Ablam 5 yıl önce Gazi Üniversitesinden Halkla ilişkiler bölümünden mezun oldu. 2 yıl boyunca iş aradı, ve şuan büyük bir alışveriş merkezinde bulunan bir giyim firmasında lise mezunu bile olmayan bir müdürün altında satış danışmanı olarak çalışıyor.
Senin özelliklerinin aynısına o da sahipti..40 Yorumla
+1 yılKimse şunun farkında değil malesef. Önemli olan hangi bölümü okuduğundan ziyade, o bölümde okurken 4 yıl boyunca kendini ne kadar geliştireceğindir. Bu sadece ortalamanı yüksek tutman demek değil. Fark yaratmalısın, diğerlerinden 1 adım olmak için çabalamalısın.
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet acık halkla iliskiler mezunu bir insan her isi yapar, magaza mudurude olur bankadada calısır, holding finans islerinede bakar
20 Yorumla
+1 yıltanıtımı seçersen hayır ama reklamcılığı seçersen evet.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Eğer insanlarla ilişkin oldukça iyiyse, diksiyonun düzgünse, dilin varsa ve kendine güveniyorsan bence önün açık senin arkadaşım :) Hiç şüphen olmasın :)
13 Yorumlaevet efendim önü, arkası, sagı, solu hertarafı acık :D üşütmez hasta olmazlarsa . iyi . sende bu özellikler varsa kesin halkla ilişkiler uzmanı oldun bile... başlangıç olarak daha sonra müdüre hanım.
20 Yorumla
+1 yılsinirleri kuvvetli biriysen ve iletişim becerin yüksekse tabiki olur.ama akşamları eve ütülenmiş bir kafayla gelip ne içtiğinden ne dinlediğinden keyif alırsın..stres yani tek kelimeyle
10 Yorumlahalk ve ilişkiler + işletmeden geçilmiyor sende gelirsen 14346457658679 kişi olucak
01 Yorumlabizim şubede de ingilizce bilen arkadaşlarımız var hatta iki dil bi arkadaşımız bireysel kredilere bakıyor biri de müdür yardımcısı kpss ye girin memur olun gerisi boş . . . :)
30 YorumlaKendini geliştirmene bağlı bir durum. Kendini geliştiren insanlara her sektörde iş var.
00 YorumlaMalasef, iibf oku hiç olmazsa açıkta kalmazsın. Her sektöre elleri uzanıyor.
00 Yorumla
+1 yılRusça ingilizce öğren önün açık evet eleman çok ama dil bilmeyen çoğu iyi meslektir
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılMesleğin önü açık. Orta ölçekli şirketlerden başlayıp büyük şirketlerde de iş bulabilirsin. İngilizce iyiyse İthalat İhracat yapan firmalarda seni değerlendirir.
00 Yorumla en fazla bankacı olursun hacı bankacılarının yarısından çoğu ya işletmeci ya halkla ilişkiler bölümü mezunu . . .
00 Yorumla
+1 yılHalkla ilişkiler ve reklamcılık okuyorum..Kendini geliştirirsen müthiş paralar kazanırsın..Dil bilmen lazım falan
10 Yorumlaişe girerken, daha çok Dayı gerektiren bir meslek dalı.
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil.Bitirip işsiz kalan tanıdıklarım var.
00 Yorumla hiçbi mesleğin önü açık değil
41 YorumlaEğer halkla ilgileniceksen halkımız bol.
00 YorumlaCeryan yapıyosa önü de, arkası da açıktır :D
00 YorumlaHayır, hele de bir kaç dil bilmiyorsan hiç yok.
10 Yorumlameslekten bile saymayan çok var onu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsayılır.
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem