Sevgilim kürt ve benim ailem ülkücü. Evlenmeyi çok istiyor ama ben çocuğu aileme nasıl kabul ettiririm bilmiyorum. Sevgilim burada büyümüş ama ailesi falan tam bir kürt yani. Bir de hdp'yi destekliyorlar. Napıcam ben?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBak kardeşim her kafadan yorum cikar kafan daha cok karisir sen taniyacaksin ALLAH var sahiplenme duygusu cok fazla evet karaktersizde var ama hepsi değil din dil irk ayrimi yapmak bize yakismaz seviyor sayıyor sadiksa sorun olmaz seni uzmemis sana sahip çıkmış hep korudu kolladi ve böylede olacaksa ailende bunlari sende görebiliyorsa ve sadece kürt diye hayir diyecekse buna bir sey diyemem ama her insan asla ayni degildir
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun. Seviyor, sahipleniyor falan ama kürt olmasını geçtim hdp yi desteklemesi sıkıntı
- +1 yıl
Bunlar teferruat kardeşim kafana takma mutluluğuna bak bir partimi huzursuz edecek sizi musade etme buna izin verme üstesinden gelirsiniz merak etme ama yinede sanada diyorum hakkinda hayirlisi ise olsun degilse senden uzak dursun inşallah
Soran+1 yılSağol kardeşim, inşallah
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yuh lann sana 30 000 sehit vermis bu ulke o serefsizler yuzunden sende sevgilimmi var diyosun yaziklar olsun sana. Artik evlenince mitinglere gidip biji serok apo diyede bagirirsin sen sasirmam yani.
123 Yorumla- +1 yıl
KS benim yorumuu kaldırmışşş ölüm yok yaa sonunda biz kelleyi koltuğa almış insanlarız üyelik gitse ne yazar ama şunu bir izle sen ondan sonra ilk başta sorduğundan sonra yaşadığından en sonunda da ailenden utan vatana gelmiyorum bile https://www.youtube.com/watch?v=1EhPSr30x60
Soran+1 yılHdp yi desteklediğini sonradan öğrendim. Bilsem yüzüne bakar mıydım
+1 yılkürtten uzak dur canım evlendikten sonra üzülen sen olursun ailenin sözünü tut. Sevgilin şimdilik sana dünyanın en iyi insanı gelirse bile evlendikten sonra pişman olan çok insan tanıyorum bunlardan biride ablam maalesef.. Evlenme daha mutlu olacağın bir hayat seni bekliyor ömrün boyu pişmanlık yaşarsın..
34 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın aslında. Ama ona nasıl derim kürtsün ayrılalım diye
- +1 yıl
canım ayrılmak için birsürü sebep bulabilirsin illa kürt olduğunu yüzüne vurmak zorunda değilsinki. Ayrıca şu ayrımcılık yapmayın diyenleri dinleme ayrımcılığı yapan biz değiliz kürtler. Cidden canım iyi düşün kürtle ömür geçmez bir yerde kopar ablam çok pişman ve çok aşıktı aşkıda bitti çocuğu için evli zaten. Bir neden bul ayrıl.
Soran+1 yılSaçma sebeplerden kaç kere ayrıldım geldi önümde ağladı ama kendimden soğutmak için elimden geleni yapıcam. Teşekkür ederim canım
- +1 yıl
önemli değil canım iyi yapıyorsun
+1 yılkesinlikle ailen haklı aynı hatayı ben yaptım ailem haklı çıktı canım benim. kürt olabilir ama hdp yi destekliyorsa ben şüphe duyarım o kişiden
63 Yorumla
Soran+1 yılİşte hem bölücüleri sevmediğini söylüyor, hemde hdpyi destekliyor. Bende süphe duyuyorum
- +1 yıl
çok haklısın bence bırak canım benim :) hiçbir şey senin huzurundan önemli değil. ailene sarıl bence :) aileni tebrik ederim
Soran+1 yılTeşekkürler :) Aile herşeyden önce gelir :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
38Cevap
+1 yılUzak dur derim kürt - TÜRK kavgası yapmak istemem ama sevmiyorum kürtleri
49 Yorumla
Soran+1 yılBende sevmezdim. Büyük konuşmuşum :(
- +1 yıl
Bak bir kaç kişi olumsuz oy vermiş bu olayı şöyle açıklayım benim için bu ülkeye ihanet etmeyen kürtler vatana sahip çıkan kürtler bu ülkenin evladı bu ülkenin yigitlerinden dir. Benim lafım dışarda polise taş atan bu ülkeyi para yüksek bir mertepe için satan kürt-türk-ermeni farkezmez benim lafım onlara ama genelde bu işleri ülkeyi satan kürtler , insan evladı olup ülkesini satmayn kürtler değil .
- +1 yıl
Bizim kürt komşularımız var ki buradaki birçok TÜRK ten daha çok ülkeye sahip çıkıyolar.
Soran+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. Aynı düşüncedeyiz
- +1 yıl
İşte bazı arkadaşlar anlamıyo işte
Soran+1 yılMalesef
- +1 yıl
Neyse , ama senin iş biraz zor bence
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ben uzak dur derim ama hayırlısı olsun.
+1 yılHdp Destekliyorsa sıkıntı.
Hani vatanını seven bu apoyu tutmayan olsaydı evlen bakma insanlara derdim ama bu durumda cidden evlenme.31 Yorumla
Soran+1 yılApoya küfür ediyor ama benim gözüme girmek için öyle yaptığını düşünüyorum
+1 yılbende orta asya göçmeni türküm ve türkçüyüm.
ve
evleneceğim kızda 1 gram kürt kanı olsun istemiyorum.
sen bilirsin.
sonra sorun olabilir ama.50 Yorumla
+1 yılhdp ile mhpnin farkını soran chpli arkadaşları bu soruya davet ediyorum :) mhpliler kürt diye düşman gözüyle bakar ama hdplilerin türklere bir düşmanlığını göremezsiniz
55 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Bizde devleti erkana saygı vardır dediğim gibi konunun bununla alakası yok ama illa cevap vermek gerekirse senin şu an benim karşımda bu şekil olmanı hükümet sağladı bizlerde saygımızdan ses çıkarmıyoruz kaldı ki sende bu durumu değerlendiriyorsun yoksa senin büyüklerin bizler piyasaya çıkınca neler olduğunu çok iyi bilirler
İnsanları Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Alman, İtalyan, Nijerli, Japon diye ayırmaya başlamak kadar büyük bir hata yok, yine ülkücü ve ya komünist diye ayırmakta büyük bir hata. Aşk güzel ve önemli bir şey, bence aşkın için en azından bir dene, aileni ikna etmeye çalış. Belki ailenden de beklemediğin şekilde olumlu tepki alabilirsin. Birde bir kişinin başından kötü bir tecrübe geçmesi senin başındanda aynı olumsuzluğun geçeceğini göstermez. Bir sürü olumlu sonuçlanan ilişki gördüm.
20 YorumlaKürt olması dert değil elbet, milliyetçi düşünen kürtler de var,
ama hdp destekçisi ise o bir pkk lı demektir.
İşte sorun burada kardeşim.43 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak anlatmak istediğim buydu işte
Soran+1 yılAmin, teşekkür ederim. Bencede olmaması daha iyi
+1 yılinsana insan olduğu için değer veren bir memlekette yaşamak itiyorum işte senin böyle aile gibi gerizekalılar yüzünden. kürt değilim, karadenizli bir türküm.
31 Yorumla
Soran+1 yılİnsan olduğu için değer verdim. Kürt olması sorun değil ama hdp yi desteklemesi sıkıntı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilesinde bir tane bile PKK'lı olması hayatınızı kaydırır, devlette büyük ihtimal bütün kişisel bilgileri tutuluyordur ve yine büyük ihtimal kırmızı olarak renklendirilmiştir. Ama eğer ailesinde bir tane bile PKK sempatizanı yoksa sıkıntı olmayacaktır şunu unutma evlendiğinde onun çevresi aşireti her neyse seninde çevren ailen ve aşiretin olacak.
10 YorumlaSevgi karşısında insan egilmelidr götür tanistir sen sevmissen aile nde sever sikinti yok bende kürdüm
30 Yorumla
+1 yılAilen, insanları gerçekten insan olduğu için kabul etmiyorsa, bunun yerine sadece ırkına ve siyasi kimliğine bakarak insanları değerlendiriyorsa, o çocuktan ayrıl saçma sapan insanların içine sokma.
11 Yorumlakürt diyene kadar bir sorun yoktu ama HDP yi destekliyor diyince sinirlendim al bakalım nasıl milliyetcisin sen?
https://youtu.be/ej4-cpYDgfk13 Yorumla
Soran+1 yılHdpyi desteklediğini yeni öğrendim sayılır. Öğrendiğimden beri kendimden soğutmak için uğraşıyorum
Soran+1 yılBiliyorum
Ben de kürdüm ama
Hdpyi destekliyorlarsa sorun olur.
Vatanını satan seni de satar53 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gönül bu ülkücüymüş Kürtmüş dinler mi :D yalnız nasıl ikna edeceksin bilmiyorum ya çok zıtsınız çünkü. Bakalım oğlanının ailesi ülkücü gelin isteyecek mi :D
312 Yorumla- +1 yıl
İstememe lüksü mu var burası TÜRKİYE Kürdistan değil unutma
- +1 yıl
Biz Kürtleri seviyoruz vatanım Türkiye diyen biz polise taş atip Kürdistan deyip apocuyum diyenleri sevmiyoruz ve böyle olan kizda almıyoruz niye alalım vatan hainini desteklemeyen kurt kardeşimdir de boş konuşuyosun
- +1 yıl
Ben Kürdüm? Ve bizde adetleri bilmiyorsun sanırım Oğlanın babası ne derse o olur kız gelmiş hdpli diye beğenmiyo :D kızı ülkücü diye gelin almıycaklar zaten Boşa sıkıntı yapıyo ^^ ayrıca bu 'biz Kürtleri seviyoruz' lafınız da külliyen yalan. Her yerde bize düşmansınız. Ki bizim sizin sevginize ihtiyacımız yok o ayrı mesele :) @mertcamogluu
- +1 yıl
Bende Karadeniz türkuyum bundan gurur duyuyorum sizin için gurur duyuyorum demek bu kadar imkansız olmamalı imajinizi kendiniz kötü yaptınız biz değil yapmaya da devam ediyorsunuz hala da uste çikiyorsunu z ne diyim kaniniza islemis sevmeyiz o zaman sorun yok. Babalariniza kalmaz laf zaten almıyoruz kiz felan neyse
- +1 yıl
Benim de sen ve senin gibilerin olmaz kendinizi çok belli ediyorsunuz sonra kardeşlik nakarati atıyorsuunuz kendinizi masum gösterip yemeyiz iyiki Türküm Allah Türkü korusun
- +1 yıl
BIZDE TURKUZ vatanda toprak da bizim kaybol
+1 yılkürt olması bir dert hdpli olması çok çok ayrı bir dert sizin ülkücü olmanız tamamen ayrı bir dert neyse sabah sabah güldüm
11 Yorumla
Soran+1 yıl:/ :/
Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı. bir ülkücü olarak eğer vazgeçebiliyorsan geç derim ama kolay olmadığını bende biliyorum sadece kürt olması sorun değil ama KRO ve hdp destekliyseler vazgeç
22 Yorumla
Soran+1 yılKro değil ama sıkıntı hdp yi desteklemesi. Vazgeçmesine geçerim ama ona nasıl derim sen hdplisin ayrılmak istiyorum mu dicem
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 yillik iliskimi bitirdim ben bu sebepler yuzunden!
43 Yorumla
Soran+1 yılAh ah :/
Cevap sahibi+1 yılBizimki kurt turk degil ama sunni alevi meselesi di. Icim kan agliyomu? Evet cunki boykz sacma birsey olmaz!!! Annem olurumde vermem derdi hep. Simdi ici rahat.. olmayinca olmuyo guzelim:(
Soran+1 yılAynen, yapcak birşey yok. Ne kadar sevsende olmuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun :(
o hdpli kimliğiyle senin ülkücü olmanı kabul ediyor da sen mi onun hdp li olmasını kabullenemiyorsun? yazık
51 Yorumla
+1 yılSelamun Aleyküm sevgili kardeşim bana özelden ulaşır mısın? Hala sevgilinden ayrılmadıysan tabi
11 Yorumla
Soran+1 yılAleyküm Selam kardeşim. Ayrıldık, baya oldu ayrılalı
+1 yılHdpyi destekleyenlerle isim olmaz basta ask icin dininizide vataninizida sattiniz bide ulkucuyum dersin
36 Yorumla
Soran+1 yılHdp yi desteklediğini önceden bilseydim benimde işim olmazdı
- +1 yıl
farketmez kürt ise araştırmalıydın ayrıl o zaman vatanın sevdiklerin değerliyse ben öyle bir insandan sogurum zaten sevgi aşk falan kalmaz mantıkla hareket ederim
Soran+1 yılSoğudum zaten
- +1 yıl
sogudum diyosun aileme nasıl kabul ettiririm diyosun nasıl bir çelişki bu?
Soran+1 yıl2 buçuk yılımı geçirmişim aklımla kalbim arasında çelişiyorum.
- +1 yıl
Isterse on yil olsun bes para etmez insanlara vatanimi degismem banada kurt kizi oneriyolar surekli iste bu ailelerden ve bu sebepten kaciyorum hep
Her kürt pkk yandasi degildir ırk ayrimciligi yapmamalisin
03 Yorumla- +1 yıl
HDP PKK zaten..
Yoksa pirlanti gibi insanlar var aralarında
Soran+1 yılKürt olmasını geçtim. Hdpyi desteklemesi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ailemi ikna etmek icn o kadr mücadele ettim ki ama cok pismanım hersey evlenmeden once o kadar iyiydi ki evlenince hersey degisti. Kıyafetimden sac rengime kadr herseye karısır oldu :(
23 Yorumla
Soran+1 yılAllah sabır versin :(
Cevap sahibi+1 yılAmin , sana diyecegim tek sey vazgecmeyi bil , bosver
bitir bitir zaten bu kafayla senden eş falan olmaz. insan sevdiği insana için ırkçılık yapar mı la bir acayipsiniz arkadaş.
03 Yorumla
Soran+1 yılIrkçılık yapmıyorum. Hdpyi desteklemesi çok mu iyi sence?
- +1 yıl
ne olmuş bende Chp yi seviyorum. sorun Hdp mi yani bırak bunları alt tarafı bir parti. şimdi sen diyeceksin terör örgütünü destekliyor falan filan. arkadaşım bu ülkede yanlış olan şeyler var ve bunların düzeltilmesi gerekiyor ancak bu kafayla bir halt olmaz neden mi kürt diyince aklına bölücü geliyor çünkü. kusura bakmasın kimse ben buna inanmıyorum onlar haksızlığa uğradılar öncelikle bunu kabullenelim. bu ülkeyi birlikte savaşarak kurduk hemen sonra dillerini yasakladık kültürlerini geleneklerini göreneklerini şarkılarını ağıtlarını yasakladık. ne bekliyorsun tepki göstermeleri gayet doğal. kurtuluş savaşında bu ülke insanlarının yaptığı da bu değil miydi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu İş Yaş. Ayarıca Senin Ailen Sana İyi Bir Eğitim Milli Duygu Verememiş ki, Bdp yi Destekleyen Birine Sevgilim Diyorsun Evlilik Düşünüyorsun! Yazık Sana
31 Yorumla
Soran+1 yılSiyasi görüşünü sonradan öğrendim.
+1 yılOlmaz o iş. Aşk herşeyden üstün değil.
33 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bırakmaya çalış. Kürt olması sorun değil ama hdpyi destekliyor. Zaten çok farklılar bizden emin ol sorun çıkar.
Soran+1 yılBiliyorum
Bizde ülkücüyüz ve ülkücüler genel anlamda kürtleri sevmez.. o yüzden bence çok sorunlu olur ilişki
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet, biliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. aılenın nası tepkı verecegını az cok bılıyo olman lasım
sen sımdıden kafanda bıtırmeye calısmalısın..06 Yorumla
Soran+1 yılKafamda bitiririm tamam da ona sen kürtsün ayrılalım mı dicem yani?
Soran+1 yılKac kere ayrıldım saçma sapan sebeplerden geldi önümde ağladı
Soran+1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı. oda bir insan sonuçta ırkı ne olursa olsun seni seviyormu ona bakıcan
12 Yorumla
Soran+1 yılIrkını boşver. Hdp yi destekliyor
+1 yılbaştan yapmışsın hatanı o yolda yürümek zorunda kalmış bir zavallısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılKürt olduğunu sonradan öğrendim.
- +1 yıl
O zaman iyi tanımamışsın demektir. Hele ki sana güvenmemiş ki baştan söylememiş. Bir düşün derim.
+1 yılBende ülkücü Karadenizliyim hdp destekliyorsa o an biter
04 Yorumla
Soran+1 yılBende bitirmeye çalışıyorum
- +1 yıl
Hala dusunmen hata altta bir kizlada tartıştim kendilerini nasıl belli ediyorlar gör
- +1 yıl
O alttaki şimdi engelledi beni bak cevap yazmiyim diye bunlar kadar hain nankör yok
Soran+1 yılGördüm, haklısın
+1 yılIsin cokta zor degil derim cunku bende ulkucuyum acikcasi cocugum olursa gelip bana boyle birsey soylese ilk karsi cikip saygi gosterirdim cunku mutlu olacak benim kizim ailesi beni ilgulendirmez
00 YorumlaBence siyasi dusunceler sevginize engel olmamali.. insanlar farklı düşündugu için insandir
20 Yorumlaayrıl ondan. ailende izin vermeyecektir zaten.
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ayrılıcam. Ne dicem
Soran+1 yılÖyle yapıcam, teşekkür ederim
Aileler anlasmaz olmaz bu iş
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılHdp yi destekliyorsa yanlış yaparsın.
33 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum. Hdpden vazgeçirmek için çok çabaladım ama olmuyor
- +1 yıl
Bu dusuncedeki insanlar vatan hainliği yapıyor , açık ve net.
Soran+1 yılKesinlikle. Kürdistan diye yırtınırlar
babam reddeder abim vururdu sanırım beni
10 Yorumla
+1 yılİşin çok zor Allah kolaylık versin
00 Yorumla
+1 yılBiraz zor siz en iyisi kaçın
01 Yorumla
Soran+1 yılYok, kaçmayalım :)
+1 yılHdp yi destekliyor sence bu işin oluru varmı?
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır.
+1 yılaşkın dili dini ırkı olamaz...
30 Yorumlasiyaset hayatınızın önüne geçmemeli
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. Yok artık bence ailen kabul etmez vazgeç
02 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmez evet ama çocuğa ne dicem
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk kurt kardestir ayrimcilik yapan kalestir
46 Yorumla
Soran+1 yılKürt olması değil hdp yi desteklemesi sıkıntı
Cevap sahibi+1 yılOda bir parti siz mhpyi destekleyince iyimi
Soran+1 yılVatan haini değiliz en azından
Cevap sahibi+1 yılHadi ordan her kurt hdpli vatan haini ayrica vatan haini degilsen niye hdpyi destekleyen birini sevip ono ailene kabul etirmeye calisiyosun
Soran+1 yılHdpyi desteklediğini sonradan öğrendim.
Cevap sahibi+1 yılOgrendiysen birak o zaman niye ailene kabul etirme cabasindasin
Sizin için Olmasada aileler bu işe onay vermez
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun ailesi kabul ediyor
+1 yılAşkın siyaseti dini olmaz
31 Yorumla- +1 yıl
Mezhebi olmaz kardeşim dini olur tabi kide hristiyan bir erkekle bir müslüman bayanın evlenmesi caiz değildir... Görüşünüze katılıyorum sadece ufak düzeltme yaptım 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürt değil terörist onlar?
43 Yorumla
Soran+1 yılPkk'ya sövüyor ama
Cevap sahibi+1 yılSovmekle olmaz o iş pkkli ile sarilanlara oy vermisse o da pkklidir? Vatan hainidir
Soran+1 yılHaklısın
o durum çok zor ben sana söyliyim.
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
Soran+1 yılŞimdiden soğudum zaten
+1 yılZor o iş.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılKafasina sık
11 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Nerede yaşıyorsun?