para alıyor canını yediğim4315 Yorumla
Soran+1 yılAhahhaha :D
- +1 yıl
Sorudan çok bu dikkatimi çekti l*n :Dd
- +1 yıl
O kızı o gün tutup nikah dairesine götürmemekle hata etmişsin
- https://www.youtube.com/watch?v=OUJTpAAiPg0
Simdi kulaklarini aç ve dinle yerindeyse bilincin
Birakmadiniz içimde l*n gram yasama sevinci
Klavyenden ezber dedin oldugumda birinci
Fosil'i yaptim yalaka dedin diss yapinca primci
Neyse derdim bu degil artik kapattim ben ekrani
Hiphop sokakta SİMİTTİ siz sandiniz ki MC DONALDS
Kaldiginda rap kabiz l*n oldunuz köpek baligi
Nasil örnek oluyonuz? Klipte otun reklami00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
84Cevap
+1 yılAman Allahım ne kadar ucuz , terbiyesiz ve görgüsüz bir kızsın 😐 Pardonda sen saraydamı doğdun? görende sarayda doğdu sarayda büyüdü babası dünyanın en zengin adamı sanarsın. Ben sevgilim ile döner yemeye gidiyorum ve çokda memnunum , sevdiğim adam yanımda olduğu sürece ve onunla mutlu olduğumuzu gördüğüm sürece olay bitmiştir abi ben onunla kuru ekmek bile yerim
22 Yorumla- +1 yıl
Amin saol abi :)
- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bişey anlamıyorum? Sen biriyle çıkıyosunda maddi durumuna göre mi sevmiyosan bilemem ki sevimiyorsan niye çıkıyosun seven insan böyle düşünmez sende onun yerinde olabilirdin o bunu yapsa böyle düşünse hoşuna gitmezdi biliyorum azcık empati kur ve ayrıl bence çocuğu kurtar kendinden birdakine de maddi durumu iyi olan biriyle çık söylenme burada
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi insanların olduğu bir dünyada yaşamaktan nefret ediyorum ya. Sen nasıl kişiliksiz büyük burunlu bir insansın Allah aşkına? Simitçiye gitmeyi küçük görmek nasıl bir zihniyet? Sen ve senin gibi insanlar nasıl bir kafa yaşıyorsunuz gerçekten merak ediyorum ama burada gelip böyle bir soru soracağına gidip ben nasıl bir insanım diye kendini bir sorgula bence.
30 YorumlaMC Donalds in öncelikle helal kesim et kullanmadığından ve Amerikan malı olduğundan götürmem de gitmemde döner yeriz İskender yeriz yeri gelir simit yeriz yani yerli malı yeriz ama öyle yerlere götürmem çocukta bir sıkıntı yok aslında sıkıntı sende başına ağrıtmadan ayrıl çocuğun önünü aç senle harcanmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılMcdonalds zaten dusuk seviye dedim
Parası yoktur. Seni keyfinden dolayı götürdüğünü sanmıyorum. Bu durum seni rahatsız ediyorsa, uzun zaman çözüm bulamayacaksınız. Fakat sen hesabı üstlenirsen işler değişir.
Buradan üç ayrı yol çıkıyor.
1. Parasızlığını kabullenmelisin.
2. Hesabı üstlenmelisin.
3. Ayrılmalısın.00 Yorumla
+1 yılO degilde
Sevgilimin arabası yok terk ettim
Sevgilimin evi yok terk ettim
Sevgilimin kariyerli bir işi yoktu terk ettim
Sevgilim fakir terk ettim
Diye sürekli aynı soruyu soran gizli seni yakalarsam... ... ... boşlukları ben dolduracagim23 Yorumla
Soran+1 yılRuh hastasi misin
- +1 yıl
Sitede son 5 gün boyunca sürekli böyle sorular açılıyor haberin var mı
Artık sinir falan birakmadinız
+1 yılGururuna mi dokundu herseyi sembollestirirsnz zaten nasıl bir kafa ya bu sni simit sarayina goturup 5 liraya bir simit yedirseydi gururuna dokunmazdi değil mi. Ama yookk 1 tl ye simit yer misiniz hic nasıl olur padisah kizisinz sonucta. Allah islah etsin ne diyeym
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi bir sevgilim vardı zamanında, ozamanlar üniversite 1. sınıf zamanları, fakir bir aileden geldiğim için, söylenip duruyordu yok simitçi, yok birşeyler yapamıyoruz diye. Birgün beni terk etti, şimdilerde ise ben Mercedes'in kapısını açıp hergün binerken, o yan binadan mal mal bakıyor.
10 Yorumla
+1 yılşu an sevdigim erkek yanimda olsa beni nereye goturdugu umrumda olmazdi. Sadece gozlerine bakip kokusunu icime cekip o anin tadini cikarirdim. Senin o simitci deyip kucumsedigin yere sevdigimle gidebilseydim havalara ucardim. Konu simitci degil senin sevmedigin birisiyle cikman.
