Geçen gün arkadaşım evden ve çocuktan çok bunaldığımı söyledi için beraber alışverişe çıkalım dedim çıktık
bilgisayar telefon airpods mouse çanta falan teknoloji olmak üzere 78.000 TL'lik harcama yaptım
2400 TL büyük boy 2 yıl garantili plastik valiz
1000 TL çanta
1335 TL takı kolye bileklik küpe falan
1482 LC Waikiki
1700 lira gümüş yüzük (biraz büyük gel de orta parmağa taktım )
720 lira yemek
Kız Arkadaşın fenalaştı manyak mı zaten vatana en son girdik diğer harcamalarımı yaparken bile çok oldu dünyaları aldım falan diyordu en son vatan'dan çıktıktan sonra dedi acil bir yere oturalım benim elimden ayağından can gitti suratına baktım kireç gibi olmuş harcamayı ben yapıyorum neden o fenalaşıyor Bu arada ben yeni atandım çalışıyorum ama arkadaşım evlenmeyi tercih etmişti bu yüzden bir geliri yok Bir de çocuk yaptı kocası asgari ücretli arkadaşım her şeyden bunaldım dediği için ona alışverişe götürmüştüm hava alsın diye kötü mü yaptım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
manyaktır evet
Arkadaşı Alışverişe götürmek sıkıntı değil ki... Aldıklarını kızın gözüne gözüne sokmak sıkıntı...
Ben öyle bir şey mi yaptım
Eeeee yani gözünün önünde 120.000 TL harcayınca mecburen öyle yapmış oluyorsun 😂😂😂😂😂😂😂
Merak etme yazın eve gidince 120.000'lik pırlantayı beraber almaya gideriz o zaman hiçbir şeyi kalmaz 😃😃
Hahahahahahahahahahahaha
Yazın mı... Yazın sen eve gittiğin zaman o yüzük 200.000 olur... Sırf kızın aklını başından alacam diye o yüzüğü alacaksın yani değilmi keçi... Ben asıl o yüzüğü aldığında annenin sana tepkisini merak ediyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Geçen günü kartın limitini 300.000 yapacağım o yüzüğü alacağım dedim çıldırdı 😃😃😃
Ben arkadaşımın evliliğini kurtarmak için elimden geleni yapıyorum yine de yaranamıyorum 😃😃
Tabi canım sırf evlilik kurtarmak için yapıyorsun... Kavga etsinlerde çabuk ayrılsınlar diye demi 😂😂
Anneni zaten delirtmeyi seviyorsun... Valla sayende herkes deliriyor nedense.. Bu da senin bi yeteneğin olsa gerek 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bir tek seni delirtmiyorum dua et 😃😃😃 ayrıca benim yüzük almamla onların kavga etmesini ne ilgisi var
Bence cok ayıp olmus. Kız bunaldım demis ama seni hava atmıs gibi algılamıs olabilir
Yani alışverişe çıkalım dedim ben ona hani alışveriş yapacağım zaten biliyordu ne bileyim lisedeyken de beraber alışveriş yapardık onunla
Durumum kötü olsa ve yanımda biri böyle alısveris yapsa kötü hisseder daha da bunalırdım
Ama ben ona büyük teyzen bir kolye küpe br de güzel bir bluz hediye aldım
Ezikler gibi hediye mi aldın bir de
Bilmem almanalı mıydım yani işte bu işlerden bir şeyler alıyordum beğendim Bir şeyler onun kulları da aldım ödedim mağazada da aynısı oldu
Birden fenalaştı en son vatana girdik işte ben bilgisayarları falan alırken dedi benim elim ayağım tutmuyor nefesim daralıyor bir yere oturalım ne olduğunu anlayamadım
Neden fenalaştı. 🤣
Pardon yeni okudum detayı. 😱
Şimdi yorumunu alayım
Güle güle kullan 😊🩷
Sağ ol da benim bu ponçik niye fenalaşıyor para olunca bundan mı çıkıyor 🤣🤣❤️
Bilmiyorum 😊
💕🩷
❤️❤️❤️
ii etmişin
Ya Allah aşkına sen kimsin çok merak ediyordum 🤣🤣 sorduğum soruya ilk dakika atmıyorsun bir kelimeyle