Merhaba, üniversitete bir erkek ne zaman baksam gözü üzerimde. Tesadüfen çok fazla kaşılaşıyoruz, bir kere köşe dönerken çarpışıcaktık, az kalsın. Merdivenlerde karşıma çıkıyor, yanından geçiyorum falan, uni. binası 5 katlı ondan mıdır nedir anyalamadım, yardım edermisiniz lütfen?
Cevabın nedir?
+1 yılmuhtemelen seni önemsiyordur... bende aynısını yapardım hele yanına bir erkek yaklaşınca gidip ağzını burnunu kırasım gelirdi.. sonra kızın yanından geçerken trip atardım... ve okulun son günü benimle konuşmak istedi ama kabul etmedim.. nedeni öncesinde ben konuşmak istediğimde o şimdilik bu işleri düşünmüyorum demişti
07 Yorumla- +1 yıl
belliki senin de niyetin var ilgilendiğini göster bence :) zaten öyle direk gelse sana açılsa veya o tavırları gösterse derdim uzak dur... ama böyle seven insan temiz sever sende biraz ilgilen bence :)
- +1 yıl
bence hoşlanıyorsun ama aşık değilsin fark var ve dediğim gibi bu kişi seninle çıkmıyorken seni kıskanıyorsa 2 sebebi vardır 1. si gerçekten sana aşıktır 2. si bu biraz şizofrenidir seni sahipleniyordur başka yolu yok
- +1 yıl
kıskanmasa trip atmazdı bence sana
En İyi Cevaplar
+1 yılbence hoşlanıyor ve sizde ona karşı boş değilsiniz
314 Yorumla- +1 yıl
cesaret edip konuşsa sizinle bir çay içermisiniz onunla bir kafede
- +1 yıl
ah şu reddedilmek korkusu:)
- +1 yıl
yani sonuçta kaybedecek birşey yok.. olursa güzel olur. ama olmazsa dünyanın sonu değil bence.
- +1 yıl
çocuğun korkusu şu bence, hayır dersen birdaha sana yaklaşamaz. sonuçta hayır demişsindir. erkek te hisseder aslında. peki ne kadar süre oldu bu şekilde karşılaşmalar
- +1 yıl
Bak şimdi, geniş anlatayım, ben buna bakıyordum, ama kesinlikle hoşlanmıyorsum,1-2 haftadır ki, onun bana baktığını fark etdim, ve tesadüf eseri her yerde karşılaşıyoruz, merdivenlerde 2 kere yanından geçtim, bir keresinde merdivenlerde bana geçmem için yol verdi, bir kere de köşeden geçerken karşıma çıktı çarpışacaktık az kalsın, yani öyle, tesadüf diyorum çünki, ben daha önce böyle şey görmedim ☺️
- +1 yıl
peki sizi takip ediyor olabilirmi? sizce?
- +1 yıl
bir sakıncası yoksa özele gelebilirmisiniz
- +1 yıl
sustunuz?
+1 yılhoşlanıyodur bence bencceejejjdkdjdkkd bebebbebebebbennnncee
011 Yorumla- +1 yıl
benim de var şu an öyle birisi aynı ortamda olduğumuzda en az 1 kez göz göze geliyoruz kavgalıyız ama nefretli bakışlar da atmıyo bilmiyorum karışık :dd
- +1 yıl
ama kavgalı değildik geçen sene :Ddd
- +1 yıl
nasıl baktığını nasıl anlatıyım djjfkfj ama denk geliyo ben yeterince ondan uzak duruyorum ama bilmiyom mesele çocuğa gidip bişey desem ya amaaan bilmiyom git çocuğa de sen niye bana bakıp duruyon gülüm de çocuk da cevaplasın aonra siz kankiştoloşkoloşkoloştoşkoloş veya sevgiloşkoloşlokoştoşlotkoş olun mutlu son
- +1 yıl
ya ben de şu bahsettiğim çocuğa yazın gidip dicem ben seni seviyodum dicem puahah falan dicem işte çocuğun evine gidip aşağı çağırıp dicem bunları sonra o da şoka gircek ama sevgilisi olsada umrumda deyil sevgilisi yok ama olsun kdjfkfjfk neyse ya bilmiyom gidip itiraf etcem ama of abi adam gibi cümle kuramıyom kesin bu yazdıklarımı anlamadın ben de anlamadım zaten öööföfö
- +1 yıl
beklemiyo bence çünkü çocuk hem benle hem arkadaşımla kavga etti ama daha çok arkadaşıma sataştı ben de arkadaşımın arkasında durdum o arkadaşımla barışmak istedi ama bana mesaj falan atmadı bence beni sevmiyo ama olsun 2 senedir içimde kaldı yaz bir gelsinde söylğcem😂😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerşey mümkün olabilir ama bazen öyle olurki biri ile bir şekilde göz teması kurunca daha sonra istemesende bir şekilde sürekli göz teması kurabiliyorsun oluyor öyle hemen hoşlanıyor diye algılamamak gerek
214 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılakışına bırakmak gerek
Cevap sahibi+1 yıloluyor öyle insan hoşlanmasada bir kere göz göze gelince birde bu tekrarlayan bir durum olunca merakta ediyor acaba bakıyormu nasıl biri falan ondan oluyor zamanla neler olur daha iyi anlarsın :)
Cevap sahibi+1 yıltabi zaten önce bir tanıman gerek göz göze geldin diye aşık oluncak değil belki huyu huyuna uymaz belki senin anlaşabilceğin biri değil bakışla olcak şeyler değil zaten :)
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle tabiki insan dıştan bir etkilenicek ilk etapta ama esas önemli olan diğer durumların seni etkilemesi onlar olmadımı dıştan istediği kadar etkilesin pek bir espirisi olmuyor
Cevap sahibi+1 yılO yüzden ilk etapta duyguları bastırıp mantıkla hareket etmek en doğrusu oluyor sonradan üzülmemek için
Cevap sahibi+1 yılEn dogrusunu dusunuyon
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
+1 yıl5 katlı binada dikkatini çekicek kadar bakıyorsa iyidir. belliki sende beğeniyorsun. Az sende bakta cesaret gelsin adama seninle konuşsun
01 Yorumla
+1 yılNiyetini bilemezsin. Ne amaçla baktığını, aklından neler geçtiğini...
04 Yorumla- +1 yıl
Herkes öyle görünür, ama kimse kimsenin ne olduğunu bilemez
- +1 yıl
Dikkatli olmak gerek.. Allah korusun.
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Üniversiteye gidiyorsun sürekli bakan erkek hoşlanıyor mudur diyorsun :D SADSD:D:A:DA Yok bir akrabaya benzetmiş seni ondan bakıyordur.
05 Yorumla
+1 yılbüyük ihtimalle hoşlanmaktan çok cinsel icerikli düşünmüş olabilir
00 Yorumlanasıl baktığı önemlidir bakış var, bakış var sonuçta :)
011 Yorumla- +1 yıl
gayet basit çalışıyor kadınlarınkine göre çok basittir bence. en basit örneği buradaki kızların en çok sorduğu sorulardan bir tanesi seviyor muyum bilmiyorum, ne karar versem gibi ikilemli bir halin göstergesidir. ama erkeklere bak bide adamlar direkt hoşlanıyorum agalar nasıl yapsak bu işi diyorlar :D
- +1 yıl
ya bir git işine be neresi kolay. konuşmak için sevdiğin kıza doğru yürürken o an insanın aklından bin bir türlü şey geçiyor ah bide o cümlenin sonunu getirmek hiç bahsetmiyorum. kız ise sadece durup dinliyor ve karar veriyor bundan daha kolay ne var ki :D :D tabi tüm bu söylediklerim gerçekten sevenler için geçerlidir
+1 yılkarşılaşmalarınız tesadüf değildir. Eminim sana kendini gösterebilmek için sürekli denk gelmenizi sağlıyodur
13 Yorumla- +1 yıl
o zaman karşılaşmalarınız büyük şans demektir
+1 yılİşte buna büyük carpisma derler :))
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Götüne bakıyo da olabilir erkek bunlar belli olmaz
22 Yorumla- +1 yıl
eğer götüne baksa pek fark edeceğini zannetmiyorum :)
Her bakan hoşlansaydı..
11 YorumlaBakan da hoşlanır Milletvekili de
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. çirkinsen hoşlanmıyor. güzelsen hoşlanıyor.
01 YorumlaEvet ya da seni kesecek plan yapiyor
01 Yorumla
+1 yılBu durumda en az onun kadar sende ona bakıyorsun.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoslanmiyosan niye bakiyon sorunlrin mi var?
024 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIste boyle yapip unut vermiş oluyosunuz şu an büyük ihtimal cocuk aklinda nelr kuruyodur ;)
Cevap sahibi+1 yılHoslaniyo musjn sen?
Cevap sahibi+1 yıl:D ya hoslanmiyosan bakmasana cocuga
Cevap sahibi+1 yılBbakma amacin ne soyler misin
Cevap sahibi+1 yıl:d iyi iste daha ne istiyon sev cocugu iyi davran ona :))
Cevap sahibi+1 yıl:) kotu dusunen biri olsa utanmaz yanasmisti simdiye kadsr buyuk ihtimal kotu biri olacagini sanmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl:D iq m 147 tip var manitam yok cunku isyemiyorum xbhhxbxjx
Cevap sahibi+1 yılYok isteyebilir simdi bilemicem ben dokunma olan bir sevgiliden bahsetmiyorum. Temas olmaksizin sirf ses duyularak telefonda konusularak olabilir. Cocugun amacini bilemem
Cevap sahibi+1 yılO zaman cocuga birsz sans ver de kendini tanıtsın oyle dovcwk gibi bakmak yerine gulumse azcik
Cevap sahibi+1 yılGulumseme o zaman utanma numarasi yap boyle bak o bakinca kafani cevir heyecanlanip ne yanlis anlicak ya dovcek gibi bakiyonuz hep :d
Cevap sahibi+1 yılHehe beni takmıyo bana bakmiyo :))
Cevap sahibi+1 yılOyle anlar tabi :d
+1 yılHoşlanmadığım kadına neden sürekli bakayım ki :))
15 Yorumla- +1 yıl
bence hoşlanıyodur. yani ilk defa gördüğün biri olsa hani göz teması olabilir derim ama bu kişiyi her gördüğünde sana bakıyorsa ve sürekli denk geliyorsanız (yada o denk getiriyosa :)) ) hoşlanıyodur.
- +1 yıl
başla başla :) yeni aşklara yelken aç :)
+1 yılBelki gıcık oluyodur :S
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaliç Üniversitesi
Evet o çocuk benim05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHas... Aödnalsnaşsnsl
Cevap sahibi+1 yıl@ferdox6 tutmadı knk adsdaf
Gizli Üye(36-45)+1 yılçakmak istiyor sana
11 Yorumla
+1 yılOlabilir.:)
010 Yorumla- +1 yıl
Evt olmayada bilir. Cekingec biri deilsen sorsana.:))
- +1 yıl
Hmmmmmmm o zaman sende ona bazen bak. Eger hoslaniorsa yanina gelir.:))
- +1 yıl
Okayy.:D
- +1 yıl
Gelir gelir.
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?