Sevgilim kıyafetim yüzünden terketti

iyi günler arkadaşlar daha öncede burada bi soru sormustum 2 gün öncesine kadar aynı kişiyle beraberdim ayrılmadan bir gün önce alışverişe çıktım giyecek birkaç parça bişey aldım sevgilimle aramız limoniydi zaten ama bi türlü kopamıyorduk seviyorduk ikimizde 2 gün önce yeni aldığım kıyafetleri giydim dışarda buluştuk açık giyinen birisi değilim dar paça pantolon giymeyi seviyorum neyse sevgilim dar diye kıyafetime laf etti giymiyeceksin falan tartıstık ya adam gibi giyineceksin ya da gideceksin hayatımdan dedi bende ben buyum kabul ediyosan böyle et dedim o zaman bitti dedi ve parmağımdaki yüzüğü geri istedi bende yüzüğü suratına çarptım yüzüğün kadar konus dedim ve böylece bitirdik hala seviyorum ama gururum var geri dönemem sizce beni sevdiğinden mi böyle yaptı yoksa bahane mi buldu?
Güncellemeler
+1 yıl
peki geri dönermi arar mı beni tekrardan napayım çok seviyorum ama ben dönemem çünkü o terketti üstüne yüzüğüde aldı benden ::((
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar dün gece bana mesaj attı nasılsın napıyosun diye bende cevap attım yüz vermedim normal arkadas gibi konuştum neyse bugün mesaj geldi barışsakta olmucak yine aynı olucak biliyorum o yüzden görüşmeyelim vs. ne yapmaya calısıyor anlamadım:((((
Güncellemeler
+1 yıl
dün gece dayanamadım eski sevgilime mesaj attım aslında bu cesareti facesinde paylaştığı sözlerden aldım haykırmıs oraya ayrıldığımız gün sevdiğini vs. buna dayanarak ben mesaj attım naslsn falan diye neyse konu bize geldi beni çok seviyosun değil mi ? dedi bende evet dedim sonra oda bende seni dedi...okadar sevindim ki. seni özledim dedi...bu sabah ne mesaj ne arama hiçbirşey yok 1-2 mesaj attım zar zor cevap aldım beni istemiyor musun dedim evet dedi... ne yapmaya çalışıyor?
Sevgilim kıyafetim yüzünden terketti