Hep bakan erkek seviyor mudur?

Beni gördüğü an bana bakıyor ama ben bakınca kaçırıyor gözünü. Üstelik bizim iş yerinde Bi kız var onunla biraz konuşmuşlardı eskiden ben yokken şimdi ise konuşmuyıtlar bu bizim kızın sevgilisi var evlenme yolundalar ama hala bu adam hakkında konuşuyor ama adam onu la kesinlikle ilgilenmiyor konuşmuyorlar o zaman da arkadaşça konuşuyorlarmış ablam anlatıyordu. İşte adam beni kıskanıyor üstelik laf atıyor Bi adam bana bakınca. Beni görünce utanıyor eli ayağı dolaşıyor görüyorum yani diğer kızlarla çok rahat konuşuyor ama benimle konuşurken rahat olamıyor kesinlikle bu yüzden konuşma başlatamıyoruz ne yaşıyor bu bide kabadayı gibi biri ona bakınca gülmem geliyor Bi ara bir yere gittim tektim o da tekti karşılaştık düğmesini ilikliyordu pantolonun bana bakarak yavaş yavaş bilmiyorum kfkfk sizce ne yaşıyor şahsen ben onu sevmiyorum ama merak ettim
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar sadece bakınmakla yetinmiyo 3 4 defa bana pışt pışt yaptı arkama baktığımda gel işareti yaptı takmadım gittim düz sonra da ikimiz karşılaşınca laf atıyor kıskanıyor
Hep bakan erkek seviyor mudur?