Hoşlandığım kıza açılmalı mıyım?

Sınıfımda bir kız var uzun bir süredir hoşlanıyorum ondan hoşlanmaya başladığım ilk zamanlar başkasıyla sevgili olduğunu öğrenmiştim ilişkileri henüz tazeydi sonra erkek onu terk etti ve uzun bir zaman geçti şu an kıza karşı hislerim çok fazla. Kişisel olarak çok iyi niyetli, samimi bana Karşı iyi olan biri hiç bir zararını görmedim bana. Wp sohbet geçmişime bakarım şu an en fazla konuştuğum kişi hoşlandığım kız. En son mesajlaştığım erkek arkadaşımla bile 2 ay önce 20 dakika bile konuşmamıştık. Bu kızla ise son 7 aydır konuşursak günlerce sohbet ediyoruz. 15 20 günde bir kendisi mesaj atar dersler hakkında sohbet başlatarak sonra konu havadan sudan devam eder. Son mesajlaştığım kişi bile o şu an en son cuma konuştuk. Her neyse ben çok içime kapanık biriyim kız hislerimin farkındamı onu bile bilmiyorum ama fark ettirmeye çalışıyorum. Sınıfta notları biraz yüksek sayılı kişilerden biri olduğum için mi dersler hakkında mesaj atıyor bilmiyorum çünkü kendiside çalışkan biri ve genelde sohbetimiz sınav sonuçlarını sormasıyla başlar diğer konularla devam eder. Kıza açılmayı düşünüyorum maksimum 2 3 hafta içinde söylemeyi düşünüyorum çünkü 2 3 hafta sonra derslerimiz bitiyor sadece sınava girmek için bir süre okula gitmeye devam edeceğiz işte sonrasındada üniversite sınavı var ve muhtemelen onu sınavdan sonra bir daha göremeyeceğim... onunla sohbet etmeyi de seviyorum eğer olumsuz bir yanıt alırsam bir daha benimle konuşmamasından korkuyorum. Whatsappda son 3 4 yıl ki sohbetlerim dahil en çok konuştuğum kız bu kızdır ve bunlar sadece 7 ayda oldu. Erkeklerle dahi bu kadar sohbetim olmadı. Nasıl açılabilirim açılıp açılmama konusunda kararsızım bana olan bakışlarının bile değişmesinden korkuyorum.
Hoşlandığım kıza açılmalı mıyım?