Babasız büyüyen bir kızla evlenir misiniz veya öyle bir kız aileme yakışmaz mı dersiniz?
Cevabın nedir?
Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Maddi manevi çok iyi bir hayatım var sayılır ve 5 senelikte bir ilişkim var ayrıca. Kız arkadaşımın annesi babası ayrı baba sevgisi görmemiş küçüklüğünde hep şiddet görmüş dünya tatlısı bir kız arkadaş. baba sevgisinden mahrum babasından nefret eden ama aynı zamanda babasının aldığı hediyeleri odasının başucunda saklayan bir kız. Benim hayatım. Yanında babama olan sevgimi gösteremediğim, televizyonda baba kız ilişkisi olan dizi film görünce gözlerinden yaş gelen bir insan. Benim yaşım daha 23 belki bunun ciddiyetine hala varamamışımdır ama ne yaparsam 10 defa düşünerek yaparım. Birgün şaka olsun diye çığlık attığımda korkup ağladığından tartışırken bile sesimi yüksektmeyerek kızarım. Film izlerken özellikle seçerek arar bakarım. Belki üzerine titrerim dışarı çıkmasına izin vermem kıyafetlerine karışırım arkadaşlarına herşeyine karışırım. Sevgilisi olduğum için değil bunlar. Ben sevgiliden önce baba olmak istedim hep olmaya çalışıyorum. Çok iyiyiz şu an gelecekle alakalı güzel planlarımızda var. En çok istediğim şey bir kız çocuğu mesela, ama düşündüğüm tek şey ben onun yanındayken kızımı nasıl seveceğim. Onun yanında nasıl öpüp koklayıp babalık yapacağım. O kızla ben evlenmem o kız benim evim olur.
55 Yorumla- +1 yıl
3 sene evvel yazılmış bir yazı. O geceyi de gayet net hatırlıyorum. Kız arkadaşım okuduğum şehire yanıma gelmiş odada uyuyor. İnternette dolanırken bu köşeyi görüp bir hışımla aklımdakileri yazmıştım. Yanlış bişey yok ama sadece şu an okuduğumda görüyorum ki hissettiklerimi yansıtamamışım bile. Gelelim bugüne. Kız arkadaşımla ayrılalı 2 seneyi geçiyordur. Açıkça söylemem gerekirse yukarıdakileri yazan bir insan da ilişki bitirip iki sene boyunca ardına bile bakmayabiliyor. Kendisinden haberim yok, merakım yok, pişmanlığım yok, Hayatın şartları değil, hayatın ta kendisi bunlar. Bugün yukarıdaki hikayenin noktasını koymak istedim. İyi günler, iyi hayatlar 👋👋
Soran+1 yılDemek ki hayatimiza giren o insan cok sevdigimiz cok deger verdigimiz bir gün gelir hayatimizda en yabanci biri olur nekadar tuaf demi?
- +1 yıl
Yaa ben hikayeyi okuyunca çok mutlu oldum şimdide bu yorumu okurken bi tuhaf oldum üzüldüm ya bence bir araya gelin o kız babasını kaybettiği için böyle çabuk alınıyor kalbi kırılıyor Vallahi Kendimden biliyorum. Bence yazık Bu hikaye çok üzüldüm gerçekten
- +1 yıl
Selam durup durup buraya geliyorum ve şusn bacaklarım titriyor kaç defa gelmişim ve her seferinde yazdığım şeyler o kadar önemli ki benim için. İlk geldiğimde ne kadar sevdiğimi ikinci geldiğimde hayatın işleyişine nasıl alıştığımı anlatmışım. Güzel olmuş bahsettiğim hatun 3’senedir evli yolu açık olsun. ben buralardayım buranın önemi büyük demek ki seneler geçiyor buradayım her ne yaşıyorsam allah başkasına yaşatmasın başka bişey demiyorum. O zaman 23 yaşındaymışım şimdi 29. Kendisini sevdiğime de ayrıldığıma da pişman olmadım. Hayat çok zor ve yavaş, İnsan böyle yaşlanıyor demekki. 32 . Yaşımda uğrarım selametle
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok fazla sahiplenilmek isteyecektir ister istemez, kendisine yasaklar konsun isteyecektir. Bir nevi babasının boşluğunu da bizde arayacaktır. Kız arkadaşımın mesela; babası var fakat doğru düzgün babalık yapmamış o da anlattığım psikolojide. Yasaklar koy, beni koru kolla diyor. Yönet beni dediği bile oldu. Erkeğin karakterine bağlı birazda. Benim babam 12 yıldır yok mesela. Ben onun bizi boş bıraktığı gibi kendi kurduğum ailemi boş bırakmıycam düşüncesindeyim o yüzden kız arkadaşımında istediği gibi sahiplenen, yasaklar koyan bazen mecburen yöneten ve fazlasıyla ilgilenen birisiyim. Ben onu kendi aileme yakıştırıyorum ki annemden ve ablamdan yana da hiç sorun olmadı. Anneme, ablama layık olduktan sonra, nerede nasıl davranacağını bildikten sonra kimse kimsenin ailesine yakışmaz diye bir düşünce olamaz. Olsa da mantıklı olamaz. Filmlerde ve sınıf farkının çok olduğu yerlerde oluyor o. Parası için seviyor falan muhabbetine çekiliyor. Ama biz normal insanlar arasında yakışmaz olmaz denmez saygı sevgi varsa.
60 Yorumla
Ne demek babasi olmayan bir kiz ya? O ne demek ya? Babasi olan bir insan normal da babasi olmayanmi anormal? Ben sanirim senin ne demek istedigini anlayamadim. Ama böyle bir soruyu nasil sorabilirsin halen anlamis degilim. Her insan hayatin zorluklariyla savasmak zorunda, babasiz demek savasmamakmi demek?
Bagzilarinin var da olmasa keske diyorlar, bagzilari kral olarak görüyor.
Neden babasiz bir kizla evlenilmesin? Onlar baska bir gezegendenmi geliyor? Hele hele aileme yakismaz nasil bir sözdür?
Bu soruyu yazarken fazla düsünmedin herhalde. Tekrar düsünmeni tavsiye ederim..70 Yorumla
Siz "ne alaka" diyosunuz ama anlamamışsınız sanırım bununla ilgili aklına takılan bişey var ya da kendiside öyle benimde babam öldü, ve hayatta en büyük dersimi o zaman aldım yani kendi ayaklarının üstünde durmayı öğreniyor ve bir anda olgunlaşıyorsun. O yüzden evlenmem diyenler büyük ihtimalle babası olmadığı için kendine sahip çıkamayan kızları görmüştür lakin çoğu kız böyle değil birini görüp hepsini aynı şekilde yargılayamamak gerektir. Ve Allah senin karşına eminim doğru insanı çıkarır.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle 22 yasindayim ve bu yasima kadar bir baba yokdu arkamda yanimda ve ciddi dusundum biri vardi ve ailesi babam olmadiklarini ogrendinde istemediler yakismas oyle bir kiz ailemize dendi gorusdum kisi de ayni sekilde ailesine hakk verdi ondan sordum bu soruyu acaba babasiz buyuyen bir kizin eksikligi ne diye
- +1 yıl
Babasız büyüyen bir kızın eksikliği sadece sevgidir! O kız sevgiye muhtaçtır! O kız babasının onu bırakıp Gittiği yaşta kalır aynı çocuk olarak, isterse yaşı 40 olsun o baba eksikliğini hep hisseder, bir miktar azalır ancak azalması için anne olması, eşininde hem o kadına hemde çocuğuna Babalık yapması gerekir. Babasız bir insan, sevgiye şefkate muhtaçtır. Bu durumu başka yöne çeken, beğenmeyen, kendine yakıştıramayan çok özür diliyorum o kahpedir. Ister erkek ister kadın olsun bu kişi.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
101
Cevap
313Cevap
Anası babası olmayan Cenâb-ı Allah (c. c.)'ın kulu değil mi?
İster anası olmasın, ister babası; isterse ikisi de olmasın.
Daha da ileri gidiyorum; isterse hiç hısım akrabası olmasın, isterse yetimhanede bir başına ailesiz büyümüş olsun.
Seviyorsan anası da sen olacaksın, babası da sen olacaksın, abisi de, kardeşi de, amcası da, teyzesi de; velhâsıl her şeyi sen olacaksın!
