Hayırlı akşamlar herkese. Çok acilinden yardımınıza ihtiyacım var. 15 yıllık eski bi arkadaşım var , ara ara instagramdan kısa sohbetler ediyoruz. Ben bu kızdan çok hoşlanıyorum ama bir türlü açılamadım. Bugün çerçeveli bir ayna karşısında çekildiği resme şu yazıyı yazarak bir hikaye paylaşmış ;
''Çok güzel bir tablo gördüm tam alıcaktım aynaymış''
Sizce ben bu paylaşımına nasıl bir yorum atarak ondan hoşlandığımı belli ederim ya da uzun soluklu bir sohbet başlatabilirim? Bu aşk meşk işlerinden anlayan birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sen bi de dünya gözüyle görsen… şeklinde yazabilirsin bu geldi aklıma burdan yola çık
Sen birde benim gözümden görsen diye yazsam iyi olabilir ama birde şöyle bi durum var? 2 yıldır falan dikkat ediyorum herhangi bir erkekle paylaşımı yok ama sevgilisi falan var mı ondanda emin değilim. Yinede denemekten zarar gelmez galiba
kanka dediğin söz de güzel. bence bi adım at sevgilisi varsa da olmaz yani yapacak bi şey yok
Haklısın reis eyvallah. Benim bu konularda şansım hiç yok zaten ama içimde de kalmasın
hiç olmaz dediğin bi anda oluyor zaten kral sen şansını dene dediğin gibi içinde kalmasın
Git açıl
Sen dahisin gerçekten. Hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim