Sevdiğim kıza açılmalı mıyım?

Artık en son çare buraya yazıyorum çok güzel bir şekilde acı çekiyorum. bu sene sınıfta kaldım ve sınıfta cidden çok hoşlandığım bir kız var yaklaşık 9 aydır ve okuldada doğru düzgün açılabileceğim derdimi anlatabileceğim kimse yok kıza açılmak ıstıyorum ama Şu an arkadaşız ilk 3-4 ay hep kanka diyoduk ama şu an allaha şükür ayda 1 kere ya kanka yazıyo ya da yazmıyo neyse sorun şu ki kıza açılırsam suanki kadar yakın kalamıycağımızdan korkuyorum yanı onsuz olmak yerıne onu arkadaş olarak da olsa yanımda olması benı mutlu ediyo ne yapıcam hiç bir fikrim yok lütfen fikirlerinizi söyleyin şimdiden teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Son çare başkasının ağzından soruyomuş gibi yaptım ve aldığım cevap " Zaten kız salak değilse anlamıştır belli de etmiştir istemediğini ama erkek anlamamış olabilir o yüzden açılmasın yani doğal olarak. Zaten kanka diyosa bunun daha ne oluru olcak. " yani reddedildim en azından o kadar çok soğumaz ve bana kanka dememesinin nedenide büyük ihtimal beni üzmemek içindi neyse herkese teşekkürler bu durumlarda dinlenicek müzik önerirseniz sevinirim.
Sevdiğim kıza açılmalı mıyım?