AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
315Cevap
babası belli olmayan mı denmek istemiş anlamadım, babası erken yaşta ölen ya da görüşmeyen bir kızla neden evlenilmesin onu anlamadım..
Niyetim "kizina bak babasini al" degilse evlenirim :)
Saka bir yana babasi onemli degilde kiz nasil biri oturmasini kalkmasini konusmasini edebi namusu vs biliyosa evlenirim
Babasız olmak kötü bişey degilki niye evlenmeyeyim sonuçta nice babası olan kızlar var ama hiç bişey ogrenmemis.
kız düzgün olduktan sonra hiç birşey engel olmamalı evlendikten sonra o eksiliği yaşatmaz zaten bilincinde olur bunun daha hassas davranır bu konularda
Eğer babasız büyüdüğünden ötürü, yalnız kalmaya gelmiyor ve o sevgiyi sürekli erkeklerde arıyorsa biraz sıkıntı.
Aksi halde babası olmuş olmamış ne fark eder, evlenmeye karar verdiysem, her hali ile benimdir ;)
babası olmayan kız şımarık yetişmemiş kızdır candır iyidir hertürlü ve zaten sevgilimde babasız büyümüş gibi (öz babasını görmemiş üvey babasıyla sadece 5-6 yıl felan olmuş annesi evleneli)
Öncelikle başın sağolsun allah rahmet eylesin. Hayatta sorulmuyacak bir soru sordun be keşke sormasaydın saçma oldu aşk hiçbir engel tanımaz...
Tabiki , kimin ne garantisi var ki hayatta, Allah kimseyi başımızdam eksik etmesin , her an herşey olabilir
O nasıl bır mantık ya bızım basımızada gelebılır onemlı olan ona sahıp cıkıp bunu asla hıssettırmemek onemlıdır baba olmayıda bılmelısın koca olmayıda
Ne saçma soru bu böyle sanki babanı ne zaman kaybedeceğini sen belirliyormuşsun gibi.
ya ne saçma bir , soru sanki babasının olmamasını o mu seçti insanları böyle şeylerle yargılamayın
O zman babası olmayan erkeklerde sevmesin. Bunu böyle düşünen zaten insan değil uzak durun.
ne kızlar gördüm baba basında kendısı zinada , ne kızlar gördüm baba basta yok kendisi ailesine bakan...
Yok daha neler babasi yok diye insan evlenmek istedigi kisiden vazgecermi? Ölumlu dunyada yarina uyanacaginizin garantisi yokken..
Babasının olup olmaması bir kriter değil. Karakter, kişilik, davranış, hayat görüşü, kültür ve denklik gibi unsurlara bakarak bir yuva kurarım.
ne saçmalıyon
her kızla evlenilir
ama babası olan kızın babası büyüttüğü için
babasına karşı saygısı sorumluluğu vardır
Babasi olmayan kizlara asiri zaafim var. Sahiplenilmek onlar icin cok onemli onlar ilk dokundugu teni unutamazlar hep bir yerlerde bir eksiklik hissederler tanidigim 6 kadar kiz var babasiz hepsi mukemmel insanlar. Ben olsam evlenirim. Cok sadiktirlar
Evlenirim. Baba sevgisini ben veririm verebildiğim kadar.
Niye yakışmasın ya nasıl bir düsüncedir bu babasi olupta bazilarinin halini görüyoruz asıl babasız büyüyen bir kız kocasina daha sadakatli olur
Ne alaka yaa oyle bir aileme yakismaz diye bir sey mi var? Bunu diyen zaten bir okuzdur, bunu diyen biriyle beraber olmak isteyen okuz bile degildir. Ne kadar igrenc ve asagilik insanlar var yaa..
Biri babasızmı dedi...
https://i.hizliresim.com/rQL09z.jpg
bu arada sorunun cevabına gelicek olursak :) erkekler hemen döktürmüş.. kızın babası yoksa evlilik dışı olarak dünyaya gelmiş.. belli olmayan bir baba.. aile ve akraba tarafından hoş karşılanmaz.. annesi böyleyse kimbilir kızı naısldır diye sorular sorulur.. asıl önemli olan şey ise bu kızın babası bellimi değilmi.. babası belli değilse kesinlikle evlenmem..
evlilik durumunun babasıyla anasıyla alakası yok ki kız iyi bir insan olduktan sonra isterse hiçkimsesi olmasın iyi bir insandan daha çok kim yakışacak zaten aileme
ne alakası var babasız olmakla? neden aileye yakışmasın?
bu nasıl bağnaz bir düşüncedir. ADAM olan daha çok kol kanat gerer benim bildiğim, aileme yakışmaz gibi bir düşünceyi de bu kafada olanları da kınıyorum
Hayır soru çok saçma neden yani onlar ayrı bir millet mi?
Kızı sevmeye sebep değildir lakin kız dengesizse de babasız buyumusini kız bahane etmemeli
Niye böyle bir şey düşüneyim? Ben o kızla evleneceğim babasıyla değil sonuçta.
Bana yakışmaz diyen kişi asıl sana yakışmaz :) olmaz yani öyle bişi rahat ol
Neden yakışmasın, ne alakası var... Ölümlü dünya. Ayıp yahu.
Evlilik aşamasına kadar geldiysem eğer zaten seviyorumdur ki geçmişi değil benimle olduktan sonraki zamanı önemlidir benim için yani (Evlenirdim)
Kızın babasıyla değil kızla evleneciğime göre sorun olmaz bir kayınpederim olmaz başımda dırdır eden x)
Bende Onun Babası olurum Gerekirse..
Sonuçta Herşeyim...
Eğer onu seviyorsam sülalesinden 1 kişi olmasa bile evlenirim.
Babası olmayabılır ama birilerini baba yapabılır böyle bakmak lazım :)
Boyle sacma soru soruyorsunuz Erkekler de haya giriyor :/(
Ne münasebet insan insandır benim de babam ya da annem olmayabilirdi.
Ne alakası var ki babayla, bence sevdikten sonra böyle şeylerin önemi yok
Çok saçma soru. Bakire olmayan biriyle evlenir misiniz? sorularından da saçma. Tabi ki eğer severlerse evlenirler
Sacma soru babasi vefat ettiyse bu Allahtandir yarin bigun herkesin basina ggelir
Bu tamamen, babasının yokluğundaki olgunluğa göre yapılabilir...
Bunu eksi olup gören çabuk olgunlaşan var , fırsat bilircesine davranan da !
Ne saçma bir düşünce bu..
Asıl öyle bir şey olursa daha çok sahip çıkarım
Sevgilim beni bu yuzden terketmisdi oyle bir kiz bize yakismaz diye
Sevgilin sana yakışmıyor koy dötüne tekmeyi gönder ibneyi
babası olmayan bir kıza neden ön yargı yüklensin neden başka bir aileye yakışmasın.
bir kızın gelişimi karakteri annesine bağlıdır.
ha anne olmasa da ne sorun olacak ki saçmalamayın lütfen.
Ölümlü fani dünyadayız
Babanın olmaması Senin evlenmeyecegin anlamına gelmiyor
Hem kocan
Hem baban olurum
Allah rahmet etsin
:)) :))
Benim de babamla annem 8 yasimdayken ayrildilar. Babama hasret buyumus bir cocuktum. Babasi olmayan kizlar sevgilisini diger kizlara gore 2 kat fazla sever. O yuzden evlenirdim.
cok dogru
Ne alaka.. asıl onla evlenirim.. o insan sevgiye aç olur.. bende sevilmeye aç.. e daha ne? hem sevgilisi , hem eşi , hem annesi , hem babası hem de kardeşi olurum.. öyle düşünmekte neymiş?
benimle kimse evlenmez o zaman. babamla annem ayrı. babamı belki de 15 senedir görmüyorum. kendisi ispanya'da yaşıyor. en son 2 sene önce telefonla konuşmuştum.
Babamı uzun seneler önce kaybettim , birde bizim tarafımızdan düşün.. Öyle bir kızın herşeyi olur zaten insan kendi aileside onun ailesi olur.. Bu kadar karamsar düşünme.
bu soruyu yazarken ne düşündün'de yazdın, merak ettim?
saçma bir soru olmuş.. ayrıca kendini ötekileştirmenin böylesini ilk defa görüyorum..
Cok malca bir soru faydali bulan ergenlerde var vay arkadas ya
Babasız buyuyen ya da babası olmayan kız kocasına daha bağlı kalır çünkü o sevgiyi hiç tadmamıştır
anasına bak kızını al demişler babasına bak al dememişler ;)
Babası olurum gerekirse. :):
Wowowo 👍
en iyi olmalı bu
seksi baba
Sonunda sinirli biberide gördüm biber resmi sinirleimi bozuyordu tamam ben okeyim :D artık banlayabilirsiniz herkesi gördüm :D
Bu iyiydi :)
Ne alaka babası yok diye neden evlenmiyorum ki hem babası hem kocası olurum sıkıntı yok 😄
Evlenilir tabi hatta babasına gösterecegi şefkati sevgiyi eşine fazlasıyla gösterir.
Tabikide evlenirim hatta bir fazla ilgi sevgi gosteririm ona kiyamam
evlenirin bide tercih ederim sevaptır kızın bir ailesi olmuş olur
Baba hiçbir şekilde bunu etkilememeli bence evlenecek insan ona hem anne hem baba hem bir eş olacak zaten
Kaderimde öyle bir eşim olursa eğer o zaman ben onu babam annem eşim yaparım ve kendimde babası olurum
Babasız bir kız ne demek ya? senin bir baban var canım Büyürken yanında olamamıştır buda senin suçun diil önemli olan senin karakterin
tabiki evlenilir neden evlenilmesinki sonuçta sevip evleniyosun basıyla evlenmiyosunya kızla evleniyosun :)