Evlendikten sonra tamamen sana ait oluyor o. Erkeklik gururunu bir yana bırakıp gerekirse kız kardeşlik de yapacaksın karına, bacılık da, ablalık da! Zaten gururu olmaz bu işin.
Anası babası yoksa, hısım akrabası yoksa kızın kendisinden istersin kendini. Ne var yani?
Babası yoksa ona babalığın ne demek olduğunu, bir babaya sahip olmanın ne demek olduğunu sen öğretirsin ona. Ne olmuş yani?
Artı; sen onun babasıyla değil, kızın kendisiyle evleneceksin!
Vallâhi de billâhi de sorun yapılacak zerre kadar bir tarafı yok bunun.
Vesselâm.50 YorumlaSizi anlayabiliyorum. Baba sevgisinden uzak büyümüş ve çeşitli zorlukları beraberinde getirmiştir. Babanın olmadığı için belki bir kaç neyse siz onu anladınız erkek müsvetteleri farklı yaklaşmış olabilir. Baban olmadığı için evlenmek istemiyecekleri sonucuna nasıl ulaştın bilmiyorum. Lütfen bu düşüncelerini kafandan at seven delikanlı biri elbet isteyecektir. Öyle düşünen birisiyle evlenmemen de isabet olurdu. Bunları kafanıza takmayın siz iyi bir insan olmaya çalışın Allah yardım eder. Üzmeyin tatlı canınızı.:) İyi dileklerim sizinle.
20 YorumlaNasıl annesi vefat etmiş bir erkeğin arkasından "Kaynanam yok oh kafam rahat!" diye düşünen insanlar varsa, bir kızın arkasından da "Bu kız ailemize yakışmaz!" diye düşünen insan aynı alçaklıktadır. Aynı seviyesizliktedir aynı şf. sizliktedir.
Her birimiz bu durumlarda olabiliriz. Eğer seni seven kişi böyle alçakça düşünebiliyorsa zaten senin onunla işin olmamalı ve biraz kendini topla. Öz güvenin artmalı. Ne demek ailemize yakışmaz? O kim ki ailesini bu denli yüceltiyor? O kim ki seni bu denli küçük düşürmeye itebiliyor? Eğer sen bu konuda kendi gelişimine fırsat tanırsan böyle şf. sizliklere müsaade etmezsin. Hiç bir zaman da böyle biriyle birlikte olmazsın.
Sağlıcakla.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir kızı seviyorsun ve de babası yok diye evlenilmez mi? Tabiiki evlenilir. Kişiler evlenir ve de kişiler kendi kararlarını verirler. Yetişkin insanlar sonuçta. Kişinin kendi kalbi içten onaylayacak. Mutlu olacağına yürekten inanacak. Allah gecinden versin. Herkesin babası , annesi olmuyor olabilir. Yadırganacak veya evlilik kararı vermede temel kriter asla olamaz. Biraz evvel de belirttiğim gibi kişinin kalbi bu evliliğin olacağına yürekten inanacak. Kız ile evlenilir yaşadığı üzüntü veya kaybı göz önünde bulundurarak daha da çok sahiplenmeli arkadaşını. Doğru eş adayı olmak bunu gerektirir kanaatime göre.
10 Yorumla
+1 yılKimi kızlar var mesela , babam yok diye yoldan çıkmışlar, her haltı yemişler. Tavırlarıda böyle asi her haltı yemek isteyen kız tipi , bence öyle bir kızı kimse istemez ama bunda babası olmsması sorun değil kızın tavırları sorun.
Bide kız vardır babası yok diye , sevgilisine çok değer verir her dediğni yapar , Ailesine karşı çok saygılı olur hatta en çokta babasını sevmeye çalışır sevgilisinin. Böyle kız her zaman tercih edilir, eğer bu sende söz konusuysa böyle olmaya bak , erkekler ailelerine saygı gösteren masum kız isterler.00 Yorumla
+1 yılEvlenirim hatta daha da bağlanırım. Babasından göremediği sevgiyi benden görsün. Korurum kollarım. Aileme yakışmaz falan diye bir şey kesinlikle söz konusu değil böyle düşünme.
102 Yorumla- +1 yıl
Herkesin yapması gereken bu..
Çocuk & Ebeveyn konusunda 916 cevap paylaştı. babasiz, anasiz, kardeşsiz, dedesiz, ninesiz, teyzesiz, dayisiz, halasiz, amcasiz, akrabasiz ve arkadassiz bile OLMASI HIC AMA HIC ONEMLI DEGIL !!!
hatta abarttigimi dusunebilirsiniz ama cocugu olmayan bir bayan bile olabilir yani evlatlik cocuk aliriz..
sadece ve sadeceeee KALPSIZ OLMASIN yeter………………………… ;)20 Yorumla
+1 yılNeden olmasinki? anneside olmasa bişey degistirmez benim için. En başta biliyorumki kimin başına ne zaman ne geleceği belli olmaz. Canimiz saniyelere bakiyor hatta bazen saliselere. bir diger acidan bakarsam benim için bir insanin karakteri onemlidir. Sevdigim insanin babasi mi yok? Baba olurum. Annesi mi yok? Ana olurum. Her ikisi mi yok? Ailesi olurum.
10 Yorumla
+1 yılBabayla yakışma ne demek ben onu anlamadım. ? evet evlenir misiniz bu soruya bende katılıyorum ama o açıdan değil ona sahip çıkacak, koruyup kollayacak, yeri geldi mi baba yeri geldi mi eş olabilecek, bir kusuru oldumu hor görmeyip birlikte düzeltmeye çalışacak olgunluğu kendiniz de Görüyormusunuz olmalıydı onların tek suçu baba sevgisi olmadan büyümek, bir kanatları hep kırık..
10 YorumlaBenim babamla büyümem veya babasız büyümem benim elimde olan birşey mi acaba? ya da kızın babasıyla veya babasız büyümesi kızın tercihimi ki? Tabiki evlenirim ve öyle bir severim ki hasret kaldığı baba sevgisinin acısını eksikliğini unutturmak için ömrümü veririm.
40 Yorumlakizdan kiza degisir asik olursun engel olmaz ama asik olmadigin biri cikar guzeldir herseyden onemlisi iyi huyludur ici iyidir yani ve temizdir ozaman onada engel yok bence yanliz cogu zaman madur ya da kimsesiz olan biriyle evlenmek garip degil bence herzaman eksik tarafta olma buyuklugunu gostermek gerek denge olsun.
00 Yorumlaitici bişeymis gibi söylemissin ama ne biliyim ben daha çok sahiplenirdim heralde derken anladım galiba ne demek istediğini alışkın değildir belki sahiplenilmeye dışlanyabilir o yüzden ama tanıdıktan sonra onu sadece ufak bir faktör sadece önemli mi? Kesinlikle değil
00 Yorumlaİnsanın ailesinden birinin vefatı kendi elinde olan bir şey değil. Bu durumda olan bir insanı bırakmaktansa daha fazla sevgi gösteririm. Çünkü zaten baba sevgisini yeterince tatmamış. Ayrıca bu utanç duyulacak bir durum olmadığı için asla ve asla yakışmayacağını düşünmem. Yarına kimin kalacağı belli değil. Allah korusun bizim başımıza da gelebilir. Birini sevmek demek onun tüm sorunlarına, dertlerine rağmen sevmek demektir.
00 Yorumlainsan kendine eş seçerken babası var mı annesi duruyor mu kardeşi ne diye bakmaz eş bu zaten gönül seçer, sen gönlünü vermişsen eğer bundan sonrası adamlığına kalır adamsan babası, arkadaşı, kocası, sevgilisi her şeyi olursun. erkeksen sadece ve adamlıktan nasibini almamışsan sadece kocası olursun o da bir gün sana verdiği bu tek sıfatı geri almayı da bilir. kadına çiçek böcek gibi değilde kadın gibi davranmayı öğrendiğinde toplum ışıldayacaktır zaten. öğrenir mi peki asla ;)
10 YorumlaOnun ne sucu varmiski!
Bazen kantarin topuzunu kaciriyoruz gercektennnnn110 Yorumla
+1 yılNiye evlenmesinler ki? Babası ne alaka hayırdır.. Yatağa kadını alacaksın babayı ne yapacaksın.. Baba evin direğidir.. Terbiye ahlak konusunda diyorsan terbiye adap edep anneden gelir anne baş edemezse baba sınırdır... Kotuluklerin girmesini engeller baba evdir evin direğidir ama anne temeldir... Evlenirken de anne babadan çok kişiliğine bakıyorsun ne ilginç insansın.. Millet kayımvalideye takar sizde kayınbabaya... Devir harbi çok değişmiş...
00 Yorumla
+1 yılNe kadar sacma yaa nedemek yakismaz isterse kimsesiz olsun sahip cikarim benim babam onun babasidir boyle niye dusunuyosun normal bir kizdan zerre farki yok
200 YorumlaSaçma bir soru. Bende babasız büyüyorum. O olmadığı icinde benimle evlenen olmazmı diye hic bir zaman sormadım kendime. O kisi bana babalik yapmadi. Ve ben o olmadan annemle birlikte herseyin üstesinden geldim tam tersine kendimle gurur duyuorum. Evlenicegin kisi babanla degil seninle evlenecek. O sana hem babalik yapar hem esin olur... heleki babani kaybettiysende sakin böyle düsünme..
20 YorumlaO mantik kiminse beynini skim ben babasinin oldugune ya da annesinin oldugune degil onun kisiligine bakarim durustlugune sevgisine bakarim babasi olmayan bir kizsa da ben sahiplenirim yeter ki kisiligi duzgun olsun dogrularini yanlislarini benle gorsun
00 Yorumla
+1 yılevet hemde ona daha iyi sahip çıkabilmek için yüzde yüz evlenirim
120 Yorumlaevlenmeyi bırak, sırf mezardaki babasının kemikleri sızlamasın diye onu başımın üstünde taşırım.
111 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde babam yok ve onu hic gormedim ben ama bu yuzden bazen nedendir bilinmez reddediliyoruz.. babasiz olabilrim ama annem benim hem babam oldu hem annem ona onun basini yere egecek tek birsey yapmadim hep gurur duymasini sagladim.. cok sacma diyemem tercih meselesi... ilerde evlenirsem esimin hem babam hem kocam olmasini isterim cunku buna gercekten ihtiyacim var korunmak kollanmak guvende olmak gibi ve babaya duyulan guven sevgi saygi gibi esimede duymaliyim
12 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm gercekten :(
Cevap sahibi+1 yılNeden
Bir mantık barındırmayan soru daha;
Babası olmayan kızın evlenmeye hakkı yok mu?
Evlenmek istemeyen erkeğin beyni saman doludur.
Babasıyla mı evlenecek? Kızla evlenecek.
Aşağılık kompleksinin bu kadarı yahu.33 Yorumla- +1 yıl
bravo kız sana yine koymuşsun lafı +1
Soran+1 yılSevgilim ve ailesi babam yok diyr kabull etmediler beni ondan bu sorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer babasi olmayan kizlarin vajinasi varsa sorun olmaz her erkek evlenir. yok eğer babasi olmayan kizlarin vajinasi yoksa iste o zaman durum vahim o kiz kesin evde kaldi. vajina erkeklerin olmazsa olmazidir. öyle gote boyle *** boyle soruya boyle cevap))))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayrimeşru bir çocuk olup babası belli olmasa bile, kişi kendisinden sorumludur. Ebeveynler bu durumda önemli değildir. Annesi fahişe de olabilirdi, ama kendisi nasıl biri?
Kızla mı evleniyorum, yoksa ailesiyle mi? Önemli olan evlenilen kişidir, bu yüzden kızın ebeveynlerini önemsemem.20 YorumlaEvlenmezler ! Bak bana ne haldeyim. Lanet olsun. Bide millet gelmiş salak salak benim ailem var benle daha mutlu olur diyor :@ delircem. Bide ayrılık acısı yaşarken mallarla uğraşıorum.
Sinirlendim gene :/10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 8,4b cevap paylaştı. O nasıl soru ya sanki utanılacak ayıp bir şey gibi tey allam.
70 YorumlaNiye evlenmeyeyim? Ben o kızı alırken hem babası hem annesi hem abisi hem kardeşi hem çocuğu hem halası dayısı... Kısacası herşeyi olmak için almıyor muyum? Mesele evlenmek değil, evlendikten sonra onun herşeyi olabilmek.
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bu nasıl bir soru? Yani yetim bir kız için böyle bir şey im düşüne bilir.. varsa öyle düşünen şerefsizdir.
42 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katiliyorum. Hangi evlat babasizligi rizasiyla tercih eder ki? Ben babasiz ve aslinda bakarsaniz annesiz buyudum. (Nefes almak ile babalik annelik olmuyor) Gereginden cokca maddiyat, yok derecesinde maneviyat ile buyudum. Berbat bir cocuklugum vardi. Ve hep yalnizdim. Simdi soran kim hangi curetle gelip de bana babasizligimdan dolayi laf edip etiket kondurabilir?
Bende babasızım benim ne suçum var. Ama bende senin gibi düşündüğümden kimseyle ciddi düşünmedim. geçici ilişkide olmadı zaten. Aile sorun çıkartır diye bu yaşıma kadar hiç evlilik düşünmedim..
03 Yorumla- +1 yıl
Ailesi niye sorun cikarsin ki?
Soran+1 yılBenimde ciddi dusundugum biri vardi onun aileside sorun cikartti yani istemediler oyle bir kiz ailemize yakismaz dendi
Babasız olmak, babasız büyümek kara bir leke gibi sormuşsunuz. Kimsenin böyle bir şey düşüneceğini sanmam. Evlilikte aileye yakışmama durumu olması için geçmişin kirli olması gerekir. Anne ya da babasız büyümekle alakası olamaz.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl düşünce ya. Yetime sahip cıkmak cennete girmeye sebep olabilecek sevaplardandır diye biliyorum. Babasız kızlara be olmuş. Karakteri baba vermiyo. Önemlidir baba ama kişinin karakteri daha önemli
10 Yorumla
+1 yılBenim yok. Hayyatimda gecmisimde gayet düzgün. sadece baba yok diye evlenilmycek kiz mi oluyoruz. Baba olusumn bir parcasi olabilir ama herşey degildir.
10 YorumlaBabasız büyüdüyse sevgiye ihtiyacı vardır.
Seviyorsak birbirimizi evlenirim,
Zaten o kız babasız olduğu için kötü niyetli de değildir.20 YorumlaYa ne ilgisi var böyle saçma sapan sorulara tahammul edemiyorum. Babasiyla mi evleniyosun kardesim ailesinden sanane?
20 YorumlaHep öyle bir sevgilim olsun istedim. Çünkü o Insanlar eksik olur bende o eksikligi doldurmak icin elimden geleni yaparim. Yetimin oksuzun sacini oksamak bile sevaptir.
10 Yorumla
+1 yılBabam yok or. pu olayim dediyse evlenmezler.
Babam yok ama ben babamın kızıyım dediyse hem babalık hem kocalık yaparlar.
İş kızda biter gizli.20 YorumlaOnun gözünde bir baba olamam ama, Baba şefkatini ona yaşatırım. Nasıl bir babanın prensesiyse benimde prensesim olur
20 YorumlaNasıl saçma bir sorudur babası olmayanın diğerlerinden hiçbir farkı yoktur. Babası olmayan'ın hem baba sevgisinin eksikliğini kapayabilme hem eşi hem sırdaşı olabilme ayrıcalığına ulaşmak ayrı bir sorumluluk ve güzelliktir.
00 Yorumla
+1 yılSaçmalığın dibi. Hayatta kimin başına ne geleceği belli mi sanki ölümler ayrılıklar olur tabi bunlarda hayatın bir parçası maalesef kimsenin hayatı dört dörtlük değil ki. s
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 533 cevap paylaştı. Elbette evlenilir neden evlenilmesin? dedim kendi kendime. Yorumlara baktım ve birinde açıklamanı gördüm. Sakın sıkma canını. Emin ol çok değerlisin. Onlar insan değil sadece. Düşüncesizler.
00 Yorumla
+1 yılben kimsenin evlenirken, evleneceği kadının babasının olup olmadığını sorguladığını düşünmüyorum. kaldı ki babasız büyeyen kadınlar bazı şeylerin farkına erken vardıkları için daha güçlü oluyorlar. bu da bir artı oluyor onlar için
40 Yorumlao nasıl bir sorudur ya? küfür ettireceksiniz illa adamı. "öyle bir kız" nedir? nasıl bir kızmış bu?
10 Yorumla
+1 yılBen kadinim ama niye evlenilmesin. Sonucta bir Erkek ve onunda ailesi icin kizin ahlaki onemli olmali.
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 7,2b cevap paylaştı. Babasız büyümesinin ne gibi bir kötülüğü olabilir ki?
Aksine daha sıkı sarılırım, koruma ihtiyacı hissederim..10 Yorumla
+1 yılUlan babası olmayan kızların ne suçu var? Ne demek yakışmaz? Benimde babam yoktu babasızlık ne zamandır kötü birşey. Ne saçma insanlar var ya
10 Yorumlaya şu gerizekalılar için ayrı bir site açsalar artık? cidden akla hayale sığmayacak sorularla beynimize ettiniz ya.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılYoo neden olmasın.. Ama dikkat et lütfen seni sahipsiz zayıf görüp kullanmak isteyen erkekler olabilir iyi insanlardan seç sevgilini beyfendi edepli olsun..
00 Yorumla Hayatımda gördüğüm en saçma soru. Tam tersine babası olmayan bir kızla evlensin erkek ona baba olsun es olsun kardes olsun eksik yanlarını yaralarını sarsın bir bir.
12 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünenler ne bileyim sanki biraz, nasıl ifade etsem
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılNe alâka?
Düzgünse seversem LEYLEKLER getirsin istersen ;)
Kişilik önemli...50 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,9b cevap paylaştı. ne saçma bir soru ya babasız olması onun kötü olması demek değil ya kız iyi birisiyse ve seviyorsam hiçbir şekilde kararımı etkilemez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne alaka yaa böyle bir beyin var mıdır ben merak ediyourm. herkesin başına bu gelebilir bu bir eksiklik midir evlilik için... kim sana bu düşünceyi düşündürecek bişey yaptı anlamadım :/
13 Yorumla
Soran+1 yılGorusdugum biri vardi ve o ailesine beni anlattinda oyle bir kiz bize yakismaz dendi tabi gorusdugum kisi de ayni fikirdeydi ve ayrildi benden babam yok diye
- +1 yıl
O onun ibneligi. Bence çok sanslisin. Boyle biriyle iyi ki evlenmemissin...
Cevap sahibi+1 yılcanım benim öyle bir fikre sahip bir aileden kurtulduğuna sevinmelisin ve onlar öyle söyleyip seni kırdıkları için elbet bunun acısını çekecekler ama unutma ki seven bir insan ne olursa olsun sevdiğini bırakmaz üstelik babanın olmaması senin suçun değil :( üzülme akın Allah'ta hayırlısını iste sadece :)
+1 yılNe munasebet. Bizde erkeklerle ailesi yok diye veya annesinden babasından biri yok diye es geçelim o zamsn
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 355 cevap paylaştı. böyle bir sorunun burada olması bile saçma * mal mısın ya
20 Yorumla
+1 yılEvet evlenirim.
Bu şeyler çok saçma bu nedenle evlenmemek bana göre30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabası belli olsa ne olur olmasa ne olur kızın yaptığı iş farketmez önemli olan gönül rahmetli abimin bir lafı vardı "sevdiğin kız sosyal tesislerde çalışsın çıkartırsın evlenirsin" büyüdükçe anladım ki doğru söylüyor yeterli mi?
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı. bence sorun olmaz zaten hem daha olgun olur hem ona sahip olurum daha kuvvetli bir ilişki olacağına inanırım
10 Yorumlatabiiki :D hatta bir adım öndedir :D ilk aşkı olacaım demektir :D
20 Yorumla
+1 yılrabbim nasıl bir soru bu böyle. kendinizi ezik görmekten göstermekten yorulmuyormusunuz. nolmuş baban yoksa. benimde yok. hayata tutunacaksın.
00 Yorumla
+1 yılBabalık güdüsü taşıyan biri ile evlenmesi şart aksi takdirde bazıları babasızları kullanmak istiyor nede olsa başında babası yok rahattır diye
00 Yorumla- Devamını Gör (354)
Devamını Gör(399)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem