Yani her çıktığıyla da öpüşenlerden bahsetmiyorum tabi.1 ya da 2 kişiyle öpüşmüş biri?
Cevabın nedir?
+1 yılGünümüzde neler neler yapıyorlar yirtilip diktiren mi desen oral arkadan ilişki sonra erkeklerin karsina geçip bakireyim tertemizim diyip bir ton şey isteyen kizlar var bence sen en masumusun ve cizgini geçme vicdanin temiz olarak ilerde cocuklarin annesi olursun ya da keşke yapmasaydim diyen bir annemi olmak istersin secim senin herkes kendi hayatini yasar ikisinde bir yasam görüşü iyi ya da kotu
02 Yorumla
Soran+1 yılAy yok yapamam öyle şeyler ben bunun için bile çok pişmanım sindiremiyorum ki gelecekteki eşimin yüzüne bakarken utanır mıyım diye içim içimi yiyor teşekkürler
- +1 yıl
Tabi canim senin gibi biri bulursun hemen nikahi basicam))
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. https://i.capsspot.com/s/27/7/1077225.png
Ne alaka yahu bu kadar mi düştük...
Erkeğe gelince party düzenleyip kutlayacak kıvama geldik. Bir bayan yapıncada kesicek kıvamdanda çıkmamız lazım...12 Yorumla
Soran+1 yılObjektif düşüncen için teşekkürler
+1 yıl1 ya da 2kişi de olsa
Fazla ssalya teması
Yapmamak lazım
Ama masum mu?
Masum değiliz hiç birimiz şarkısı hepimize gelsin :-D01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hic birimiz değiliz aslına kalırsa teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh be yavrum millet 3. evliliğini yapıyor bu devirde sen şu soruyu sormakla bile masumsun zaten:)
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
52Cevap
+1 yılBaşkasıyla öpüştüğünü bildiğim kızın dudaklarına dokunamam ben. aklıma geldikçe çıldırırım. benden önce başkasının da öpmesi üzer beni. Ben herşeyin ilkini yaşayacağım kızı istiyorum. aynı şekilde o da benimle ilkleri yaşasın
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Allah istediğin gibi bir kız nasip eder sana inşallah.
- +1 yıl
inşallah dostum
+1 yılEski sevgilim le 4 sene konustuk mezHep yüzünden bitti. Şimdi konuşacağı erkek çok şanslı çünkü onun gibi birisi zor bulunması gerçekten. Şimdi benimle opustu diye ondan vaz geçerse çok büyük aptallık yapmış olur.
Bu dediğin gibi 1. 2 kişi ile öpüşme sartiyla.01 Yorumla
+1 yılSeviyosam benden önce yaptıkları onemli olmaz yeter ki benimleyken eskisi gibi olmasın
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Eksileyen vatandaş derdin ne acaba?
Opusen kiz yiyisir, yiyisem kiz değdirir, degtirten kiz. .. neyse bosver nasil olsa Evlenenilmeyecegi icin sorun yok, kullan başkasına devret, sakin kızma ben acik sözlüyum
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. bence olabilir hem öpüşmek değil mesele mesele ruh ve kalbinde bence normal hem daha önce öpüşmüş olması bir şeyi değiştirmez bence mahsum olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler doğru söylüyorsun
Buraya yok masum degil yok kasardir falan filan diyen kisilere sözüm l*n sizi gidi dingiller öyle bir düşüncen varsa bir kiza asla dokunmicn eminim öyle diyen erkeklerin cogu bir kac kızla öpüşen kisilerde var aralarında
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet fazla abartıyorlar gerçekten sevdiğim güvendiğim 1 kişiyle öpüştüğüm için namussuz kirli mi oluyorum ben Ve bunu diyenler de kim bilir kaç kere öpüşmüştür? Teşekkür ederim yorumun için içime su serptin :/
+1 yılRahatlatmaya çalıştığınız vicdanınızı seveyim sizin
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme ya gerçekten kötü hissediyorum
Sorun değil aynısını ben de yaptım ne olcak yani olmuşla ölmüşe çare yok öpüştü diye damgalı eşşek mumalesi şart değil :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılYok fırsat bulamamıştır çirkindir denk gelmemiştir o yüzden öpüşmemiştir diye düşünürm çok önyargılıyımdır.
12 Yorumla
Soran+1 yılBu da farklı bir bakış açısı tabi ama istedikten sonra illaki fırsatını bulur insan meyilliyse.
