Eşime yalan söyledim işin işin içinden çıkamıyorum?

merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim eşimle inişli çıkışlı bir evliliğimiz vardı ocak ayında hamilelik belirtilerim oldu ve o ay adet olmadım gebelik testi yaptım evde pozitif çıktı ama bebeği istemiyordum eşime hamile olduğumu söyledim eşim havalara uçtu çok sevindi ama eşimle problemlerim olduğu için istemedim Şubat ayında annemin evine geldim evden ayrıldım eşim hergün geldi götürmek için bebeği duyunca o kadar sevindi o kadar değişti ki eve dön diye geceleri mesajlar atıyordu derken Şubat ayında adet oldum hastaneye gittim hamile olmadığımı öğrendim o testlerin yanılma olasığı oluyormus o esna da eşimle barıştık eve döndüm ama o kadar mutluydu ve o kadar değişti ki tam hayalim de ki koca oldu bende hamile olmadığımı söylemedim hamile kalmak için yapılcak takvimleri uyguladım nasılsa hamile kalırım diye düşündüm Mart ayında eşim iş seyahetindeyken tekrar adet oldum ama yine söylemedim eşime eşim hastahaneye gidelim dedikçe hep kıvırdım bu ay hamile kalırım diye yine uğraştım ama bu ayda adet oldum artık eşimden saklayamam ama öğrendiği zaman tepkisi büyük olucak biliyorum aramız bozulacak ne yapacağımı şaşırdım 4 aydır adet olmuyorum diye biliyor eğer şimdi söylersem huzurumuz kaçıcak ona bunu nasıl anlatcam 4 aydır adet olmuyorum hamileyim sandım diycem ama inanmıcak biliyorum napıcam ben ya?
Eşime yalan söyledim işin işin içinden çıkamıyorum?