İlla ki cinsellik olmasına gerek yok. Ciddi ilişkim olsa çıkarım. Gayet romantik eğlenceli bence toplum yargıliyor siz ne diyorsunuz?

İlla ki cinsellik olmasına gerek yok. Ciddi ilişkim olsa çıkarım. Gayet romantik eğlenceli bence toplum yargıliyor siz ne diyorsunuz?

Hayır neden kötü olsun ki eğer güven varsa bence çok iyi olabilir. eğer kişiler bunu sorun etmiyorsa yani evlenmeden de aynı evde yaşarız diyorlarsa bence deneyin şansınız
Bence çıkılabilinir
Aileler izin veriyorsa
Gizli saklı yapılıyorsa durum değişir
Çocuğum yok
Ama kızım olsaydı ve sevdiği birisi olsaydı ve ben de çocuğu tanısaydım izin verebilirdim...
Nihayetinde izin vermesem her türlü buluşup birlikte olabilecekler
En azından bilgim dahilinde olsa herkes daha mutlu huzurlu olurdu
Ya bu toplumda gizliden gizli yargılanması gereken o kadar çok ahlaksızlık var ki birbirini seven iki çiftin aynı evde yaşamasının neden ahlaki bir sakıncası olsun ki? Yani yaşamayı bile geçtim bugün insanlar birbirlerinin evine gidip bir kahve içse bile toplum hemen başlıyor dedikodu yapmaya.
Cevap
28Cevap
İlk söylediğin sana göre öyle :D Adamın çıkma amacı o zaten
Zaten sevecek :D
Sonuçta mahremdir. Ayrıca garanti edemezsiniz ne olup olmayacağını.
İnanç ayrı bir faktör ama toplumsal değerlerimiz de var.
Bunu babanıza da böyle söyleyin o zaman.
Adam ne yaptı ki böyle bir kızı oldu? Bence çok üzülüyordur.
Arıyorum zaten. Namus her şeydir. Ayrıca ben el ele bile tutuşmamış bir kişiyim. Elbette kendim gibisini isterim.
Zarı olup da ahlaksız olanlar da benden uzak olsun. Gene ön yargılı konuşuyorsunuz ayrıca. Namus sadece bacak arasında değildir ama bacak arası da önemlidir. Namus bir toplamdır.
Cinsellik olmadan o evde yaşayacak 1 tane erkek yaşamıyor bu memlekette
öhm, benim ne suçum var ben evde televizyon izliyorum
Bence kötü bir şey değil. Gayet normal ve güzel bir şey. Ben hiç erkek arkadaşımla eve çıkmadım ama sevdiğim biri olursa isterimmm
Değil buna hayır diyen kişiler sadece dini görüşlerini belirtir... Onlarında dini beni bağlamaz ben onları alıkoymuyorsam dininden o da bana karışamaz
Vaktinde yaşadım şu an olur mu olur herhalde düşünmem lazım
Mantıklı bir olay biriyle aynı evde yaşamadan tanıyamazsın karakterini
Soru özetini çok beğendim
Evet cinsellik olmadan da olmalı
İrade sahibi olmak insana güç verir
Eğlenceli ve romantik bir ilişki çok güzel olur
haklısın ve toplumun saçmalığı yoksa zaten çıkılmalı ne var ki?
Eve çıkmak değilde beraber haftasonu tatiline gitmek bana daha çok mantıklı geliyor.
Çıkabilirsin ama cinsellik olmaması gibi bi durum söz konusu olmaz. İllaki olur zaten aynı evdeysen de böyle bişey olması gayet normal.
İllaki cinsellik ya da ona benzer olur. O evde üst baş değiştirme duş vs olacak
Ben çıktım gayet güzel günlerdi tavsiye ederim ama insandan insana değişir dikkatli ol şiddet eğilimli bir erkekse uzak dur bence.
Toplum yargılar
Bir gün olmaz iki gün olmaz üçüncü gün, seks olur kaçınılmazdır bu
Cinsellik illa olur onu bil artısı istediğin zaman birakabilirsin evlilik gibi değil
Duyguları ciddiyet arz etmiş birisiyim. Eve çıktığım kişi muhtemel eşimdir. Başka türlüsü mümkün olamaz.
O fotolardaki gibi olmuyor ya shshs
Benim hayalim bu
Toplum yargılıyordu… artık yargısı falan kalmadı
Keske toplumdan yana sorun olmasa da ciksak
Ama bu olur kaçınılmaz
Her şeyi çabuk tüketir insan
Bol bol seks diyorsun
Kötü bence
Bence de olabilir
olur neden olmasın
Herkesin düşüncesi farklıdır
illaki olur ama amac o olmasa bile