- +1 yıl
Aynen bulurusn ama istedğin kişiyi değil öpmek için öpmüş olursun buda içinden gelmediği için öpmemişsindir uygun kişi gelse çoktan öpüşmüş olurdun.
+1 yılÖpşüen biri masum olamaz mı? Ben de sana soruyorum.. Yıl 2015 öpüşmeyi orospuluk sananlar var.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet var öyle sanan hala maalesef teşekkürler
+1 yılya allasen adam senin eski ilşkilerinde öpüşüp öpüşmediğini ne bilecek, bakirelik bitti şimdi de öpücük başladı ya sabır
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmeyebilir ama olay bu değil ben kendimi kotu hissediyorum
- +1 yıl
O zaman öpüşmeseydin
Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. ya dogal bısey ısnan sever etkılenır sevısır oper koklar artık bunalr normal akrsılanıyor gunumuzde zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler rahat rahat öpüşüyolar biz neden öpüşmeyelim
25 Yorumla
Soran+1 yılBen de ona ayar oluyorum biz gerçekten sevdiğimiz 1 kişiyle öpüşünce k*şar oluyoruz onlar 10 kişiyle öpüşüyor normal karşılanıyor.
- +1 yıl
Yanlis onlar yapiyor diye köprüden asagimi atliyacan bir erkek kiz arasında bir fark cinsel olarak öne cikiyor kozlar annelik özeliği var doğurganlık bir canli dünya getirir ve cinsel organik ne kadar korur temiz tutarsa o kadar düzgün sağlık bir bebek dünya getirir zarinda zaten görevinde bu kizlara bu yükümlülüğü vermiş doğa bu sorumluluğu tasiyamacaksan anne olma derim erkekler doğadaki üretken ve devamlı durtulen bir yapi ccinselikte doğa kanunu bence erkekle kizlari ayiran tek fark cinsel bakis acisi
Cevap sahibi+1 yılBen çocuk doğurmıycam zateb
Bütün günahları karşı tarafın dudaklarında bıraktıysa masumdur artık...
01 Yorumla
Soran+1 yılBaya bir edebi oldu teşekkürler
Yapandan degil yapmayandan ve asla yapmam diyenden korkarim
03 Yorumla- +1 yıl
aynen genelde onlar yapar.
Soran+1 yılAnladımm teşekkürler
Öpüşmek , sevişmek bunlar abez şeyler değil yaşadığımız devrin gerekçeleri olur gibi herkes yaşamak istediğini yaşıyor kimse kimseyi kısıtlayamaz fakat masumluk böyle tanımlanamaz yanlış bir bakış açısı
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tanımlanabilir?
- +1 yıl
Masumluktan kastın bakirelikse onu anlamanın tek bir yolu var ama karakter olarak masumluk dersen o yol dürüstlükten geçer küçük yalan söylemeye bile tenezzül etmezler ses tonundan doğruyu söylediği samimiyeti gözlerinden anlaşılır kendim için konuşayım birisiyle göz göze konuşurken onun yalan söyleyip söylemediğini jest mimiklerinden anlayabilirim ve genelde inanmıyorsan gözlerime bak öyle söyle de sesi titrerse mesela veya niye ki gibisinden geçiştirici şeyler söylerse mesela " masum " nerden baktığına bağlı nereye doğru özelden mesaj atabilirsin daha detaylı konuşabiliriz istersen
Soran+1 yılİkisi de ama daha çok karakter bakımından teşekkürler
+1 yılBunun cevabı kısıye ozeldır ama sımdı ne yorumlarsak herkes uzerıne alacak o nedenle yorumsuz kalmak en ıyısı
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler haklısın
- +1 yıl
Rıca ederım Önemlı olan kalp temızlıgı ve kendıne koydugu mılattır gerısı ayrıntı
+1 yılben kızların neler yaptığını gördüm sadece öpüşmüşü birde siz öpüpte başınıza koyun :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Sadece onla kaldıysa olmaz gibi yaptgin doğrudur demiyorum tabi :))
01 Yorumla
Soran+1 yılOnla kaldı tabi teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bunu merak etmistim hep sadece 1 kere oldu oda isteyerek olmadi ama utaniyorum ilerde kocam sorarsa ne cevap veririm diye vicdanen hic rahat degilim
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynı şeyleri düşünüyoruz anladım da biz böyle dusunebiliyorsak masumuz bence. Çünkü başka biri olsa umursamaz düşünmez böyle her ciktigiyla ayni şeyi yaşar devamını getirirdi sanırım
Cevap sahibi+1 yılBen ondan sonra kimseyle cikmadim ilk ve sondu zaten kimseylede cikmam artik
Öpüşmek sevgilinin elini tutmak gibi ber şey artık şimdiki zamanda
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler v
+1 yılmillet neler yapiyor içi çok rahat seninde için rahat olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim teselli oldun :/
- +1 yıl
tabi başkalarıyla öpüşme gebertirim:)
+1 yılbende öpüştüğüm için yadırgayamam ikimiz de masum değil yani :)
01 Yorumla
+1 yılMasumdur benim gözümde. Ama aklıma illaki gelir kafayada takarım
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler takma bence başka birini sevince bir anlamı kalmıyor geçmişte kalıyor
- +1 yıl
Işte ne kadar seversem kafaya o kadar takarım. Tabi günümüzdeki kızlara göre masum
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılbu devirde kimse masum degil öpüşmede dil atıp bademcine kadar gidiosa orda masumluk kalmamıştır zaten:^^^
02 Yorumla- +1 yıl
Mesala ben bakir değilim ama bakire bir kiz arayipta bulunmayan bir zümrüt gibi bence neden peki kizlara bu temizliğin safligin simgeleyen zar konulmuş olmasaydı ne olurdu peki bu zarin görevi nedir neden var bunu sorgulamak gerek niye kızlardan var erkeklerde yok doganin kanunlarına hangi insan karsi koyabiliyor bence bunu sorgulamak gerek
- +1 yıl
Ve bu zar sadece insanlarda var yani kizlara verilmiş doğada tek kizlara verilmiş bir değer çok ilginç diğer hic bir canlilarda dişi olan bu zar yok bu da çok ilginç benim için
+1 yılBu durumu çok abartiyorlar yaa insan sevgilisiyle Öpüşemezmi
00 Yorumla
+1 yılkalbi temizolsun ama karşıdakine sadık olsun sölediklerin okadar önmli degil ilk önce dürüstlük
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
bişey degil cünkü karşı tarfta temiz degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kız için özel bişey öpüşme her sevgilisiyle yaşamasın mümkünse
02 Yorumla
Soran+1 yılHer sevgiliyle yaşanmaz zaten bir kişiyle olmuş bir şeyden bahsediyorum teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılHer erkek ilk olmak ister bazıları hak etmese de çünkü belki kızın geçmişi aklına gelir diye düşünür
Normal bur şey, sevip öptüyse sorun olmaz
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne masumu be eğer evlenceksem seninle eline başka erkek eli değmemiş olması gerek elini tutmaya çalışan erkeğinde elini kırarım bu kadar net.
13 Yorumla
Soran+1 yılÖylesi kaldıysa bulursun inşallah
Cevap sahibi+1 yılvar tabi sevgilimin lisede elini tutum üni bitmek üzere hala benim o
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkek bunu yapıyorsa masumsa. Kızda öyle.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler sonunda biri eşit gördü kadını ve erkeği
+1 yılOpusmek ne bu devirde az kullanilmis bulmak bile zor
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmek cinselliğin en masum halidir...
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılNesi masum ilk opucugu bana olmayan kiz masum olmaz.
22 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Teşekkürler.
- +1 yıl
ne demek
+1 yılnikahsız icraat yapan herkez gözümde masum değil
10 YorumlaNeden olmasın ki? Olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben hiç öpüşmedim
O kirli benim gözümde11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz. Ben hazmedemem. Erkegin genlerine aykiri bir durum bazi batilasma budalalari benden oncesi onemli degil der gtunun kiblesini bilmezler onlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa tabi her sevgilim dediği insanla öpüşenle de olmaz zaten, bir anlamı kalmaz tabi. İnşallah gönlüne göre verir Allah.
Cevap sahibi+1 yılDogruyu soyledim diye sen 2 kisiyle opustun diye bana -1 verdin niye cunku senin yaptigin hersey dogru olmak zorundami. ;) rahat ol senide tokmaklayan birileri cikar yolun yolcsu olmuş ruhun
Soran+1 yılBen eksilememiştim başka biri herkesi eksilemiş. Senin demenle de yolun yolcusu olmam kendimi biliyorum bu kadar zoruna gitmesi anlamsızdı
Cevap sahibi+1 yıltamam ozr ben sen yaptin sanmistim
+1 yılcıvık basit bir şıllıktır
18 Yorumla
Soran+1 yılHer öpüşen boyle mi? Hayırdır opusmeyle karakter analizi mi yapıyorsun? Çok ayrı şeylee
Soran+1 yılŞeyler olacaktı
- +1 yıl
iimanı olan şerefi namusu olan amerikan filimlerinie batıya hayran kalıp böyle herşeyi hoş görmemei ne yani alkış mı tutacam evlenmeden başkasının dudağına asılane yalatıp sulanana şerefsizlik işte budur
- +1 yıl
sizin keranedeki genellevdekinden farkınız nedir onu söyleyin erkeklere oyuncak etmeyin kendinizi
Soran+1 yılKendimi bildiğim için üstüme alinmiyorum dediklerimi her ciktigimla opusseydim evet onlardan bir farkım kalmazdi ciddi bir kişiyle opustum ciddi bir iliskimdi nisanlanmak üzereyken ayrıldım maalesef. Peki sen? Sen opusmedin mi kimseyle? Sevdiğin kadınla bu duyguyu paylaşmak istemedin mi? Bu kullandirmak olmuyor. Çok farklı bakiyorsun. Niyet önemli işte. Senin niyetin de ortada...
- +1 yıl
NE NİYETİ YAHU kendini kandırma bak tevbe ettiysen pişman olduysan ona lafım yok ama sevdim sözlendim ciddiydim bunalr boş işler hepsi bahane evlenmeden önce öyle her önüne gelene sevdim bağlandım bulutların üstüen kanatlandım dersen seni kanatlı orkidinle başbaşa bırakırlar hiç bir dinde caiz değildir evlilikten önce bu tür işler yapmak ha keraneye geneleve gidip yapmışsın ha kız arkadaşıonla hiç farkı yok keindimizi kandırıp saf masum temiz ayaklarına yatmayalım
Soran+1 yılKandirmiyorum zaten ve pişman olduğum ortada değil mi? Her ciktigimla ayni şeyi yasamam tabi yaşayacak biri olsam kendimi sorgulamazdim boyle
- +1 yıl
pişman olana lafım yok ama ben sevdim aşık oldum bir kereden birşey olmaz bevsim bahardı çiçer açardı sinema salonu dolardı evde tektik boşluğuma geldi bahanelerini yemem buna da kimse sığınmasın bir bayanın ağırlığüı olmalıki hanımefendi olsun çizgisi yok sınırı yok kakara kikiri olmaz bu hayat kızlara sesleniyorum aklınızı başınıza alın
+1 yılTabiki masum olur olmazsa erkekler niye opusuyor?
12 Yorumla
Soran+1 yılSsenin gibi düşünenler de varmış teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim herkesin içi fesatlik ya
Sorun olmaz benim acimdan
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Dil teması var mı peki çok önemli?
00 Yorumla
+1 yılolabilir belki ama ben hiç öpüşmedim
02 Yorumla
- +1 yıl
rica edeyim
+1 yılmasumdur...
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde eline erkek eli değmemiş kız bulmak zor
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle hayır... masum degildir benim için
54 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
rica.
- +1 yıl
Kız yapmıs bır hata ve kucuk yasta bu gerceklesmıs sımdı bır omur boyu sucluluk duygusunamı kapılmalı yok mu bunun tövbe ıstıgfarı :)
- +1 yıl
:)) malesef ben erkek olsam ne bileyim olmazdı heralde
+1 yılha yanaktan ha dudaktan ne farkı var
00 YorumlaSence hic öpüsmemis masum olmaz mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılHer opusmemiste masum olmuyor maalesef
Soran+1 yılMasum demedim zaten önemli olan niyet
+1 yılya bak o öpüşmenin arkası gelir sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
ilk öpüşmede olazsa bile 3. de eller kayar başka yere
Ben neysem karsimda onu bulmak isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılSen nesin peki?
bütün kızlar masumdur D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes sıfır ister
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet sıfır istemek için de sıfır olmak lazım ama
- +1 yıl
Evet
+1 yılAğzından mı öpmüş 😱
23 Yorumla- +1 yıl
yok şeyinden :^
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Şaka bir yana;
Kendi vicdanını sorguluyorsan masum değilsin ama dışardan birine sorarsan masumsun.
Dengim olamaz
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılDegildir bence
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Tabiki masum degil
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler
+1 yılMasumdur Tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılolmaz asla...
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
maaumdan kastin ne
02 Yorumla
Soran+1 yılYani namus açısından, ruhsal açıdan. Ona baktığında masum mu gelir? Tiksinir misin benden önce biriyle öpüşmüş ilki olmayacaksın diye?
+1 yılöylesi kaldı mı
01 Yorumla
Soran+1 yılBen :( bunun için bile pişmanım gelecekteki eşimin yüzüne bakarken utanır mıyım acaba diyorum
- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem