Sevgilim izne geldi. Henüz görüşemedik, mesajlaşıyoruz ama mesafeli konuşuyor. Neyin var dediğimde çok yorgunum diyo. Ama benden soğmuş olmasından korkuyorum.
Cevabın nedir?
Askerlik fazlasıyla meşakkatli bir görevdir. Zordur. Sıla özlemi , aile özlemi , sevgili özlemi , dost özlemi , özgürlük özlemi insanı fazlasıyla yıpratır. Aşırı duygusallastirir. Askerde belki yaptığın birşeye kırılmıştır , belki de ruhsal yönden iyi değildir. Ona biraz zaman ver ve yanında olduğunun ve onun için değerli olduğunu göster. İnşAllah düzelir...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Senden sogumadi merak etme gayet iyi biliyorm o durumu. Psikolijik olarak yorgun. Sevgini belli et yaninda ol ve fazla skma
81 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum, bende sıkmamanı şiddetle tavsiye ederim.
+1 yılHerkezin yorumlarindan da cikaracagimiz uzere askerlik pskilojisinin boyle bir etki biraktigini gorebiliyoruz.. lakin durum baskada olabilir bu denli bence konusmalarinda biraz daha sorguluyucu ol seni seviyorum dedigi andaki tavrini gozetle sonuc olarakta iliskinizin nasil bir hal aldigini rahatca ogrenirsin zaten ;)
10 Yorumla
Askerden duygu değişimleri olması çok normal benımde nişanlım aynen öyleydi bazen cok iyi bazen kötüydü ama hep sen bana iyi geliyorsun derdi. her zaman yanında olduğunu göstermeye calıs emin ol sana ihtiyacı var bazı zamanlar gelen haller sadece bunlar sıkma canını..
31 Yorumla- +1 yıl
Aferin. Anlayisli kiz.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
66Cevap
Asker psikolojisi var, duyguların en beteri. Çok uzun süre orada o kadar erkekle beraber kalınca normalliğin dışına çıkıyorsun ister istemez. O orada şafak sayıyor bence. Bir an önce bitirip normal hayatına dönmek istiyor belki de seninle görüşmek istiyor. Biraz zaman ver çok fazla sıkboğaz etme.
13 Yorumla
Soran+1 yılDağıtım izninde şu an . Dün gece geldi yani. Akrabalardı falan görüşemiyoruz. Neredyse hiç uyumadı 2 gecedir. Mesajlarda soguk, keyifsiz.
Soran+1 yılTamam. Teşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskerLik zor tabi. Biraz bunalıma girer. Sen Hep yanında ol. Anlamaya çalış onu. Geçer. Ama şöyle de bişey var tamamen bitip gelince daha zor günler seni bekliyor
34 Yorumla
Soran+1 yılYa kaprisini sinirini idare ederimde. Sevginin bitmesinden korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılYok bitmez sadece sen sabırlı ol
Cevap sahibi+1 yılBen mi
+1 yılsenden soğuma değil bende askerden geleli 6 ay oldu benm durum farklı ama ben askerde terk edildim.
soruna gelecek olursak askerde psikoloji tamamen farklı çünkü her yer erkek sosyal hayat yok nöbete gitgel göreve çık gel sürekli emir altındasın bir süre sonra beyin buna alışıyo ve askerden sonraki rahatlık onu korkutuyo ister istemez yeniden geri dönme korkusu var içinde ben daha yeni yeni atlattım ki zmanala düzelecektir00 YorumlaSogumamiştir emin ol biraz askerlik psikolojisini üzerinden atmasi gerekiyo çünkü rütbelilerin askerlere dediği tecavüz kaçınılmaz ise zevk almaya bakacaksin sözü erleri uygulamali egitimler yipratiyo yavaş yavaş isinir sivil hayata ve sana biraz zaman tani
00 YorumlaAskerlik öyle yapıyor malesef. Askerliğim bittiğinde dağdan inip binaları görünce şaşırmıştım meğer dışarıda başka bir hayat varmış diye. Hiç yaşamamış gibi oluyor insan yaptığı yere göre. Orda geçen süre o kadar uzun geliyorki kendini orda doğmuş gibi hissediyorsun
00 Yorumla
+1 yılAskerden gelen kişi genelde böyledir.
cok az kısmı sadık kalır
cünkü askerden sonra ikinci kez dogmus gibi hisseder. ve kısıtlı olan yapmadıklarını yapar.
kısacası dikkatli ol da bitmesin.20 Yorumla
+1 yılPsikolojik olarak çökmüş kendileri kafası iyi değildir üstüne gitme
haa unutmadan sakın Ha sakın tartışma ya da ufak bir şeyde kızayım felan deme...00 YorumlaBen ailemle 3 gun konusmadim. psikolojik durum. sen sevgini sabrini kaybetme duzelecektir ve acele etme
00 Yorumlaevde sağda solda onun istemediği bir hareket yapma bence hele askerliğini sınırda yaparsa usta birliğini sıçtın demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun askerde yaşadığı psikolojik travmaları, sarsıntıları, bunalımları sen bilemezsin askerde dayanamayıp intihar eden tonla insan var biraz anlayış göster
20 Yorumla
+1 yılSende ona mesafeli olma. Sıkmada. Askerlikde hasret zor geldi sanırım mesafeli davranarak ilişkiyi yavaşlatmak istiyo. Sen de mesafeli olma.
Sen ona sarılırsan seni öyle bırakıp gitmez hicbir erkek.
Erkek değilse gider.00 YorumlaAynısı bende de oldu. ama soğumadım. Sadece adaptasyon sorunu yaşıyor. sonuçta 1 sene boyunca ayrıydınız. haliyle ordaki insanlara arkadaşlarına alıştır. @bazinka nın da dediği gibi ilgini sevgini belli et.
00 YorumlaAdamin psikolojisi alt ust olmustur bukadar kafana takma seviyosan katlanicaksin. ve onu duzeltmekte senin ellerindeee
10 Yorumla
+1 yılYorgun ve sinirleri yıpranmıştır anlayışlı ol üsteleme kaybedersin
10 Yorumla
+1 yılAskerlik kolay birşey değil o daha mal gibidir bırak bir kaç gün kendine gelsin.
20 YorumlaKusura bakma ama senin yerini dolduran biri oldugunu dusunuyorum ya da senden bikmistir biraz sende rahat birak bakalim belkide dedigi gibi yorgundur ;)
09 Yorumla
Soran+1 yılYa acemilik yeni bitti. Ne ara benim yerime birini buldu
- +1 yıl
Simdi her zaman konustuguz icin askerden sonra konismadiginiz veya eskisi gibi mesaj atmadiginiz icin olabilir ve askerligi bilmessin ya da cok ezmislerdir bir takim kafasi yorgun vucudu simdi komtanlara ana avrat saydigi icin biraz bekle 3 ihtimal var ya dedigi gibi yorgun ya yerini dolduran biri var ya da ya da senden sogumus. . .
Soran+1 yıl3 hafta sürdü acemilik. Çok konuşamadık telefnu olmadıgı için. Sivil hayata alısamadım dyo
- +1 yıl
Eeeeeee tamam iste sana acikca soyluyor bekle askerlik bitsin acele edersen ecele gidersin biraz bekle kendisi aradigi zaman konis aramassa rahatsiz etme seviyorsa mutlaka doner sevmiuorsa umursamaz ama sen arada bir kendisini yokla fazla basi bos birakma sikma yardimci ol kendiaine okey ;)
Soran+1 yılTamamdır :)
Soran+1 yılÖzür dilerim. Teşekkürler ;)
Soran+1 yılTeşekkürler :)
sıkıntı yok piskoloji gitmiş onda haliyle az kafasını dinlesin :)
00 YorumlaAlakası yok bence adam sivil hayatı unutmuş asker psikolojisinden çıkamıyor durum bu
00 Yorumla
+1 yılİnsan askerden geldimi sadece sevgilisiyle değil kimseyle konuşmaz merak etme bu normal bir durum onunla ilgilenmeye devam et sıkıntı yok yani
00 YorumlaSevgilinle ilişkiye girdiysen hiç vakit kaybetme gir koynuna yok ilişki ye girmediysen git yanına sevişin dikkat et kızlığını bozdurma ama onuda rahatlat ona deger verdiğini bilsin
02 YorumlaErkek askerdeyken, kız kaportayı başkasına kaptırır ve soğuk davranır sende tam tersi olmuş.
02 Yorumla
+1 yılGay falan olmuş olmasın da kusura bakma aklımdan ilk geçen buydu..
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey degl.
- +1 yıl
ulan belki adamın pskolojisi bozulmuştur bide doğudaysa kendimden biliyorum her gün uçaksavarımı temizlerdim belki bugun baskın olur diye :D insan önemini almalı tabi
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. biraz bekleyip görmek lazım, ne yasadıgını bilemezsin
00 Yorumladaha askerligin sokunu atamamıştır heran sana emret komutanım diyebilir :D,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaskerlikte mantık yoktur, 1 yıl boyunca 10000 sapın arasında kalınca haliyle kafa kalınlaşıp duygular da asker gibi soğuk ve odun olur
011 Yorumla
Soran+1 yılBenimki daha acemiligi yeni bitirdi.
Cevap sahibi+1 yılacemilik daha zordur, anne kuzusu mu erkek arkadaşın?
Soran+1 yılÖyle deglde. Cok rahatına düşkün biri. Alır arabasını gezer bazen eve gtmez falan rahattı yanı.
Cevap sahibi+1 yılyani sonuçta askerlik soğuk bir yerdir yat kalk, yemek, eğitim hepsi dakik olmalı her sabah 6 da uyan vs... işler zordur ama alışır merak etme sana karşı değildir tavrı
Soran+1 yılInşallah.
Cevap sahibi+1 yılsize özelden bir mesaj atacam sakın yanlış anlamayın bayan
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılmalesef mesaj kapalı gönderemiyorum neyse can sağlığı
Soran+1 yılEngel mi var açayım gnder.
Cevap sahibi+1 yılbu üyeye mesaj gönderemezsin yazısı çıkıyor
Soran+1 yılEngeli kaldırdım. Yaz
Askerlik psikolojisi bu kızım bencil olmakdan vazgeç nerden gelip nelerle uğraşmıştır kendi haline birak biraz çocuğu anlayışlı ol
00 Yorumla
+1 yılkendide söylemiş işte yorgun sadece neden altında başka sebebler arıyorsun ki. ah bir inansanız
04 Yorumla
Soran+1 yılBizde böyleyiz işte.
- +1 yıl
umarın süpelendiğin gibi birşey yoktur. ama hayat sizin etrafınızdada dönmüyor bunuda bilmelisiniz. çoçuk askerden gelmiş ne sorunu var yerıne benle ilgilenmiyor diye üzülüyorsunuz ilgi gösterirmesi gereken biri varsa oda o bence. askerde ağaca mantara yaprağa selam veriyor adam gece 3 de yattakdan kaldırılıyor belkı. ya da üst tertip tuvalet yıkatıyordur kim bilir. ama doğru sana ilgi göstermesi gerekiyor haklısın.
Soran+1 yılIlgili olsun demiyorum. Biraz daha normal davransa yeter.
- +1 yıl
inş.
+1 yılYaninda ol askerligini doguda yapiosa bide uzun donemse yarina sag cikar misin belli degil hergun bu psikoloji ile yatiyor bide bu acidan bak. onu sevdigini hissettir
10 Yorumla2000 erkekle sen geçir o kadar zamani da görelim :D
10 YorumlaAskerliğin verdiği psikolojiden dolayı böyle davranıyordur biraz zaman verin isterseniz.
00 Yorumla
+1 yılaskerdeki arkadaşlarla değişik konulara girdi kafası düşünce yapısı değişti seni sevseydi eğer birgün gecerdi en fazla seni görmek isterdi.
00 YorumlaAdam orda stres altında haki siyah ve gri dışında renk görmemiş hatun görmemiş bir rahatlatsaydın bak nasıl değişiyodu
00 YorumlaBende şu an aynı durumdayım ama bir başkasiyla konuştugunu öğrendm ve 5 yıldır berabrz ama gel gör ki kesin bir isler dönüyordur ortada aman dikkat et
00 Yorumla
+1 yılSana acik acik soylim bende askerim. askerde cinsel hayatta sinir noktaya ulasiosun. şayet sen bu ihtiyaci karsilayamiyosan sana soguk davranmasi gayet normal bende olsam bakmam.
00 Yorumlabelkide askerde olduğu için konuşacak kimse olmadığından seninle çok ilgileniyordu?
10 Yorumla
+1 yılBin tane erkek icnde normalr kendini toplamsi zmn alablr braz korkma anlaysli ol
00 Yorumlaya sureklı erkek gore gore ınsanın pıskolojısı bozuluyor o yuzden oyledır
00 Yorumla
+1 yılolur öyle psikolojisi öyle cıkar iner idare et bacım
00 Yorumla
+1 yılOkadar yükü sirtindan atti oz güven full dür onda biraz zaman ver kendine gelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılO şu an afallamış durumda psikolojisi çok farklı. Üstüne gitme böyle düşüncelerle üzülürsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaskerde kafa gidiyo normal bişy askerden gelince belli bir süre sonra düzelir zanını sıkma sen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen den soğumuştur benyokken kim bilir ne b*k yedi bu demiştir :P
00 Yorumlayorulmuştur cidden. yol yorgunlugu faklan. inşallah orda birisini bulmamıştır
00 YorumlaAskerde olan bir insan kiz arkadisindan kolay sogumaz m. etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskerde fazla mastrbsyon yapamadigi icin seksten sogumus onu kendine kaptir öpüşmezsen kaybedersin ben ciddiyim
İyi geceler30 Yorumla
+1 yılARTIK KIZLARDAN HOŞLANMAYABİLİR
20 Yorumla
+1 yılŞapı çok vermişlerdir seninkine.
00 YorumlaAskerlik zor zanaat bıraz katlanman gerekir.
00 YorumlaAskerdeyken yeni birisni bulmuş :) geçmiş olsun
00 YorumlaŞap ın etkisindendir o 😄
00 YorumlaŞapın etkisi geçmemiş daha.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılAskerlik psikolojisidir. Geçer zamanla.
00 Yorumla Askerliği yeni başladı ondan ;-)
00 Yorumla
+1 yılannem bu tamamen geldiğinde ayrılırsınız
01 Yorumla
+1 yılAskerden dondugunde dahda kotu olucak o
01 Yorumla
Soran+1 yılacemilik zordu anlatırım sonra dedi bide. Nasıl daha kötü olcak?
hayır gerçekten yorgun tabi siz anlayamazsınız :D
03 Yorumla- +1 yıl
sanki biz yapmadık can atardık sevdiklerimizle vakit gecirelim diye yorgunlukmu kalır
Soran+1 yılPsikolojim bozuldu kötüym diyo. Dün gece geldi ondan görüşemedik biz.
+1 yılnormaldir adam asker :))
00 Yorumla
+1 yılAklı başına gelmiştir
10 YorumlaGerçekci bakmaya basladıgı ıcın ;)
00 Yorumlakesin soğumustur kesin
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı