Sevgilimle ayrılalı 14 gün oldu. Baya yazdım paragraflar yazdım ettim düzeltmek istediğimi belirttim. Etrafımdakiler yazma dedikçe ben yazdım. O da yazma istemiyorum bitti dedikçe ben yazdım. 3 gün hiç yazmadım sonra araya birilerini kattım akrabası gibi sanırsam o biraz seert yapmış. Kız arkadaşımsa böyle şeylere gelemez hemen sinirlenir. Ben hakısızım demiştim o araya kattığım kişiye hiç
haklı yönüm yoktu demiştim. Üzüldüğünü öğrendim yazdım inan bu kadar sert yapıp seni üzeceğini düşünmedim amacım hiç bir zaman kötü etmek değildi dedim. Ondan önce yüz yüze buluştuk sorunlarını etrafa bakarak anlattı. Sadece gözümün içine bakarak istemediğini söyledi. Bitti dedi. Bu araya giren kişinin sert yapması sonrası ve benim kız arkadaşıma yazmam sonrası o beni engelledi. Her yerden engelledi amacım hep ınu korumaktı onları söyledim ama umursamadı. Engeli kaldırıp gerçekleri söyledim sonradan da tekrardan engelledi. Beni engellenen listesinde ki aynı kişiler ile kefeye koyması çok zoruma gitti. Sms attım söyledim her şeyi nolur kaldır yazmicam dedim. Okudu belkide okumadım bilmiyorum. Arkadaşı aradı beni görüştük seni sevmiyor demiş istemiyor demiş ben inanamadım mesajları attı ama ben kna beni sevmiyorsan sevmediğini söyle demiştim. Ama bana söylemdi bir anlık sinirle mi arkadaşına dedi. Bana söylemesi için 2 defa sordum ama söylemedi. 2 haftadır hiç
bir şeye odaklanamıyorum yardımcı olun.
Bu olayın öncesi de buraya yazmıştım: “Sevgilim sınava bir ay kala benden ayrıldı” yazarsanız KS arama motoruna çıkıcaktırr.
haklı yönüm yoktu demiştim. Üzüldüğünü öğrendim yazdım inan bu kadar sert yapıp seni üzeceğini düşünmedim amacım hiç bir zaman kötü etmek değildi dedim. Ondan önce yüz yüze buluştuk sorunlarını etrafa bakarak anlattı. Sadece gözümün içine bakarak istemediğini söyledi. Bitti dedi. Bu araya giren kişinin sert yapması sonrası ve benim kız arkadaşıma yazmam sonrası o beni engelledi. Her yerden engelledi amacım hep ınu korumaktı onları söyledim ama umursamadı. Engeli kaldırıp gerçekleri söyledim sonradan da tekrardan engelledi. Beni engellenen listesinde ki aynı kişiler ile kefeye koyması çok zoruma gitti. Sms attım söyledim her şeyi nolur kaldır yazmicam dedim. Okudu belkide okumadım bilmiyorum. Arkadaşı aradı beni görüştük seni sevmiyor demiş istemiyor demiş ben inanamadım mesajları attı ama ben kna beni sevmiyorsan sevmediğini söyle demiştim. Ama bana söylemdi bir anlık sinirle mi arkadaşına dedi. Bana söylemesi için 2 defa sordum ama söylemedi. 2 haftadır hiç
bir şeye odaklanamıyorum yardımcı olun.
Bu olayın öncesi de buraya yazmıştım: “Sevgilim sınava bir ay kala benden ayrıldı” yazarsanız KS arama motoruna çıkıcaktırr.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim sevgilimde bi kizginlikla sildi ben de numarasini sildim kavga ettik engellesi whatsaptan instagramdan aramalara kadar telegramdan yazdim hatalisin falan senin yuzunde dedi smsde yazdim engellememisti ama cvpda vermedi ablam yazdi onunla konustu gayet iyi bana cvp dahi vermiyo simdi telegramdan engellemedide. En azindan seninki istemiyorum diyo benimki hicbisey demiyo o daha cok insani uzuyo istemiyorum de biri var de bisey de ama yok demedi. Seninki enazindan durustce demis bence sende daha fazla usteleyip canini acitma
biz napalim kanka sevmiyor ve istemiyor sana belli ediyor ama hala anlamiyorsun belki ahini almak istememistir hakkina girmek istememistir ondan dolayi sevmiyorum dememistir onune bakmaktan baska sansin yok
Sevmiyorsan söyle dedim. Geçenlerde ayrılma başlarında da sevmiyorum değil değerde veriyorum ama bizim ilişkimiz sağlıklı değil dedi
aranizda ki bagi koparmak istemiyordur? belki de guven vermissindir ve arkadas vs olmak istiyordur
neden engelledi ya ben düzeltmek için sürekli yazdım of
surekli yazman ve israrci tavirlarin onu bogmustur oluru varsa da unut o isi abicim valla sen tamamen unuttugunda geri doner asla sekmez ama aklin varsa kabul etmez reddedersin
Onun için her şeyi yaptım 8 aydır tekçe sınav odaklı çalışıyordum fazla ilgilenemiyordum. Onun iteklemesi ile buluşuyordum. Şimdi 15gündğr ne ders yapabiliyorum ne de odaklananiyorım. Sınava az kaldı e öok kötüyüm. Engelledi ve kaldırmıyorda. Hatalarımın farkındayım yazın düzelticem dedim. Doğum günüm de vardı ama onsuz geçiricem galiba. Çok kötüyü tarif bile edemiyorum.
ben napim
ne yap demiyorum fikir istiyorum eğer fikrin sunmayacaksan yazmayabilirdin
sundum?
Daha iyisini bulmuştur
Doğru knk ben çok kötü biriyim ama sanmıyorum hemen birisini bulucağını o benim ilk aşkım bende onun bizim için öyle diyormuş