Neden bu şekilde yapıyor mesajlarıma bakmıyor bile Yardım edermisiniz?

Öncelikle merhaba,
Benim sorum daha çok bayanlara, neyse uzatmadan ben bundan 5-6 ay önce bir kızla facebook üzerinden tanıştım ve baya bir samimiyet içerisindeydik hergün neredeyse her saat mesajlaşıyorduk yani açıkçası ben ona yüksek ölçüde çarpıldım diyebilirim :) aslında ondanda bu şekilde tepkiler alıyordum ama tabiki bozuntuya vermiyordu bende zaten hiç girmedim o konulara öyle samimi arkadaş gibiydik aramızda, ama nedese bunda 1 ay kadar önce benim bazı nedenlerden facebooka giremedim yani 1-2 hafta kadar felan konuşamadık doğal olarak, ama sonra tekrar aynı şekilde konuşmaya başladık ama çok uzun sürmedi nedense birden benle muhabbetini kesti artık mesaj atmaz oldu hatta mesajlara bile bakmıyor hesaba giriyor gruplarda paylaşım bile yapıyor ama beni görmezden geliyor hatta bir keresinde farklı bir isim ile hesap açtım ( ne kadar doğru yaptım bilmiyorum) ve ona o hesaptan bir soru sordum acaba tüm herkezemi cevap vermiyor diye denemek için mesaj attım ve ona cevap verdi ama bana gelince bakma bile bakmıyor yani şöyle diyeyim ben biraz asıl hesabımdan yokluyorum ne dedim sana kötü birşeymi yaptım felan diye hafiften üsteliyorum sanki, hani bu şekilde yapmam iyi birşeymi birde samimiyetimiz ikimizin birlikteliğine hızlı bir şekilde ilerlemeye başlamışken bu şekildr oldu acaba kotktumu hani daha çokmu erken onun için böyle bir ilişki anlayamadım :( Lütfen bana yardım edin neden böyle yapıyor olabilir, nasıl düzeltebilirim bu sorunu :/ Onun kalbinide kırmak istemiyorum ne yapıcam?
Güncellemeler
+1 yıl
Ee yardım edecek yok mu
Neden bu şekilde yapıyor mesajlarıma bakmıyor bile Yardım edermisiniz?