- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılBir erkek asla bir kızla arkadaş olamaz bu arkadaşlık farklı yerlere gider kim ne derse desin senden hoşlanıyor eğer hayatında biri varsa ciddi bir tepki göster ona bidaha yakınına bile yakşamasın.
07 Yorumla
Soran1 yılArkadaşım bile değil sorun orada konuşmuyoruz hiç
- 1 yıl
Cesaret edemiyordur konuşmaya ozaman
Soran1 yılNereye kadar devam edicek kii
- 1 yıl
Biraz daha sabırlı ol zaman ver ona baktın utanıyor sen bir adım at
Soran1 yılAy hayır dedikodumu yapar
- 1 yıl
Ozaman ondan sevgili olmaz zaten erkek adam sevgilisinin açıklarını kusurlarını kapatır saklar
Soran1 yılYa tanımıyorum işte hakkımda konuşsun istemem
Yapay Zeka Cevapladı
Ay şimdi, bir erkek sana yakın davranıyorsa bu illa ki senden hoşlandığı anlamına gelmeyebilir. Ama böyle farklı bir enerji mi alıyorsun, sana normalden farklı geliyor mu? Mesela seni daha çok mu önemsiyor, göz göze gelince hemen kaçırıyor mu bakışlarını? 🙈 Eğer hoşlanıyorsa sürekli çevrende olmak ister, sana özel zaman ayırmaya çalışır. Sence öyle mi? Haydi dökül bakalım, detay ver, beraber çözelim bu aşk bilmecesini! 💕✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılSadece arkadaşlıktan da doğuyor olabilir bu yakınlık..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılŞu sorulardan sıkıldım ya. Sormaktan bıkmadınız. Nerden bilelim hoşlanıyor mu nefret mi ediyor? Belki düşmanını yakın tutmak istiyordur belki tiksiniyordur senden belki de geceleri seni düşünüp mastürbasyon yapıyordur. Kendisine sorsana totoş.
10 Yorumla Belki arkadaşça yakın davranıyordur. Arkadaş biz sizinle sadece arkadaşça takılamayacak mıyız en ufak şeyde "aa benden hoşlanıyor" algısına kapılıyorsunuz
01 Yorumla
Soran1 yılKonuşmadığımız birine
1 yılBelki bi amacı vardır, belki seni kardeş-arkadaş gibi görüyordur, sen de ona kibar ve yakınsan bundan yüz buluyordur. Her şey olabilir yani.
03 Yorumla
Soran1 yılNoldu biliyor musun çuval değişti yani çorap yapılan çorapları çuvala koydum ben bi anda bu geldi gitmedi de sonra bidaha verdi abla onuda koydum neyse bastırdım çuvala elimi o da elini koydu bende direkt çektim elimi gittim işime hoşuna gitti bu durum suratından belliydi ve ben bugün çok kötü hastayım tuvaletten çıkıyorum telefona bakıyor beyefendi beni görünce bana baktı bende ters şekilde baktım sabahın köründe de bana baktı ya böyle işte ama ilk defa bu kadar yakın olduk
- 1 yıl
Aman tanrım neler olmuş neler yav
Soran1 yılNormalde öyle olmazdım da işte öldüm mide bulantısı tansiyon düşüklüğünden naparsa yapsın dedim umursamadım böyle oldu
Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Olabilir de olmayabilir de. Bir erkek seviyorsa hoşlanıyorsa hissedersin böyle sormazsın. Cevabı sen düşün artık
07 Yorumla
Soran1 yılAma bilmiyorum
Soran1 yılTanışmıyoruz ki konuşmuyoruz
Soran1 yılNiye bakıp duruyor o zaman
Soran1 yılOna sormak lazım
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yok kardeşim hoşlanmıyor.. sana yakın davranıyor bir kosede öldürmek için yarabbbiiiiiii iyice düşünemez oldu kadın milleti
022 Yorumla
Soran1 yılÖyleyse niye konuşmuyor
Soran1 yılNe evlisi ya bekar
Soran1 yılTanımıyorum çocugu
Soran1 yılya bak hergun iş yerinde böyleyiz sonuç yok
Soran1 yılTanımıyor ama niye bakıp duruyor diyorum
Soran1 yılAnlamıyosun sen o sürekli bakıyor neyse boş ver
Soran1 yılBen boşvermek için sormadım soruyu cevaplamıyorsan sus
Soran1 yılBoş yapıyosun sabah sabah
Soran1 yılBoşsa yazma.
Soran1 yılYazmani istemiyorum çok konusuyorsun
Soran1 yılSusss
Valla bilemem niyetinin ne olduğunu zaman kötü
12 Yorumla- 1 yıl
Belki niyeti iyi
Soran1 yıl@Urfalım636317 anlattım
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılBu mantıkla herkesten hoşlanıyorum?
Yok öyle bir şey sicakkanliyiz o kadar01 Yorumla
Soran1 yılAynen aynen
1 yılşimdi emin olamadım, 3. kişi olarak sizi yorumlamak daha doğru olurdu, çünkü sadece sevdiği bir arkadaşı olabilirsin.
00 Yorumla
1 yılHayır kişiliği sosyal sıcakkanlıysa sana özel bir yaklaşım değilse sevmiyor olabilir.
03 Yorumla
Soran1 yılArkadaş değiliz konuşmuyoz hiç
- 1 yıl
olabilir
Soran1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hoşlanıyordur ama asli amacını bilemezsin.. 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBilemiyorum brütüs bazilari profesyonel oyuncu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOna sor. İletişim her zaman her aşamada çok önemli bir olgu. Şu an aklında bir soru işareti var bunun iletişime gider …
00 Yorumla
1 yılPek çok kadına onları kırmak istemediğim için iyi davranırım. Bu hoşlandığı anlamına gelmez. Diğer yandan hoşlanıyor da olabilir. Bunu anlamak için onu denemelisin.
05 Yorumla
Soran1 yılNasıl deneyelim
- 1 yıl
Şimdi senin çocuğa bakış açın önemli. Sevgili mi olmak istiyorsun evlenmek mi istiyorsun yoksa sadece merak mı ediyorsun? Biraz zarf at işte. Seçmek istediğin yola göre. Biraz yokla sevgilisi sevdiği hoşlandığı biri var mı? Yavaş yavaş aç işte azından laflar al. Ama şunu unutma! Kadınlar erkeklere sorular sorduklarında anlık cevaplar alırlar. O an ne düşünüyorsa onu söyler. İleriye yönelik cevaplar vermez. Örnek; sevdiğin var mı açıkça sor? Dolaylı sorarsan kişiliğine göre ilk okul aşkından bile bahsedebilir sana. Bu da seni yanlış yönlendirir. Konu çeşitlendirilebilir. Senin ona yönelik durumunu bilmediğim için pek bir şey diyemiyorum. Nasıl laf söz alacağına artık sen karar ver.
Soran1 yılNoldu biliyor musun çuval değişti yani çorap yapılan çorapları çuvala koydum ben bi anda bu geldi gitmedi de sonra bidaha verdi abla onuda koydum neyse bastırdım çuvala elimi o da elini koydu bende direkt çektim elimi gittim işime hoşuna gitti bu durum suratından belliydi ve ben bugün çok kötü hastayım tuvaletten çıkıyorum telefona bakıyor beyefendi beni görünce bana baktı bende ters şekilde baktım sabahın köründe de bana baktı ya böyle işte ama ilk defa bu kadar yakın olduk
- 1 yıl
Senle oyunda oynuyor olabilir ya da nazlı tavırların hoşuna da gitmiş olabilir ancak nazlı tavırları anlayabilmesi için biraz bu işlerden anlaması gerek. Belli ki sevgili olmuş. Fazla güvenme dikkatli ol. Zayıf anını bekliyor da olabilir. Sen eğer görüşmek istemiyorsan hiç bakıp ilgilenme. O zaten yüzsüzse sana gelir çeşitli şekillerde seni tavlamayı dener. Anlarsın zaten ama bu çuval olayından pek bir şey anlamadım. Anlık bir şey olmuş. O an senin yaptığın o harekette komiğine gelmiş gülmüş olabilir. Sen sadece dikkatli davran.
Soran1 yılGülmek değildi normal hoşuna gitti işte dünde izleyip durdu beni mesela iş çıkışı bende bunu gördüm
Bu agzini boyle yapan kızları görünce tipik mala bağlamış gibi diye düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılNeye göre yakınlık gösteriyor
İyi niyeti olan hoşlanır01 Yorumla
Soran1 yılAnlattım
eğer hoşlanmıyorsak o kadar yakın davranmayız, ilginizi çekmeye çalışıyoruzdur mutlaka
01 Yorumla
Erkoların sagı solu belli olmaz hoşlanıyorsa daha net olması lazım.
10 Yorumla
1 yılerkeklerin neyi neden yaptığını sorgulamayı bırakalı çok oldu
00 YorumlaErkekten kadına kadından erkeğe arkadas olmaz biyoloji buna izin vermez
00 Yorumla
1 yılYani davranmasıma bağlı
011 Yorumla
Soran1 yılAnlattım
- 1 yıl
Ne anlattın
Soran1 yılİzliyor beni bir kere sabahtan akşama kadar izledi sonra dün baya yakındık ani oldu böyle yüz yüze ama hiç konuşma olmadı bugünde bakıp durdu böyle
- 1 yıl
Takip eder misin yani anlat bir
Soran1 yılAnlattımm
- 1 yıl
Staj meselesimi
Soran1 yılYoo iş çalışıyorum
- 1 yıl
Şu meseleyi baştan anlatır mısın bir ys valla
Soran1 yılBak şöyle bu çocuk bana bakıp duruyor bi kaç gün önce sabahtan akşama kadar izledi beni sonra dün mal değişti bu geldi onu almaya ben farketmedim fazla yapılanı çuvala koyuyordum geldi gitmedi suratıma bakıp durdu sonra bastırdım malı elimi koydum bu da elini koydu ben direkt çektim ama sonra geçtim yerime hoşuna gitti bu durum suratından belliydi ve bugünde izleyip durdu böyle yani ama konuşmuyoruz hiç
- 1 yıl
Bir şeyler hissediyor ya sana karşı yaşların kaç
Soran1 yıl22 ben
O da 26
1 yılBence hoşlanıyordur yoksa neden yakın dursun dimi.
01 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılacık sozluluk her zaman iyidir
01 Yorumla
Soran1 yılEee
1 yılÇok yakınsa evet
03 Yorumla
- 1 yıl
Anlıyorum...
Soran1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok. Arada samimiyet vardır
03 Yorumla
Soran1 yılYok konuşmuyoruz
- 1 yıl
Abazadır, çapkındır, ergendir. Ama yakın davranma biçimi de önemli. Mesela gev'şek gev'şek davranıyorsa o saydıklarım ona ait
Soran1 yılYok normal bakıyor
1 yılHer yakın davranan hoşlanıyor olsaydı ohoo
01 Yorumla
Soran1 yılNe ohoo anlattım
ya da daha fazla yakın davranmak istiyordur
01 Yorumla
Soran1 yılSabahtan akşama kadar baktı bana sonra benım olduğum yerlere geliyor yine bakıyor çıkışta bile bakıyor
Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı. Seni istiyor olabilirde
03 Yorumla
Soran1 yılSabahtan akşama kadar baktı bana sonra benım olduğum yerlere geliyor yine bakıyor çıkışta bile bakıyor
Soran1 yılNe alaka
1 yılYa yavşktir ya hoşlanıyordur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet yani yakınlaşmak istiyordur
00 Yorumla
1 yılKişiden kişiye değişir ya
00 Yorumla
1 yılKullanıyorda olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Bütün erkekler yakın davranır
00 Yorumla
1 yılHer erkek için geçerli değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBüyük ihtimalle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıleveeeeeeeeeeet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsende asıksın ona dımı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Belli olmaz
17 Yorumla
Soran1 yılBende de yok sonuç
Soran1 yılNe varsa söylesin bence onu istiyorum ben
Soran1 yılAy hayır söyler birilerine
1 yılŞimdi değilse ilerde net hoşlanır
21 Yorumlane kadar yakın davrandığına bağlı
030 Yorumla
Soran1 yılİşte sabahtan akşama kadar izliyor benım olduğum yere geliyor izliyor çıkışta da bakıyor
Soran1 yılBen bakmadığım zamanda görmüştüm gördüğün halde gözünü de çekmiyor
Soran1 yılMaalesef ki yok sadece iş yerinde
Soran1 yılHayır o işini yapıyor dikilip duruyor o kadar kişi varken benım olduğum yere bakıyor
Soran1 yılHayır yok tanışmıyoruz
Bilmiyorum valla hep böyle
Soran1 yılHastayım çok kötü bakıp durdu yine
Soran1 yılAy
Soran1 yılBen 22
O 26
Soran1 yılBakalım görelim
Soran1 yılDün işe gitmedim izinliydim bugünde izledi yanımdan geçti
Soran1 yılYakın olmaya çalışıyor işte
Soran1 yılBugün yine yakınlaştı bana bakıp durdu çok sinir oldum bakmasına alıştım da yakınlaşması hayırdır yanıma gelip duruyor
Soran1 yıl@flood44
Soran1 yılAynı yerde çalışıyoruz fakat konuşmuyoruz onun işi farklı benim işim farklı
Soran1 yılÇorabın içine bakıyor hangi çorap diye çorap artarsa onu götürüyor döküyor önüme öyle
Soran1 yılOndan önce yine geldi yanımdaki ablayla konusup durdu ben konusmadım orada gülesim geldi gülecektim az kaldı abla dedi efendim sesli konuş sesin çıkmıyor dedi 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Hoşlanıyordur tabii
01 Yorumla
Soran1 yılSabahtan akşama kadar baktı bana yer değiştim olduğum yere geldi yine baktı çıkışta bile bakıyor senn düşün
Ne tür bir yakınlık ona göre değişir
03 Yorumla
Soran1 yılİşte sabahtan akşama kadar beni izledi bir kere benım olduğum yerlere geldi yine bakıp durdu serviste bile baktı yüzüme
1 yılKendisine sor
01 Yorumla
Soran1 yılSoramam
1 yılHoşlanıyordur
01 Yorumla
Soran1 yılAnlattım oku istersen
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılErkelere güven olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum
- 1 yıl
Eee ozaman
Muhtemelen
03 Yorumla
Soran1 yılAnlattım oku istersen
Soran1 yılEvet
1 yılBi ümit
01 Yorumla
Bazen hayır
024 Yorumla
Soran1 yılİzliyor beni
Soran1 yılNiye
Soran1 yılÖylesine sürekli
Soran1 yılHayır dikkat çekiyor böyle yapması
Soran1 yılEvet lwkdkdkdk
Soran1 yıl22
26
Soran1 yılHayır ya ne yazması ben bisi olduğunu düşünüyorum ama varsa söylesin bu kadar basit böyle nereye kadar devam
Soran1 yılHayııır
Soran1 yılBen zaten beynimle hareket ediyorum saçma konuşma sadece dikkatimi çekti sordum
Soran1 yılO eklesin
Soran1 yılZaten
1 yıls*KS düşünüyordur
00 YorumlaElbette
00 YorumlaYohh
01 Yorumlakesin var mı niye öyle bişey
00 Yorumlaonları anlamak o kadar zorki
00 Yorumla
1 yılEvet muhtemelen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Olabilir
00 YorumlaEvet kesinlikle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bence evet
00 YorumlaBelli olmaz ya, olabilir bu durumlarda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılYooo
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir
00 Yorumla - Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne