Sevgilim 2 aydır asker hergun Arıyor genelde ama yınede soğuk davranıyor kapatmak istıyor gibi annesiyle faln Konuşmayı daha çok istıyor sanki hergecen gun soğuyor benden ne yapmalıyım arkadslar?
Cevabın nedir?
çok riskli askerlik psikoljisi var bittikten sonra değişicek saatler geçmiyor diye sana öyle yapıyordur ve askerde olan insan hiçkimseyi düşünmüyor sadece kendini düşünüyor ben neden buraya düştüm diye, senle alakalı bir durum değil, sakın darılma küsme, soğuk davrandığına tteşşekür bile etmelisin soğuk davranmıyordur sadece oranın baskısı onu değiştirmiştir, yine seni seviyordur ama biraz cool düşünmeye başlıcaktır artık, kadınlar askerlik hakkında %1 fikir sahibi bile olamaz yanlış anlama sakın, çünkü %95 i o psikoljde oluyor ben General'in yanında haberci/ assistan olarak görev yaptığım için olaylara troll (bi nevi şaka) olarak bakıyordum hiç bozulmadı psijkoljim ama tamamı nerdeyse o durumda, devamlı gözlemliyordum askerleri sadece anneleriyle konuşurlar en korkusuzu bile orda yavru kedi kesiliyor gördük biz bunları.
110 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim batıda askerlik yapıyor ben Doğuda çalişiyorm şartlarım daha kotu yani arkadaşları bile yengeyı idare et demiş
- +1 yıl
sebeblerine basit örnek vereyim ; en düşük ihtimal diyelim 4 saat nöbetiniz var ki çoğu yerde 6 oluyor, sabah saatlerinden 18:00 kadar normal mesainizi zaten yapıyorsunuz sonra 19 :00 da nöbet başlıyor 21:00'da bitiyor, 21:30 gibi uyuyorsunuz 01:00 da yine nöbet var 03:00 a kadar sürüyor, nöbet bitiyor uyumaya geçiyorsun 06:00 'da kalk emri geliyor. düşünün. Uyumak çok önemli değil de aralıklı saatlerle nöbet tutup yattıktan sonra tekrar gecenin ortasında kalkınca ruh bozuluyor sonrası sökük ip gibi geliyor. Askerlerden hayata dönük şeyler beklemeyin onlar askerliğini bitirene kadar çünkü tahmin edemeyeceğiniz kadar zor bir meslek.
Soran+1 yılNasl davranacağımı şaşırdım ve cok yoruldum
Soran+1 yılKara
Soran+1 yılKışlada
- +1 yıl
Benim sevgilim yeni gitti 1 ay olucak bu gün bana ara verelim falan dedi yazdıklarıma bakmadı 2 gün aramadı sormadı 1 buçuk senedir sevgiliyiz gayette ciddi düşünüyprduk aileler biliyordu sırf sevmiyorsun garanti görmüyorsun dedim diye adımı dövme bile yapmtırmıştı giderken ağlayarak gitmişti ilk bi kaç gün güzel konuşuyorduk sonradan aramalar yazmalae azaldı sonra hiç arayıp yazmadı ben psikolojisi kötüdür yine de yanında durayım diye sürekli yazdım bu gün güzel bi paragraf attım bakmadı bende artık hani zoruma gittiği için biraz sitemli bir şekilde yazdım özlediğimi dönmediğini ve sinirlenmeye başladığımı dedim bana artık birbirimizi özlemeyelim falan dedi beynimden vuruldum kısa bi sürede değişti ve elimden bişey gelmiyor aşırı seviyordum o da seviyprdu ama artık umutsuzlupa düşmeye başladım burdan okuduğum yorumların haddi hesabı yok çoğusu değişir alttan al falan demiş ama benim biraz inancım kırıldı ve ne yapacağımı şaşırdım bi de bırdan sorayım dedim her askerin kafası bir olur mu ve sizce düzelirmi?
