AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
haklı aslında biz türkçe konuşuyoruz içeceklerin de türkçe olması gerekir
Bende gitmiyorum çok mu önemli? O garip şeylerin adını öğrenmek zorunda değil kimse
2015'te yasiyoruz hayatim. Sanki iş ingilizcesi.
Ya istersen 2060 ta ol ne farkediyor? Onun yerinde sen söyleseydin olur biterdi yani
arkadaki adam tam senlikmiş alıcı gözüyle baksaydın bari
+ Aşkım ben süt bazlı karamel soslu extra buzlu çikolata parçacıklı frappuccino latte söylüyorum sen ne diyorsun?
- Amin :)
Ahahahahah gece gece iyidi bu :D
Ne var bunda?
adam star bucks tarzı mekanlarda takılmayı sevmiyor belli ki bu cahillik mi?
Gavur icadi diyor?
evet espiri yapıyor ne var..
ben kahve sevmediğim için starbucksa gitmem bende her gittiğimde beni böyle özenti mekanlarına niye getiriyorsunuz diye çıkışırım..
Ilgincmis
İlginç değil bence
orada kahve içince bir tavırlar bir tripler.. geneli ergenlerden oluşan gruplar bence uzak durulması gereken mekanlar..
Yoo ben 15 yasimdan beri gidiyorum hic oyle egom yok 10 liralik kahveyle egom kalkicak biri degilim
15 yaşından beri gidiyorum lafın bütün haklılığımı ortaya koydu :)
Sana mi sorucaktim giderken , 19 yasimdayim
Öyle birşey dedim mi?
gitme dedim mi?
atarlanmana gerek yok. :)
Helal olsun çocuğa. Birak ta kurtulsun senden ne sinir birisisin l*n allah kimsenin başına vermesin.
Sus be
Sevgilinle burada dalga mi geciyorsun!!! umarim ayrilmissindirda cocuk sende kurtulmustur.
Bence çocuk senden ayrılsın, güzel demleme çay içen bir kız bulsun. Yazık l*n çocuğa...
Ruyasinda mi bulucak? Ahahhaha benim gibisini zor bulur
Vallahi zor bulur senin gibisini... o konuda haklısın bak. Çok şükür çevremde hiç senin gibisi yok, ben bile bulamadım..
Bilmiyorsa sen öğret? Bu kadar mi düştünuz sizin gibiler..
sadece bir bardak kahveye 23.50 tl odedigimden beri ziktimin mekanlarina gitmiyorum.. sizin neyinize mocgalar falan adam hakli işinize geliyorsa..
Sevgilinin yerinde ben olsaydim tokati yapisirirdim sana
Bende kahveleri uzerine dokerdim ben ne kadar cirkefim karsimdaki kim olursa olsun :)
Kahveleri uzerime dokemezdin cunku tokattan sonra sicak sicak yutkundurmadan seni bogazindan assagi bosaltmistim :)
Dayak fantezin var galiba
bence fazlasıyla haketmiştin hatta senle de sınırlı kalmazdı ordaki çalışanlarıda müdürüde döverdim masa sandalye kalmazdı orda
Ahahaha ruh hastasi sonra da seni mahkemeye verirdim gor ebeninkini
istediğin kadar ver bir cacık olmaz :=) davalara gitmem ve en sonunda düşer olur biter :D
Starbuck bilmiyormu ahahaha. Ama tarzını sevdim ben genellikle lova moka boka içerim. Sende dene.
l*n ilk defa gitmiş mazur gor hem white chocolate mocha nedir mk!! hepimiz abd vatandasıyız sanki sen beyaz çıkolatalı mocha deseydin oda derdi aynısını bak hele yaa ayrılda senin gibi maldan kurtulsun :D
Ben hayatımda gitmedim oraya gitmemde. Kahve Dünyası filan Türklerin oraya giderim. Bence ayrıl yazık olmasın çocuğa
Böyle birşey için sevgilinden ayrılmak istiyorsan hemen ayrıl. Adama iyilik etmiş olursun..
herkes starbucks'ı mcdonalds'ı burger king'i bilmek zorunda değil ben hiç bunlara gitmedim mesela?
Inanmam :)
Ben sevgilimi oyle Amerikan sermayesi olan yahudi destekcisi yerlere goturmem Avrupada yasamama ragmen:)
Senin Sevgilinde Kafa yok , Hadi hiç gitmedin diyelim bari 2 tne olsun de :D
Evet ya valla bak bide gabur icadi dedi iyice hopladi sinirlerim
o an ki durumdan kendini haklı cıkarmak için söylemiş :D
bende gitmedim bilmeyebilir ama gavur icadı falan demesi kötü olmuş eğer kafanız denk değilse boş yere daha ileri gidip üzme işi bitir gitsin
öf saçamalama be. ne kadar sabırsız insanlar olup çıktınız böyle. bilmeyebilir. ne var bunda?
Gavur icadi ne demek
buraya gelip bunun şikayetini yaparak, küçük düşürüyorsun sevdiğin insanı (nasıl bir sevgiyse bu artık) hiç hoş bir davranış değil. madem hoşuna gitmedi bu davranışı bunu onunla konuşarak çözmeyi dene, daha faydalı olur.
Adam okuyamamistir bilmiyodur utanacak ne var sucu kendinde ara...
Ingilizce bilmeyen mi kaldi starbucksa herkes gidiyor artik
Ben hic gitmedim kanka
Kahve icmedigim için bende hicgitmedim bu cahil kıro olduğu anlamina gelmez ingilizce terimleri bilmek zorunda degil
Ya 2015'te yasiyoruz hepiniz mi cahil kaldiniz anlamiyorum ki.
Kütük neresi bacım nerelisin
İzmir de ne alakaa
Neyse sosyetik bir sehirdesin bişey demiyorum senin beyaz cukulatali kahven ozel zevkindir bunu bilmedigi icin erkek arkadasindan hemen ayril hatta döv görgusüzü
Eee ne var bunda? Çocuk ilk defa gitmiş olamaz mı? Rezil olmusmus. Sen de çok modernsen git rahmi kocun ogluyla sevgili ol. Töbe töbe
Gavur icadi dedi?
Ya sana şaka yapmış çocuk. Yani yanında ki bir insandan hele sevdiğinden utanıyorum demen çok yanlış
latte macchiato itlalyan icadıdır,
italyan da gavurdur..
çocuk doğru demiş..
Valla ben o çocuğun yerinde olsam senden bu lafları duyduktan sonra sana fırsat vermeden ben ayrilirim senden
ne war yani senin bildigin herseyi bilmek zorundami onun toplayip acigini duzeltecegine ayrilmalimiyim diye pismis kelle gibi soru soruyorsun empati kirmayi ogren asagalamdan
bunun için de hemen ayrılmak nedir tekrar ederse rahatsız olduğunu belirt çocuk işi mi bu hop sevgili oldun hop ayrıldın biraz zaman tanı
Ne var kardeşim adam bilmiyordur şöyle lüks davranmaya çalışmayın ünlüsünüz sanki.
Çocuk sana bir kaç beden yürekli.. ota boka böyle davranırsan barbiliğin gider.. üzgünüm çocuk sana bir kaç beden fazla
hayatında starbucksa gitmemiş erkekten böyle bir şey bekleniyorken bide rezil oldum diyorsun. bari bildigi ortamlara sok.
Ben yemeğe ya da içmeye çok para veririm ama bir kahve ye 10 tl verecek kadar aptal değilim...
10 lira normal
ben asgari ücretin , agi dahil 984 lira olduğu ülkede yaşıyorum. Bu yüzden ben vermem.. Param olmadığı için mi? Hayır. Cimrilik mi? Hayır. Kahveden anlamadığım için mi? Hayır. Sadece Aptal Değilim.
Yemin ederim bende henüz gitmedm :D gitsem mal mal bakarm :D olabilir kız sende kasıntı etmr yaa :D :D
Aklıma bu vine videosu geldi :D muhakkak izlemelisin :D :D
https://youtu.be/k8u3hdBzbHs
aadınız okuyamaması normalde gavur icadı demesi de garip kaçmış
ama yinede ayrılınacak bişey diil
tabi ayrılmaya bahanen varsa onu bilemem
İnşallah ayrılırsın da çocuk kurtulur senden. Böyle kız arkadaşım olacak ağzını burnunu kıracam o zaman kadına şiddettin ne olduğunu görürsünüz.
Sıkıyosa kırsana klavye delikanlisi :)
Diyorum ya şanslısın. Bak kandil gecesi yalan söylemiyorum. Döverdim.
Yav he he deyip geciyoruz.
Ergen olduğunu kanıtladın bunu bekliyordum senden;-)
Ne guzel , istedigini aldiysan gidebilirsin mesela. Sen cok olgunsun wooow kadina dayak atan erkek modeli are u high?
Can I Fuck you?
Ingilizcen harikaymis ahahhaha :) Would I fuck with you canim :) 32 yasina gelmissin are you cola'nin disina anca cikmissin bu da iyi gelisme ahahah :)
Yeterki hoşuna gitsin daha çok konuşurum;-)
Ne guzel vur bana da tazminat alirim senden oooh :))
Kafan çalışıyor bak:-D tövbe Estağfurullah
Saka yapmiyorum mahkemeye veririm tazminat alirim :)
Düzelt kendini kapitalist sistemin maşası olma:-/
Herşeyi sadece sen biliyorsun sanki
Öğret sende adamdan sanane
Gavur icadi diye sana laf sokmus olmasin eleman =) isabetli olurmus soyleseymis
Ayrıl sen onu haketmiyosun
İyi anlamda değil yanlış anlama. Sen ondan daha kötülerine layıksın
Helal
valla aradığım cevap. takdir ettim :)
Ne m*l kizsin ayril çocuğa yazık olmasn.
oooo kesinlikle ayrıl italyanca terimleri okuyamayan erkekle sevgili mi olunur
tabi tabi ayrılda çocuk kurtulsun senden bu ne özenti bir gençlik ya o adamlar zaten starbucks da doğdu.
Adam bilmek zorunda mı belki çay türk kahvesi seviyor bende çok gittim ayıplanacak bişey değil senin zihniyetini
...
Bende birkeresnde gittigimde espereso istedim adam güldü o tek içilmez dedi :( oysaki fiyati 5 tl falandi. Rezil olmustm
Sen anlarsın adamdan kızım ya üzme cocugu herkes concon olmak zorunda degıl
Conconlukla ne alakasi var , gavur icadi ne demek ya
Haklı adam gidin bir cay için veya türk kahvesi herkes bilmek zorunda degıl
O da icilir konu bu degil sen hergun pilav yermisin
bunun conconlukla alakası yok dediği gibi gavur icadı demesi bile ne kadar kaba olduğunu gösterir ayrıca bu devirde ingilizce kelimeyi okuyamaması ya tam bir ayılık.
Bilmeyebilir tabi sen ananın karnından mocha latte ile mi çıktın
Sorun o degil hic mi gitmedi starbucksa ne var bunda
Gitmemiş demekki !
inanmıyorum olamaz böyle rezillik ayrıl hemen ondan daha önce bir insan nasıl sitarbaksa gitmez anlamıyorum... senin böyle dusunmen tam bir acizlik
offf görende sanır tanınmış insansın orda b*kunu çıkarma işin :DD
bende hiç gitmedim starbucks a ne olucak yani sorduysa
Bence çocuk haklı ama onun yerinde olsam bende aynısından alıyım derdim
Boşver ya ayrıl... Ayrıl ki senin gibi bir pislikten kurtulsun..
Rezil oluncak bir durum yok sevgilin bilmiyor olabilir
sen bundan rezil oldunu dusunuyosan siz ayrılın abla
Umarım vayt çaklıt moka boğazında kalır ve ölürsün de sizi ölüm ayırır falan asasfasf
Aman illa bilmesi mi gerek be sende saçmalamışsın :d
bence sen haksızsın. kaç yıldan beri varki starbucks lar. gitmemiş olabilir
ergenlikte böyle küçük şeyler çok büyütülür bu normaldir rezil olan filan yok
Ben ergenlikteyim de senin zeka seviyen benim ergenlige 10 yil sonra gelicek ancak :)
ergenlikte böyle saldırılarda bulunmak çok normal büyeyceksin sende takma çok bunları ufaklık hadi bye
Cok uzuldum 😂😃
böyle saçma komiklerde ergenlikten gelir :D
Evet o arkadaki adam hayatınız boyunca sizinle alay edecek her yerde sizi başkalarına rezil edecek bu Yaptığınızdan dolayı
bence kahveye gitmeliydiniz. Kahvede ki o çaylarn tadını hiç biryerde bulamıyorum ben ya. Özellikle nar çayını tavsiye ederim :D
Zaman yarın güzel mocha süper ama normal çikolata ile #D
La ben sevgilimin çok parası gitmesin ögrencidir diye ice tea lerimizi alip sahilde icelim diyorum kizin yaptigina bak.
Konuyla alakasi :D?
Bence sen onu rezil etmissin de konuyla alakasi bu.
Tabi tabi ;)
Ayrilma bu konu komik ama olabilir onu öyle kabul et bence seviyosan katlanirsin
Starbucks burada duydum ne yermis herkes orda takma bende cok rezil olurum umrumda bile degil
Ayrilmalisin kendin gibi bir mal bulmalisin.