Sevgilim beni engelledi ve mesajlarıma cevap vermiyor?

Sevgilimle ayrılalı 14 gün oldu. Baya yazdım paragraflar yazdım ettim düzeltmek istediğimi belirttim. Etrafımdakiler yazma dedikçe ben yazdım. O da yazma istemiyorum bitti dedikçe ben yazdım. 3 gün hiç yazmadım sonra araya birilerini kattım akrabası gibi sanırsam o biraz seert yapmış. Kız arkadaşımsa böyle şeylere gelemez hemen sinirlenir. Ben hakısızım demiştim o araya kattığım kişiye hiç
haklı yönüm yoktu demiştim. Üzüldüğünü öğrendim yazdım inan bu kadar sert yapıp seni üzeceğini düşünmedim amacım hiç bir zaman kötü etmek değildi dedim. Ondan önce yüz yüze buluştuk sorunlarını etrafa bakarak anlattı. Sadece gözümün içine bakarak istemediğini söyledi. Bitti dedi. Bu araya giren kişinin sert yapması sonrası ve benim kız arkadaşıma yazmam sonrası o beni engelledi. Her yerden engelledi amacım hep ınu korumaktı onları söyledim ama umursamadı. Engeli kaldırıp gerçekleri söyledim sonradan da tekrardan engelledi. Beni engellenen listesinde ki aynı kişiler ile kefeye koyması çok zoruma gitti. Sms attım söyledim her şeyi nolur kaldır yazmicam dedim. Okudu belkide okumadım bilmiyorum. Arkadaşı aradı beni görüştük seni sevmiyor demiş istemiyor demiş ben inanamadım mesajları attı ama ben kna beni sevmiyorsan sevmediğini söyle demiştim. Ama bana söylemdi bir anlık sinirle mi arkadaşına dedi. Bana söylemesi için 2 defa sordum ama söylemedi. 2 haftadır hiç
bir şeye odaklanamıyorum yardımcı olun.
Bu olayın öncesi de buraya yazmıştım: “Sevgilim sınava bir ay kala benden ayrıldı” yazarsanız KS arama motoruna çıkıcaktırr.
Sevgilim beni engelledi ve mesajlarıma cevap vermiyor?