En İyi Cevaplar
Sen yinede ona iyi davranmaya çalış malum komutanlardan sopada yiyorsun orda fırçada yiyorsun yeri geliyor tuvalette temizletiyolar adama orda. Eğer asker bittikten sonra yine devam ediyorsa böyle senden soğumuş demektir
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bütün gun aramasını bekliyorm hergun yarım saat konusuyorz sadece ankesorlüden arayabiliyor o soğuk davranınca Benmde morelim bozuluyor
+1 yılCok iyi yerde askerlik yapiyor benim erkek arkm hakkari de yapti askerligini 12 ay hayatimin en zor12 ayiydi... oyle soyliyim sabrediceksin anlayis gostericeksinn guvensizlikler korkular supheler yasiyor olabilir bulundugu psikoloji kotu gelmek istese gelemicek hapishane gibi yanii... belki biraz kafasini toparlamaya ihtiyaci vardir ve ordaa bazi yasadigi zorluklari sana yansitip seni uzmek istemediginden gecistiriyodur kisa kisa ona mektup yolla... ve guzel icine giyinecegi asker atleti al... ve kendi atletini de yolla bunu yap.
06 Yorumla
Soran+1 yılMektup yollamamı istemıyor Komutanları okuyormuş ve dalga geçiyorlarmış arkadaşları söylemiş
- +1 yıl
Ben annesiyle yollamistim mektuplari ve izne geldidiginde paket hazirlamistim gidince ac dedim kimse gormeden... komutani acicakken iceri girmeden demis komutanim beni vurun ama onu acmayin komutan da sevdigi icin onu acmamis iceri sokabilmis kutuyu... o zaman guzel yazilar yazses kaydi yolla yollayabiliyosan resim yolla bir sekilde ona kendini hissettir
Soran+1 yılAnnesi benden pek hoşlanmıyor ne yazıkki 1 ay sonra yanına gıtmeyı düşünüyorm
- +1 yıl
Annesi senden hoslanmiyorsa biraz zor isin... bence de gitmelisin yanina
Soran+1 yılEn iyisi gitmek sag ol
- +1 yıl
Git git hic vakit kaybetme...
+1 yılBenimde nişanlım askerde bende acaba demiştim ama kesinlikle değil soğuma falan değil öyle düşünme. Ya örnek veriyorum normalde konuşurken seni seviyorum der aşkım der vs. orda söyleyemezki bir ton arkadaşı var komutanları var.
Herşeyi geçtim askerlik psikolojisi var o canı sıkkın konuşuyosa sen iki katı neşeli konuş, o hiç söylemese bile sen onu nekadar özlediğini söyle.
Yürüsün istiyosan yolun uzun :)01 Yorumla
Soran+1 yılO sevdiğini özlediğini söylüyor ama günde sadece yarım saat konuşabiliyoruz ankesorlüden Arıyor ve soğuk davranıyor ne yapacagm bilmiyorm
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
nerede askerlik yaptığına bağlı eğer doğu ya da güneydoğuysa psikolojisi bozulmaya başlamış olabilir genelde böyledirler. aynısını bende yaşadım tabi bitti :) askerde zaten aileye anneye özlem çok oluyor duygusal davranabilir. ileriye dönükse ilşkiniz kurtarabilirsiniz eğer değilse zaten gözü dışarıdadır bu yzden sana böyle davranıyordur
05 Yorumla
Soran+1 yılCiddi düşünüyordk ama hergecen gun daha soğuk davranıyor batıda askerlik yapıyor
Soran+1 yılBenm sevgilim kimseyle konuşamaz herhalde tel yok yanında aldattığını nasl öğrendin
- +1 yıl
ondada tel yoktu hiçbir erkeğe güven olmaz canım benim beni de arkadaşının telinden arıyordu. bir gün beni aradığı telefondan aradım arkadaşı çıktı neyse işte konuştuk size birşey demem gerek dedi buyrun dedim 30 yaşında dul kadınla konuşuyor dedi ilk başta nasıl felan dedim sonra beni aradı sordu kim dedi sana dedi sanane felan dedim sonra itiraf etti.
Soran+1 yılHaklısın canm erkeklere güven olmaz
benimde nişanlım şuanda askerde ve bende aynı şekil soguk davranıyor bana ben yurt dışında yaşıyorum ve yurt dışı paketi almış ama fazla konuşamıyoruz senn yine iyisin yarım saat ben gunde en fazla 7 daka konuşabiliyorum.. gerçekten zor bir durum yanı
ve ben aşırı sinirli bir insanim yanı tamam askerde piskolojisi bozulmuş olabilir ama onun tavırlarına sessiz kalamıyorum biliyorum seviyor beni bende seviyorum fakat ilerlemiyor ayrılmaya iki adımdayim.. 🥲12 Yorumla- +1 yıl
Gamzeciğim ben de çok sinirli ve sabırsız birisiyim, yanıtının üzerinden 5 ay geçmiş acaba nasıl bir çözüm yolu buldun benimle de paylaşabilir misin? Özelden yazamıyorum yeni kaydolduğum için kusura bakma lütfen.
- +1 yıl
@sadelisoda benimde sevgilim askerde 28 gün oldu gideli hiç iyi değilim bende böyle şeyler yaşıyorum 😔
+1 yılKanka aynı benimde 2 ay oldu gideli kavga edip duruyoruz hiç takmiyor ben geberdim evde hastanelikler oldum takmadi sana soyle diyim gelmesine 4 ay var bekliyorum hala hic bisi olmadan iyi davran oda düzelcek zamanla ya da o yszana kadar yazma sürünsün koymuslar ortaya asker piskolejisini aga öyle bisey Yok seviyorlarsa arkasında bekleyeni el üstünde tutacaklar. Gidecegi varsa gitsin takma bende oyle yapıyorum
00 YorumlaAskerlık psıkolejısı hersey sıkıntı olur askerde devamlı emır altındassın tuvalete bıle ızınle gıdıyosun bıde safak azsa sıkıştır
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay var bitmesine sıkıstır derken
Soran+1 yılHımm tamm
+1 yılAskerin psikolojisi berbat oluyor, onu bu dönem de idare et, rahat bırak, fazla üstüne gitme. Konuşmak istediği zamanlar da konuş, istemediği zamanlar da üsteleme.
03 Yorumla
Soran+1 yılHergun en fazla yarım saat konusuyorz zaten aramazsa hiç konuşamayız ki
- +1 yıl
Biraz idare et, oranın psikolojisi berbat oluyor.
Soran+1 yılAnladım sag ol
Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı. Psikilojisi bozulmustur cocugun ne yapsin askerlik bildigin gibj degil ona moral ver ne bilim tabi annenin babanin yeri baska askerde onlarla kendini sakin kiyaslama
03 Yorumla
Soran+1 yılNasl morel veriyim ne soyleyım mesela
Soran+1 yılBunları konusuyorz zaten ama yınede soğuk Konuşuyor sag ol
Asker piskolojisi düzelir merak etme idare et altan al tamamı geçer
05 Yorumla
Soran+1 yılKızıp simirlenmıyor bile sadece susuyor en kötusude bu zaten alttan Alınacak bir durum bile olmuyor
Soran+1 yılHerzamn ben konuşuyorm 2 ay oldu zaten
Soran+1 yılAnladım sag ol
sakin ol asskerde oldugu için piskolojisi biraz bozuk olabilir
09 Yorumla
Soran+1 yılNe zamn ve nasl düzelecekki psikolojisi korkuyorm surekli boyle devam etmesinden benimde psikolojim bozuluyor
Soran+1 yılYanına gitsem düzelir mi yınede
Soran+1 yılEn azından beni unutup unutmadığını anlarım
Soran+1 yılBuraya dayanamam ama seni düşünerek dayanıyorm dedi ama umarım doğrudur
Soran+1 yılTamm sag ol
+1 yılYeni asker özlemi var sizlere karşı üstüne gitme fazla
06 Yorumla
Soran+1 yılÜstüne gitmiyorm ama ilgisiz davranıyor
- +1 yıl
Yeni Asker belki Özlemi var ondanda olabilir
Soran+1 yıl2 aydır asker özleyen insan sevgilisiyle konusunca mutlu olmaz mı
- +1 yıl
Tabiki ama ailesiylede seninle konuştuğu gibi konuşmuyorsa demek ki bisey vardır ha ailesiylede seninle konuştuğu gibi konuşuyorsa mutlaka kötü bişey yoktur diye düşünüyorum
Soran+1 yılAilesıyle benimle konuştuğu gibi konuşup konuşmadığını nasl öğrenebilirim ki
- +1 yıl
Bilmiyorum işte
+1 yılSevgilin nerde askerlik yapıyor?
07 Yorumla
Soran+1 yılAnkarada
- +1 yıl
Doğuda askerlik yapsa anlayacam piskilojik olarak yapar diyecem ama ankarada yapıyor öyle davranması şaşırtıcı ben de hakkaride uzman çvş sevgilim bazen üstüme çook geliyor kızıyorum bağırıyorum ama sen ona biraz zaman tanı düzelir inşallah
Soran+1 yılBen de bunu anlamıyorm işte sonucta batıda askerlik yapıyo
- +1 yıl
Ver benim elime biraz süründüreyim onu sana eziyet etmenin cezasını vereyim :)
Soran+1 yılIyi olurdu ama ben ona kıyamıyorum işte :)
- +1 yıl
O sana kıyıyor ama senin adın ne
Soran+1 yılAdı mı niye sordun
+1 yılAsker piskolojisi onu aldatabileceğini düşünebilir
03 Yorumla
Soran+1 yılBana güveni sonsuz eminim
- +1 yıl
o zaman sorun seninle ilgili olmayabilir eğer varsa ailevi sorunları veya komutanların baskıları morelini düşük tutuyor olabilir fazla üstüne gitmemeye çalış.
Soran+1 yılHımm Tamm sag ol
ziyaretine git gidebiliyosan
01 Yorumla
Soran+1 yılGıtmeyı düşünüyorm
kendıne yakısıklı bır asker bulmustur
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç komik değil
asker askeri askerde Ziker
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durum bendede var
00 Yorumlavardır illa bir derdi sıkıntısı
06 Yorumla
Soran+1 yılBenimle ilgilimi acaba beni artk sevmiyor mu diye düşünmeye basladm
Soran+1 yılSorduğumda yorgunum dedi ve yakın ilgili davranıyor ozamn yani sorunca
Soran+1 yılumarım benmle ilgili değildir
Nerde asker
018 Yorumla
Soran+1 yılAnkara'da
Soran+1 yılNasl aldatsın ki kıslada beni
Soran+1 yılBikere çarsıya çıktı sadece ve amcasının evine gıttı baska biyere değil baska nasl aldanabilir ki
Soran+1 yılNeden safmişim
Soran+1 yıl2 aydır asker
Soran+1 yılEvet inandım 1 hafta geç gitmişti çunkü
Soran+1 yılNiçin geçmiş olsun
Soran+1 yılYa bit işine ya morelimi bozup durma
Soran+1 yılDoğru konus l*n
Başkasini bul
11 Yorumla
Soran+1 yıl2 Yıldır görüşüyorz ciddiydik yani Yorumlarını o şekilde yazarsan sevinirim
sormayı dene
01 Yorumla
Soran+1 yılSoruyorm yorgunum diyor surekli ben sorduktan sonra iyi Konuşuyor
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri