bütün arkadaşlarım evleniyor çoğu evlendi ben çok yalnızım .aslında bakımlı hoş bir kızım ama sanki çirkinmişim gibi geliyor özgüvenim sıfırlandı .bide aman canım evlenme diyolar ne var herkes evlenmek zorunda değil falan iyide yani sen kocanla yatarken ben soğuk soğuk yalnız başına yatağa giriyorum .ordan öyle konuşmak kolay .üfff nedennn ?
Cevabın nedir?
Doğru insan seni bulacaktır diye düşünüyorum.çünkü sen secicisin sanırım.seçici olmak iyidir. Tüm arkadaşların evliliklerinde mutlumu.bazılarına o o yatak ta yatmak işkence gibi geliyordur emin ol.evlenince herkesin yanlizligi bitmiyor emin ol.evlenmeden de mutlu olabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılseçicilik mi bilmiyorum ama kolay ısınamıyorum birine .zaten çevrem çok yok .aslında eğlenceli bir tipim ama geniş bir çevrem yok .yanlış bir evlilik yapmaktan çok korkuyorum zaten
- +1 yıl
Kimse kimsei bulmak anlamak için uğraşıyor cabalamiyor ki
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. 10 senedir seni hiç seven olmadımı
yada sevdiğin024 Yorumla
Soran+1 yıloldu da karşılıklı olmadı .ya seveni sevmedim ya beni sevmeyeni sevdim öleee
Soran+1 yılhayır .kimseye umut vermem aksine .kibarca olmayacağını gösterdim .
Soran+1 yılçıkmadım sayılır valla .çay kahve içmenin dışında sevgili olmadım kimseyle .yani sevgili olma yoluna gidemedi ya ben beğenmedim yada karşıdaki kişi .gerçi beğenmeyen bir kişi oldu şimdiye kadar hayatıma giren ondan hoşlanmıştım .
Soran+1 yılbirşey demedi .ne diyecek .beğenmediğini söylemedi aksine çok beğendiğini çok hoşlandığını söyledi nedense onuda anlamadım .sonra araştırdım baktım başka kızlarla konuşuyor falan bıraktım .
Soran+1 yılepey oldu bu olay olalı seviyorum sanırım hala ama imkansız birşey yani dönmez asla bana o yüzden başka birini istiyorum onuda sevebilirim yani istediğim gibi biri olursa severim
Soran+1 yılyok atmıyorum ama olmayacak birşeydi yani bana yalan söyledi hep ben ne yapayım onun için ben terk ettim gerçi ilişkide yoktu ortada orası ayrı konu .zaten dönmez bana dönse dönerdi şimdiye ladar o yüzden onu bekleyip zaman geçirmek istemiyorum zaten bir süre bekledim sonra gider evlenir ben kalırım böle o erkek her yaşta bulur birini ben öyle değil
Soran+1 yılyok biliyor sevdiğimi .beni başka kızlarla aldattı daha ne yapsın
Soran+1 yılgizlice tabi nasıl olcak yani zaten ilişki yoktu arada ama benle görüşüyordu benden hoşlandığını söledi vs tam birşeye başlayacaktık öğrendim başka kızlarla görüşüyormuş e bende terk ettim mecburen bir iki aradı sonradan sordu neden falan diye bende böle völe dedim inkar etmedi barışmak istemedi bidaha öyle belki geri döner diye bekledim ama dönmedi yani hayatım boyunca onu bekleyemem ki bana asla dönmez zaten .öle işte ama bayağı üzüldüm bu olaya
Soran+1 yılpardon anlamadım ?ne alakası var da müslümanım .
Soran+1 yılüff sadece konuşmak değil yaa neyse ne işte beni aldatanla işim olmaz
Soran+1 yıliyide önemli olan benden gerçekten hoşlanması yani gerçekten hoşlansa sevse başka kıza bakmaz demek ki sevmedi istemedi .istese zaten beni ikna etmeye çalışırdı ayrıldıktan sonra onuda yapmadı zaten
Soran+1 yılyok söyledim zaten sevdiğimi ama oralı olmadı yani beni üzdüğünü onu sevdiğimi bilior ama gelmior geri ben ne yapayım
Geç olsun ama iyi olsun karşına inşallah düzgün biri çıkar ama senı tanımak isteyenlerede ters tepki verme şans ver..
19 Yorumla
Soran+1 yılyok ters tepki vermiyorum ama ısınamıyorum öyle oluncada birşey başlamıyor .yani deniyorum biraz ama olmayacaksada bırakıyorum çünkü karşımdakine umut vermek istemem
Soran+1 yılya oluyor da yani benim istediğim gibi biri olmadıktan sonra neye yarar ki
Soran+1 yılbilmiorum yaş geçtikçe talipler azalıyor
Soran+1 yılseçiçilik değil ki kanım ısınmıyor yani nasıl anlatsam ki bilemedim .böle yakınlık hissetmiyorum yoksa şöle parası olsun evi olsun bilmem nesi olsun derdi değil bana denk olsun yeter bana
Soran+1 yılkesinlikle istemekle olmuyor .çıkıp kapı kapı koca arayacak halimiz yok mecburen bekliyoruz belki bir şans olur diye
sabredersen zaten olur.. bu kadar dert etmene gerek yok bence.
05 Yorumla
Soran+1 yıltaktıkça olmuyor zaten ters tepiyor azcık rahat bıraksam iyi olcak ama işte elimde değil
Soran+1 yılya zaten pek arkadaşım yok artık çoğu evlendi kendi halinde pek zaman ayırmıyolar bana .ben alışverişe falan gidiyorum kendi kendime geziyorum ama ne bileyim tek başınada gezmek olmuyor pek
Soran+1 yılinşş canım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
Daha önceden ilişkilerin olduysa umudun vardır. Hiç sevgilisi olmayan ne yapsın? Senden beter durumdayım ben ve açıkçası yalnızlık çekilecekse çekilir diyorum. Alıştım zaten. Tek kişilik yaşıyorum kaç yıldır. Leopar gibi. Üzüntüyse üzüntü, ne yapayım yani? Sevdiğim ve beni seven biri çıkmıyor, kabullenmeyi bildim
110 Yorumla
Soran+1 yılilişkin olsada olmasada aynı önemli olan sonuç
Soran+1 yılbenim oldu birileri
Soran+1 yılseninde karşına çıkar ne var ki annene söle uygun birini araştırsın sana
Soran+1 yılalt tabaka insanı mı sen kimsin ki insanlara böle söylüorsun neden yalnız kaldığın belli neyse
Soran+1 yıldeliye bak
Soran+1 yıleğitimle ne ilgisi var ne insanlar görücü usulü evleniyor .ne saçma şey .
+1 yılEvlenmek kolay da gel gör mutlu olmak başlı başına bir sorun :) O yüzden evlenmek için olabildiğince ağır davranmıyormuyuz. Zaten gerçekten evleneceğin biri ile karşılaşsan evlenirdin şimdiye kadar. Vardır bir hayır :) , bekarlığın tadını çıkar :)
09 Yorumla
Soran+1 yılüfff sıkıldım ben bekarlıktan bebeklerim olsun yuvam olsun istiyorum çok şey mi
- +1 yıl
Doğru insanla bunu gerçekleştiremedikten sonra kabus gibi bir hayatın olur. Yok mu damat adayı bunu ilet kendisine :)
Soran+1 yılyok yaa kimse yok .evet doğru insan olması gerek ama olmuyor baksna
- +1 yıl
Sabırlı ol ve doğru insanı bulmaya çalış. Yapacağın yanlış bir evlilikte bu günleri ararsın. Ne demişler nasipse gelir şamdan yemenden nasip değilse ne gelir elden :) hayırlısını dile, herkes için ruh eşi dışarda bir yerlerde :) belki senin ki sana çok yakın an meselesi karşılaşmanız ;)
Soran+1 yılayy inşş öledir .kader iişi işte
- +1 yıl
Bu kadar evlenmek istemenin farkında olmadığın sebebleri de olabilir. Bence biraz kendi başına kalıp düşünebilirsin :) Bu da bi tavsiye :) Umarım isteğin kısa sürede gerçekleşir :)
Soran+1 yılya evde baskı görmüyorum ama ne bileyim biraz böle ailem muhafazakar .gece falan dışarı çıkamıyorum tatile gidemiyorum falan .evlenip eşimle gezmek isterim .bide çocuk istiyorum buda nedeni tabi başka nedeni olduğunu sanmıyorum haa bide evde kaldı diyenlere kapak olsun istiyorum
- +1 yıl
Umarım hayırlı bir kısmetle muradına erersin :) İstediklerin olur :)
Soran+1 yılinşş .
