1 yıldır çalışmayıp evde yan gelip yattığım için babamın gözüne iyiden iyiye batmaya başlamıştım,ilk başlarda güzel sohbetlerle karşılıklı saygı sevgi çerçevesinde ailece yenen yemekler bir süre sonra yerini evi işgal etmiş yunan askeri olarak görülmeme bıraktı,babamla artık iyiden iyiye evin içinde köşe kapmaca oynuyorduk,tuvalete bile gitsem kapıyı açık bırakıyor babamın geldiğini gördüğümde çamaşır makinesinin arkasına saklanıp gitmesini bekliyordum. Burnumun direğini sızlatan bu tür durumlara daha fazla dayanamadım ve tuvalet işini babamın evde olmadığı saatlerde yapmaya karar verdim.Gelen ekmekleri evdekilere karneyle dağıtmaya bayat olanları da benden çok sevdiği bahçedeki kargalara vermeye başlamış ve iyiden iyiye ipin ucunu kaçırmıştı. Ben bu durumu ilk başlarda metanetle karşılasam da daha sonraları kendimi iyice ezik hissetmeye başladım,öyle ki mutfakta kimsenin olmadığı anlarda ekmek dolabından kaptığım yarım somun ekmeği bulduğum ilk köşede 40 yıllık tinercilere taş çıkarırcasına yemem bunun göreceli bir kanıtıydı.. Bu manzarayla arada sırada karşılaşan küçük kardeşim peşimde bir tabak beyaz peynir ve 2 domatesle dolanmaya başlamış ve bu durum beni derinden yaralamış onuda sarsmıştı.. Her durumda kendimi babama karşı siper ettiğim yiğid anam da beni gördüğü yerde 'sen hala yaşıyonmu' dermişçesine gözlerimin içine bakıyordu..
Artık bir iş bulmamın zamanı gelmişti ama nasıl?
Lise mezunu ne iş yapar arkadaşlar? her işi yaparım, ingilizce düğmeye basarım,almanca koyun sayarım.
Artık bir iş bulmamın zamanı gelmişti ama nasıl?
Lise mezunu ne iş yapar arkadaşlar? her işi yaparım, ingilizce düğmeye basarım,almanca koyun sayarım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer