Sizce kızlar duygularını açıklamalı mı?
Erkekler bu duruma nasıl bakar?
Erkekler bu duruma nasıl bakar?
ahaa ! işte bizim sevgilmle hikayemiz böyle başladı :D , bak biz sınıf arkadaşıydık çok iyi arkadaştık ama :D bi gun ben bunu faceden kardeş olarak ekledim , o da sildi beni faceden , ertesi gun sınıfta beni gördü geçtim yanına oturdum naber kız dedim ağlamaya başladı ve kalktı gitti o derse girmedi , sonra ben ne olduğunu merak ettim bende çantamı alıp çıktım dersten , buyuk pencerenın yannda ağlıyordu ne olduğunu sordum , anlamadınmı hala dedi , neyi dedim , ben seni seviyorum dedi ben şok oldum tabiki ama onu uzmemek için hiçbişey demedim beraber kantine gittik sohbet falan etik konuştuk ama ona karşı hiç birşey hissetmiyordum , sonra araya hafta sonu girdi , h. sonu hiç konuşmadık ben hep onu duşundum ama , tatlı tavırları , konuşması bakışı hiç aklımdan çıkmıyordu , o zmana benide kendine aşık etmişti işte , bir hafta sonra 6 kasımda saat 11 de ona sevgilim olmasını istediğimi söyledim oda kabul etti mutluluktan ağladı , o an beni öyle bir kucakladı ki kemiklerim çıtırdadı :D ilişkimiz başlayalı tam tamına 2 sene olucan 4 gun sonra :) şimdi bana soruyor sence o gun seni sevdiğimi söyleyerek yuzsuzluk mu etim diye , bende her seferinde hayır yumoşum sen o gün cesaret edip bana açılmasaydın belkide bu gun hala birbirmize yabancıydık diyorum :)
diyelim sen bana açıldın sevinirim tabi amk :))) g*tüm kalkar :D sonra öz güvenim tamsa seni rezil etmem :) ya kibarca red ederim yada olmıcağını bbildiğim halde seninle çıkarım çünkü bunun sende bırakıcağı izi kimsse bilemez diğer seçenekde beraber oluruz her gün aktivite :) arkadaşların yanında takılma.. sex de var tabi oral anal neyse işte...
açılmaa kabul ederse bile yürümez öyle bi duruma getirki o sana açılsın yoksa onu kazanmazsın üstüne alacağın basit kız sıftatını alırsın yapmıştım o hatayı sonu bok oldu
Bence açılma basit olursun ayrıca kolay lokma olursun. Erkekler biraz koşmayı severler kadınlar hep av konumunda olmalı.
ben koşmayı hiç sevmiyorum :) ayrıca nefes darlığı var bende fazla koşamam :)
Cevap
29Cevap
naz yapmayın en azından belli edin olmayacak gibiyse umutta vermeyin bakışlarla felan...
arkadaşınla felan söylettir yanii çok hoşuna giderse sana şu kızı yapalımmı felan diye arkadaşın onun ağzını arasın al sana fikir yanii...
onunda sana karşı bir duygusallığı veye yakın tavrını hissedersen neden olmasın.? gerçi genelde erkekler bu konuda ön planda ama ... sende söyleye bilirsin.. :)
+1
Kızların duygularını birliktelikten biraz zaman geçtikten sonra açıklaması daha doğru olur heleki çıktığın kişi açıklamadan senin duygularını açıklaman hata olur .
sonrasında başına kalkar demedi deme!herşeyin bir yeri yordamı var bu düzen böyle gelmiş böyle gider onun için bu düzenden ayrılma sonrasında üzülen sen olursun
Erkeğin karekterine göre değişir. En azında his ettirmeli diye düşünür ve öyle bir beklentide olurum.
Beklentide olma sen boşver :))
Sana güveniyorum kadınlara güvenmiyorum (klasik cevap )
Hele bi olsun :))
Acıklamalı ve acık acıga konusmalı genellikle ozaman herşey ola bilir 2 gün sonra trip atmıcaksanız lütfen :D
Platonik aşka dönüşmeden önce mutlaka karşındakinin düşüncelerini öğrenmek hakkınız..
bence çok açık olarak değilde bi şekilde anlatmalı bu durumu. hiç bi sıkıntı yok bu durumda bence tabi
bu ülkenin sorunu bu işte
neden illaki erkeken açılması bekleniyor. açıl ne var yani belki o da senden hoşlanıyor ama cesaret edemiyor. et bekleme kötü yola düşmessin
hoşlanıyorsan açıl tabi bekledikçe seviyorum açılamadım başkasıyla çıkmaya bAaşladı neyapayım diye başlık açarsın...
Direk laapps diye açılmasından, yakınlaşarak belli etmesi daha iyi olur.
Açılsan ne olacak ? Kızlar mümkünse aşık olmasın. Cacık ettiniz ortalığı.
ben çe açıklamalı herşeyi erkeklerden beklememeliler birazda liderliği onlar alsın bakam kolaymı
EVEEETTT ACILMALIDIR..HATTA YAPAMIYORSA KARSINDAKININ ISINI KOLAYLASTIRCAK TAVIRLAR SERGILEMELI.
HERSEYI DEVLETTEN BEKLEMEMEK LAZIM :D
Hahaha çok iyi :))
reca ederim..bayan-cok-bilmişh :D
sen bugun mu sıteye uye oldun ? bayan cok bılmısh ?
hayır anlamadım neden sordun
neden srdun anlmdm ?
dıkkatımı cok cektıde nedense..profılde bugun kayıt olmussun dıe gozukuyo ?
üye olan hrkese aynı şeyi soruyomusun yoksa sana yrm yaptm diemi sordun anlamdm
:)) bana nedense tanıdıgım bırısı olabılırmıssın hıssı verdın de..ondan sordum..da zaten profılınıde bu yazdıklarımdan sonra gızlemen..nedense bu kuskularımı guclendryor..
yok o ben değilm :))
sen kımsın pekı..o ben degılım dedıgıne gore..onun kım oldugunu bılıyosun demek ?
Off aradığın kişi ben değilim demek
İyi bakarım.
Kimse duygu ve düşüncelerini içinde tutmamalı. Kız da olsa, erkek de olsa.
Kadınları daha çekici yapıyor bence istediği şeyi çekip alması
Eğer karşı taraf hiç bi ışık yakmamışsa deneme derim, ama risk almayı seviyorsan go ahead.
Gerçekten bu konuda çok yardıma ihtiyacım var uzun zamandır sevdiğim biri ama aramız pek iyi değildi ben onu sevdiğimi onunla kavga edip küstükten sonra anladım yapmalıyım açılmalımıyım sizce?
bence açıklamalı.. her şeyi bizden beklemeyin biraz :)
açık açık değil de inceden belli etse iyi olurdu hani :))
Yaw iyi olur da iyi olmaz, basit kız olursun, sen söyle bir arkadaşın yapsın aranızı ;)
bence açıklamalı ben kızım dşyşp herseyi karsıdan beklememli kı kızlar bnce istedgi zaman teklıf edıyo kı ben bı teklıf aldm bence oluyo yanı
Kız dediğin ağır başlı olacak erkeği öyle bir etkileyecek ki erkek gelip açılacak :D
Açıklamalı.Eger oda birşey hissederse anlayışlı olur eger dalga geçerse uzaklaş (:
açıklayın bence herşeyi erkeklerden beklemeyin :)
Tabii ki açılmalıdır.
Sen yakınlık göster yeter açılmana gerek kalmaz
Hayır. En büyük hatalardan birini yapmış olur.
Onun söylemesi için yardımcı olabilirsin..
BUNU BENDE SORUYORUM NAPALIM BEYLER?
bakışlarınla belli et..açılma bekle..
acilirdim :-) kaybedecek neyim var
açıl ama çok açılma dikkat et
gerçeği evet ama açıldığı zaman basit görülür
her şeyi devletten beklemeyin
Duruma ve şartlara göre
güzel bakar bizde insanız hoşumuza bile gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar