Eski erkek arkadaşımla içelim dedik ama eve dönme sorunsalı?

Arkadaşlar benim alkolle hiç aram yoktur bu yaşıma kadar bir defa içtim. Benim eski çok eski erkek arkadaşım dışarı davet etti bende güzel bir yere gidelim dedim oda içelim birlikte dedi. Ben hiç alkol almadım bir defa hariç. Ama biraz rahatlamakta istiyorum Kendisi güvenilir biridir ondan bir korkum yok asla yıllardır tanıyorum ama alkol alıp arabayla dönmekten veya ikimizin birden sarhoş olmasından korkuyorm. sizce nasıl bir çare bulabiliriz.

birde ailemde alkol kullanan yok çok tepki alabilirim bana bir önerisi olan var mı ? ve votka adamı çok çarpar mı ?
Güncellemeler
+1 yıl
ya arkadaslar yalnıs anlasılmasın adam bana yemek yıyıp cay ıcmeye falan gıdelım dedı bende benım canım sıkkın benı manzarası bol bır yere gotur dedım bu ıcme muhabbetı ordan cıktı yoksa dırek gıdelım ıcelım demedı yanı
Güncellemeler
+1 yıl
Peki Arkadaşlar Alkolun Etkısı Kac Saatte Gecer ?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap verip yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Günüm Süper geçti ve yanımdaki adam güvendiğim kadar vardı. Biraz çarpıldım ama oda güzeldi tek söyleyebileceğim şey iyiki gitmişim oldu :)

Bu arada sanırım yeniden bi duygusallık oldu eskisinden daha çok bişeyler hissediyorum. Şuan sarhoş değilim :D
Eski erkek arkadaşımla içelim dedik ama eve dönme sorunsalı?