Arkadaşlar sevgilim mesajlarıma cevap vermiyor beş gündür bazen ise görüldü atıyor. Bana işim var dedi pek inanmadım. Acaba biri mi var hayatında?

Arkadaşlar sevgilim mesajlarıma cevap vermiyor beş gündür bazen ise görüldü atıyor. Bana işim var dedi pek inanmadım. Acaba biri mi var hayatında?

Sana bu şekilde davranmaya kalkışan her erkek bireyini anında sktr et. Ama anında. Üstünde düşünme bile. Daha toysun bence iyisin naifsin. Ama şunu bil ki erkekler insanî hareketler sergilemeye değil; tekmelenmeye değerler. Ve sen onları tekmeledikçe bu sana büyük bir haz verecek. Tekmele ve def et.
Sevgilin olmayı bırakmış adam :D işi yoğun değilse başka biri vardır kesin yoksa hiç kimsenin 1 mesaja 1 saniye bakıp cevaplamayacak kadar yoğun zamanı olamaz.
ayy okurken kriz geçirdim mk valla benim sevgilimin benden daha önemli işi olamaz bana ne ben olsam böyle der ayrılırdım
Evet o kadar eline telefon alıyor bir mesajımı cevap yazamıyor yalan söylüyor gibime geliyor
bence de söylüyordur mk erkoları benimki de böyleydi bastım tekmeyi bana ne mk
Erko 😃
Iyi yapmışsın helal sana
ehehehe ilk sevgilimdi lise 2ydim
aga beee kaç yıl geçmiş
Benimkide ilk sevgilim
Ne kadar yıl oldu?
yaşlarınız kaç
Ben 23 o 25
ayrılalı 5 yıl falan olmuştur sevgili olduğumuz süre 2 ay mı neydi ya kısa sürdü
hee büyükmüşsünüz
Benden önce sevgilileri olmuş ama
biz milenyumuz çaktırma shajsjsjsj
Biraz yani
belli zaten şu an bile vardır belki
Kısa sürmüş sizin ki
bu arada mesajların geç geliyor alakasız şeyler yazıyorum ama görmeden yazıyorum haberin olsun
Tamam😃
evet küçüktük zaten ya
Yok sorun değil yaz
Vardır birde hep dışarda takılıyor ya
iyyy ben olsam yakalarsam döverdim
canım
grizekalı
şu an sevgilin falan yok sanırım
Ben o kadarını yapamam ya 🫢
ha şu an yok evet aslında hoşlandığım biri var 🤭🤭🤭🤭
Bir erkeği dövmek biraz komik oluyor 😃
o işin şaka kısmı ama tavrımı koyarım yani onu demek istiyorum
Hadi hayırlısı inşallah 🙂🙂
amiiinnnnn
senin ailen kızıyor mu böyle şeylere
Evet ben kalp kırmayı sevmiyorum ya biri bana bir şey yapsada kötü davranmıyorum bu huyumu sevmiyorum kendimde
Hangi şeylere?
ben davranırım valla yoksa tepeme binerler
sevgili işlerine
Ailem bilmiyor yani söylemedim hiç
Keşke bende öyle olsal
Olsam
ben deee söylemem
Annem yine neysede babam duysa kızar yani
Ayıp bir şey değilki bu herkes sever sevgili yapar
e varsa kardeşine falan söyle
bence de değil ama benim slak ailem anlamıyor bunu
En büyük benim onlar küçük ya
Benim ailemde öyle annem hiç anlamıyor beni mesela
Aile bir yandan sevgili bir yandan
heee bizde de en küçük benim ama ablam o zamanlar duymuştu annemle babama söylemişti sonra dayak yemiştim üçünden de
Keşke bende en küçük olsam ortanca olmaya bile razıydım
ayy evet yemin ederim öyle bir aileden nasıl çıktım bilmiyorum ablam da annemle babamla aynı zihniyette mesela ailede üçü aynı tek ben farklıyım
ben de en büyük olmak isterdim
kardeşlerin kaç yaşında
Bende öyleyim bir şeyi değiştirme şansım olsaydı ilk önce ailemi değiştirirdim
En büyük daha zor tüm sorumluluğu sen alıyorsun
ben ablamı çöpe atardım tek çocuk kalırdım ne güzel ablam olmasaydı annemle babamla aram daha iyi olurdu
Kız kardeşim 13 erkek kardeşim 3 yaşına girecek
ya öyle ama en küçük olunca da üstüne çok titriyorlar ben de bağımsız ruhlu biriyim bana çok ters üstüme titrenmesş
Deme öyle
Ablan kaç yaşındaki?
hee keşke o yaşlarda bir kardeşim olsaydı
benim ablam 22 yaşında
Ablandan bir yaş büyüğüm
Sen kaç yaşındasın bu arada?
ablam gitsin mi kalsın mı bence gitsin
21 ben
en küçük benim
en küçükleri diyecektim
Gitse ağlarsın kavga ettiğiniz zamanları bile özlersin eminim
Bir yaş var aranizda
ben 5 aylık doğmuşum
aramızda 13 ay bile yok 12 ay var
o 8 nisanda 22 oldu ben 7 mayısta 21 oldum
Beş aylık mi?
evet
Nasıl oluyor o ya
Bu arada ayrıldım
asıl sonuna kadar beklesem hem annem hem de ben ölürmüşüm
aaa hayırlı olsun doğru bir karar
nasıl oldu
Erken doğman iyi olmuş
Ayrılmak istediğimi söyledim bana ben sen üzülme diye ayrılmak istediğimi söyleyemedim o yüzden mesaj atmadım senin ayrılmanı bekledim. Ben sana göre biri değilim üzerim seni sen daha iyisini hakediyorsun kendine iyi bak dedi.
Yorumu kopyalayip attım
he yani o da dünden razıymış belliydi zaten boş ver iyi olmuş kestirip atman
Bence cocuk şu anda evlenmiş bile olabilir. :) ya sal bunu . Bu yarin dönse de tam bir karın ağrısı.
Hayır evli falan değil ki
Ya mecazen söyledim. Çocuk seni terketmis . Hatta terketmese bile sen onu derhal terket. O şu anda birilerini ayarlamaya çalışıyor. Olmazsa yine senle takılcak. Olursa bak işine dicek. Sen ona hemen şöyle yaz.. şşttt llaaan. Seni kovuyorum lan hayatımdan. Defol git de. Hem de şimdi hemen
Ayrılmak istediğimi söyledim bana ben sen üzülme diye ayrılmak istediğimi söyleyemedim o yüzden mesaj atmadım senin ayrılmanı bekledim. Ben sana göre biri değilim üzerim seni sen daha iyisini hakediyorsun kendine iyi bak dedi.
Bak gördün mü? Dediğim çıktı. Sen boş ver onu. Hayatını yaşa, keyfini çıkar.
Evet haklısın ama neden seni üzerim dedi onu anlamadım ben
Bekliyorum
Benim xperim yeterli değil mesaj atamıyorum. Telegramda kullanmıyorum
Istersen kendini gizleyip burada söyleyebilirsin
ya ben yeni yeni kullanıyorum. pek de anlamıyorum. biri beni takip etmiş. o sen misin? hazal mı neydi
Neyse. mesele şu. çocuk senden ayrılmak istiyor ama senden ayrılan o olunca kendini suçlu gibi hissetmemek için senin ondan ayrılmanı istiyor. ayrıca muhtemelen daha cinsel iletişim kurabileceği birini buldu.
Benim evet bende yeni kullanıyorum
Cinsellik için mi ayrıldı yani?
Yüksek ihtimal
Anladım onun için olduğunu biraz anlamıştım zaten
Teşekkürler
Rica ederim. sana destek olmak isterim. neden bilmiyorum ama biraz safsın sanki. yanlış anlama kötü manada değil. biraz fazla güveniyosun.
Hayır anlamadım, aslında kırıcı konuşup kalp kırmak istemiyorum birde çabuk çabuk güveniyorum. Bu huyumu sevmiyorum kendimde.
Beni enayi yerine koyanlar var mesela
bunu hissedebiliyorum. görebiliyorum :)
Hislerin kuvvetli o zaman
kesinlikle. 6. hissim kuvvetli. yani bazen bu dezavantaj ama öyleyim.
Ne güzel, benim hislerimde kuvvetlidir içime bir şey doğsa hep doğru çıkıyor
Anlıyorum. Ama bu çocuk konusunda yanılmışsın. Senin eğitime ihtiyacın var. :) benim gibi biri tarafından:):)):
Bu arada en iyi cevap seçmişsin. Teşekkürler
Hmmm. Gittin demek?
Rica ederim
Nereye gittim anlamadım?
Senin yorumundan hemen sonra ben cevap yazdım. Ama senden cevap gelmedi, ya da ben görmedim.
Cevap
15Cevap
Bacım seninki gitmiş senden. Bir süre sonra döner ama sende yazmamalisin. İşi yok artık öncelik değilsin.
Yazmadım ayrıldım artık dönmez dönse bile ben istemem
Aynen öyle yapacağım artık 🌸
Bence ayrılmışsınız ama çocuk sana haber vermeyi unutmuş
Hayır ayrılmadık beş gündür böyle yapıyor anlamadım
Başkası vardır net
Ne yapsam ayrılsammi?
E ayrıl tabi
İnanıyor musun buna.. Korkak ergenden fazlası değil.
Inanmıyorum tabi, zaten ayrıldım bitti
Teşekkürler 🙂
Büyük ihtimal senden ayrılmak istiyor ama nasıl yapacağını bilmiyor seni kırmakta istemiyor hayatında başka biri olma ihtimali çok yüksek
Ayrılmak istediğimi söyledim. Bana sen üzülme diye ayrılmak istediğimi söyleyemedim o yüzden mesaj atmadım ayrılmayı senden bekledim. Ben sana göre biri değilim üzerim seni sen daha iyisini hakediyorsun kendine iyi bak dedi.
Sana değer vermiş bu hareketindende belli ama başka seçenek bulmuş olabilir önüne bakmalısın bir kişide takılı kalma
Seni üzerim derken ne demek istedi?
Hayır takmıyorum unuturum zamanla
Başka bir bahanesi olmadığı için bunu söylemiş olabilir
Hayatında biri varken bazı insanlarda daha iyisini bulma çabası vardır karşıdaki kişide bunu yapmış çok yanlış ama maalesef bu tarz insanlar var
Olabilir ya da başka bir şey vardır söylemek istemiyor. Neyse artık çokta mühim değil.
Gerçekten bir şey olsa emin ol söylerdi sende bir hata olmadığı için böyle bir şey söylemiş
Aynen demekki onda bir hata var
Çokta takılı kalıp kendini üzme umarım bundan sonra her şey çok daha güzel olur senin için
İnşallah, teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 😇
Önce konuşup rahatsızlık dile getirilir. Sonra düzelme olmuyorsa ilgisizlik ve arafta bırakılmak tahammül edebileceğim bir şey değil benim. O yüzden biter
Aynısını yaşadım bu gibi olgunlaşmamış eziklerden uzak dur belli ki başkasıyla konuşuyor. Yazarsa sen görüldü at.
Kendisine söyle aklındakileri , net ol. Fazla uğraşma. O kadar yoğun işi yok kimsenin inanmayın. Devlet mi yönetiyor o kadar yoğun olacak.
Ve sen de ona hâlâ sevgili diyorsun öyle mi? O zaman ben söyleyeyim. Terk edilmissin haberin yok.
İlgini kes, bidaha yazma arama, varlığının kıymetini bilmeyene yokluğunu göster
İşim var mesajına niye kalp atıyorsun ki kızım. Sen de ona, onun sana davrandığı gibi davran. Çok fazla yüz vermişsin kendini biisey sanmış.
Kalp atmadım ki?
Ay çocuğa sinirlendigimden ordaki kalbi atmışsın gibi gördüm kusuruma bakma kuzum. Ama dikkat et kendine.
Estağfurullah ne kusuru
Aynısını geçen sene yaşamış biri olarak yazdıklarını okurken kendimde seni gördüm. Önüne bak kuzum, seni bundan çok daha güzel bir şekilde sevecek bir sürü insan var. Birine takılı kalıp onun sevgisine bağımlılık geliştirmek seni yok eder. En başta hemcinsin olarak sana şunu söylüyum. Güçlüsün. Zekisin ki kendin hissetmissin biseylerin yolunda gitmediğini. Ve hayatın boyunca da ufacık bi rahatsızlık hissettiğin her an bunu dile getir karşı tarafa mutlaka. Yoluna, kalbine layık insanlar gelsin. Hayatına her daim güzellikler dolsun.
Sen bu çocukla cinsellik yaşadın mı? Genelde erkekler bir kadından cinsellik aldıktan sonra böyle triplere girebiliyor
Cinselik yaşamadım ama telefonda konuşuyorduk yani
Yoluna bak artik seven insan hergun konusmadan duramaz
Seni insan yerine koymamışçasına isim var demesi cok konik. Engelle değerini bilenlerle ol
Eski sevgilin demek istiyorsun herhalde 😂😅
Sende ona aynısını yap
Gerek yok ayrıldım zaten
*eski sevgilin
Galiba artık öyle
Ayrılmak en iyisi 🌸
Halen neden ısrarla mesaj atıyosun ki ver olu geç
Belki yazar diye
cok mu lazım bacım
Yani sevgilim olduğu için neden cevap yazmadığını bilmek istedim o yüzden ısrarla mesaj attım belki sebebini öğrenirim diye ama ne cevap veriyor nede bir şey
Sana müsait olmayan baskasına müsaittir. Bu net..
soğuk yapmalısın
çünkü değer vermiyor sana
Net başkasıyla birlikte engelle hayatına bak
Görüldü atıyorsa uzaklas yazma
İşi olan yazar, sen ayrıl.
aldat gitsin ya böyle erkeklere böyle davranacan
Yazmayı bırak. O artık sevgilin değil
Ayrılmışsınız senin haberin yok
Hic sevmedigim insan tipi
Evet senden sıkılmış yoksa eli kanda olsa yazar?
Aşkım ayrıl bu ne böyle seven her türlü zaman bulur ya da açıklama yapar
Dirket ayrıl ya
Ayrıldım
İyi
kurtuldun (şükret)
Ne zaman ayrıldın
Sabah mesaj attım ayrıldım
O bişi demedi mi
Klasik erkek yalanları işte
Senleyken o yazmadığı süreçte başkasıyla Allah bilir ne haltlar yiyiyordu
İyi ki ayrılmışsım
Şükret
Dediği gibi seni haketmiyor
Sakın üzülme
Bi süreç evet ama geçecek
Ona ne şüphe yaptığından eminim zaten. Evet çok şükür ayrıldım belkide bu daha hayırlıdır benim için.
Belki değil kesinlikle daha hayırlı
Tamam düzeltiyorum kesinlikle daha hayırlı 🙂👍🏻
Yieees bee 😉
Teşekkür ederim 🙂
Ne dimek 😀
Iyi akşamlar 🙂
Sanadaaaa
Acaba mı? Komiksin..
Neden öyle dedin ki şimdi?
@zürazhr sakin ol😂o sadece saf biri olabilir ve ya ‘insan inanmak istediğine inanır’ diyelim
Kısacası seni istemiyor yani bunu hissettirmenin daha açık yolu olamaz
En en iyisi ayrılık zaten adam normal değil. Hakkında hayırlısı olsun
Evet değil. Teşekkür ederim 🌸
🥰🥰🥰
🤍🤍
Bitmiş işte kızın anlasana.
Sevmiyor direkt ayrıl
Sende aynısını yap bir süre Seviyorsa o da rahatsız olur zaten.
Rahatsız olmuyorsa sil gitsin canım yapıp yazma hala
Canım = s. a. l. a. k. l. ı. k
Sevmiyor başkası ile konusuyirdur ayrıl gitsin
Eşşek, eşşek oldukça semer vuran çok olur
burada eşşek erkek oluyor
Ayrıl ya
Ayrıldım
Başka kızlara gitmiş be abla
Ayrıl
Engelle
Okurken ayrıldım abla bune
Elbette vardır bu kadar salladığına göre
İşi varmış işte
İşi mi var diyorsun?
Tamam ama insan eline hiç mi telefon almaz yani bir mesaja cevap yazmak iki buçuk saniyeni alır
Ben hiç kimseye görüldü atmam. Görüldü atmıştı ama bugün hiç görüldü atmadı mesaj attığımda acaba ben öyle dediğim için mi böyle yaptı?
Sevgili olduğunuza emin misin bacım?
İşi vardır o zaman
soruyom mu hala
Off çok sıkıyorsun kızım be😀
hadi ordan et
Ayrılayım diyorsun
La bu uygulama cevapları niye düzeltiyor aq
hadi ordan et dedim orada
Si*k*tir e*t dedim la
Tamam sakin ol
Öyle demem biraz ağır olur ya
Bak orada işim var demiş bu mu umut veriyor zamanın boşuna gidiyor farkında değilsin pişman olmadan ayrıl knk
O sana onu bunu desin sen yine öyle demem agır olur ben o kadar pişman oldum zamanımı boşa harcadım en son onu pişman ettirdim
Haklısın birde son görülmesi kapalı oda bana tuhaf geldi ayrılsam iyi olur
Ayrıl knk ne kadar acı çekersen dayan hepsi bir gün geçicek
Tamam kanka öyle yapacağım 🌸
naptın da soğudu senden
Hiç bir şey yapmadım
Yersen işi var
ayrıl
Senden artık soğumuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?