AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
315Cevap
insan olsun yeterki babasız annesiz olması önemli değil mutlululk önemlidir kafa uyuşması önemlidir ruh hali önemlidir bence
Ne alakasi var ki babasiyla evlencem sanki :D her koyun kendi bacagindan asilir kiz duzgunse evlenirim
O nası bir zihniyet l*n babası olmayan kız yakışmaz denir mi? Tamamen saçmalık (duymamış olayım bunu ya da okumamış falan işte)
Babasız büyümüş olması aklıma kötü bir şey getirmez. Senin baban ise Allah rahmet eylesin, eksiklğini hissettirmesin
Annesi de güzel yetistirmis olabilir sadece terbiyeyi baba vermez.. gayet normal bir durum kimse kendi secmiyor sonuçta bunu.
bu soruları nereden buluyorsunuz ne kadar saçma nedemek aileye yakışmaz hem kocası hem dostu hem babası olcaksın gerekirse
Aksine evlenmek icin daha cok çabalarım neden istemeyim
Babasızlık nedir bilirim. Onun halinden en iyi ben anlarım. Asıl onlarla evlenicen zor gün görmüş kanaatkar saygılı...
neden yakışmasın benim de babam vefat et evleneceğim kızın huyuna suyuna bakarım ölümlü dünya sonuçta hepimiz ölücez birgün
benim de babam vefat etti ölümlü dünya sonuçta hepimiz birgün ölücez evleneceğim kızın huyuna suyuna bakarım ben
neden evlenmiyeyim ki aksine eşime hem kocalık hem babalık bile yapardım sonuçta o benim herşeyim olduktan sonra...
Neresi yakışmaz? Tam tersi babasız büyüdüğü için sevgiye ihtiyacı var, daha çok sevgi göstermeliyim diye düşünmeliler^^
evlenir gerek eş, gerek baba, gerek arkadaş gerek dost, herşeyi olurum. mutlu edebilirsem ne mutlu bana
Benim son 3 kız arkadaşımında ailesi ayrıydı. Ulan ya bende birşey var ya da kaderimde. Yani bence farketmez. Sevdikten sonra hiçbirşey engel değidlir..
Eger kiz bu durumdan keyifliyse , sıkınti yoksa bana karisan eden yok diye evlenmemeyi tercih ederim ama diger turluyse evlenirim ve duygusal yaklasimim daha yuksek olur.
saçmalık bence neden evlenmiyim ki onun yeri gelince babasıda olurum kocasıda babasız olmak onun suçu değilki hem sevgi görmediğinden daha çok bağlanır karsıdakine
Çok yakın bir tanıdığım vardı. "Babası olmayan kız ne idüğü belirsiz olur hayatta evlenmem" derdi.
Yüce mevlam; babasını kaybetti allah rahmet eylesin..
Ha sonuç mu
Kendinden küçük evlenme çağında bir kız kardeşi var kendisinin..
babasıylamı evlenecem kardeşim banane kızı seviyorsam kızbeni seviyorsa bu işbitti kızla evlenirim
Ne yani ben doğduktan iki hafta sonra babam trafik kazasında vefat etti bu benim suçum mu? Böyle saçma soru mu olur hatta babasız büyüyen kızlar eşlerine daha bağlı olurlar.
ben daha hiç ayırt etmedim babası olan babası olmayan diye
unutma senin de baban olmayabilirdi
Değil babası, ailesi akrabası olmasa bile fark etmez, sonuçta kızın nasıl biri olduğu önemli
Sahsen erkek olsaydım evlenirdim. Seviyorsam babası varmış yokmuş ne ki.. önemli olan o değil.
kayınpeder derdi yok ne güzel işte. ama tanıdığm biri vardı. babasız büyüdü. çoğı erkek ona sahip çıkmış (!)
Böyle bir soruya gizli kullanıcıdan bile "Hayır evlenmem," görüşü gelir mi sanıyorsun?
Babası olup olmaması yakışmak falan hiç bağdaştıramadım anlayamadım. Soru çok saçma geldi bana. :(
özelikle öyle bir kiz tercih ederim benimde yok ne var bunda
böyle soru mu olur? ben evleneceğim insanı karakterine göre seçerim. yetimhanede bile büyümüş olsa gözümde zerre kadar değeri olmaz.
bu nasıl bir soru :/ tabikide evlenirim. ona her türlü şefkat ve ilginin fazlasını gösteririrm üstelik.
Evlenirim Tabiki. Hatta Onu Evlenmeden Önce Bile Hem Sevgililik Hemde Yeri Geldiğinde Maddi Ve Manevi Anlamda Babalık bile Yaparı :D
Babasının olmaması neyi değiştirir ki? Hatta ona daha hassas davranmak o boşluğuda doldurabilmek gerekmez mi?
Ben evlenirim. Niye evlenmiyeyim. Sonuçta onun babasınıda alan Allâh o kızı yaradan da Allah onlara kalp mi vermedi.
Yakışmaz ne demek estafurullah öyle bir kızı üzmek ne bileyim l*n bak üzmek kelimesi bile içimi burktu el üstünde tutulası tipler onlar
İki ciddi düşündüğüm eski sevgilimnde babası yoktu yürüseydi evlenirdik ama yürümedi. Evlenilir yani içini rahat tut.
ne saçma bir soru bu allah aşkına , babası olmayan olmus olan ya da babası terketmiş olanlar evlenemez mi? Bunu dusunmen bile anlamsız bence..
Sıcak bir aile ortamında büyümek güzel bişey ama pekçok anne baba bunu çocuklarına sağlayacak durumda olamıyor.
Babasının olmayışı bir suç değil ki, yani böyle bir ayrım yapmak cahillik olur.
Hem öyle bir kız daha çok ilgiyi bile hak eder yani.
Babasi olsa ne olacak babasinidami, nikahima alicam 😃 ben annesiz buyudum beni ailesine mi yakistirmiycak kiz simdi
Saçma bir soru olmuş baba önemli ama sırf babası yok diye evlenmekten vazgeçen kimse yoktur heralde
Oyle biri vardi
Alakasi yok insanlar bunu dusunmez bile. Senin aklinaa nerden takildiki bu?
Sevgilim daha dogrusu eski sevgilim ve ailesi oyle bir kiz istemediklerine ve aileye yakismaz dediler buda baya kafama takildi ondan sordum
Bu cok uzucu bir durum :( sen takma kafana ve allahin adaletine guven elbet herkes yaptiklarinin soylediklerinin bedelini oder.
Yakısmak ne demek, insana insan olan lazım babasız kalmak senin iradende olan bişey değil neticede bununla seni yargılamakda insani olamaz.
Herşey onun karakterinde biter. Ayrıca kim olursa olsun babası olmadığı için kendinden uzaklasildigini bilse üzülürr. eminim kimsenin suçu değil babasız olmak heleki bir kız çocuğu için
Ne alaksı var aileme yakışmaz ne alaka o Allahın takdiri ölüm ne zaman geleceğini kim bilebilir ki 😮
isterse hiçbir şeyi olmasın, saygı sevgi güven olduktan sonra önemli değil :)
Evlenirim babasizlar evlenemez diye bir kaide yok bu sorunun sorulması bile çok saçma
Niye yakışmasın babası olmaması bir suç değil günah değil..
karşılıklı aşk sevgi ve sadakat olduktan sonra gerisi teferruattır.
babasiyla evlenmicem sonucta birbirimize yetmemiz gerekir eger seviyosak birbirimizi
Sorun yok, yeterki duygulara önem versin, sevgisine sahip çıksın.
Kusura bakma da ne saçma bir soru bu ya ne olmuş babası olmayan kıza insan değil mi o?
Arkadaşlar yeni babası olurum yazmış fakat, kız seni babası yerine koymayabiliyor malesef.
oyle dıyecek ınsana adam demem ben hatta ınsanda demem acaıp bı yaratıktır o
Benimde babam yok
Saçma düşünce böyle olmasını biz istemedik
Kıza bağlı.. hayat şartları onu ne duruma getirmiş ona bakarım..
Babasız büyüyen kız bence güçlü bir kizdir evlenirim
sorulara biraz da olsa mantık katalım lütfen ama ya.
Evlenirim tabiki de böyle bir ayrım yapmak bencilliktir...
oha, bu soruyu sorarken acaba beynini nerede bıraktı sorusu geldi aklıma, benim de babam yok.
niye evlenmiyim ki. babasız olunca evlenilmiyor mu ona babalıkta yaparım.
babası olmayanla evlenmek yasakmı ne alaka ya saçma saçma sormayın.. benimde babam ölebilir.
bende yalan yok baba sevgisi tadmadım 97 kaqybettim onu o yüzden sorun olmaz evlenirim
tabiki evlenirim. hem babasız büyüdüğü için daha bağlı olur