Bu arada önceden öyle bir sorunumuz yoktu ve karışmıyorduda rahatsız olmaması içinde çok açık giyinmemeyede çalışıyordum ve yanında bile giydigim crobu dügünde giydim çok açık diye ayrıldı foto altta
Buna açık demek için kör olmak gerekiyor buna inanmak için beyinsiz olmak gerekiyor inandırmak içinde beyinsiz olmak gerekiyor tabi çıplak olupta köyün delisi gibi ortalıkta ben normalim diye gezmek beyinsizliktir
0
2 Yorumla
Soran
8 ay
İnanmazsan inanma kanka napıyım ben zorla inandırtcammı
Bahane olmuş gibi. Açık giyinmenden kaynaklı kıskançlıksa onu bilemem, ama dediğin gibiyse bahane sunmuş. Başka kız bulmuştur yüksek ihtimal görürsün yakında
Böyle bir durumda üzülmen çok doğal, seni anlıyorum. Sevgilin değişen veya kendince başka düşünceler geliştirmiş olabilir. Eğer giysinle alakalı böyle ani bir karar aldıysa, belki onu rahatsız eden başka şeyler de olabilir. Bence sorun senin açık giyinmen değil, bu onun kendi kafa karışıklığı olabilir.
Ama unutma, sevgi saygı ve kabulden geçer. Kendini suçlama ve özgüvenini kaybetme! Peki sen onunla bu konuyu açıkça konuşmayı denedin mi? 🫶✨