20 YorumlaDemek ki herifin imkani yok. Az anlayis goster. Ananin karnina mcdonals mi yedin
50 Yorumla
+1 yılBu, bu sitedeki ilk yorumum ve bunu senin adına utanarak yazıyorum. Çünkü sen hiçbir şeyin kıymetini bilmeyen bir gerizekalısın. Seni tanımadan sadece şu yazıyı okuyarak bu yorumu yapıyorum ve hiçte çekinmiyorum. Gerçekten senin gibi insanları görünce utanıyorum. Sevgilim beni simitçiye götürdü ayrılsam mı ney l*n sen leydisin sanki * . Bence ayrılmalısın çünkü eminim sevgilin senin gibi bir insanı hak etmiyordur. He son olarak saat gece 12'ye vurmak üzere piremses dikkat et.
11 Yorumla- +1 yıl
Aaa lütfen ama o prensesler gibidir baba evindee ondan böyle :')
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen çay simite kurban ol git eyüp sultan camiinin avlusuna bakan simit fırınından simiti al sıcak sıcak ıcıne krem peynir sür bir de çay al sana en ucuz tokluk :)
Benle gelecek hatun simit cayda yiyip icecek tavuk pilavda yiyecek ya da kokoreçte yiyecek benle ama yanında boğazda rakı balıkta yer yeri geldiğinde Nusr-et te lokum da yer :) yeterki bana kendini ispatlasın sevgısını ıspatlasın00 YorumlaGururuna dokundu demek.
Hep iyi yerlerde yerdin demek.
Ondan sonra niye bütün erkekler aynı? Niye hepiniz sapıksınız? Al sana mis gibi delikanlı, simitçiye giden adamdan zarar gelmez lavuk kız.00 Yorumlabu erkeklere ne oluyor niye değişiyorsunuz beyler kendinize gelin !!! herkes bilsin ki bir bayan erkeğin istediği bir yere gidip erkek bir yere götürüyorsa orası simitçi değil her daim kebabçıdır oda kendin pişir kendin ye bir öğrenin şunu !!! :D
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi insanlar yüzünden tüm kızları böyle zannediyorlar sonra. Seviyorsan eğer simit alınca bile mutlu etmeli bu seni birlikte bir şey paylaşıyoruz diye demek ki sevmiyorsun onu yazık çocuğa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılAllah belanizi versin duyecemde bosyere gunah almayim degmezsiniz yeminle sen o cocuga asik oldugun veya sevdigin icin yaninda degilmisin sevuyosan sen onunla sogan bile yersin ama ayril gitsin o cocugu hak etmiyorsun.
00 Yorumla Böyle kızları sevmiyorum çünkü ben sevgilimin şuanki durumunu biliyorum ve bulustugumuzda hesabin yarini ben oduyorum ve bu halimden memnunum cunku seven insan katlanir ve sevmiyosan beklemede yapmiycaksin kusura bakma
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndan ayrıl da inşallah seni en lüks restorana götürüp yemeği yerken seni nası yatağa atacağını düşünen birine denk gel. O da inşallah azdan yoktan anlayan kalbi temiz bir kıza denk gelir. Bırak o çocuğu
20 Yorumlaevet ayrıl ki onu parası için değil de her haliyle sevebilecek birini bulabilsin
20 Yorumla
+1 yılAyrıl kız. Allah belasını versin pinti herif. Parası yoksada senle isi ne. Herkes dengi dengine.
13 Yorumla
Soran+1 yılDeme oyle :(
- +1 yıl
Öyle deme diyene bak. Ahahaahah kızım ozman git simit ye. Ne soruyosun.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin cebinde simit paran yoktur simitciyi begenmiyorsun senin ilerimi dusunemiyorum bulursun sarapci koca hayatin boyunca sogan ekmek yersin burnunuz yuksekde olmasin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan ayranınız yok içmeye, burada pastayı beğenmiyorum havalarındasınız. sorsan sabah akşam lüks mekanlarda yemek yiyor ama Allah bilir karnını zor doyuruyor. ayrıl ayrıl.. çocuk senin gibi birinden kurtulmuş olur.
00 Yorumla
+1 yılUlan karar verin sizde cocuk belki romantikligi seviyor ne yapsaydi dürümcü Rahmi Ustanin oraya mi goturseydi agfkfj
00 YorumlaBirak kizim sende kurtul adamda senin gibi firsatci sevgilerden kurtulsun, lanet ediyorum seviyoarum diye erkeklerin ceplerine bakanlardan lanet olsun
00 Yorumlaböyle şeyler oldukça gereksiz bence. tabi sen nasıl bir bakış açısına sahipsin bilemeyeceğim ama bence fazla takılma bu tarz konulara. kişilik her zaman daha önemlidir bence.
00 Yorumla
+1 yılO sıcacık sevgi dolu alınan bir simit, senin onu almaya ne paran yeter ne kalbin... boşuna yorulma, git ayrıl sevgili dediğinden...
