Sürekli temas eden, bakış atan erkek hoşlanıyor mudur?

Ben 25 yaşındayım, bahsettiğim kişi 41 yaşında. Uzun zaman tanışıyoruz ve aramızdaki ilişki hep normaldi ama son 7-8 aydır onda farklılık seziyorum. Geçen hafta beni bir etkinliğe davet etti, başkaları da vardı yanımızda ama hep benimle uğraştı, sanki diğer iki arkadaş yanımızda değilmiş gibi bütün ilgisi bendeydi, hatta "sana bir bakan hayır diyemez ki sana" dedi, konu çok uzun olduğu için detaylandırmayacağım. Konuşurken sürekli omzuma, dirseğime dokunmaları var. O etkinlikte de epey yakın oturdu bana zaten. Bu hafta iki kere sempozyuma girdik, her iki seferde de bakışlarını üzerimde hissettim, defalarca göz göze geldik, bazen özellikle bana bakmak için döndüğü oldu. Direkt göz hizamda olduğu için görebiliyordum. Sempozyuma ara verdiğimizde dışarıda gelip kolunu bedenime sardı hafifçe, öyle yapınca ne yapacağımı bilemedim kaldım öyle. Bazen çok derin derin bakıyor gözlerime, bazen dibime dibime giriyor konuşurken. Karşılık vermiyorum öyle sabit duruyorum karşısında ama elimde değil, o böyle yaptıkça ben de etkileniyorum ama etkilenmek istemiyorum. Amacı ne bu adamın çözemiyorum ben ya.

Sürekli temas eden, bakış atan erkek hoşlanıyor mudur?