Gizli Üye(36-45)+1 yılKazandığım hayat tecrübelerine dayanark sana şunu söyleyebilirim. Evlenmek gerçekten nasip kısmet işi. Parası, evi, tipi, karizması olupta evde kalmış erkek arkadaşlarım var. Diğer yandan saçları dökülmüş asgari ücretle çalışan tipsiz arkadaşlarımında birçoğu evli :)
011 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum da erkekler için evde kaldı demiyolar ki
Cevap sahibi+1 yıldemeselerde evde kalanlarıda var :)
Soran+1 yılölede ne bileyim yine erkek başka yani .o parası olup tipi falan erkekelr zaten kimseyi beğenmediği için evlenemiyor ki
Cevap sahibi+1 yıle o kız için de geçerli değil mi? kız da gelenleri beğenmediği için evde kalır zaten. Sonuçta hiç talip gelmiyor değil, en az bir iki tane isteyen olmuştur mutlaka.
Soran+1 yılevet öyle tabi ama erkek için daha kolay evlenmek .mesela erkek annesine der anne bana ugun birini araştırın evlenmek istiyorum anneside bakar bulabilir .ama ben anneme diyemem desemde annem erkek arayamaz yani dimi .o yüzden erkeğin işi kolay oluyor .erkek bir kızı tavlayabilir ilk adımı atabilir ama kız atamaz .kız kendine gelenlerden seçim yapmak zorunda .istemediği tipler geliyorsada evlenemez benim gibi
Cevap sahibi+1 yılTeorik olarak dediklerinin hepsine katılmakla birlikte pratikte işin aslında öyle olmadığını söylemek isterim. Çünkü evlenme işi çok daha titizlik isteyen bir olay. Ha deyince evlenilecek kız bulunamıyor malesef özellikle şu devirde. E birde işin içine ailelerin uyumluluğu, kültür farklılıkları gibi olaylar girince evlenecek kız bulmak neredeyse imkansız oluyor. Benim bir arkadaşımın annesi tam 3 yıl kız baktılar hiç olmadı. Sonra onun liseden bir arkadaşı kız kardeşini kendi eliyle ona verdi :)
Soran+1 yılama yinede kıza oranla daha kolay .ama şu konuya katılmıyorum .evlenilcek kız kalmadı diyolar ama evlenilcek kız var aslında onlar görmek istemiyor .nerde işveli kız var onun peşindeler .
Cevap sahibi+1 yılşimdi eğer alalade, amacın sadece evlenmek olduğu bir evlilikten bahsediyorsak haklısın ama evinde edebiyle oturup duran kızı bulup gün yüzüne çıkarmak, evde oturup koca beklemekten inan ki daha zor. Ama şuna hak veririm bu bekleme süreçte kızların durumu daha bir kötü, çünkü o umutsuzluk karabulutu insanın üstüne çöktümü hayatnı mahvediyor bilirim. Erkekler o kadar umutsuz olmuyor o süreçte.
Soran+1 yılaynen haklısın .zaten evinde hanım hanım oturan kız genelde görücü usulü evleniyor şansı varsa tabi uygun biri istemişse ama çevresi pek yoksa yada uygun biri gelmemişse ee ne yapıcak mecburen evde kalıcak .ama dediğin gibi o bekleme süreci çok yıpratıcı erkeklere oranla .çevreden sürekli yüzüne gülüp arkandan evde kaldı demeleride çok can yakıcı oluyor .
Cevap sahibi+1 yılHayat bu fazla takmamak lazım sonuçta bir sınav arenası ve geçici, bu geçici hayat için ebedi hayat yakl-ılmaz yapıcak birşey yok evde beklemek gerekiyorsa evde beklemek lazım. Ama belki bir kaç sosyal etkiliğe katılırak kendine kapı açabilirsin. Bir kursa falan git mesela veya o tarz farklı şeyler. Kim bilir belki otobüste teyzenin biri gel seni oğluma lalayım der :)
Soran+1 yılbakalım beklicez aartık başka yapcak birşey yok
biz nerden bilebilirizki senin koca bulamama nedenini ? :) çık sokağa eli yüzü düzgün birini bul tut elinden evlenme teklifi et :) kabul etmezse şaka yaptım dersin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılyok artık daha neler
- +1 yıl
sanırım utangaç ve içine kapanık birisin. aynı zamanda yaptığım yoruma karşı laf sokmaman şefkatli biri olduğunu gösterir . bilmiyorum ama ben öyle gördüm seni. daha önce bir ilişki yaşamışsındır muhakkak bu sende hayal kırıklığı yaratmasın. herşeyi tek seferde en iyi şekilde yapacaksın diye bir kural yok. bazen kırmızı çizgilerimiz olsada deneme yanılma dünyası de ve dediğim gibi eli yüzü düzgün birini bulup onu sevmeye çalış derim .
Soran+1 yılyok ilişki yaşamadım .yani biri oldu hoşlandığım ama oda beni sevmedi falan sorun çıkardı başlamadan bitti yani ilşki sayılmaz .biraz çekingenim haklısın
nasip kısmet isyan etmenin bir anlamı yok...günümüz şartlarında düzgün insan bulmak çokkk zor dua etmeliyiz hep iyi insanlar çıksın diye tabii şans faktörüde çok önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılisyan değil yaa sadece istek diyelim .isyan etmem asla .düzgün insan bulmak zor haklısın
Ne istediğini bilmek önemlidir. Sanırım seçici davranıyorsun.. :)
07 Yorumla
Soran+1 yılevet seçiçi mi bilemem ama herkesi beğenmiorum
Soran+1 yılölede içine sinmeyincede olmuyor
Soran+1 yılkriterim yok görünce etkilenmem lazım önce
Soran+1 yılhmm şey kendime yanında güvende hissetmem lazım benden olgun olması gerek .bide etkilenmem lazım fiziken beğenmem lazım .
+1 yıloy oy oy oyyyy kıyamam ya :) su yazdıklarını okuyunca ıcım buruldu walla :(
bende bekarım ..bu devırde evlenecek kız bulmk zor zor zooorrrr...allahtan yatakta ısı problemı yasamıyorum tek basıma :D05 Yorumla
Soran+1 yıltek başına uyumak sinir bozucu onu demek istedik
- +1 yıl
tamam canım anladık heme gıder yapma :/ bende ısterdım sevdıgım bırıyle ole bı paylasımda bulunmayı ama..su ana kadarkılerle..neyse ıste yatak sohbetıne donmesın konu
umarım bulursun ıstedıgını
Soran+1 yılya masumca birşey dedik allahım nerden algılıyorsunuz yaaa
- +1 yıl
ya guzelım orda ne yazıyo gormuyomusun ? turkcenmı kesıldı ? umarım bulursun ıstedıgını dıyo dımı
UZATMA ISTERSEN ?
Soran+1 yılumarım bulurum inşşş
+1 yılgerçekten seveceğin onunla ömrünü geçireceğin biri olmadıtan sonra evlenmeye ne gerek var ki belkide öye birisi çıkmadı karşına
01 Yorumla
Soran+1 yılöle biri olsun istiyorumzaten
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlendinmi simdii benimde bütün arkadaslarım evleniyor nişanlanıyor yalnız hissediyom
00 Yorumlamutluluğun resmini çizemezsin ne zaman nerden gelceği belli olmaz karamsar olma
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım gelir artık birşeyler olur hayatımda
acele etme ecele gidersin sabret çıkar karşına sabretmezsen alır gider kızlıgını dikkat kesinlikle
07 Yorumla
Soran+1 yılo sıkar biraz
Soran+1 yılçıktı zaten öyle biri ama ben yüz vermedim anladım niyetini hemen defettim adamı
Soran+1 yılee buda sevdiğini aşık olduğunu söyledi ben inanmadım tabi yolladım .beni kandırmak kolay değil öyle .kendimi tanıdığım için o seni harcar gider sözüne sıkar dedim
Soran+1 yılsanmam büyük konuşmamak lazım allah korusun öyle birşey başıma gelse intihar ederim kesin
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısmetin açılmamış daha..çıkacaktır karşına birisi elbet
05 Yorumla
Soran+1 yılkısmetim kapalı yaa
Cevap sahibi+1 yılyok yok değildir ayrıca 27 çok büyük ve geç bir yaş sayılmaz bence..umarım çıkacaktır biri si karşına
Soran+1 yılyok yaa kesin kapalı var birşeyler
Cevap sahibi+1 yılo zaman umarım açılır kısmetin..