30 Yorumlamcdonalds gibi yerlerde ye sen bu iğrenç markalaşmaya sözde modernleşmeye son verin artık beyin fukaraları..
00 Yorumlasevdiğinle beraber olduktan sonra kuru ekmek yenir!!! Zamane Aşkları ne olcaktı ki !!! O Çocuk senden ayrılsın yazık çocuğaa!!!
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sevgisini menüye endexlemişsin kuzu kaburgaysa seviyor simitse sevmiyor. yazık çocuğa
10 YorumlaAyril, benim sevgilim ve benim aramda kocaman fark var, ben zengin aileden o ise tersi. Ama yinede beni øyle yerlere gøturdunde sevinirim, en azindan gøturuyor.
00 Yorumlasevgiline bir iyilik yap da yabancı bulmasını söyle, en azından adamlar... Türk kızını düşman ettiniz be! Kimse ağlamasın. Gerçi trlsün ama böyleleri çok maalesef:S
00 Yorumla
+1 yılDirek ayrıl o paraları sadaka diye verirse hic değilse sevaba girer çocuk.
10 Yorumlaseni sikseydi emin ol böyle demezdin çünkü zzzzz değerlidir simitçiye götürn değersizdir değilmi seni ukala ;)
10 Yorumla
+1 yılSen alıp onu McDonald'sa götürseydin ozaman bu seferlik sen ısmarlasan ölmezsin.
31 Yorumla
Soran+1 yılYok mcdonalds iste dusuk seviye olarak dedim iyi yerlerse yerim diye belirttim zaten
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seni deniyrda olabilir sadece parası içini seviyrsunuz ne varyani.
00 YorumlaDostum sevdiğin yerlere götür ve sen ısmarla o zaman.
00 Yorumlakokoreçle ilgili soran hatun da sen misin lan? ne bu troll troll
00 Yorumlainsanların zincirleri kopmuş arkadaş biz napalım, herkes bişeylerin peşinde :D
00 YorumlaSırf yorum almak için bu kadar küfür yemeğe değer mi :Dd
10 YorumlaUlan dönerci, lahmacuncu, simitçi sabajtan beri ne troll soru sordunuz arkadaş..
20 Yorumla
+1 yılGururuna dokunmuş vah vah vah. Ananın evinde de Amerikan salatasıyla, mezeyle büyümüştün haklısın.
20 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir düşünce madem senin seviyende biri değil ayrıl ozaman
20 YorumlaBu soruyu sorarken kendin utanıyorsun sormaya ki gizliden soruyorsun. sen o çocuğa layık degılsın o cocuk daha ıyı kızlara layık sen ayrıl ondan =)
10 YorumlaCebindeku parasıyla mı çıkıyorsun yoksa sevgilim dediğin çocukla mı? Seven insan katlanır sevmiyorsan neden çıkıyorsun?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Ulkemin kadınlarının bu yonunden utanıyorum artık ya şu hesap odetme alışkanlığından vazgeçin hiç mi gurur yok ya utanmadan bide simitçiyi beğenmiyo olsada yesek şimdi çıtır miss
10 Yorumla
+1 yılSenin olmayan gururuna cilt cilt küfürsü destanlar yazardım ama neyse, l*n halden anlayın l*n biraz, ırk olarak kız değil kan emiciye çıkmalı adı bazılarınızın. Daha ne diyeyim ki l*n ben sana?
00 Yorumla
+1 yılAcaba bu soruları soranların hepsi aynı kişi mi? :D
00 Yorumla
+1 yılişinize gelince "aşk olsun para önemli değil" işinize gelmeyince böyle
00 Yorumla
+1 yıl:) ne guzel ya berabaer gıttıkten sonra ne farkeder :)
00 YorumlaGerçi senin gibi kıza simit ısmarlamak bile fazla ama idare et.
20 YorumlaKeşke susam atsaymış sana gerçi o zamanda hakettiğinden fazlası olurmuş ya neyse
00 YorumlaKimse sizin karnınızı doyurmak zorunda değil saçma sapan konuşmayın
10 Yorumla
+1 yılSen en iyisi intihar et çok kötü asagilanmissin
:)))10 Yorumlaya saçmalama ben biri için ölüyorum şu an . beni kıçı kırık pideciye götürse hayır demem :D belli ki aşık değilsin yol ver :D:D yazık çocuğa
00 YorumlaYa bı sus ucuz dıye bımden su alanlar burada mekan küçümsüyor :d
10 Yorumla
+1 yılsanki hiç hayatında simit yemedin prenses kızımısın?
00 YorumlaTabi ya simitciye insanlarmi gidermis mk. Orya gidenler hep hayvan zaten hemen bırak onu çocuğun gururuyla oynama
10 YorumlaHemen ayrilllll hic bekleme. Ya durumu yoksa ya parası yoksa veya borcu veya başka bir durum vardır diye hic düşünmeyiniz zaten.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılInsanin kiz arkina simit ismarlayip el ele simit yemesi dunyadaki en icten ve samimi hareketlerden biridir.
10 Yorumla
+1 yılYuh ya yuh çocuğun belki parası yok küçümsemen mi gerekir sen aşkı sevgiyi git o zaman parayla satın al
00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım