Sevgilimle alışverişe çıktık beni rencide etti?

Arkadaşlar benim iki tane küçük kardesim var otizmli onlara bakıyorum maddi anlamda son donemler sıkıntı yaşadık eskiden durumumuz iyiydi çalışıp aileme destek oluyorum onlar için okulumuda biraktm herneyse havalar soğudu benim montum yoktu sevgilim montunu giydinmi falan dedi bende yokki dedim oanki boşlukla şakasına oda alalım ozaman sana dedi kabul etmedim sonra anneme almaya gidelim falan demiş annemide ikna etmiş ben dedim ki yanında yoktur belki anneme gittik beğenmedim derim almayalm dedim ısrar ettim oda yok gidiyoruz dedi gittik ben beğensem bile beğenmedim dedim bitane beğendim 600 liraydı pahaliymis falan dedi bende ya hiç güzel degilmis falan dedim rencide olmasın diye ucuza mont yoktu zaten en uygunuydu mağazada herneyse sonra mont beğenmiyosun bot alalım dedi ben ondada beğenmemiş gibi yaptım sonra begendim 350 liraydı güzel değil dedi kendisi 500e beğendi taman dedim o olsun kendisinde ayakkabı begendi bu bütün maaşını borsaya yatırmış dedi şimdi çeksem iki katı çekmiş olurum almayalım ya ben alıp almaması da degilim neden denettirip herseyi sonra param yok diyo anlam veremiyorum çıkarken sorun değil saçmalama falan dedim rencide olmasın diye elini tuttum diyoki herşeyi çok kafana takiyosun elbet olur abi niye almicaksan alalım diye ısrar ediyorsun herşeyi denettirip ne bilim ya
Sevgilimle alışverişe çıktık beni rencide etti?