Soran+1 yılinşş
Yalnız uyumamak için mi evlenmek istiyorsun ?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır tabikide ama insan yalnızlıktan bunalıyor orda onu demek istedim
Soran+1 yılaynen kader kısmet inşş diyelim
kaç yaşındasın merak ettim :)
07 Yorumla
Soran+1 yıl27
Soran+1 yılinşş canım
Soran+1 yılorası öyle .doğru insanında doğru olup olmadığınıda bilemiyorsun aslında şans işi
Soran+1 yılaynen öyle .kavun değilki koklayasın .aşık olarak evleniyolar aldatmalar vs oluyor neler görüyoruz yani karekterli olması gerek karşıdaki adamın
+1 yılBilemeyiz neden,nasıl birisin,tanıt biraz kendini.
010 Yorumla
Soran+1 yılnormal biriyim işte
- +1 yıl
normal biriysen bir sorun yok o zaman,hoşlandığın kimse yok mu etrafında?Ya da senden hoşlanan biri?
Soran+1 yılvardı ama ben istemedim .birinden hoşlandım ama oda bana kazık attı
- +1 yıl
kötü olmuş :) arkadaş çevreni genişletirsen eğer daha fazla kişiyle tanışacağından,şansın da artacaktır,yapabileceğim tek tavsiye bu
Soran+1 yılölede öyle bir şansım yok .genelde hepsi evli yada nişanlı .
- +1 yıl
Aynı arkadaşlarını kastetmiyorum ki ben,yeni birileriyle tanışman lazım,sevdiğin bir hobin yok mu yapabileceğin?Ne biliyim en azından,sallıyorum bir spor salonuna bile yazılsan en basitinden oradaki kızlarla arkadaşlık kurarsın,çıkar gezersiniz,onların arkadaşlarıyla falan tanışırsın vs
Soran+1 yılevet bunu yapabilirim haklısın iyice özgüvenim gitti yaa
- +1 yıl
süper
Soran+1 yılevet haklısın spor yapıyorum evde aletim var da spor salonuna yazılayım bare
- +1 yıl
yazıl yazıl,bende yazıldım çok güzel geçiyor orada zaman,muhabbet falan :)
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılonların evlenmesi psikolojini bozmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılsanırım
+1 yılEvlenmek cozum degil! Hayatini yasa!
01 Yorumla
Soran+1 yıloldu sağol atıyorum kendimi gecelere hemen
seçici ol ve evde kal kimseyi de sevme...
16 Yorumla
Soran+1 yılevde mi kalayım
Soran+1 yılben anlamadım ne demek istediğini
benle evlen bu sikintiyi at madem
02 Yorumla
Soran+1 yılpüfff
valla bende evlenemedim daha yaş oldu 28 :=)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 535 cevap paylaştı. :) oda güzel
01 Yorumla
Soran+1 yılneresi güzel yaa
Gizli Üye(36-45)+1 yıldemekkı cırkınsın ondan
01 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlenirsin acelen ne sıkıntı yapma
010 Yorumla
Soran+1 yılacelesi mi kaldı artık
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç
Soran+1 yıl27
Cevap sahibi+1 yıltamam panik yapma ama sınırdasın :) bence acele etme doğru insanla yapılan evlillik en doğrusu sanırım
Soran+1 yılsınır neee yaaa üfff 30 a sınır diyolar 30 dan sonra evlenilmez mi ben kendime bakan bir tipim fiziğim falan iyi yani kiloma dikkat ederim makyajım falan full yaparım kıyafete özen gösteririm
Cevap sahibi+1 yılbir arkadaşım 30 yaşında ve şu an kimseyi beğenemiyor sorun aslında şu insanlar olgunlaştıkca deger yargıları degişiyor daha seçici oluyorlar 20 yaşında birine aşık olduğunda gözünü kapatıp evlenebilirsin ama senin yada benim yaşımda öyle degil
Soran+1 yılya ben gençkende böyleydim .hemen aşık olup kapılıp giden bir tip değilim .mantığımada uymalı kalbimede .ama işte olmuyor ki .yaş geçtikçe zaten talipler azalıyor sen istediğin kadar iyi birini iste yani gelenleri değerlendirebiliyorsun anca .
Cevap sahibi+1 yılbence bir kadın için evlenmeyi düşünmeye başlaması gereken bir yaştasın geç kalmış degilsin yani bu yaşta yapacağın evlilik seni daha çok mutlu edecektir bence evlenmekten daha önemli olan doğru bir evlilik yapmak degilmi
Soran+1 yılkesinlikle haklısın .doğru bir evlilik yapmak gerek ama işte kimin doğru kimin yanlış olduğunuda bilemiyorsun şans işi
Cevap sahibi+1 yılseninle tanışmak istiyorum mümkün mü yani burada :)
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası