Sevgilim askerde gelmesine az kaldı beni hiç aramıyor telefonu çok rahat kullanamadığını söylüyor fakat birkaç kez ailemi aradım bugün hep dedi beni neden aramiyorsun dediğimde ise bahane uyduruyor bu konudan dolayi sürekli kavga ediyoruz üzülüyorum aramıyo diye umrunda bile değil sizce artık ne yapmalıyım ve neden beni aramıyo olabilir mantıklı yorumlarınızi bekliyorumm
tıpık karaktersız erkek modelı askerdeyken can sıkıntısını gıdermek konusacagı bırı olsun dıye konusur sevıyorum falan fıstan der askerlık bıtmeye yakın ıs cıddıye bınecegı ıcın ayrılmaya calısır sogutma yontemı uygular. sevmıyorsa umursamıyorsa neden pesınden kosup sımartıyosunkı yol ver gıtsın. boyle yapıp senınle konusunca ılerde evlenınce sana sadık kalacagınımı dusunuyosun bellıkı kullandı senı saf olma
Birkaç hafta önce terk etti geri geldi değerimi anladığını söyledi ilk zamanlar aradı sonra aramamaya basladi tekrar terk etmek istese neden geri döner ki bı insan
Benim sevgilimde askere gitti geldi hiç böyle bir durumla karşılaşmadım yeri geldi ailesiyle konuştu yeri geldi bana vakit ayırdı hee yeri geldi ben onu rahat bıraktım kafa dinlesin diye kişiden kişiye değişiyor bu durumlar bence
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benimle sürekli mesajlaşiyor ama ben onu özledim yeterince bari görüntülü konuşalım sesini duyayım dimi ama
Görüntülü konuşacak yeri yoktur belki ona bişey diyemem çünkü biz de görüntülü konuşurken özellikle gittiği bir yer vardı komutanlar görüp de telefonu almasın diye çoğu zaman da konuşamıyorduk zaten. İlk ailesini arıyordu ben sıra da bekliyordum konuşalım diye şunu unutma ki her zaman aile önde gelir ama sana da düzgün bir açıklama yapması gerek bu konu da haklısın
Ya karantinadayken sana hiç olmuyor mu bunalıp konuşmak istemediğin zamanlar adam askerden gelicek nasılsa boğma nasıl istiyorsa öyle yapsın önemli olan gelince nasıl davrandığı evham yapmışsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
tıpık karaktersız erkek modelı askerdeyken can sıkıntısını gıdermek konusacagı bırı olsun dıye konusur sevıyorum falan fıstan der askerlık bıtmeye yakın ıs cıddıye bınecegı ıcın ayrılmaya calısır sogutma yontemı uygular. sevmıyorsa umursamıyorsa neden pesınden kosup sımartıyosunkı yol ver gıtsın. boyle yapıp senınle konusunca ılerde evlenınce sana sadık kalacagınımı dusunuyosun bellıkı kullandı senı saf olma
Farklı bir dünya burası askerim ordan biliyorum. Kendisini dinlemeye ihtiyacı vardır belki ustelememek lazım
Kimisi ayrılmayı kafasına koymuş diyo o yüzden mi aramıyo sence
Yani banada öyle geldi üzgünüm
Birkaç hafta önce terk etti geri geldi değerimi anladığını söyledi ilk zamanlar aradı sonra aramamaya basladi tekrar terk etmek istese neden geri döner ki bı insan
Farklı psikoloji dedim ya burası ayrı bir dünya sivildeki haliyle kiyaslama
Takip attım görmüşsündur özelden yazar mısın ben yazamıyorum sana
Benim sevgilimde askere gitti geldi hiç böyle bir durumla karşılaşmadım yeri geldi ailesiyle konuştu yeri geldi bana vakit ayırdı hee yeri geldi ben onu rahat bıraktım kafa dinlesin diye kişiden kişiye değişiyor bu durumlar bence
Benimle sürekli mesajlaşiyor ama ben onu özledim yeterince bari görüntülü konuşalım sesini duyayım dimi ama
Görüntülü konuşacak yeri yoktur belki ona bişey diyemem çünkü biz de görüntülü konuşurken özellikle gittiği bir yer vardı komutanlar görüp de telefonu almasın diye çoğu zaman da konuşamıyorduk zaten. İlk ailesini arıyordu ben sıra da bekliyordum konuşalım diye şunu unutma ki her zaman aile önde gelir ama sana da düzgün bir açıklama yapması gerek bu konu da haklısın
Evet öyle oluyor gevşekler
Sende mi yaşadın
Evet
Sonuç peki
Sonuç ayrıldık o başkasıyla evli ben başkasıyla
Ben Diyarbakır da yaptım telefon kullanmak çok zordu
Telefonu kullanabiliyor sorumu tekrar okur musun
Ya karantinadayken sana hiç olmuyor mu bunalıp konuşmak istemediğin zamanlar adam askerden gelicek nasılsa boğma nasıl istiyorsa öyle yapsın önemli olan gelince nasıl davrandığı evham yapmışsın
Ailesi varken seni niye arasın.
Sevgilisi olduğum için olabilir mi
Telefonu fazla kullanamadığı için demekki sınırlı sayıda arama yapabiliyor. Öncelik aile olduğu için ailesini arıyor
Gayet rahat kullanıyor
Ordan birini bulmuş olabilirmi. Nerde askerlik yapıyor
Ayrıldı barışmak istedi tekrar bulmuş olsaydı geri dönmezdi sanmam
Asker psikolojisi çok kötüdür
İnsanın ailesini arayıp sevgilisini aramamakla ne alakası var bunun onu anlamıyorum
Bazen ne yaptığını bile bilmiyor olabilir
Ayrılmayi kafasina koymuş
Nerden anladın
bir erkek en çok askerdeyken konuşur sevgilisiyle seninki tam tersi tecrübeme güven bence.
Askerde terk etti dayanamadı geri döndü sevmese neden dönsün ki
Erkekler askerde kendilerine bir yol çizer şu an barıştı ama gelmesine yakın ayrilicaktir.
Az kaldı ve geldiğinde benimle yapmak istediklerinden bahsediyor
Madem için rahat neden böyle bir soru sordun? Ters giden biseyler var hissediyorsun