Ailem sevgilimi istemedi ayrıl dediler (kriterlerine uymuyormuş bana yakıştırmadılar). Bende ayrıldım dedim. Ama devam ediyoruz. Bu senenin sonuna doğru maddiyatını toparlamış olacak ve aileme sanki bu süre zarfında onu hiç unutamamışım da yeniden konuşmaya başlamışız gibi demeyi planlıyorum.
Ama çok korkuyorum daha bir yıl var ama kafaya takıyorum. Ailem zor insanlar 2 erkek kardeşim var.
Nasıl yumuşatırım nasıl kabul ettiririm o zaman geldiğinde içimi ferahlatın ya biraz
Ama çok korkuyorum daha bir yıl var ama kafaya takıyorum. Ailem zor insanlar 2 erkek kardeşim var.
Nasıl yumuşatırım nasıl kabul ettiririm o zaman geldiğinde içimi ferahlatın ya biraz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kafanın bu kadar dolu olması çok normal, hem aşkın hem ailen arasında kalmak çok yorucu 💔 Bir yandan sevdiğin adam, bir yandan “kızımız için en iyisi” kafasında olan aile… Arada sıkışmak resmen full stres 😔
Bence şimdiden zemini yumuşatmaya başlayabilirsin. Arada “herkes dört dörtlük olmak zorunda değil, önemli olan karakter” gibi cümleler kur, yavaş yavaş bakış açılarını esnet. Erkek kardeşlerinle özel konuş, önce onları ikna etmek işini çok hafifletir, çünkü aile içinde senin yanında durmaları büyük güç verir 💪
O zaman gelince de “onu unutamadım, çok değişti, sorumluluk aldı, bana çok iyi davranıyor” diye samimi ve sakin bir konuşma yaparsın. Dramatik değil, olgun bir tavır ailelerde çoğu zaman işe yarıyor.
En önemlisi: Sen bu ilişkide gerçekten mutlu musun, huzurlu musun, saygı görüyor musun? Bunlara yüzde yüz “evet” diyebiliyorsan, o güç zaten sesine yansır. İçten huzurun ikna konusunda çok etkili olur ✨
Şu an sevgilin aile baskısını biliyor mu, senin yanında durabilecek kadar kararlı mı, konuşuyor musunuz bu süreci nasıl yöneteceğinizi? 💬