Beni sevdiği halde engelledi ve engeli kaldırıncada mesaj larıma cevap vermiyor?

Birbucuk yıldır devam eden bir ilişkim var ve birlikte olduğum kişi evli birbirimize deli gibi aşık olduk ve gelecek beklentisi yaşamadan sadece birbirimizi sevdik. Çok sık görüşemiyoruz daha önce aynı yerde çalışmış olmamızdan dolayıda birileri görcek korkusu var. Cok kez yapamıyacağım deyip ayrıldı benden anlayışla karsıladım ama herseferinde geri döndü sende huzur buluyorum diyor. Tek kavgamız her seferinde görüşeceğimizde işini uyduramayıp gelememesinden dolayı. Alışmıştık hiç birşey olmamış gibi görüşmeye devam ediyorduk bu sefer ki kavgadan sonra beni telefonundan engellemiş bir hafta sonra fark ettim çünki ben onu sürekli arayan ve yazan biri değilim yaşantısı dolayısı ile. Başka numaradan mesaj attım engeli kaldır diye kaçgün sonra bugun arayıp kontrol ediyim dedim engeli kaldırmış ama gönderdiğim mesaj ları okumuyor ya da geri dönmüyor aramamada geri dönmedi. Bir gün öncesi dünyam huzurum herseyim diye beni sevdiğini söyleyen adam bunu sizce niye yapıyor. Görüşmek istemese söyler çünki alışık nasılsa cok kez söyledi geri döndü. Erkek yapısımı farklı siz erkekler daha iyi değerlendirebilirsiniz buradaki amaç nedir.
Beni sevdiği halde engelledi ve engeli kaldırıncada mesaj larıma cevap vermiyor?