Güncellemeler
+1 yıl
Bir
Gurup turist arkama oturdu yaa hep beni
Buluyor bunlar kdlfkfl
Gurup turist arkama oturdu yaa hep beni
Buluyor bunlar kdlfkfl
Güncellemeler
+1 yıl
Ben gün geçtik sanırım feminist oluyorum 😏💅
tek misiniz dedi eveet dedim
şaşırdı
ben erkek sevmiyorum sıkıcı oluyorlar dedim
haklısınız dedi 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yapmadın
Bence alakası yok ve hak ettiği cevabı vermişsin gibi
Neden oyle duşunursun ki
Teşekkürler 😊🙏
Rica ederim
Gayet yerinde olmuş ve göndermişsin galiba 😉😅
Lan abazingo o erkeğin yerinde olsaydın görürdüm seni yürümek için başka bir şey bulamadin mi biraz gercekci ol ula😄
Sen herşeye maydanoz mu olursun böyle?
Yapmacık tavırlar kendini beğenmişlik tavırlar işte Max türk kızı süpersin doğru yoldasın devamke👌😄
Yaa git işine manyak
Peki neden amerikada ve ya Rusya'da kızlar sizin gibi değil neden bir yerleriniz kalkmış ki ordaki kızlar sizden kat ve kat daha guzeller hani kıskanman icin soylemiyorum bunu tüm dünya biliyor😄😅
Ezilsin
Eziksin
Ne işin var burada gitsene Rusya’ya?
Evet kudurma zamanin geldi tam kıvama geldin şuanda doğrular insanın bir yerlerini acıtır ksr bkma doğruları soyledigim için sayın kezban hanım.
Ne alaka?
ne işin var burada git o zaman diyorum. Bol bol açık ilişki yaşarsınız kim kime dum duma..
Evet hayat kadını diye atfettiğin o insanların arasında düzgün insanlarda var ksr bkma ama kıskanıyorsun şuanda bir yerlerinden bilip bilmeden tanımadan kulaktan duyma şeyler söylüyorsun😅ne yapim diğer abazingo erkekler gibi özgüveninimi yukseltim ne yapim yani sayın kezban hanım.
Hayat kadın demiyorum da rahatlar yani
Hatta kadın oldukları bence çok haklılar
Evet biraz rahatlar fakat eşlerine sadık olanlarda var. Ve yabancılara çok soğuklar sevdiklerine iyiler bu huylarını seviyorum onu geçtim aşağıdaki xx-Black-xx abazingosunu gördün biraz ters yap anında seni kötüler yalancı davranıyor seni tavlamak için başka bir kimliğe bürünüyor böyle karaktersizler işte bizim bu türk erkekleri türkiye değil abazingo cumhuriyeti burası...
Ben bu türkiyedeki erkekleri anlayamıyorum kızları hiç anlayamıyorum farklı cumhuriyetin insanıyımda işte yanlış yerde doğmuşuz.
Atar değilde hele kezbana bak demiştir
Feministim Kezban değilim
Hangisindensin erkek düşmanı olandan mı?
E hani feminizm erkeklerin hakkınıda savunuyordu 🤔
Ben erkeklerden zaman içinde tiksinen kadının kutsal bir varlık olduğunu daha çok benimseyen hatta bir erkeğin kadın gibi kutsal varlığı neden hakettiğini düşünen biriyim
Oda senin sığ görüşün 🤣
Aksine yaşım ilerledikçe ufkum açılıyor hayatımda ne kadar gereksiz olduğunuzu görüyorum
Bilim ve edebiyata bile en çok katkısı olan erkeklerdir. Mesela erkekler olmasa sen kendi fotonu bile çekemezdin.
Kavanoz kapağı ve perde asamayanlar burada ahkam kesiyor 🤣
Yaa bi
Gidin ruh yok duygu yok
Şey yok dümdüzsünüz
Ruhu olmadığını iddia ettiğin erkek şairler ruhu olduğunu düşündüğün kadın şairlersen 10 kat fazla 😏Hem vatani koruyoruz ateşlere atlıyoruz 😀 Siz ne yapıyorsunuz. Ay her şey üstüme geliyor ilgi istiyorum demekten ve tırnak bakımından başka 😏
Hemcinslerine benze o zaman..
Ben benzersizim kimse bana benzeyemez 😎
Hahhahaah
Noldu ki 🤔
Hiçç 🤣🤣
Olduysa haberimiz olsun diye demiştim 🤣
Pek sağlıklı bi’ iletişim olmamış sanki
Sorduk mu?
Evet sormuşsun yıkarsa
Yukarıda*
Erkeklere sormuyorum ben
Soruları sadece kızlar cevaplasın diye bi’ buton var, bilgin olsun
Sanane
Ne ayrı yazılır
Iyyy
Abla sana fındık kadar aklınla başarılar diliyorum, karşıdan karşıya bile geçme bu kafayla
Fındık kadar beyni olanlara fındık kadar akılla davranmak gerek malum üstünü almıyorsunuz..
Abla bu konuda benimle yarışamazsın, senin ortaokul terk çevren gibi değilim. Üzülürsün. Rica ediyorum köyüne dön
Hahahah fakir edebiyatı seni..
Sana kendini gösterdiğim için memnuniyet duydum.
Kurduğun cümleyi sen bile anlamıyorsun, uğraşıyorsun. Vaktine yazık
Bu senin düşüncen gayette ne kurduğumun farkındayım ha anlayamıyorsan yapacak bir şey yok
Aman salla
Kalite kokuyorsun ,
Öyleyim zaten 😏
Bunu bize anlatır mısın,
Yersiz olmuş
Niye o zaman yadırgamış gibi
Baktı bana