Ailem sevdigim kişiyi bilmiyor, yani henüz söylemedim, fakat kendisini ve ailesini taniyorlar, evde onlar hakkinda bi konu geçtiginde pek sevmediklerini anliyorum, cahil ve kültürsuz buluyorlar vesaire, ne yapabilirim bu durumda, söylemeyede korkuyorum çünkü belli ki karşi çikicaklar…
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence sevmeme nedenini sorun o0na göre çözüm bulmayı deneyin
Sevmeme nedeni belli zaten, sormama gerek bile yok, işte okumamiş, kendini geliştirmiyorlar, kültür önemi vesaire
Öyle bir derdiniz olmasın seven sever sevmeyen sevmez. Kimseyi memnun etmeye gelmedij bu hayata.👍🏻
Ama ailem sonuçta, bunca yillik emek var üstümde, bide tek çocugum, benden başka kimseleri yok ki, nasil rest çekerim onlara, asla vicdanim razi gelmez, ama bi yandanda seviyorum işte, ne yapayim kader beni buna denk getirmiş…
Emekleri olacak tabi sen mi dedin evlenin çocuk yapın diye. Farklı düşünüyorsun.
Ayy sende haklisin, düşüncenede katiliyorum, ama yarin yaşlanacaklar kim bakar onlara ben olmasam…. Peki evlendim diyelim ya onlar hakli çikarsa, hangi yüzle dönerim baba evine?
Haklı çıksalar da önünde sonunda tek girecek herkes mezara. Bir şeye veya bir yere bağlı kalarak hayat yaşanmaz bence
Hangi sebepten dolayı böyle düşünüyor aileniz?
İşte ne benim sevdigim nede kardeşleri dogru düzgun okulu bitirmiş (benimki lisede birakmiş), ne de kendilerini geliştiyorlarmiş, genel kültür şartmiş falan…
Olabilir ama siz seviyorsanız yine de razı etmeye çalışın.
Evet seviyorum fakat pek becerebilirmiyim bilmiyorum açikcasi, çünku ben hukuk ögrencisiyim, sana denk degil digecekler, sende mi cahilleşmek istiyorsun diyecekler, aşk karın doyurmaz diyecekler….
Para meselesi var mı? Mesela sizin durumunuz daha mı iyi?
Evet maalesef, yani çok şükür tabi de, işte kiyaslama yapacaklar, ay bide önemli bir detay söylemedim tabi, ben tek çocugum… gerisini sen düşün
İşiniz zor. Tek çocuğunu, istemediği bir ailenin oğluyla evlendireceğine bence sizi reddetmeleri daha olasıdır.
Evet çok zor sende anladin, ama işte ben ne yapayim nerden getireyim onlara külturlu, okumuş damat, ben bu kadarini buldum, nerden bulayim istedikleri bütün kriterlere sahip damat, tek çocuk oldugum için bütün yük, mecburiyet benim ustumdeymiş gibi hissediyorum
Aileniz bunu kabul etmeyecektir. Bence o kişiye fazla ümit verip de iyice zora sokmayın kendinizi.
Yenimi sevgili oldunuz
4 aydir, ama işte söylemeye korkuyorum, bir daha göruşturmezler diye, gizli sakli oluncada korkuyorum içim rahat etmiyor
Peki nasıl buluşuyorsunuz ve nerede buluşuyor sunuz
Genelde gelip aliyor beni arabayla, sonra işte bişeyler alip bi yerlerde yemege gidiyoruz, öyle çok kalabalik, tanidik olabilecek yerlerden kaçiyoruz
Peki eve gidiyormusunuz
Ve siz nasıl tanıştınız nasıl sevgili oldunuz
Hayir eve gitmiyoruz, dişarda buluşuyoruz, nasil taniştik sorusuyda daha garip çunku ailem sayesinde taniştim, hani dedim ya ailem taniyor kendilerini diye, bi kaç ay önce onlara gitmişlerdi taziye için bende gitmiştim orada görduk birbirimizi, sonra işte kiz kardeşleriyle arkadaş oldum, ondan sonra onunla yakinlaştik ve 4 aydir sevgiliyiz..
Peki hiç seviştiniz mi
Hayir, bu nasil sorular
Normal soru peki isterse napcan
İstemez, yani temiz biri olmadigini biliyorum, ama işte hevesten yapmiş cahillikler, benimle aşiri ciddi düşündugu için, evlenmeden önce asla sormaz bile böyle bişey teklif etmez
Peki ederse napcan
Etmez diyorum ya niye anlamiyorsun, evlenmeden asla etmez, zaten beni daha önce yapmadigim için daha çok seviyor, kim istemez temiz bir kiz, etmez teklif falan evlenmeden önce, insan karisi olarak hayal ettigi birine asla teklif etmez böyle bişey niye anlamiyorsun
zamaninda eglenmiş zaten eglenecegi kadar, artik çocuk degil, evlenecek yaşta, neyin ne oldugunu biliyor
İyide öncekilere de öyle düşünüyor du bozdu bozdu ayrıldı
Hayir öncekilerde öyle düşünmuyordu, sadece hevesi için, bir gecelik ilişkilerdi, anlatti bana, tek bi tane gerçek sevgilisi olmuş zamaninda onlunlada yapmamişlar zaten, oda ciddi kizmiş
Hm anladım peki evlenince onun her istediğini yapar mısın
Öyle gözukuyor
Yatakta her istediğini yapar mısın yani
Yaparim tabi eşim olucak sonuçta
Peki arkadan isterse
Arkadaşim bu ne biçim sorular, sanane ya, ne isterse yaparim diyorum eşim sonuçta, ne alakasi var benim sorumla senin sorularinin
Ona göre yorum yapacam da merak ettim yapar mısın gerçekten
Kaç kere evet diyecem
Peki acırsa yine yapar mısın
Evet
Demekki baya seviyorsun onu
Günaydin canim
Peki günah olduğunu biliyor musun
Offff evet ama ne yapayim ya istemesem de aldatirsa beni
Peki simdi niye yapmıyorsun ozaman
Çunku evledigim adamla yapmak istiyorum, evlendikten sonra yapmak istiyorum, bakire biriyle evlendigi için ne kadar şansli oldugunu hissetsin istiyorum, degerimi bilsin istiyorum
Hm haklısın
Peki çok açık giyinir misin
Normal , öyle çok mini falanda giymem, ama dekolte falan severim
Peki onun yanında çok açık giyinir misin ve seni çıplak gördümü hiç
Ya sabirrr, arkadaşim niye bu kadaz abaza sorular soruyorsun, hayir onun yaninda dedigim gibi dekolte var hatta kiziyor bi daha giyme diyor falan ama giyiyorum arada