Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı ne dediysem kabul etmiyorlar çok yoruldum artık çaresizim ve iki derede kaldım ne yapıcamı bilmiyorum tavsiyelerinizi seve seve alırım.
Şimdiden teşekkürler 😊
Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı ne dediysem kabul etmiyorlar çok yoruldum artık çaresizim ve iki derede kaldım ne yapıcamı bilmiyorum tavsiyelerinizi seve seve alırım.
Şimdiden teşekkürler 😊
Ailenin istememe sebebi geçerli sebeplerse kesinlikle dinle, gerçekten ebeveynlerin içine mi doğuyor bilmiyorum ama bir bildikleri var. Ben kabul ettirmeye çalıştım ama olmadı daha sonra kader mi bilmem bu muhabbetlerden aramız açıldı ayrıldık. Hayatında olması gereken bir şekilde oluyor.
Sende haklısın tabiki ama oğlanla konuşmadan tanışmadan hemen önyargılı olmakta beni yoruyor. Hep yanlış tarafları var düşünüyorlar ve bi türlü dinlemiyorlar beni
Benim ailem bizi Yanyana görmüştü sonra mesleği yaşamını felan benim anlattığım kadar biliyorlardı her anne baba gibi benim daha iyi yerlerde olmamı istedikleri için istemediler baya karşı çıkmıştım annemlere sonra da bu konulardan çocukla aramız açıldı zaten. Sen kötü yanlarından bahsetmişsen belki de ondandır.
Kanka kötü yanlarını ailem buluyor ben değil ne kadar iyi yanlarını ne kadar sevgimizi her şeyi anlatım bi türlü olmuyor kabullenmiyorlar sanki
Kabul etmemelerinin sebebini söylersen belki daha net yardımcı olabiliriz 🙂
İşte uygun bulmuyorlar huyunu sevmediler işte herkesin dediği basit laflar
Senin karakterin nasıl? Onunki nasıl?
Bir de mesela karşı taraf kıskanç mi içkisi kumarı mı var, gibi şeylerden dolayı mı ailen onaylamıyor? Yoksa memleketi mi size uymuyor?
Sevdiğinin tam olarak ne gibi huyları var da itici geliyor ailene? Bazen memleket kültür farkından dolayı da itici gelebiliyor ailelere.
Hemen hemende karakterlerimiz aynı bizim işte iyi niyetli merhametli birbirimize destek olan yardım eden merhametli nerde ne denilir ne yapılır bilen
İşte ben antepliyim ve türk kendisi mardinli ve kürt hiç bi şey yok oğlan sigaradan başka bu sene üniversite meğzunu bile oldu
Anladım. O zaman ailen daha sert bir erkek profili arıyor damat olarak. Kendi istediğin profilin bu adam olduğunu bu adamla mutlu olacağını ailene inandirabilirsen ikna olma olasılıkları artacaktır
Kultur arasında uçurum da yok. İlginç. Ama belki kürt olduğu için de on yargılı olabilirler bilemiyorum ama.
Yardım için teşekkürler ellimden geleni yapıcam artık inshallah dediğin gibi kabuk ederler
İnşallah kuzum. Rica ederim.
Teşekkür ederim 🙂😇
Cevap
3Cevap
Onu evdekileremi anlattin
Aileme tek anlatım kişi kendisi
Niye istemiyorlar
İşte uygun bulmuyorlar huyunu sevmediler işte herkesin dediği basit laflar
Ne sebeple kabul etmiyorlar
Uygun bulmuyorum huyunu sevmedim falan filan işte
Tanıştır
İşte dinleseler tanıştıracam